Νέα

Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Σημεία που κεντρίζουν στο οφθαλμόλουτρο

• Κωλαράκι

Ψήφοι: 1.621 57,8%
  • Βυζάκια

Ψήφοι: 576 20,5%
  • Σεξ απίλ (κοινώς ξεκωλέ στυλ)

Ψήφοι: 475 16,9%
  • Πρόσωπο

Ψήφοι: 50 1,8%
  • Ομορφιά

Ψήφοι: 83 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.805

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
ρε ανεβάστε κανα κωλαράκι και αφήστε  τις μακακιεσ... :kissass:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποινικά διώξιμο???Σιγα μη  μας βάλουν και ισόβια ρε συ....Να μην τα βγάζουν, να μην τα φωτογραφίζουμε που λεέι και ο φίλος Agiana...Η κάθε καριολία κυκλοφορεί με τα κορδόνια και τα πάντα φορα παρτίδα κι εμεις θα κάτσουμε με σταυρωμενα χέρια???Όσο για τον...Αρμένιο, μαλάκας ήταν..Αντι να καμαρώνει κιόλας! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

νταξει μη λεμε και οτι θελουμε. στο κατω κατω τα βγαζουνε για να τα δουνε οσοι ειναι παροντες, οχι να μεινουν ιντερνετικο αρχειο για χρονια να τα βλεπει ολος ο πλανητης.

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
νταξει μη λεμε και οτι θελουμε. στο κατω κατω τα βγαζουνε για να τα δουνε οσοι ειναι παροντες, οχι να μεινουν ιντερνετικο αρχειο για χρονια να τα βλεπει ολος ο πλανητης.

ε οχι κ ολος ο πλανητης...

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
:sunglasses:

Συνημμένα

• asdff.jpg
    asdff.jpg
    64,7 KB · Εμφανίσεις: 111

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
:o

Συνημμένα

• kor.jpg
    kor.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 105

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
κ γω ειμαι αυτης της αποψης...οτι για να τα βγαζουν τα θελει ο κωλος τους...αλλα απο την αλλη ειναι κ ο νομος στη μεση...αν κ κανονικα αυτες θα πρεπε να πανε μεσα με την κατηγορια προσβολης της δημοσιας αιδους

Επισκέπτης
κ γω ειμαι αυτης της αποψης...οτι για να τα βγαζουν τα θελει ο κωλος τους...αλλα απο την αλλη ειναι κ ο νομος στη μεση...αν κ κανονικα αυτες θα πρεπε να πανε μεσα με την κατηγορια προσβολης της δημοσιας αιδους

κανονηκα σαν ανδρες που ειμαστε θα επρεπε με το που βρησκαμε μια τατοια να την βουταγαμε και να την πιδαγαμε.. αλλα και παλι ο νομος ειναι αδυστακτος.. σε χονουνε μεσα. υπομονη και ολες οι ελεηνιδες τον παραλιων θα γαμιονται με πακιστανους αφτο που τους αξιζει δηλαδη. :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
κανονηκα σαν ανδρες που ειμαστε θα επρεπε με το που βρησκαμε μια τατοια να την βουταγαμε και να την πιδαγαμε.. αλλα και παλι ο νομος ειναι αδυστακτος.. σε χονουνε μεσα. υπομονη και ολες οι ελεηνιδες τον παραλιων θα γαμιονται με πακιστανους αφτο που τους αξιζει δηλαδη. :zfuck: :zfuck: :zfuck:
γαμησετα..χθες πηγα για μπανιο ..και ητανε ενα ξενο ξανθο γυρω στα 19-22 και με κοιταγε αλλα εγω εφυγα πιο μετα..και πηγανε και κατσανε κατι αραπηδες κοντα τις οι 2 μπροστα της και διπλα....και ο αλλος μπροστα της και την κοιταγε !!!και αυτη τον εγραφε και χορεβε κουνιοτανε επειδη ακουγε μουσικη...ξερεις καθιστη..αν γαμανε οι αραπηδες ασπρες παει χαλασε ο κοσμος:/που δεν γαμαμε εμεις...γιατι τους θελουνε ρε γαμωτο:/προχθες στο κλαμπ ητανε μια παρεα 6 ατομων 2 ασπρα αγορια και ενας αραπης και 3 κοριτσια λευκα εκτος τον αραπη και ο αραπης ειχε την μια γκομενα ..σου μιλαω για παιδια 20 χρονων ...εγω ειμαι 18 :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
αν πιο και εγω χαπια για το πεος τοσο θα μου παει:cheesy:

