Νέα

Μου πάσσαραν 16χρονη σε έναν γάμο στην Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ποδολαγνε, ποσα φορεματα αλαξε η μικρη μεχρι να κατεβει απο το λεωφ? ποσα εκστενσιον φορουσε? η μανα της της εκανε νοηματα να σε χαιδεψει? ο πατερας τι υφος ειχε και τι ελεγε κατα την διαρκεια του ταξιδιου? στο τελος σε χαιρετισε? η κοπελα που κοιτουσε? σε ποια θεση καθοσουν απο μεσα στο παραθυρο η απο εξω?

αναπαντητα ερωτηματα αφηνεις αλλα σιγουρια προξενιο μου μυριζει...........  :grin:

Κάποιο λάθος έκανες φίλε....  Εμένα δεν μου την έπεσε κανένα 16χρονο. Ούτε νοημάτα ούτε υποννοούμενα.
  Άλλος συναγωνιστής είναι... Διάβαζε πιο προσεκτικά

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στακα ρε παιδια
1ον η τυπησα δεν σε θελει για γαμο αποκλειετε μια 16χρονων να σκεφτετε το γαμο

αλλα κατι που θα στεφτετε πολλυ σιγουρα αν σου εκανε και καμια κινηση ειναι να σε πιασει γκομενο να σου τα προιζει να σου τρωει τα λεφτα και μια σιγουρη εξασφαλιση για τις σπουδες της μιας και ο μπαμπας εχει οικκονομικο προβλημα
εδω αλλες για να βγαλουν μια σχολη γινοντε βυζιτουδες

α και μην αρχισετε τα μπορει να δουλεψει η κοπελα και να σπουδασει γιατι 1ον αυτο δεν γινετε με τοση ανεργια 2ον ο μισθος που θα παιρνει δεν θα φτανει ουτε για νοικι 3ον δεν ζουμε σε μια αγγελικα πλασμενη κοινωνια με ηθικες αξιες κλπ κλπ

2ον οι ρωσσιδες βουλγαρες ρουμανες που ειναι στα μπουρδελα οταν ηταν 16 χρονων σκεφτηκαν οτι το ιδανικο μελλον ηταν να γινουν πουτανες δεν ειχαν κατι αλλο καλυτερο να κανουν :2on1: :2on1: :2on1: απλα ειπαν στη χωρα μου με το να δουλευω τι θα καταφερω ενα μεγαλο τιποτα στην ελλαδα σαν μεταναστρια τι μπορω να κανω να καθαριζω σκαλες και τα θα καταφερω παλι ενα τιποτα οποτ ξεκιναω το τζιβιτζιλικι απλα τα πραγματα

τα πραγματα ειναι απλα η φτωχεια φερνει ολα τα συνεπακολουθα και μην απορησετε με τη φτωχεια που θα υπαρχει στην ελλαδα για καιρο ακομη οτι στα μπουρδελα θα συναντατε μονο μεταναστριες γιατι μολις γυρισουμε στη δραχμη σε κανα τριμηνο θα γεμισουν απο ελληνιδες

απλα καποιες μυριζοντε το τι θα γινει και σου λενε να τυλιξω καποιον να εχω τη μεγαλη μου καβατζα

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Με ποιο σκεπτικο στην "πασαραν" δεν καταλαβα...
Καλα ασ'τον, ονειροβατει ο τρομπας.
Νομιζει οτι επειδη εχει σταθερη δουλεια και μερικα λεφτα, ολοι τον θελουν για γαμπρο...

Παω στοιχημα θα στεκεται μπροστα στο καθρεφτη και θα αυτοαποθεωνεται...

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
απο τα γραφομενα σου δεν βλεπω πουθενα να σου πασαρε κανεις κατι!!!μαλλον εσυ ορεγοσουν την μικραν και θελεις να το παιξεις και γοης!!ρε που παμε ρε  που παμε...... :2funny:

και μετα λες οτι εισαι και 40-αρις με καλη δουλεια!!!ρε μπας και εισαι κανα φτωχοφοιτητουδι απο επαρχεια που το παιζει αθηναιος επειδη περασε στα τει αιγαλαιου????? :uglystupid:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
4 ΖΩΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

1. ΜΙΑ ΤΖΑΓΚΟΥΑΡ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ
2. ΜΙΑ ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ
3. ΕΝΑΝ ΤΙΓΡΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ
4. ΕΝΑ  ΒΟΔΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ .

Katia9

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
4 ΖΩΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

1. ΜΙΑ ΤΖΑΓΚΟΥΑΡ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ
2. ΜΙΑ ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ
3. ΕΝΑΝ ΤΙΓΡΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ
4. ΕΝΑ  ΒΟΔΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ .

Καποιοι απο μονοι τους το εχουν επιλεξει αυτο απο σας παντως ασχετα αν δεν συμφωνω

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Καποιοι απο μονοι τους το εχουν επιλεξει αυτο απο σας παντως ασχετα αν δεν συμφωνω

Σε αυτό έχεις ένα δίκιο...  Όταν είσαι καψούρης και λεφτάς, τα σκορπάς αλύπητα...

Όταν παίρνεις είδηση τί μαλακία έχεις κάνει... βολεύεσαι με πουτάνες...

Σου ρχεται οικονομικότερα και γλυτώνεις και την κρεββατομουρμούρα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
ωραια ιστορια, συμφωνω με τον φιλο, τον βολιδοσκοπισαν.

Αν αντι με το τρενο κατεβαινε στην Αθηνα με μερσεντες, η μικρη θα τον συντροφευε αλλαζοντας φορεμα :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ας ελεγε ψεματα να βλεπαμε....

αγαθοβιολης και αυτος.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ας ελεγε ψεματα να βλεπαμε....

αγαθοβιολης και αυτος.

Αν έλεγε πως θα κατεβαινε με αεροπλάνο, η μικρή μπορεί να του παιρνε και μία πίπα στά όρθια...

Αν έλεγε πως θα κατέβαινε με το Καγιέν, θα γινόταν επί τόπου πρόταση γάμου...

Αν έλεγε πως θα κατέβαινε με το προσωπικό του λήαρ τζετ, μέχρι και ο μπαμπας της  θα έσκυβε να τον γαμήσει.

χα χα χα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
  Αν έλεγε πως θα κατεβαινε με αεροπλάνο, η μικρή μπορεί να του παιρνε και μία πίπα στά όρθια...

Αν έλεγε πως θα κατέβαινε με το προσωπικό του λήαρ τζετ, μέχρι και ο μπαμπας της  θα έσκυβε να τον γαμήσει.

χα χα χα

:2funny: :2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825

χα χα χα

+1,000

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Εμένα, αν μου την πάσαραν, θα ζήταγα τη γιαγιά της.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
Καποιοι εδω μεσα κανουν μαλλον οτι δε καταλαβαινουν ή εχουν να βγουν κατι χρονια απ' το σπιτι τους.

Το οτι τα νεα κοριτσια ειδικα κανουν οτι τους καυλωσει,εκλυτο βιο κλπ χωρις ΚΑΜΙΑ επιβλεψη απο γονεις ειναι τοις πασι γνωστο.Πουτανοφερνουν και στο στυλ και στη συμπεριφορα (ειτε γιατι ετσι μαθαν απ τη μανα τους,να περασουν καλα οσο πιο μικρες γινεται για να παντρευτουν στα 25 τον επιδοξο jaygatsby)και μη κανει ΚΑΝΕΙΣ οτι δε το βλεπει αυτο.Το αντιστροφο συμβαινει με τα αγορακια της ιδιας ηλικιας που δε μπορουν να ακολουθησουν τις εν λογω πορναρες και αναγκαστικα το παιζουν γκομενοφυλακες για να τις καβατζωσει κανας μεγαλος.Τα παραδειγματα πλειστα οσα.

Απο κει και περα το θεμα ειναι οτι δεν ασχολουνται σοβαρα με τιποτα στη ζωη τους και οταν πεθανουν τα λεφτα του βλακα του μπαμπα τους θα βγουν στις πιατσες αναγκαστικα.Συμπερασμα ο ιδιος ο μπαμπας τους τους οδηγει στην ευτελεια και στην εξαρτηση.

Και επειδη jaygatsby εδωσες και πολιτικη προεκταση,αν ρωτησεις 20-25αρηδες νεους/νεες τι θα ψηφισουν σου λενε οτιδηποτε εκτος απο τα 2 "σοβαρα" μεγαλα κομματα.Αφου λοιπον τους εταξε και ο Συριζα θεσουλες στο δημοσιο αναγκαστικα θα ακολουθησουν την παλαιολιθικη νοοτροπια του 80,της ησσονος προσπαθειας δηλαδη.Ετσι δεν εμαθαν και απο την οικογενεια αλλωστε;να τα εχουν ολα ετοιμα.Ειδες λοιπον που ολα ερχονται και δενουν;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
hahahah καλα για τον Τσιπρα ειναι γνωστα ολα αυτα
αλλα δεν μπορεις να συνδεεις τις γκομενες με αυτο...  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απλα κάποιοι εχουν μαθει να φορτωνουν ολα τους τα θεματα στις γκομενες.....

Πχ αν δεν εχει λεφτα ο άλλος και κατι αλλο θα σου πει ξερεις φταινε οι γκομενες που θελουν λεφτα
και εγω δεν τα εχω.  :P

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Καποιοι εδω μεσα κανουν μαλλον οτι δε καταλαβαινουν ή εχουν να βγουν κατι χρονια απ' το σπιτι τους.

Το οτι τα νεα κοριτσια ειδικα κανουν οτι τους καυλωσει,εκλυτο βιο κλπ χωρις ΚΑΜΙΑ επιβλεψη απο γονεις ειναι τοις πασι γνωστο.Πουτανοφερνουν και στο στυλ και στη συμπεριφορα (ειτε γιατι ετσι μαθαν απ τη μανα τους,να περασουν καλα οσο πιο μικρες γινεται για να παντρευτουν στα 25 τον επιδοξο jaygatsby)και μη κανει ΚΑΝΕΙΣ οτι δε το βλεπει αυτο.Το αντιστροφο συμβαινει με τα αγορακια της ιδιας ηλικιας που δε μπορουν να ακολουθησουν τις εν λογω πορναρες και αναγκαστικα το παιζουν γκομενοφυλακες για να τις καβατζωσει κανας μεγαλος.Τα παραδειγματα πλειστα οσα.

Απο κει και περα το θεμα ειναι οτι δεν ασχολουνται σοβαρα με τιποτα στη ζωη τους και οταν πεθανουν τα λεφτα του βλακα του μπαμπα τους θα βγουν στις πιατσες αναγκαστικα.Συμπερασμα ο ιδιος ο μπαμπας τους τους οδηγει στην ευτελεια και στην εξαρτηση.

Και επειδη jaygatsby εδωσες και πολιτικη προεκταση,αν ρωτησεις 20-25αρηδες νεους/νεες τι θα ψηφισουν σου λενε οτιδηποτε εκτος απο τα 2 "σοβαρα" μεγαλα κομματα.Αφου λοιπον τους εταξε και ο Συριζα θεσουλες στο δημοσιο αναγκαστικα θα ακολουθησουν την παλαιολιθικη νοοτροπια του 80,της ησσονος προσπαθειας δηλαδη.Ετσι δεν εμαθαν και απο την οικογενεια αλλωστε;να τα εχουν ολα ετοιμα.Ειδες λοιπον που ολα ερχονται και δενουν;;

Δεν διαφωνώ με τίποτα από όσα γραφεις.

Μονο το "επίδοξος JayGatsby" με πλήγωσε.  :'( :'(

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
Απλα κάποιοι εχουν μαθει να φορτωνουν ολα τους τα θεματα στις γκομενες.....

Πχ αν δεν εχει λεφτα ο άλλος και κατι αλλο θα σου πει ξερεις φταινε οι γκομενες που θελουν λεφτα
και εγω δεν τα εχω.  :P
μα ρε συ παντα θα υπαρχει το κοροιδο που πληρωνει κατι παραπανω για το μετριο ψωνακι ειτε ειναι αυτο κερασμα σε μπαρ ειτε,ειτε.Αυτοματως αυτη νομιζει οτι εγινε υπερμουναρα,και ο αφραγκος/μη πονηρεμενος απο κει που επαιζε ιδια κατηγορια με αυτες μενει με το λιλι στο χερι.Αρα που να τα φορτωσει;

jay μη το παιρνεις προσωπικα τυπε μου

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Διάβασα το κείμενο του θεματοθέτη  αλλά από πουθενά δεν τεκμαίρεται  οτι του "πάσσαραν"  την κοπελιά ....  χώρια που και η ίδια δείχνει να τον ψιλοκλάνει . 
Εκτός  και αργότερα δίνει επιπλέον  στοιχεία για το περιστατικό  , το πιο πιθανό είναι πως μόνο στη φαντασία του έγινε απόπειρα για "προξενιό" .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom