Νέα

Μαθητικά όργια στα σχολεία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα krhth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
panosmpos αν έστηλες τα βιντεο είσαι άδικος...... Δώσε υλικό στο λαό  :tickedoff: :tickedoff:

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Το χειρότερο ρε παιδιά είναι πως κάτι μου λέει ότι αν την δει κανένας πατέρας της στο γυαλί δεν θα πάθει τετραπλό εγκεφαλικό αλλά θα φωνάξει :

"Βαρβάρα έλα, το παιδί μας στην τηλεόραση!!"

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Και τι κάνει Βαγγέλη το παιδί στην τηλεόραση ;
Δεν καταλαβαίνω ρε Βαρβάρα αλλά σε μουσική εκπομπή είναι μάλλον ..... Από κάτω γράφει "ΜαθήτριΑ ΣΕ ΚΛΑΡΊΝΑ"
------------------------------------ Χαιρετίζω το φίλο FKMENACE

OP
OP
K

krhth

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και τι κάνει Βαγγέλη το παιδί στην τηλεόραση ;
Δεν καταλαβαίνω ρε Βαρβάρα αλλά σε μουσική εκπομπή είναι μάλλον ..... Από κάτω γράφει "ΜαθήτριΑ ΣΕ ΚΛΑΡΊΝΑ"
------------------------------------ Χαιρετίζω το φίλο FKMENACE
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
K

krhth

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ασε τις κουβεντες Ευαγγελατε και δειξε βιντεο στο λαο!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αυτο το εχω παιζουν θαρος ή αληθεια και εχει και κοπελες που τραβανε...

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αδέλφια συναγωνιστές προς αποφυγήν παρεξηγήσεων τα 5 βιντεάκια που έχω τα έχω στείλει στα άτομα που έγραψα και τυχαίνει να γνωριζόμαστε και να τα ξέρω προσωπικά. Επειδή δεν είμαστε και τίποτα πιτσιρικάδες δεν θέλει και πολύ να γίνει και καμιά στραβή στο σάϊτ αλλά και γενικότερα για αυτά τα βίντεο. Ασχέτως αν παίζουν σε όλη την ελλάδα. Πιστεύω ότι συμφωνούν για αυτή τη στάση και ο ʼλεξ και οι moderators! Και πάλι χωρίς παρεξήγηση αλλά για λόγους σφαλείας όλων μας.

Κοιτάχτε, όσο και να χτυπάω τον κώλο μου κάτω γιατί τα θέλω θα πρέπει να συμφωνήσω με τον πάνο, θυμάμαι κι εγώ μια φορά που είχα αναφέρει κάτι για ένα τηλέφωνο (χωρίς καν να έχω πει ότι έχω κάτι), έλαβα μια χιονοστιβάδα μηνυμάτων από άτομα που θέλαν τηλ. και μου μιλάγαν λες και γνωριζόμαστε από τον στρατό.

Απλά υποθέτω ότι η κατάσταση αυτή συμβαίνει επειδή είμαστε στο σάιτ λίγο περισσότεροι από αυτούς που γράφουν στο thread.. Και επειδή την τελευταία φορά εγώ πέρασα δυο ώρες καθαρίζοντας το account, δεν λέω ότι συμφωνώ, αλλά καταλαβαίνω τον φίλο πάνο..

Συναδελφικούς χαιρετισμούς στον κακό λύκο.. Λύκε ρε συ εκείνο το στριγγάκι της κοκκινοσκουφίτσας με ιδιόχειρη υπογραφή "ΩΩΩ λύκε τί μεγάλο που είναι το $%^&$# σου" , θα μου το στείλεις τελικά????

