You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαθητικά όργια στα σχολεία!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα krhth
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 139
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
kakoslikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2005
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Και τι κάνει Βαγγέλη το παιδί στην τηλεόραση ;
Δεν καταλαβαίνω ρε Βαρβάρα αλλά σε μουσική εκπομπή είναι μάλλον ..... Από κάτω γράφει "ΜαθήτριΑ ΣΕ ΚΛΑΡΊΝΑ"
------------------------------------ Χαιρετίζω το φίλο FKMENACE
Δεν καταλαβαίνω ρε Βαρβάρα αλλά σε μουσική εκπομπή είναι μάλλον ..... Από κάτω γράφει "ΜαθήτριΑ ΣΕ ΚΛΑΡΊΝΑ"
Και τι κάνει Βαγγέλη το παιδί στην τηλεόραση ;
Αδέλφια συναγωνιστές προς αποφυγήν παρεξηγήσεων τα 5 βιντεάκια που έχω τα έχω στείλει στα άτομα που έγραψα και τυχαίνει να γνωριζόμαστε και να τα ξέρω προσωπικά. Επειδή δεν είμαστε και τίποτα πιτσιρικάδες δεν θέλει και πολύ να γίνει και καμιά στραβή στο σάϊτ αλλά και γενικότερα για αυτά τα βίντεο. Ασχέτως αν παίζουν σε όλη την ελλάδα. Πιστεύω ότι συμφωνούν για αυτή τη στάση και ο ʼλεξ και οι moderators! Και πάλι χωρίς παρεξήγηση αλλά για λόγους σφαλείας όλων μας.
Κοιτάχτε, όσο και να χτυπάω τον κώλο μου κάτω γιατί τα θέλω θα πρέπει να συμφωνήσω με τον πάνο, θυμάμαι κι εγώ μια φορά που είχα αναφέρει κάτι για ένα τηλέφωνο (χωρίς καν να έχω πει ότι έχω κάτι), έλαβα μια χιονοστιβάδα μηνυμάτων από άτομα που θέλαν τηλ. και μου μιλάγαν λες και γνωριζόμαστε από τον στρατό.
Απλά υποθέτω ότι η κατάσταση αυτή συμβαίνει επειδή είμαστε στο σάιτ λίγο περισσότεροι από αυτούς που γράφουν στο thread.. Και επειδή την τελευταία φορά εγώ πέρασα δυο ώρες καθαρίζοντας το account, δεν λέω ότι συμφωνώ, αλλά καταλαβαίνω τον φίλο πάνο..
Συναδελφικούς χαιρετισμούς στον κακό λύκο.. Λύκε ρε συ εκείνο το στριγγάκι της κοκκινοσκουφίτσας με ιδιόχειρη υπογραφή "ΩΩΩ λύκε τί μεγάλο που είναι το $%^&$# σου" , θα μου το στείλεις τελικά????
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
κομπλε πανο...ευχαριστω...το ανταλαγμα θα ειναι εμψυχο...ξερεις εσυ...σαββατο!!!!Αδέλφια συναγωνιστές προς αποφυγήν παρεξηγήσεων τα 5 βιντεάκια που έχω τα έχω στείλει στα άτομα που έγραψα και τυχαίνει να γνωριζόμαστε και να τα ξέρω προσωπικά. Επειδή δεν είμαστε και τίποτα πιτσιρικάδες δεν θέλει και πολύ να γίνει και καμιά στραβή στο σάϊτ αλλά και γενικότερα για αυτά τα βίντεο. Ασχέτως αν παίζουν σε όλη την ελλάδα. Πιστεύω ότι συμφωνούν για αυτή τη στάση και ο ʼλεξ και οι moderators! Και πάλι χωρίς παρεξήγηση αλλά για λόγους σφαλείας όλων μας.
το mule τι ειναι ρε παιδια????για να μην κουράζεστε και πρήζετε σε pm τον κάθε Panosmpos όσοι έχoυν Mule κάντε search "greek" και θα βρείτε πολλά αρχεία 3gp! έχω πάνω από 40-50 τέτοια βιντεάκια. κάποια είναι μούφες άλλα τα περισσότερα αληθινά!
κσάσου ;)το mule τι ειναι ρε παιδια????
αυτον τον ευαγγελατο θελω να τον πετυχω να του σπασω τα μουτρα!!! δε σεβεται τιποτα ο μαλακας. φτηνος λαικισμος για να κανει νουμερα! και καλα μενει εκπληκτος! που ειναι το παρανομο βρε μαλακα και κανεις εκπομπη? θελει να γαμιεται η κοπελα και γαμιεται . εσυ τι ζορι τραβας? αλλα ευχομαι μια μερα που θα μεγαλωσει η κορη του -αν εχει - και θα γαμηθει, να κυκλοφορησει το βιντεο και τοτε να δω τη μουρη του. του παλιομαλακα που και αυτος και η ηλιθια η γυναικα του βγαζουν λεφτα με τον πονο των αλλων. αλλα αφου δεν υπαρχει κρατος να του κοψει τον κωλο καλα κανουν. γαμω το σπιτι τους....
αυτον τον ευαγγελατο θελω να τον πετυχω να του σπασω τα μουτρα!!! δε σεβεται τιποτα ο μαλακας. φτηνος λαικισμος για να κανει νουμερα! και καλα μενει εκπληκτος! που ειναι το παρανομο βρε μαλακα και κανεις εκπομπη? θελει να γαμιεται η κοπελα και γαμιεται . εσυ τι ζορι τραβας? αλλα ευχομαι μια μερα που θα μεγαλωσει η κορη του -αν εχει - και θα γαμηθει, να κυκλοφορησει το βιντεο και τοτε να δω τη μουρη του. του παλιομαλακα που και αυτος και η ηλιθια η γυναικα του βγαζουν λεφτα με τον πονο των αλλων. αλλα αφου δεν υπαρχει κρατος να του κοψει τον κωλο καλα κανουν. γαμω το σπιτι τους....
+1
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Tότε ας μη γαμιέται με θεατές...
εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου? οτι γαμιεται με θεατες? ειναι παρανομο αυτο? ηταν παρα τη θεληση της? βγηκε η ιδια να παραπονεθει για το οτι τη βιντεοσκοπουσαν? αλλα τι λεω σαν τον ευαγγελατο υπαρχουν πολλοι αλλιως δεν θα εκανε νουμερα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις