Νέα

Μαθητικά όργια στα σχολεία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα krhth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Δεν μπορω να σε παρακολουθησω. Στα torrent site υπαρχουν τονοι παρανομου υλικου. για την ακριβεια υπαρχουν τονοι παρανομου υλικου σε PC χρηστών. Ξεκινα σταυροφορία σβησιματος εκατομμυριων αναφορων σε torrent site. Να δημευθουν άμεσα και τα περιοδικά υπολογιστών που αναφέρονται σε αυτά, να καταργηθεί και το Internet.

τι θα βγει αν πω ότι ο LGsamsung59 έκανε post για κάτι παράνομο και δεν ξαναμπει στο site. Διαπομπευτηκε ο LGsamsung59 !!!!!

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Γινεται να δω τα βιντεο στο pm μου ;;;;;

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Δεν μπορω να σε παρακολουθησω. Στα torrent site υπαρχουν τονοι παρανομου υλικου. για την ακριβεια υπαρχουν τονοι παρανομου υλικου σε PC χρηστών. Ξεκινα σταυροφορία σβησιματος εκατομμυριων αναφορων σε torrent site. Να δημευθουν άμεσα και τα περιοδικά υπολογιστών που αναφέρονται σε αυτά, να καταργηθεί και το Internet.

ʼμα θες να σταματήσουμε να συζητάμε σοβαρά και να αρχίσουμε τα 'τσάμικα', οκ. Πες το όμως. Πες ανοιχτά 'θέλω να αρχίσουμε τα τσάμικα'. Και το βλέπουμε...  >:(

Antisthenis, δε διεκδίκησα αποκλειστικότητα στην ευαισθησία, και ξέρω πολύ καλά ότι στο forum υπάρχουν πολλοί άνθρωποι για τους οποίους αισθάνομαι ειλικρινά χαρούμενος που τους γνώρισα. Εδώ μέσα υπάρχουν θέματα δια πάσαν νόσο. Μπορεί να πει κανείς λ.χ. 'στα threads με τους χουλιγκάνους δε μπαίνω, άστους να πλακώνονται μοναχοί τους'. Αν όμως  - λέω ένα παράδειγμα, που πιστεύω ότι δεν είναι ατυχές -  κάποιος μέσα σε ένα τέτοιο thread κανονίζει ραντεβού με τους κολλητούς του για να σπάσουνε το μαγαζί κάποιου που δε γουστάρουνε, ε τότε είτε συμμετέχω είτε όχι θα πρέπει να με απασχολήσει.

Αντίστοιχα, λοιπόν, μπορώ να μη συμμετέχω σε μια συζήτηση για 'μαθητικά όργια στα σχολεία', αν πιστεύω ότι θα είναι βαρετή και θα ακουστούν οι ίδιες κοινοτυπίες ή αρλούμπες. Αν όμως κάποιος μέσα σε ένα τέτοιο thread λέει 'ρε μάγκες, υπάρχουν πουθενά βίντεο με μαθητές που γαμιούνται' και κάποιος άλλος του λέει 'ναι, ρε συ, πήγαινε εκεί κι εκεί κι εκεί, και αν βρεις και κάτι άλλο σφύρα το και σε μας'... έλεος, antisthenis, αυτό νομίζω ότι πρέπει να με απασχολήσει. Αν το θεωρείς υπερβολικό, no comment.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
έχω την εντύπωση οτι παίρνει και εμένα η μπάλα για τις ιδέες που έβαλα να ψάξουν στο Mule!
κανόνες του forum οχι δεν διάβασα και αν έβαλα σε κίνδυνο το site, η μαλακία δικιά μου και τα νεράτζια στην μάπα μου!
Φαντάζομαι οι mod ξέρουν τι να κάνουν και θα το είχαν κάνει απο χτές όταν το πρωτοποστάρισα.

Treno δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου
ναι και εγώ ψάχνω να βρω τα βιντεάκια και πραγματικά δεν θα ήθελα να δω το παιδί μου (αν αποχτήσω ποτέ) να πηδιέται στο σχολείο. Αλλά φαντάζομαι οτι και εσύ δεν θα γούσταρες να δεις την γυναίκα/γκόμενά σου σε κάποιο μπουρδέλο στο μεταξουργείο. Εκτός και αν ο λόγος ύπαρξής σου στο burdela είναι να διαβάζεις τις κουβέντες για αθλητικά και Μαρξ
ljsilver
την ιδέα να ψάξω για βίντεο στο Mule την πήρα απο παλιά εκπομπή με παρόμοιο θέμα, (χαρδαβέλας ή μάνεσης) όταν ανέφεραν οτι "κυκλοφορούν δεκάδες στο Internet"!
αν θες να κάνεις ρόμπα το forum όπου μπορείς, θα σου πρότεινα να δείξεις τον ίδιο ζήλο να κάνεις ρόμπα  όπου μπορείς και τους δημοσιογράφους. εκτός αν το κάνεις όπου σε παίρνει!