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Αδέλφια συναγωνιστές προς αποφυγήν παρεξηγήσεων τα 5 βιντεάκια που έχω τα έχω στείλει στα άτομα που έγραψα και τυχαίνει να γνωριζόμαστε και να τα ξέρω προσωπικά. Επειδή δεν είμαστε και τίποτα πιτσιρικάδες δεν θέλει και πολύ να γίνει και καμιά στραβή στο σάϊτ αλλά και γενικότερα για αυτά τα βίντεο. Ασχέτως αν παίζουν σε όλη την ελλάδα. Πιστεύω ότι συμφωνούν για αυτή τη στάση και ο ʼλεξ και οι moderators! Και πάλι χωρίς παρεξήγηση αλλά για λόγους σφαλείας όλων μας.
κομπλε πανο...ευχαριστω...το ανταλαγμα θα ειναι εμψυχο...ξερεις εσυ...σαββατο!!!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
για να μην κουράζεστε και πρήζετε σε pm τον κάθε Panosmpos όσοι έχoυν Mule κάντε search "greek" και θα βρείτε πολλά αρχεία 3gp! έχω πάνω από 40-50 τέτοια βιντεάκια. κάποια είναι μούφες άλλα τα περισσότερα αληθινά!  :thumbsup:

OP
OP
K

krhth

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
για να μην κουράζεστε και πρήζετε σε pm τον κάθε Panosmpos όσοι έχoυν Mule κάντε search "greek" και θα βρείτε πολλά αρχεία 3gp! έχω πάνω από 40-50 τέτοια βιντεάκια. κάποια είναι μούφες άλλα τα περισσότερα αληθινά!  :thumbsup:
το mule τι ειναι ρε παιδια????

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Πανο αν μου δωσεις τα πορνοβιντεακια θα σου δωσω βιντεακια με την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.Τι λες ??? Ελα πλακα κανω. Παντως ευτυχως απορροφοθηκατε εδω και σταματησατε να στελνετε photo με τις φιλες σας.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Αν παίζει με τέτοια ευκολία κλαρίνο σε αυτή την ηλικία...Απλά σκεφτήτε ότι στα 25 της θα παίζει με όλα τα όργανα της  συμφωνικής ορχήστρας :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• 6.jpg
    6.jpg
    38 KB · Εμφανίσεις: 173
  • 7.jpg
    7.jpg
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 182

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Το συγκεκριμενο λεγοταν "γιατι οχι και σε μας.."

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
κάνοντας search βάλτε και type "archive" οχι μονο video, κάποια τα έχουν ζιπαρισμένα!  :sunglasses:

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
αυτον τον ευαγγελατο θελω να τον πετυχω να του σπασω τα μουτρα!!! δε σεβεται τιποτα ο μαλακας. φτηνος λαικισμος για να κανει νουμερα! και καλα μενει εκπληκτος! που ειναι το παρανομο βρε μαλακα και κανεις εκπομπη? θελει να γαμιεται η κοπελα και γαμιεται . εσυ τι ζορι τραβας? αλλα ευχομαι μια μερα που θα μεγαλωσει η κορη του -αν εχει - και θα γαμηθει, να κυκλοφορησει το βιντεο και τοτε να δω τη μουρη του. του παλιομαλακα που και αυτος και η ηλιθια η γυναικα του βγαζουν λεφτα με τον πονο των αλλων. αλλα αφου δεν υπαρχει κρατος να του κοψει τον κωλο καλα κανουν. γαμω το σπιτι τους....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
αυτον τον ευαγγελατο θελω να τον πετυχω να του σπασω τα μουτρα!!! δε σεβεται τιποτα ο μαλακας. φτηνος λαικισμος για να κανει νουμερα! και καλα μενει εκπληκτος! που ειναι το παρανομο βρε μαλακα και κανεις εκπομπη? θελει να γαμιεται η κοπελα και γαμιεται . εσυ τι ζορι τραβας? αλλα ευχομαι μια μερα που θα μεγαλωσει η κορη του -αν εχει - και θα γαμηθει, να κυκλοφορησει το βιντεο και τοτε να δω τη μουρη του. του παλιομαλακα που και αυτος και η ηλιθια η γυναικα του βγαζουν λεφτα με τον πονο των αλλων. αλλα αφου δεν υπαρχει κρατος να του κοψει τον κωλο καλα κανουν. γαμω το σπιτι τους....

+1

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Tότε ας μη γαμιέται με θεατές...

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου? οτι γαμιεται με θεατες? ειναι παρανομο αυτο? ηταν παρα τη θεληση της? βγηκε η ιδια να παραπονεθει για το οτι τη βιντεοσκοπουσαν? αλλα τι λεω σαν τον ευαγγελατο υπαρχουν πολλοι αλλιως δεν θα εκανε νουμερα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom