Νέα

Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Σημεία που κεντρίζουν στο οφθαλμόλουτρο

• Κωλαράκι

Ψήφοι: 1.621 57,8%
  • Βυζάκια

Ψήφοι: 576 20,5%
  • Σεξ απίλ (κοινώς ξεκωλέ στυλ)

Ψήφοι: 475 16,9%
  • Πρόσωπο

Ψήφοι: 50 1,8%
  • Ομορφιά

Ψήφοι: 83 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.805

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλησπερα αγαπητοι συναγωνιστες ηρωες θαλασσοποροι εξερευνητες πρωτοποροι των ελληνικων ακτων.. :dancing: :rockon:!!!
Καιρός να συμβαλλω και εγω με εμπρακτες εικονες περα απο συζητησεις και αναλυσεις στο ιερο εργο που επιτελειται στον αγιο αυτο ιστιο-τοπο :dancing:!:dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα σε ενα σκληρο λιγες φωτο που χα προλαβει να τραβηξω στη Ακτη του Κωλου οταν επαιρνα μαζι στο μπανιο καλο κινητο με φωτογραφικη πριν με κλεψουν δυο φορες και σταματησω να παιρνω μαζι το οτιδηποτε αξιας.. :( >:(..τεσπα οι φωτο που θα δειτε ειναι τραβηγμενες με ενα απ'τα καλυτερα εβερ μοντελα(κατα τη γνωμη πολλων φανατικων οπαδων :rockon:) που'χε βγαλει ποτε η νοκια το ηρωικο 3250 με τη περιστρεφομενη καμερα 2mp χωρις οτοφοκους,κτλ αλλα εκανε θαυματα για τη δουλεια που τη θελουμε ολοι σε αυτο το θρεντακι ηταν το τελειο γκατζετ του τζιμιτα του μποντ.. :cheesy: ;) :dancing:!!! κοιταγες την οθονη με το κινητο κολλημενο στα γονατα σου και εβγαζες το ξωβυζο στη ξαπλωστρα στο ενα μετρο διπλα σου.. :o :tits: :rockon: :rockon:!!!! (ενω τωρα με τα αιφονια κανεις πεντακοσιες ωρες να βγαλεις φωτο μεχρι να εστιασει η αουταφοκα+να καταφερεις να χειριστεις το ζουμ ιν-αουτ στο τατσκρινι+να μπορεσεις να βρεις το κουμπι ληψης πανω στο τατσκρινι στο φως του ηλιου ειν'αδυνατον..τι τεχνολογικη οπιστοδρομηση..ΠΟΥ'ΣΑΙ ΝΑΥΑΡΧΕ ΜΟΥ...;;??? :rockon:!!!!!!!!!!!!
τεσπα αυτα με το ηρωικο 3250 φανταστειτε οτι το ειχα αγορασει τρεις φορες..!!! τη μια μολις ειχε βγει αρχες του 2006 απο το γερμανο 500 ευρωπουλα συν προσθετα 100 για τη πεντακοσαρα καρτα μνημης μάικρο σντι και αλλες δυο φορες μεταχειρισμενο..αυτες οι φωτο ειναι με το τελευταιο πριν παει καλιά του και ευτυχως που ειχα σωσει και αυτες εστω σε καποιο σκληρο γιατι καθε φορα χανοταν μαζι του και απειροι φωτογραφικοι θησαυροι που θα παρειχαν απειρη απολαυση στους απανταχους συναγωνιστες.. :rockon: :rockon:!!! τεσπα αρκετα με τα λογια αντε παμε βουρ στο ψητο.. :boobies:

αυτες ειναι οι πρωτες δυο σορρυ για τη χαμηλη ποιοτητα δε φταιει η καμερα αλλα η επεξεργασια στο πισι για να μπορεσει να μου της δεχτει για επισυναψη επρεπε να κανω τεραστιο ρεσαιζινγκ απο σχεδον 1ΜΒ που ταν αρχικα η φωτο μου την εκανε 125Κ.. >:( :headbang:!!!!!!!!!!!!!!
τεσπα εδω βλεπουμε το τελειο μελλαχρινο μωρο να γυριζει απο την τουαλετα που'χε παει με το κορδονακι του και μονο σηκωθηκε απο τις ξαπλωστρες που ηταν στην κατω αριστερα ακρη της παραλιας (για οσους ξερουν απο καμπανα οπως βγαινεις απτο μπαρ) διεσχισε ολη την παραλια δυο φορες πανω κατω λικνιζομενο αργα και αισθησιακα.. :tits: :tits: :tits:..Τρελα... :cum: :cum: :cum: :cum:!!!!!!!!!!1