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.338
Πόντοι
6.495
Τελικά μόνο εγώ δε γαμούσα όταν πήγαινα σχολείο!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
Παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί (ΠΑΛΙ) τσακώνεστε. Νομίζω όλοι ενήλικοι είμαστε. Ο κάθε ενήλικος λοιπόν έχει επίγνωση του τι κάνει και πρέπει να είναι κι έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες αυτών που κάνει. Αν θέλει κάποιος να έχει τέτοια βίντεο στον δίσκο του, πρόβλημά του. Αν τον πιάσουν, πάλι πρόβλημά του. Και για να προλάβω μερικούς που θα σπεύσουν να με χαρακτηρίσουν "γιαλαντζί-ηθικολόγο" μιας κι έχω ζητήσει κι εγώ τα βίντεο, θα σας πω ότι ναι, είχα κι έχω αρκετά τέτοια βίντεο τα οποία τα είδα 1-2-3 φορές και μετά τα έσβησα. Είναι εντελώς ηλίθιο και άτοπο να τα κρατάς στο PC σου. Πόσες φορές να τα δεις πια? Κι αυτό συμβαίνει και με τα υπόλοιπα βίντεο που είχα/έχω στο PC μου.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Εγώ κάτι άλλο άσχετο να πώ?

Αυτά τα άτομα που γίνονται μπαν χωρίς να ανακοινώνονται μήπως είναι όλα μαζί ένα πρόσωπο?  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Στη συγκεκριμένη περίπτωση φίλε Ljsilver υπονοείς κάτι και για μένα?

Δε μίλησα για κανέναν συγκεκριμένα, φίλε panosmpos. Ντετέκτιβ δεν είμαι. Απλά δήλωσα ότι η διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας είναι άθλια ως πράξη, και αν μπορούσα να έκοβα τον κώλο σε όποιον το κάνει. Απλά αυτό.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Λοιπόν μπορούμε απλά να το ξεχάσουμε.. Αν και με συγχωρείς lj, δεν είπες μόνο αυτό, είπες να γίνονται ρόμπα αυτοί που μπορεί να δίνουν λινκς κτλ. .. και για παιδική πορνογραφία, που δεν νομίζει να υπάρχει ένας νοήμων άνθρωπος εδώ μέσα που να διαφωνεί, αλλά και στην συγκεκριμένη περίπτωση, η οποία, αν μου επιτρέπεις, δεν είναι τόσο σοβαρή.

Οι μόνοι που είναι σοβαρά υπόδικοι είναι ο κάτοχος και δημιουργός του βίντεο καθώς και ο μαλάκας που το προβάλλει (και μας δημιουργεί προβλήματα :) ).. Αλλά υπάρχει νομικό πλαίσιο για την συγκεκριμένη περίπτωση ? Βίντεο από κινητά κτλ. ?

Αγνοώ.. Που είναι ο ξερόλας μας όταν τον χρειάζεσαι?????

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Από την άλλη τα μαλακισμένα τσόλια που γαμιούνται και πιπώνονται με 10 κινητά τριγύρω να τραβάνε, είναι το ίδιο με τα θύματα κακοποίησης παιδικής πορνογραφίας?

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Κοίταξε, εκεί είναι το ζουμί του θέματος.. Τα παιδιά δεν κάνουν κάτι παράνομο. ʼσχετο η ηθική προέκταση στον κάθε γονιό που μπορεί να διασκεδάζει αλλά τον πιάνει ταχυπαλμία σκεφτόμενος το ενδεχόμενο αυτή κάποτε να είναι η θυγατέρα του..

Για αυτό λέω πως υπόδικος είναι πρώτα από όλα ο δημιουργός που το τράβηξε και μετά τράβηξε  :jerking:  και το μοίρασε.. Για τον μαλάκα τον κ. Στεφανίδη να μην πούμε, με κάλυψαν οι προκράξαντες

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
εξαιρώντας την πρόσφατη περίπτωση που δεν ξέρουμε τι συνέβη, ή περιπτώσεις που υπάρχει καταγραφή εν αγνοία των συμμετεχόντων, σε αυτα τα video που οι τσούλες ξέρουν ότι τις τραβάνε και στα 15-17 παίρνουν πίπες δημόσια γιατί φταίει αυτος που τραβάει? Αν βγει αυτο το video δημόσια, για μένα αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι γονείς που δεν της έμαθαν τα στοιχειώδη και στη συνέχεια η ίδια. Το ίδιο αν πρόκειται για αγόρια. Ελεος ,και μεις περασαμε απο τα σχολεια και πηδιομασταν στο Λύκειο και βλακειες καναμε και φωτογραφική μηχανή είχαμε και video, αλλα είχαμε και μια αίσθηση του μέτρου και του που κάνεις τι με ποιον. Τωρα καποιοι γονεις νεας κοπης με αλλα ασχολουνται.

