nightman69
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22.192
- Πόντοι
- 4.656
Τέλος το σπαμάρισμα στο νήμα.....!!!
Βάλτε φωτό μύστες !
Βάλτε φωτό μύστες !
Υγεία πάνω απ όλα και όλα έρχονται αδερφέ!Μεταξύ μας, ούτε έχω δει ποτέ.
Τώρα που λες για γάστρες κάτι θυμάμαι......έτυχε να είχα πολύ παλιά ένα παλιοφουσκωτό evripus..........
Πραγματικά τα ζωγράφιζα μικρός ....ευτυχώς που με αξίωσε ο θεός και η τύχη και το απέκτησα....σαπάκι βέβαια αλλά οκ .....ήρθε μετά η κρίση και ''βούλιαξε''......καλά να είμαστε, να έχουμε υγεία και δε γαμιέται.
Δελφινάκια ..... Κυλλήνη - Κεφαλλονιά 2004
Ευτυχώς ο γιόκας μου δε χρειάστηκε να το ζωγραφίζει !!!
Είδες οι διαολοι,δεν σε αφήνουν να αγιασεις!!!Τίποτα!!! τρελός είσαι;;;; Ήμουν νιόπαντρος ρεεεεε
Γιατί άραγε?Ναι ΟΚ!! Έγινα πλουσιότερος φλεξάροντας σε αγνώστους, κάτι που έγινε πριν 30 χρόνια!!!
Το γεγονός παραμένει πως όταν είσαι ζευγαρωμένος, τραβάς περισσότερο το ενδιαφέρον των γυναικών παρά όταν είσαι ναυάγιο στην παραλία - Beach bar κλπ.
Εννοειται.Δεν έχεις άδικο..
Ναι ΟΚ!! Έγινα πλουσιότερος φλεξάροντας σε αγνώστους, κάτι που έγινε πριν 30 χρόνια!!!
Το γεγονός παραμένει πως όταν είσαι ζευγαρωμένος, τραβάς περισσότερο το ενδιαφέρον των γυναικών παρά όταν είσαι ναυάγιο στην παραλία - Beach bar κλπ.
Δυο δυο για γούστα.Καυλιαρες
Ας αρχίσουν οι χοροιΜπανάκι με το κορίτσι και την κολλητή της!Είχαν κέφια για χορό τα κορίτσια...
Καλό καλοκαίρι αδερφέ!!!Ας αρχίσουν οι χοροι
DosΜπανάκι με το κορίτσι και την κολλητή της!Είχαν κέφια για χορό τα κορίτσια...
Εντωμεταξύ η κολλητή (αριστερά) στην αρχή το έπαιζε ντροπαλή...μετά μίλησε η μπύρα!
ΚαυλακιαΜπανάκι με το κορίτσι και την κολλητή της!Είχαν κέφια για χορό τα κορίτσια...
Εντωμεταξύ η κολλητή (αριστερά) στην αρχή το έπαιζε ντροπαλή...μετά μίλησε η μπύρα!
Μπραβο ξεκωλιαρεςΜπανάκι με το κορίτσι και την κολλητή της!Είχαν κέφια για χορό τα κορίτσια...
Να σαι καλά φίλε μου!!!χαχαχαχαχαΜπραβο ξεκωλιαρες
Ωραία πατουράκια. Μπράβο ρε φίλε.Μπανάκι με το κορίτσι και την κολλητή της!Είχαν κέφια για χορό τα κορίτσια...
Πες την αλήθεια. Θα ήθελες να μπεις και στα δύο;Είχαν κέφια τα κορίτσια!