You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαθητικά όργια στα σχολεία!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα krhth
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 139
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
leonidas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2005
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
Μονο αυτος ? ολα τα πρωιναδικα , τα μεσημεριανα και παει λεγοντας μας κοροιδευουν
δηθεν ενδιαφερονται αλλα το μονο που τους νοιαζει ειναι η τσεπη τους.
ΠΡΕΠΕΙ ομως να μην λεει ενας ενας τη γμωμη του , αλλα ολοι μαζι .Τωρα χεστηκανε αν τα λεω αυτα εγω και συ
δηθεν ενδιαφερονται αλλα το μονο που τους νοιαζει ειναι η τσεπη τους.
ΠΡΕΠΕΙ ομως να μην λεει ενας ενας τη γμωμη του , αλλα ολοι μαζι .Τωρα χεστηκανε αν τα λεω αυτα εγω και συ
Ρε παιδιά γιατί νομίζω ότι επαναλαμβανόμαστε;Στο παλαιό Forum ηπήρχε αντοίστιχο thread και τα είχε λίγο πολύ όλα.Στην συνέχεια τα κόψανε βεβαία για την προστασία του site αλλά γενικά τα video αυτά κυκλοφορούν ΠΑΝΤΟΥ εδώ και 2 χρόνια.Αν παρόλαυτα δεν τα βρίσκετε ζητήστε τα από τον φαντάρο της γειτονιάς σας..
Ακόμα και ο μαλάκας ο Ευαγγελάτος απο το κινητό του θα τα πήρε.Και αν κρίνω από τις προηγούμενες εκπομπές ζήτημα είναι να είπε μια αλήθεια....Λες και εμείς στις εκδρομές δεν τα κάναμε αυτά.Μην ψαρώνετε βρε από τις λαλακίες του κάθε δημοσιογράφου.
Υ.Γ.Με μια απο τις κοπελίες που έδειξε είχε γίνει μεγάλη φασαρία και είχε βγαλει ασφαλιστικά μέτρα πρόπερσυ λόγο του βίντεο.Μακάρι θεε μου να το πάρει χαμπάρι να δούμε τι έχει να πει ο νόμος για τον κύριο Ευαγκελάτο..Να μην μιλήσω για το Ραδιοτηλεοπτικό.Αλλά αν δεν είσαι Τριανταφυλόπουλος και δεν καις μεγάλα ψάρια δεκάρα δεν θα δώσουν...
Ακόμα και ο μαλάκας ο Ευαγγελάτος απο το κινητό του θα τα πήρε.Και αν κρίνω από τις προηγούμενες εκπομπές ζήτημα είναι να είπε μια αλήθεια....Λες και εμείς στις εκδρομές δεν τα κάναμε αυτά.Μην ψαρώνετε βρε από τις λαλακίες του κάθε δημοσιογράφου.
Υ.Γ.Με μια απο τις κοπελίες που έδειξε είχε γίνει μεγάλη φασαρία και είχε βγαλει ασφαλιστικά μέτρα πρόπερσυ λόγο του βίντεο.Μακάρι θεε μου να το πάρει χαμπάρι να δούμε τι έχει να πει ο νόμος για τον κύριο Ευαγκελάτο..Να μην μιλήσω για το Ραδιοτηλεοπτικό.Αλλά αν δεν είσαι Τριανταφυλόπουλος και δεν καις μεγάλα ψάρια δεκάρα δεν θα δώσουν...
εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου? οτι γαμιεται με θεατες? ειναι παρανομο αυτο? ηταν παρα τη θεληση της? βγηκε η ιδια να παραπονεθει για το οτι τη βιντεοσκοπουσαν? αλλα τι λεω σαν τον ευαγγελατο υπαρχουν πολλοι αλλιως δεν θα εκανε νουμερα...
Δηλαδή για να καταλάβουμε, κάθεται μία και γαμιέται με θεατές που τραβάνε βίντεο και αφού τους τσιμπουκώνει και τους αποχαιρετά, μετά της κακοφαίνεται που το βίντεο το είδαν κι άλλοι; Κι εσένα τι σε πειράζει, είσαι κοριτσάκι και φοβάσαι μη σε πάρουν βίντεο όταν προσφέρεις στοματικό στο τρένο για καλαμπάκα για να περνά η ώρα;
Επισκέπτης
Φοβερή ανακάλυψη ο Ευαγγελάτος...Ας του αυξήσει ο Κυριακού το μισθό του,μιας και όλη η χώρα έβλεπε ΑΝΤ1...Και μετά ας "λυπηθούμε" το κοριτσάκι από την ξένη χώρα,που το "βίασαν" οι "αλήτες"...Και μετά ας πάρουμε τηλέφωνο τον κ.τάδε να μας στείλει μια πιτσιρίκα....
Βρε ουστ υποκριτές,φαρισαίοι..Ξαφνικά αποκτήσατε ήθη...Απατεώνες,λαμόγια...Ουστ
Βρε ουστ υποκριτές,φαρισαίοι..Ξαφνικά αποκτήσατε ήθη...Απατεώνες,λαμόγια...Ουστ
Επισκέπτης
Για μένα το θέμα του αν την βίασαν ή όχι δεν παίζει και ιδιαίτερο ρόλο. Εμένα με απασχολεί γενικά η κατάντια που κυκλοφορεί στα σχολεία και στα 15χρονα γενικότερα! Δηλαδή, αν όντως την βιάσαν ένα μάτσο 15χρονα, φανταστείτε τι θα κάνουν στα 25 τους. Αν δεν την βιάσαν κι ήταν με την θέλησή της να πάρει 4 πούτσους και άλλες 3 πουτανίτσες να την βιντεοσκοπούνε... και πάλι φανταστείτε τι θα κάνουν στα 25 τους όλη αυτή η παρέα.
Βλέπω γενικά τα μικρά να είναι εντελώς αμόρφωτα (τις προάλλες έβλεπα στις ειδήσεις να λένε κάτι 15χρονα ότι την 28η Οκτωβρίου ελευθερωθήκαμε από τους Τούρκους!!!), τα οποία δεν υπολογίζουν τίποτα και γενικά δεν βάζουν όρια πουθενά. Δεν φταίνε βέβαια τα παιδιά... το όλο θέμα ξεκινάει να "βρωμάει" από την οικογένεια...
Βλέπω γενικά τα μικρά να είναι εντελώς αμόρφωτα (τις προάλλες έβλεπα στις ειδήσεις να λένε κάτι 15χρονα ότι την 28η Οκτωβρίου ελευθερωθήκαμε από τους Τούρκους!!!), τα οποία δεν υπολογίζουν τίποτα και γενικά δεν βάζουν όρια πουθενά. Δεν φταίνε βέβαια τα παιδιά... το όλο θέμα ξεκινάει να "βρωμάει" από την οικογένεια...
Νομίζω ότι, κάποια στιγμή, πρέπει να αποφασίσουμε ότι κάποια πράγματα έχουν τα όριά τους.
Γενικά έχω βαρεθεί αυτό το κλίμα της 'ελάχιστης προσπάθειας', και το 'φταίνε κάποιοι άλλοι'. Για το ότι η κόρη σου τραβάει βίντεο με γ... ή βιασμούς στο σχολείο της, 'φταίει το σχολείο και οι καθηγητές που είναι χαλαροί'. Για το ότι το σχολείο δε μαθαίνει στα παιδιά γράμματα 'φταίει το Υπουργείο που δε δίνει λεφτά και δε σέβεται τον καθηγητή'. Για το ότι γίνεται της π... με τα κινητά στα σχολεία 'φταίει η τηλεόραση και η μόδα'. Για τους δημοσιογράφους-κοράκια 'φταίει ο κόσμος που ζητάει τέτοια'. Για το χάλι στα γήπεδα κάθε Κυριακή 'φταίει η ΕΠΟ, το Υπουργείο, η Αστυνομία, ο Χατζηπετρής', και πάει λέγοντας. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν πάντα κάποια όρια.
Θεωρώ ανωμαλία να έχεις ή να κυκλοφορείς βίντεο ή φωτογραφίες με μαθητές που πηδιούνται. Δε με εκπλήσσει η ανωμαλία - σε 10 εκ. νοματαίους που είμαστε σε αυτή τη χώρα, 1000, 2000, 5000 ανώμαλοι είναι στατιστικά λογικό να υπάρχουν. Μέσω Internet, υπάρχει πλέον και η δυνατότητα οι ανώμαλοι να 'συναντιούνται' μεταξύ τους. Αυτό δε σημαίνει, κατά τη γνώμη μου, ότι η διατήρηση ή η εξάπλωση αυτής της ανωμαλίας με αφήνει αδιάφορο.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, η κατοχή ή/και η διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας είναι παράνομη. Και καλά κάνει και είναι. Μπορεί κάποιος να αισθάνεται 'περήφανος' που τουλάχιστον δεν είναι η κόρη του ή η ανηψιά του αυτή που πιπώνει το συμμαθητή της, αλλά στην τελική το να έχεις το βίντεο στο δίσκο σου είναι, πέρα από ηλίθιο, και παράνομο.