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Φανταζομαι οτι επισης ηθικο ειναι να γαμας κοριτσακια 19 χρονων οικονομικες μεταναστριες που τους εχουν παρει τα διαβατηρια και τρωνε ξυλο για να γαμηθουν με το ζορι.Αλλα ετσι ειναι ακομα και η ηθικη εχει επιλεκτικη μνημη στην Ελλαδα.Φευγει οταν γαμας την μικρουλα και ερχεται οταν βλεπεις το βιντεακι με τισ μικρες που σε ολα που εχω δει εγω ειναι μετη θεληση τους τουλαχιστον

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Τώρα τα λέμε σωστά μάγκες. Lj είπαμε την παιδική πορνεία την καταδικάζουμε όλοι. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση με τα μαθητικά χαβαλέ σέξυ βίντεο (δεν μιλάω αυτά με βιασμούς σε καμία περίπτωση) είναι όλοι οι πρωταγωνιστές ανήλικοι. Δηλαδή δεν υπάρχει συμμετοχή ενήλικα σε καμία περίπτωση. Και μάλιστα δεν παίζουν τόσο πολύ στο inτernet όσο στα κινητά τηλέφωνα. Εγώ προσωπικά όμως αηδίασα απο την εκπομπή αυτουνού του δημοσιογραφίσκου που στιγμάτισε κυριολεκτικά τα παιδιά για ένα θέμα που είχε λήξει και στο φινάλε ήταν σεξοχαβαλές μεταξύ παιδιών. Για την ακροαματικότητα του και τα λεφτά του σε 5ψήφια νούμερα Ευρώ που παίρνει κάθε μήνα δεν υπολόγισε τις πραγματικές συνέπειες που έχει η τηλεόραση για την προβολή αυτών των πραγμάτων που είναι χειρότερη απο το internet και τα κινητά.

+1

Επισκέπτης
λες και ανακαλυψε την αμερικη εκανε ο ευαγγελατος!!!!αντι να κανει καμια εκπομπη με τα αισχη που κανουν οι καναλαρχες και να πει πως προσλαμβανουν γυναικες δημοσιαγραφους ,καθεται και λεει για τα παιδια !!!! :birdman:

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Δεν φταίει αυτός που τράβηξε επειδή τράβηξε.. φταίει επειδή μετά το έκανε βούκινο.

Και επειδή μπορεί να μην το έκανε άμεσα βούκινο, αλλά μέσω ενός φίλου φίλης που του έδειξε το βίντεο για να κομπάσει, είναι δική του ευθύνη και μαλακία που γίνονται όλοι ρεζίλι, και αυτός μαζί.

Αλλά αυτό απέχει πολύ από το να το πάρει κάποιος ο οποίος ψάχνεται να δημιουργήσει ντόρο για να βγάλει λεφτά, εκμεταλλευόμενος όπως πάντα την έλειψη παιδείας και επίγνωσης της πλειοψηφίας της "κοινωνίας της τηλεόρασης" , στιγματίζοντας έτσι για πάντα τα παιδιά αυτά.

Ναι, μαλακίστηκαν. Ναι οι κοπέλες μπορεί να είναι σεξουαλικά απελευθερωμένες ("πουτανάκια" κατά την ορολογία του σάιτ)
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διαπομπευθούν? Γιατί αν ζούμε όλοι στην ίδια χώρα (μου φαίνεται), δεν κάναν ούτε κάτι ανήκουστο αλλά ούτε και ριζοσπαστικό..

Υ.Γ. Πάνο +1

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
έχω την εντύπωση διαβάζοντας αποσπασματικά και όντας μεσημέρι με πολύ κούραση ότι το θέμα του σεβασμολυ των όρων που βάζει κάποιος ή κάποιοι εδώ ή όπου αλλού τέλος πάντως νομίζει ότι είναι υπεύθυνος αρχίζει και γίνεται εξαιρετικά γελοίο και να με συγχωρείτε όσοι θίγεστε. Ξέρετε γιατί το λέω αυτό; Δεν αντιλέγω ότι η παιδική πορνεία-πορνογραφία είναι κολάσιμη ποινικά και είναι παράνομο κτλ...Δηλαδή το Trafficking δεν είναι παράνομο? Και νομίζω συμμετέχουν όλοι όσοι γράφουν εδώ μέσα. Η πορνεία ενηλίκων που αφορά γυναίκες (ίσως και άντρες) μη δηλωμένες, παράνομες δεν είναι παράνομη? Και πολλά ακόμα. Μου θυμίζει την ιστορία η ανταλλαγή Videos με τέτοιο περιεχόμενο με την ιστορία των mp3...οι εταιρείες δίσκων την κυνηγούσαν και την κυνηγάνε αλλά τα Mp3 τους έχει ξεσκίσει κανονικά και χωρίς το νόμο... και θα τους ξεσκίσει ακόμα περισσότερο όσο παρανομούν με τα ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ τους και την ασύστολη, ασταμάτητη και συνάμα συνεξουαστική συμπεριφορά με τους κρατούντες που πανε και ρίχνουν λουλούδια στα πόδια των τραγουδιστριών και μετά αυτές στο κρεβάτι τους όπως τις μοντέλες, τις παρουσιάστριες, κτλ κτλ. Είναι όλα τόσο ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ στην Ελλάδα (και όχι μόνο) που έχουμε φτάσει στο σημείο να μεταφέρουμε αυτή την υποκρισία σε ένα foroum του internet ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ. Οροι να μπουν....αλλά να είμαστε ειλικρινείς...αν δεν γράφαμε εδώ μέσα για παράνομες πράξεις πόσοι θα έμπαιναν να δουν, να γράψουν μόνο για τα νόμιμα μπουρδέλα που και αυτά κατά την εκκλησία παράνομα είναι...όπως και για ένα μέρος της κοινωνίας.
Βέβαια η παιδική πορνογραφία είναι άλλο θέμα. Αλλά εδώ μιλάμε για ιστορία μεταξύ ανηλίκων και όχι με τη συμμετοχή ενήλικα...προσέξτε το λίγο γιατί έχετε αρχίσει και ξεφεύγετε λίγο σε σημείο περίεργο....
Παρεπιπτόντως θα πρέπει να γίνουν ΒΑΝ όσοι έδωσαν ή πήραν τα αρχεία αυτά και αναγράφηκε στο συγκεκριμένο Post ότι θα έστελναν ή ήθελαν να τα λάβουν? Γιατί υπάρχει και ηθικό θέμα άρα και ηθικά κολάσιμη πράξη (αναπαραγωγή παράνομου υλικού, κλεμμένου από άλλη πηγή χωρίς νόμιμη άδεια, αναπαραγωγή υλικού σεξουαλικού περιεχομένου ανηλίκων, διακίνηση παράνομου υλικού, δημοσιοποίηση υλικού δικογραφίας, κτλ...) Μιλάμε για κάθειρξη από 10 ως 40 χρόνια...για προσέξτε το λοιπόν όσοι γίνατε κριτές γιατί αν πρέπει να εφαρμόσετε πλήρη έλεγχο θα μπείτε φυλακή πριν από τους διακινητές...Μια άποψη λέω να την προσέξετε από ενδιαφέρον...

Για μένα αν θέλετε υπάρχει λύση. Μια και μόνη παράγραφος που έχω δει σε άλλα sites-foroum στο εξωτερικό. "Για το περιεχόμενο των όσων γράφονται από τα μέλη οι υπεύθυνοι του site δεν ευθύνονται και δεν έχουν καμιά συμμετοχή". Βέβαια αυτό προϋποθέτει έναν όρο. Να μην ξανασχολιάσει κανείς Mod, admin, webmaster οτιδήποτε από κάποιο μέλος....περιμένω σχόλια..! :-

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Σεξουαλικα απλευθερωμενο είναι ένα κορίτσι που με προφύλαξη πηδιέται με τον γκόμενο, άντε κάνει και παρτούζα. Το τσουλί που τα κάνει αυτά στις τουαλέτες του σχολείου μπροστά σε άλλους 5 και εν γνώση της βιντεοσκοπείται έχει καμένο εγκέφαλο και έχει μεγαλώσει σε σταύλο και όχι σπίτι.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
φίλε warhol ξέρεις ότι δεν είμαι σε καμία περίπτωση αναρχικός. Αλλά το σύνθημα που είχαν βγάλει 'αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι' είναι νομίζω σωστότατο... (και να μην παρεξηγηθώ υπάρχουν και βέβαια εξαιρέσεις δημοσιογράφων με ήθος αλλά είναι ελάχιστες)

τι σχεση εχουν αυτα τα σκουπιδια με τις δημοσιογραφικες εκπομπες που κανουν οι Παπαχελάς, Τσίμας, θεοδωράκης κλπ? Ασχετα με το ποσο διαπλεκόμενοι είναι. δείτε όμως και τις θεαματικότητες που κάνει αυτός και η γυναικα του. Ποιος φταιει περισσότερο? Αυτος που δειχνει σκατα ή αυτοί που τα βλέπουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom