Drake88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.470
- Πόντοι
- 446
φιδεμποραςΈχω χορτάσει χούφτωμα με αυτή την κωλάρα...το στήσιμο ήταν εντολή μου!!!
φιδεμποραςΈχω χορτάσει χούφτωμα με αυτή την κωλάρα...το στήσιμο ήταν εντολή μου!!!
Ειναι και άλλοι από πάνω μύστη μου!Γράψε και σε αυτούς ότι είναι φιδέμπορες γιατί το έχεις πάρει εργολαβία βλέπω!φιδεμπορας
Σήμερα το βράδυ έχει βολτούλα με το σκάφος και ελπίζω μπανάκι...και δεν θα μαστε μόνοι μας...ελπίζω να επιστρέψω δριμύτερος!
Όχι τύπε μου...ούτε θαλάσσιο ποδήλατο είναι.Στρωματάκι φουσκωτό και αγιος ο θεός!Τύπε μεταξύ μας τώρα...έχεις μπει ποτέ σε σκάφος?Ξέρεις ότι υπάρχουν πολλών ειδων γάστρες έτσι?Δεν είναι όλα τα σκαφη σαν αυτά που ζωγράφιζες στο δημοτικό.Φιλικά πάνταΝα φανταστώ τύπε ότι το σκάφος δεν είναι αυτό που στήνει την κωλάρα της.....γιατί αυτό πιο πολύ για θαλάσσιο ποδήλατο μου κάνει....
Εμένα πάντως δεν μου αρέσει που είπε ότι είπε για τα λαϊκ...εάν θέλει ας ανεβάσει...τι ειναάλλα 8 ακόμα. για πάμε λίγο παιδιά!
Ωραίες φωτογραφίες αλλά οχι πρόσωπα
Φίλε επειδή έχεις κάνει βούκινο εσύ την δικιά σου εδώ μέσα δεν πάει να πει ότι πρέπει και μεις να ποστάρουμε κατευθείαν τα μουνιά από τις δικές μας.Αν δεν σου άρεσε αυτό που είπα προσπερνάς το ποστ και δεν ασχολείσαιΕμένα πάντως δεν μου αρέσει που είπε ότι είπε για τα λαϊκ...εάν θέλει ας ανεβάσει...τι εινα
Ωραίες φωτογραφίες αλλά οχι πρόσωπα
Τι λες δεν κατάλαβα ...εγώ είμαι μόνο αντίθετος στην φράση για τα 50 λαικ ...εσύ κάνε ότι θες ....ποιο το πρόβλημα δεν κατάλαβα ...δεν σου είπα κάτι άλλο ούτε να μην ανεβάζεις φωτογραφίες...Φίλε επειδή έχεις κάνει βούκινο εσύ την δικιά σου εδώ μέσα δεν πάει να πει ότι πρέπει και μεις να ποστάρουμε κατευθείαν τα μουνιά από τις δικές μας
Αν δεν σου αρέσει κάτι το προσπερνάς.Τι λες δεν κατάλαβα ...εγώ είμαι μόνο αντίθετος στην φράση για τα 50 λαικ ...εσύ κάνε ότι θες ....ποιο το πρόβλημα δεν κατάλαβα ...δεν σου είπα κάτι άλλο ούτε να μην ανεβάζεις φωτογραφίες...
Τίποτα!!! τρελός είσαι;;;; Ήμουν νιόπαντρος ρεεεεεΤελικά με αυτή με το τηλέφωνο τι έγινε???
Ναι ΟΚ!! Έγινα πλουσιότερος φλεξάροντας σε αγνώστους, κάτι που έγινε πριν 30 χρόνια!!!οκ φιδεμπορα
Έχουν μαθει μια λέξη φίλε και την κοτσάρουν παντού!Δεν κοιτάνε εκεί να πιάσουν καναν κώλο μπας και ξυπνήσουν λίγοΝαι ΟΚ!! Έγινα πλουσιότερος φλεξάροντας σε αγνώστους, κάτι που έγινε πριν 30 χρόνια!!!
Το γεγονός παραμένει πως όταν είσαι ζευγαρωμένος, τραβάς περισσότερο το ενδιαφέρον των γυναικών παρά όταν είσαι ναυάγιο στην παραλία - Beach bar κλπ.
Ισχύει αυτό. Είναι κανόνας. Και αν έχεις και μωρό τις φτιάχνει περισσότεροΝαι ΟΚ!! Έγινα πλουσιότερος φλεξάροντας σε αγνώστους, κάτι που έγινε πριν 30 χρόνια!!!
Το γεγονός παραμένει πως όταν είσαι ζευγαρωμένος, τραβάς περισσότερο το ενδιαφέρον των γυναικών παρά όταν είσαι ναυάγιο στην παραλία - Beach bar κλπ.
Όπως επίσης πριν από χρόνια λέγανε και για το σκύλο (δεν ξέρω σήμερα που έχουν όλοι), πώς είναι μουνοπαγίδα!!! Το έχω βιώσει και αυτό!!!Ισχύει αυτό. Είναι κανόνας. Και αν έχεις και μωρό τις φτιάχνει περισσότερο
ΑκριβώςΌπως επίσης πριν από χρόνια λέγανε και για το σκύλο (δεν ξέρω σήμερα που έχουν όλοι), πώς είναι μουνοπαγίδα!!! Το έχω βιώσει και αυτό!!!
Μεταξύ μας, ούτε έχω δει ποτέ.Τύπε μεταξύ μας τώρα...έχεις μπει ποτέ σε σκάφος?
Τώρα που λες για γάστρες κάτι θυμάμαι......έτυχε να είχα πολύ παλιά ένα παλιοφουσκωτό evripus..........Ξέρεις ότι υπάρχουν πολλών ειδων γάστρες έτσι?
Πραγματικά τα ζωγράφιζα μικρός ....ευτυχώς που με αξίωσε ο θεός και η τύχη και το απέκτησα....σαπάκι βέβαια αλλά οκ .....ήρθε μετά η κρίση και ''βούλιαξε''......καλά να είμαστε, να έχουμε υγεία και δε γαμιέται.Δεν είναι όλα τα σκαφη σαν αυτά που ζωγράφιζες στο δημοτικό.Φιλικά πάντα