Συνημμένα

• DSC01840.JPG
    DSC01840.JPG
    273,9 KB · Εμφανίσεις: 183
  • DSC01841.JPG
    DSC01841.JPG
    126 KB · Εμφανίσεις: 185

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Και ιδου η συνεχεια...
Στη συνεχεια της φωτο ιστοριας μας (ουτε το La jetée του Chris Marker να γυριζαμε.. :cheesy:!) αγαπητοι φωτοθεατες εδω βλεπουμε το κινουμενο κορδονι να συνεχιζει τη περατζαδα του κατα μηκος ολης της παραλιας.. :tits: μεχρι να επιστρεψει στις ξαπλωστρες που μοιραζονταν με τις αλλες δυο φιλεναδες.. :boobies:!!! μια ξανθια(με λιγο ζουμιδι φαινεται η πλατη και τα μαλλια της) και μια κοκκινομαλλα, μονο τα ποδια της φαινοντε καθως εβαλα τις φωτο οπου και οι δυο ΄κυριοι΄ που παρακολουθουσαν φανατικα το εντυπωσιακο θεαμα ειχαν γυρισμενα τα κεφαλια τους για να μη φαινοντε οι φατσες τους στη φωτο γιατι δε ξερω πως να βαζω τις πιξελες του μελισσοκομου που βαζουν οι συναδελφοι στις φωτο φατσες που παραθετουν.. :grin:!!!
Τεσπα για να συνοψηζουμε ηταν και οι τρεις τους τοπλες ολη την ωρα απο τη στιγμη που πατησαν το ποδι τους στη παραλια μεχρι τη στιγμη που εφυγαν δεν εβαλαν σουτιεν.. :rockon: :rockon:!!! και εννοειτε επεφταν στη θαλασσα και πηγαιναν για ντουσακι και τουαλετα με το κορδονι και μονο.. :rockon: :rockon:!!! Αυτες ηταν εποχες συντροφοι..!!!! οχι σαν φετος οπου απ'τον Ιουνη εως τωρα δεν εχω πετυχει παραπανω απο 10 τοπλες συνολο μαζι τα παντα ολα και τα 9 απο αυτα ειναι ειτε μπαζολες 40-50 φευγα ή αν ειναι καλα και νεαρα κομματια εννοειτε δεν υπαρχει περιπτωση να πεσουν στη θαλασσα ανευ στηθοδεσμου..φορουν το δεσμο και πεφτουν.. :idiot: :uglystupid: :headbang:!!!!
τα'χω παραθεσει αναλυτικα σε προηγουμενο θρεντακι..

αναλυση πρωτη) ΕΔΩ ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΡΕΝΤ ΜΕ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΤΙ στις ΠΑΡΑΛΙΕΣ και ΦΩΤΟ με καλυμμενα προσωπα
ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ..!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:!!!!!!
Ελπιζω να μην μου κλεψαν την ιδεα.. :) ;) :cheesy: :grin: :2funny:!!!

και δευτερη)
Ισως οι αγαπητοι συντονιστες θα επρεπε να κανουν συγχωνευση με αυτο το θρεντ καθως το παλιοτερο απο ενα σημειο και μετα το χαν γαμησει εντελως τα γνωστα τρολια λεγαν το μακρυ τους και το κοντο τους ενω το συγκεκριμενο(δοξα τον αγιο αγνωστο ματακια.. :rockon:) εχουμε καταφερει να το κρατησουμε αυστηρα εντος θεματικου πλαισιου!!! και ευχομαι ετσι να μεινει για παντα εις τον αιωνα τον απαντα.. :rockon:!!!