Κρατάω για τον εαυτό μου το δικαίωμα, όσο κι αν την Αστυνομία και γενικά την κρατική καταστολή δεν τη γούσταρα και δεν τη γουστάρω, όταν βλέπω κάποια πράγματα να ξεφεύγουν απ'τα όρια να γίνομαι 'αλήτης'. Δηλώνω ευθαρσώς, λοιπόν, ότι στην περίπτωση που οι administrators/moderators δε λάβουν κάποια μέτρα, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, να σταματήσει η προβολή, διαφήμηση ή διακίνηση, μέσω του site, υλικού παιδικής πορνογραφίας, θα κάνω ρόμπα το forum όπου μπορώ για αυτή τη δραστηριότητα. Κι ας με πουν όσοι θέλουν καρφί, σπιούνο, ρουφιάνο, ό,τι θέλουν. Στ @@ μου, ειλικρινά. Κάποια πράγματα ΔΕΝ είναι για πλάκα ή για χαβαλέ.
Αναμένω σχόλια, απαντήσεις, ύβρεις, whatever.
Γενικά έχω βαρεθεί αυτό το κλίμα της 'ελάχιστης προσπάθειας', και το 'φταίνε κάποιοι άλλοι'. Για το ότι η κόρη σου τραβάει βίντεο με γ... ή βιασμούς στο σχολείο της, 'φταίει το σχολείο και οι καθηγητές που είναι χαλαροί'. Για το ότι το σχολείο δε μαθαίνει στα παιδιά γράμματα 'φταίει το Υπουργείο που δε δίνει λεφτά και δε σέβεται τον καθηγητή'. Για το ότι γίνεται της π... με τα κινητά στα σχολεία 'φταίει η τηλεόραση και η μόδα'. Για τους δημοσιογράφους-κοράκια 'φταίει ο κόσμος που ζητάει τέτοια'. Για το χάλι στα γήπεδα κάθε Κυριακή 'φταίει η ΕΠΟ, το Υπουργείο, η Αστυνομία, ο Χατζηπετρής', και πάει λέγοντας. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν πάντα κάποια όρια.
Θεωρώ ανωμαλία να έχεις ή να κυκλοφορείς βίντεο ή φωτογραφίες με μαθητές που πηδιούνται. Δε με εκπλήσσει η ανωμαλία - σε 10 εκ. νοματαίους που είμαστε σε αυτή τη χώρα, 1000, 2000, 5000 ανώμαλοι είναι στατιστικά λογικό να υπάρχουν. Μέσω Internet, υπάρχει πλέον και η δυνατότητα οι ανώμαλοι να 'συναντιούνται' μεταξύ τους. Αυτό δε σημαίνει, κατά τη γνώμη μου, ότι η διατήρηση ή η εξάπλωση αυτής της ανωμαλίας με αφήνει αδιάφορο.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, η κατοχή ή/και η διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας είναι παράνομη. Και καλά κάνει και είναι. Μπορεί κάποιος να αισθάνεται 'περήφανος' που τουλάχιστον δεν είναι η κόρη του ή η ανηψιά του αυτή που πιπώνει το συμμαθητή της, αλλά στην τελική το να έχεις το βίντεο στο δίσκο σου είναι, πέρα από ηλίθιο, και παράνομο.
