στακα ρε παιδια
1ον η τυπησα δεν σε θελει για γαμο αποκλειετε μια 16χρονων να σκεφτετε το γαμο
αλλα κατι που θα στεφτετε πολλυ σιγουρα αν σου εκανε και καμια κινηση ειναι να σε πιασει γκομενο να σου τα προιζει να σου τρωει τα λεφτα και μια σιγουρη εξασφαλιση για τις σπουδες της μιας και ο μπαμπας εχει οικκονομικο προβλημα
εδω αλλες για να βγαλουν μια σχολη γινοντε βυζιτουδες
α και μην αρχισετε τα μπορει να δουλεψει η κοπελα και να σπουδασει γιατι 1ον αυτο δεν γινετε με τοση ανεργια 2ον ο μισθος που θα παιρνει δεν θα φτανει ουτε για νοικι 3ον δεν ζουμε σε μια αγγελικα πλασμενη κοινωνια με ηθικες αξιες κλπ κλπ
2ον οι ρωσσιδες βουλγαρες ρουμανες που ειναι στα μπουρδελα οταν ηταν 16 χρονων σκεφτηκαν οτι το ιδανικο μελλον ηταν να γινουν πουτανες δεν ειχαν κατι αλλο καλυτερο να κανουν
απλα ειπαν στη χωρα μου με το να δουλευω τι θα καταφερω ενα μεγαλο τιποτα στην ελλαδα σαν μεταναστρια τι μπορω να κανω να καθαριζω σκαλες και τα θα καταφερω παλι ενα τιποτα οποτ ξεκιναω το τζιβιτζιλικι απλα τα πραγματα
τα πραγματα ειναι απλα η φτωχεια φερνει ολα τα συνεπακολουθα και μην απορησετε με τη φτωχεια που θα υπαρχει στην ελλαδα για καιρο ακομη οτι στα μπουρδελα θα συναντατε μονο μεταναστριες γιατι μολις γυρισουμε στη δραχμη σε κανα τριμηνο θα γεμισουν απο ελληνιδες
απλα καποιες μυριζοντε το τι θα γινει και σου λενε να τυλιξω καποιον να εχω τη μεγαλη μου καβατζα