Σημαντικη Υποσημειωση: Προσεξατε την ημερομηνια και ωρα που'ναι τυπωμενη αυτοματα απο το κινητο στο δεξιο ακρο των φωτο με κοκκινα γραμματα γραφει 26-9-10 ωρα 18.09μμ..αυτο τα λεει ολα αγαπητοι συναγωνιστες..!!! πριν απο δυο χρονια μολις μεχρι τελος σεπτεμβρη κυκλοφορουσαν τετοια πραματα και θαματα στην ακτη του κωλου μεχρι και τις απογευματινες ωρες..!!! ενω τωρα αν εισαι και πολυ κωλοφαρδος ισως δεις κατι μεσ'το νταλα καταμεσημερο να τα'χει βγαλει καμια για λιγο στη ξαπλωστρα και μονο εννοειται δε κουναει ρουπι να σηκωθει και να περπατησει εκτος ξαπλωστρας ανευ του στηθο-ΔΕΣΜΟΥ... :( :( >:( >:( >:( :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!!

Συνημμένα

• DSC01842.JPG
    DSC01842.JPG
    117,7 KB · Εμφανίσεις: 126
  • DSC01836.JPG
    DSC01836.JPG
    125,2 KB · Εμφανίσεις: 127

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Άψογος και περιγραφικότατος!!! :thumbsup:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Αξια δουλειά..Εγω από το 2006 τραβάω φωτό με ΝΟΚΙΑ πάντα και με εχει βγάλει ασπροπρόσωπο... :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αξια δουλειά..Εγω από το 2006 τραβάω φωτό με ΝΟΚΙΑ πάντα και με εχει βγάλει ασπροπρόσωπο... :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

Σε ευχαριστω πολυ Ναυαρχε μου :)! Ποιο μοντελο της νοκια χρησιμοποιουσες το 2006 το 3250 το ειχες δουλεψει καθολου; Για μενα ηταν το απολυτως αναντικαταστατο γκατζετ ενος πρακτορα..(οπως ελεγε και ο Θεος ΘΒ απαραδεκτο για πρακτορες.. :cheesy: :grin: :2funny:!!!!!

Τι χρησιμοποιεις για τις φωτο αντικατασκοπιας Ναυαρχε μου τωρα εχεις τατσκρινι;

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
414
Πόντοι
36
ωραιος λοχχεεεε

:cum:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Σε ευχαριστω πολυ Ναυαρχε μου :)! Ποιο μοντελο της νοκια χρησιμοποιουσες το 2006 το 3250 το ειχες δουλεψει καθολου; Για μενα ηταν το απολυτως αναντικαταστατο γκατζετ ενος πρακτορα..(οπως ελεγε και ο Θεος ΘΒ απαραδεκτο για πρακτορες.. :cheesy: :grin: :2funny:!!!!!

Τι χρησιμοποιεις για τις φωτο αντικατασκοπιας Ναυαρχε μου τωρα εχεις τατσκρινι;
ΝΟΚΙΑ 8210..Γαματος φακός...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Μηπως πληκτρολογησες κατι λαθος Ναυαρχε μου το 8210 ειναι μοντελο του σωτηριου ετους 1999 παραμονη του μιλενιουμ και δεν ειχε καμερα.. :huh:!!!
:2funny: :2funny: :2funny:Μάλλον...δε θυμαμαι ποιο ειχα..

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
φοβερη κολάρα..

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
ετοιμος ειμαι λεμε!!!εβαλα ποτακι και ξεκινησα τον αργαλειο

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
γαμησετα..χθες πηγα για μπανιο ..και ητανε ενα ξενο ξανθο γυρω στα 19-22 και με κοιταγε αλλα εγω εφυγα πιο μετα..και πηγανε και κατσανε κατι αραπηδες κοντα τις οι 2 μπροστα της και διπλα....και ο αλλος μπροστα της και την κοιταγε !!!και αυτη τον εγραφε και χορεβε κουνιοτανε επειδη ακουγε μουσικη...ξερεις καθιστη..αν γαμανε οι αραπηδες ασπρες παει χαλασε ο κοσμος:/που δεν γαμαμε εμεις...γιατι τους θελουνε ρε γαμωτο:/προχθες στο κλαμπ ητανε μια παρεα 6 ατομων 2 ασπρα αγορια και ενας αραπης και 3 κοριτσια λευκα εκτος τον αραπη και ο αραπης ειχε την μια γκομενα ..σου μιλαω για παιδια 20 χρονων ...εγω ειμαι 18 :grin:

Είναι τραγικό να γαμιέται ελληνίδα με αράπη. Ακόμα χειρότερο να γαμιέτε με τούρκο, κι οπως υπάρχουν σκρόφες που το κάνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom