έχω την εντύπωση διαβάζοντας αποσπασματικά και όντας μεσημέρι με πολύ κούραση ότι το θέμα του σεβασμολυ των όρων που βάζει κάποιος ή κάποιοι εδώ ή όπου αλλού τέλος πάντως νομίζει ότι είναι υπεύθυνος αρχίζει και γίνεται εξαιρετικά γελοίο και να με συγχωρείτε όσοι θίγεστε. Ξέρετε γιατί το λέω αυτό; Δεν αντιλέγω ότι η παιδική πορνεία-πορνογραφία είναι κολάσιμη ποινικά και είναι παράνομο κτλ...Δηλαδή το Trafficking δεν είναι παράνομο? Και νομίζω συμμετέχουν όλοι όσοι γράφουν εδώ μέσα. Η πορνεία ενηλίκων που αφορά γυναίκες (ίσως και άντρες) μη δηλωμένες, παράνομες δεν είναι παράνομη? Και πολλά ακόμα. Μου θυμίζει την ιστορία η ανταλλαγή Videos με τέτοιο περιεχόμενο με την ιστορία των mp3...οι εταιρείες δίσκων την κυνηγούσαν και την κυνηγάνε αλλά τα Mp3 τους έχει ξεσκίσει κανονικά και χωρίς το νόμο... και θα τους ξεσκίσει ακόμα περισσότερο όσο παρανομούν με τα ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ τους και την ασύστολη, ασταμάτητη και συνάμα συνεξουαστική συμπεριφορά με τους κρατούντες που πανε και ρίχνουν λουλούδια στα πόδια των τραγουδιστριών και μετά αυτές στο κρεβάτι τους όπως τις μοντέλες, τις παρουσιάστριες, κτλ κτλ. Είναι όλα τόσο ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ στην Ελλάδα (και όχι μόνο) που έχουμε φτάσει στο σημείο να μεταφέρουμε αυτή την υποκρισία σε ένα foroum του internet ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ. Οροι να μπουν....αλλά να είμαστε ειλικρινείς...αν δεν γράφαμε εδώ μέσα για παράνομες πράξεις πόσοι θα έμπαιναν να δουν, να γράψουν μόνο για τα νόμιμα μπουρδέλα που και αυτά κατά την εκκλησία παράνομα είναι...όπως και για ένα μέρος της κοινωνίας.
Βέβαια η παιδική πορνογραφία είναι άλλο θέμα. Αλλά εδώ μιλάμε για ιστορία μεταξύ ανηλίκων και όχι με τη συμμετοχή ενήλικα...προσέξτε το λίγο γιατί έχετε αρχίσει και ξεφεύγετε λίγο σε σημείο περίεργο....
Παρεπιπτόντως θα πρέπει να γίνουν ΒΑΝ όσοι έδωσαν ή πήραν τα αρχεία αυτά και αναγράφηκε στο συγκεκριμένο Post ότι θα έστελναν ή ήθελαν να τα λάβουν? Γιατί υπάρχει και ηθικό θέμα άρα και ηθικά κολάσιμη πράξη (αναπαραγωγή παράνομου υλικού, κλεμμένου από άλλη πηγή χωρίς νόμιμη άδεια, αναπαραγωγή υλικού σεξουαλικού περιεχομένου ανηλίκων, διακίνηση παράνομου υλικού, δημοσιοποίηση υλικού δικογραφίας, κτλ...) Μιλάμε για κάθειρξη από 10 ως 40 χρόνια...για προσέξτε το λοιπόν όσοι γίνατε κριτές γιατί αν πρέπει να εφαρμόσετε πλήρη έλεγχο θα μπείτε φυλακή πριν από τους διακινητές...Μια άποψη λέω να την προσέξετε από ενδιαφέρον...
Για μένα αν θέλετε υπάρχει λύση. Μια και μόνη παράγραφος που έχω δει σε άλλα sites-foroum στο εξωτερικό. "Για το περιεχόμενο των όσων γράφονται από τα μέλη οι υπεύθυνοι του site δεν ευθύνονται και δεν έχουν καμιά συμμετοχή". Βέβαια αυτό προϋποθέτει έναν όρο. Να μην ξανασχολιάσει κανείς Mod, admin, webmaster οτιδήποτε από κάποιο μέλος....περιμένω σχόλια..! :-