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.115
Πόντοι
441
Παρτε λιγες για αρχη

Συνημμένα

• brasilian.jpg
    brasilian.jpg
    60,9 KB · Εμφανίσεις: 144
  • gym.jpg
    gym.jpg
    128,9 KB · Εμφανίσεις: 150

Επισκέπτης
γαμησετα..χθες πηγα για μπανιο ..και ητανε ενα ξενο ξανθο γυρω στα 19-22 και με κοιταγε αλλα εγω εφυγα πιο μετα..και πηγανε και κατσανε κατι αραπηδες κοντα τις οι 2 μπροστα της και διπλα....και ο αλλος μπροστα της και την κοιταγε !!!και αυτη τον εγραφε και χορεβε κουνιοτανε επειδη ακουγε μουσικη...ξερεις καθιστη..αν γαμανε οι αραπηδες ασπρες παει χαλασε ο κοσμος:/που δεν γαμαμε εμεις...γιατι τους θελουνε ρε γαμωτο:/προχθες στο κλαμπ ητανε μια παρεα 6 ατομων 2 ασπρα αγορια και ενας αραπης και 3 κοριτσια λευκα εκτος τον αραπη και ο αραπης ειχε την μια γκομενα ..σου μιλαω για παιδια 20 χρονων ...εγω ειμαι 18 :grin:

Ενοια σου και θα δεις τα μπουμπουκια του ελληνικου λαου που λεγονται ελλεηνιδες θα δεις ωραιοτατα τσιμπουκια που θα περνουνε απο πακιστανους και μπαγκλαντεσιανους! Θα ειναι οι μονοι που θα βγαζουνε λεφτα πλεον στην ελλαδα απο παρα εμποριο που δεν πληρωνουνε ουτε εφοριες ουτε τπτ.. και ειναι γνωστον οπου υπαρχει χρημα οι ελλεηνιδες πανε σαν την μυγα στα σκατα! Αφου σκατα εχει το κεφαλι τους! ηδη μια πενταετια που η κριση εχει κανει την εμφανιση της γαμιονται αβερτα με αλβανους! Εχω ενα γνωστο αλβαναρεο (τον οποιο τον απεχθανομαι φυσικα) που απο βρωμοδουλιες τα εχει κονομισει πολυ χοντρα ο οποιος εχει χιλιογαμισει οτι ελλεηνιδα υπαρχει!!! αφου το παιδι εχει το πακετο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  ΣΥΧΑΜΕΝΕΣ ΓΑΜΙΟΛΕΣ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΕΡΙ ΑΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΣΑΣ.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ενοια σου και θα δεις τα μπουμπουκια του ελληνικου λαου που λεγονται ελλεηνιδες θα δεις ωραιοτατα τσιμπουκια που θα περνουνε απο πακιστανους και μπαγκλαντεσιανους! Θα ειναι οι μονοι που θα βγαζουνε λεφτα πλεον στην ελλαδα απο παρα εμποριο που δεν πληρωνουνε ουτε εφοριες ουτε τπτ.. και ειναι γνωστον οπου υπαρχει χρημα οι ελλεηνιδες πανε σαν την μυγα στα σκατα! Αφου σκατα εχει το κεφαλι τους! ηδη μια πενταετια που η κριση εχει κανει την εμφανιση της γαμιονται αβερτα με αλβανους! Εχω ενα γνωστο αλβαναρεο (τον οποιο τον απεχθανομαι φυσικα) που απο βρωμοδουλιες τα εχει κονομισει πολυ χοντρα ο οποιος εχει χιλιογαμισει οτι ελλεηνιδα υπαρχει!!! αφου το παιδι εχει το πακετο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  ΣΥΧΑΜΕΝΕΣ ΓΑΜΙΟΛΕΣ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ΣΑΣ.

ρε μεγάλε

όταν πάς μεταξουργείο στην βουλγάρα να γαμήσεις το σπέρμα βγαίνει;;;; 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom