Ένα ένα, μην μου στεναχωριέσαι...
Για αρχή, εκτός εάν διαθέτεις ακλόνητες αποδείξεις να στηρίξεις την συκοφαντική προσβολή εναντίον μου - που δεν έχεις διότι δεν υπάρχουν, "...προμοτοράκο του κώλου..." να αποκαλέσεις τον γιό σου ή τον πατέρα σου. Μου είναι αδιάφορο σε ποιον θα το πεις πρώτα, βρείτε τα μεταξύ σας συγγενείς είστε
Όσο αφορά το επόμενο σκέλος της ερώτησής σου, σε μπουρδέλα δεν γαμάω! Σου φαίνεται περίεργο ε; Ε, να βλέπεις σιχαίνομαι να μπαίνω σε καταγώγια που βρωμοκοπάνε Πακιστανική κατουρλίλα ή να συγχρωτίζομαι με παρακμιακές σεξ-εργάτριες του 10λεπτου - σόρρυ που σου το χαλάω, αλλά δεν είναι του γούστου μου! Όμως μην απογοητεύεσαι, διότι αν πρόκειται για πιο εκλεπτυσμένες βίζιτες που μπορεί να τις κλείσω για 3, 6, ή 12 ώρες ή ακόμη και για ολόκληρο το ΠΣΚ, δεν εχω πρόβλημα, εκεί μια χαρά γαμάω - αυτές όμως όπως όλοι ξέρουμε, δεν υπόκεινται στις διατάξεις περί της Νόμιμης πορνείας οπότε αδίκως το συζητούμε
Τέλος, δεν μπορώ ασφαλώς να γνωρίζω τι ακριβώς προλαβαίνεις να συζητήσεις εσύ με την σεξ-εργάτρια μετά το αγχωμένο τσιμπουκάκι-πισωκολλητό-τσόντα-στο-δωμάτιο διάρκειας 10min maximum που (λέγεται πως) προσφέρουν τα καταγώγια της κατουρλίλας, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πελάτη να συζητά τα εργασιακά / οικονομικά του κλάδου - εκτός κι αν πρόκειται για κάποιον εντελώς ναυάγιο ή μαλθακού αγαπούλη - που σαφώς δεν είσαι ούτε μου έχεις δώσει τέτοια εντύπωση, προς θεού
...κάτι άλλο σοβαρό έχεις να πεις, ή θα επιχειρήσεις πάλι να ρίξεις τη μπάλα στις κερκίδες ελπίζοντας πως θα φανείς έξυπνος στο φορουμ;