ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.486
Είναι τραγικό να γαμιέται ελληνίδα με αράπη. Ακόμα χειρότερο να γαμιέτε με τούρκο, κι οπως υπάρχουν σκρόφες που το κάνουν.
Tης προαλες ειδα μια μουναρα ,πολυ μουναρα να κανει σουλατσαδα στις βιτρινες με ενα μωρο στο καροτσακι το οποιο ηταν μαυρακι.. η κυρια ηταν ελεηνιδα ντυμενη κοκετα και ειχε την κλασικη κωλο ξυνιλα της συχαμενης snob ελε ι νιδας.. και σκευτομε αν σου μηλισει κανενασ φουκαρας πιρφορακος ελληνας θα τον απαξιωσεις στην καλητερη θα εβγεινε 3,4 φορες θα του τα ετρωγε και μετα δρομο. απο τον αραπακλα ομως ηξερε να κατσει να την γαμαει... η παλιο ξεφτηλα ελε ι νιδα.
Έλα ρε Κορονάκη....
Σκέψου θετικά: Μπορεί να ήταν η γκουβερνάντα του παιδιού του πρέσβη της Σομαλίας στην Ελλάδα!
![]()
![]()
![]()
χα χα χα χα χα χα χα και οι αραπηδες με τις ελε ι νιδες στα club που βλεπουμε?? αυτες τι ειναι??? αμα μου βρεις και εδω δικαιολογια......
Εύκολο κι' αυτό.....: Undercover Bodyguards.
Μην τρελλαίνεσαι με τις Ελλεεινίδες. Όλοι φταίνε/με που έχουν συμπεριφέρονται έτσι. Αν είμασταν (τμήμα του ανδρικού πληθυσμού) λιγότερο αγαπούληδες, τα πράγματα θα ήταν σαφώς καλύτερα για όλους.
Έχω ένα φίλο που τα έχει με μία γκομενίτσα εδώ και 3 μήνες. Παράλληλα προσπαθεί να την κερδίσει έτερος γνωστός-φίλος-συνάδελφός του.
Μου λέει κάποια στιγμή θα πλακωθούμε με τον άλλον. Και του λέω: Δεν αξίζει ποτέ για ένα μουνί να πλακωθείς με άλλον άνδρα.
Τα μουνιά έρχονται και παρέρχονται....οι φιλίες μένουν.
Συμφονω αλλα πραγματικα ειναι τοσο συχαμενες σε συμπεριφορα που δεν μπορω να βρω αλλους φτεχτες.. πριν ανοιξω τους οριζοντες για εξωτερικο τις θεωρουσα σχετικα νορμαλ! απο την στιγμη που ειδα πως συμπεριφεροντε σε αντιστιχους ανδρες στις χωρες που εχω παει (δεν ειναι πολες) καταλαβα οτι εχω να κανω με τα μιασματα της γυναικειας φυσης και σε εμφανιση και σε χαρακτηρα.. και εγω καποτε εκανα το λαθος και ειχα σχεσις με ελλεινιδες θελω να το ξεχασω..
Εύκολο κι' αυτό.....: Undercover Bodyguards.
Μην τρελλαίνεσαι με τις Ελλεεινίδες. Όλοι φταίνε/με που έχουν συμπεριφέρονται έτσι. Αν είμασταν (τμήμα του ανδρικού πληθυσμού) λιγότερο αγαπούληδες, τα πράγματα θα ήταν σαφώς καλύτερα για όλους.
Έχω ένα φίλο που τα έχει με μία γκομενίτσα εδώ και 3 μήνες. Παράλληλα προσπαθεί να την κερδίσει έτερος γνωστός-φίλος-συνάδελφός του.
Μου λέει κάποια στιγμή θα πλακωθούμε με τον άλλον. Και του λέω: Δεν αξίζει ποτέ για ένα μουνί να πλακωθείς με άλλον άνδρα.
Τα μουνιά έρχονται και παρέρχονται....οι φιλίες μένουν.
με το λαχανι μαγιο ητανε πιο μεγαλη καβλα!αυτη ητανε Ιταλιδα 45αρα με 3 παιδια![]()
Αν ισχύει αυτό που λες,τότε η γυναίκα ήταν πολύ μουνάρα...(αναλογιζόμενος την ηλικία κ τους 3 τοκετούς)...αυτη ητανε Ιταλιδα 45αρα με 3 παιδια![]()
θα βαραγες τα σαγονια σε ρυθμο σαμπας ...Αν ισχύει αυτό που λες,τότε η γυναίκα ήταν πολύ μουνάρα...(αναλογιζόμενος την ηλικία κ τους 3 τοκετούς)...
Είμαι σίγουρος...θα βαραγες τα σαγονια σε ρυθμο σαμπας ...
ετσι νομιζω,Αν ισχύει αυτό που λες,τότε η γυναίκα ήταν πολύ μουνάρα...(αναλογιζόμενος την ηλικία κ τους 3 τοκετούς)...