Κρατάω για τον εαυτό μου το δικαίωμα, όσο κι αν την Αστυνομία και γενικά την κρατική καταστολή δεν τη γούσταρα και δεν τη γουστάρω, όταν βλέπω κάποια πράγματα να ξεφεύγουν απ'τα όρια να γίνομαι 'αλήτης'. Δηλώνω ευθαρσώς, λοιπόν, ότι στην περίπτωση που οι administrators/moderators δε λάβουν κάποια μέτρα, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, να σταματήσει η προβολή, διαφήμηση ή διακίνηση, μέσω του site, υλικού παιδικής πορνογραφίας, θα κάνω ρόμπα το forum όπου μπορώ για αυτή τη δραστηριότητα. Κι ας με πουν όσοι θέλουν καρφί, σπιούνο, ρουφιάνο, ό,τι θέλουν. Στ @@ μου, ειλικρινά. Κάποια πράγματα ΔΕΝ είναι για πλάκα ή για χαβαλέ.
Αναμένω σχόλια, απαντήσεις, ύβρεις, whatever.
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Πρώτος κανόνας στους όρους χρήσης του site που ΟΛΟΙ αποδέχεστε και κανείς σας ΔΕΝ διαβάζει
# 1. Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις, συζητήσεις και ανταλλαγές πληροφοριών για οτιδήποτε παράνομο (π.χ. παιδική πορνεία).
# 1. Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις, συζητήσεις και ανταλλαγές πληροφοριών για οτιδήποτε παράνομο (π.χ. παιδική πορνεία).
Πρώτος κανόνας στους όρους χρήσης του site που ΟΛΟΙ αποδέχεστε και κανείς σας ΔΕν διαβάζει
Το έχω διαβάσει και έχω συμφωνήσει. Οπότε, ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν. Αν μέσω αυτού του thread υπάρχουν links για υλικό παιδικής πορνογραφίας:
1. Σβήσε το thread ΕΠΙΤΟΠΟΥ
2. Κάνε ban όσους έδωσαν links, εφόσον παραβίασαν τους όρους χρήσης
Απλό δεν είναι?
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Δεν υπάρχουν links, αν και θα ξανακοιτάξω. Υπάρχει link για torrent site που είναι άσχετο θέμα και ιδέες για search. Τιποτα συγκεκριμένο. Τα screen caps είναι από τον Ant1. Δυστυχώς δεν μπορώ να σταματήσω την λειτουργία του, αν και ο συγκεκριμένος 'δημοσιογράφος' ειναι περισσότερο γυμνοσάλιαγκας παρά άνθρωπος.
Ban έχει γίνει ΠΟΛΥΣ κόσμος, απλά δεν ανακοινώνεται.
Στο τέλος των όρων χρήσης υπάρχει παράκληση να καταγγέλεται οτιδήποτε τους παραβαίνει, παράκληση που επίσης δεν γίνεται σεβαστή.
Στο τέλος των όρων χρήσης υπάρχει παράκληση να καταγγέλεται οτιδήποτε τους παραβαίνει, παράκληση που επίσης δεν γίνεται σεβαστή.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 921
- Πόντοι
- 96
Δεν εχω καταλαβει τους δημοσιογραφους οταν πηγαιναν σχολειο δεν τους κάλεσε κανεις τους να παρουν ματι ενω πηδανε εγω στην πενταημερη θυμαμαι και τυπους να κρυβονται σε ντουλαπες, στα μπαλκονια κλπ, και γκομενες μαζι επαιρναν μάτι, συνηθως απο την βαβουρα το επαιρνε χαμππαρι η γκόμενα και έληγε. Πάντα γινοντουσαν αυτα απλα (μιλαω τωρα γι το 90) απλα τωρα τραβανε βιντεο.
Το θεμα με τη Βουλγαρα ειναι αλλο. Η ελλληνικη κοινωνια ειναι δυστυχως ρατσιστική. η κοπελα δεν ήταν καμια παρθενα αλλα στο χωριο την εβγαλαν πουτανα λογω καταγωγης. η κοπελα προφανως κουνιοτανε στα παιδια γουσταρε καποιον και πηγε να του παρει καμια πιπα. Οι άλλοι καβλωσανε και με το ζορι την πηδηξαν. Το "φιλοθεαμον" κοινο που μαζευτηκε νομιζε οτι η κοπέλα τα ήθελε. λογω Βουλγαριας της κόλλησε πιο ευκόλα η ρετσινια της πουτανίτσας.
Το θεμα με τη Βουλγαρα ειναι αλλο. Η ελλληνικη κοινωνια ειναι δυστυχως ρατσιστική. η κοπελα δεν ήταν καμια παρθενα αλλα στο χωριο την εβγαλαν πουτανα λογω καταγωγης. η κοπελα προφανως κουνιοτανε στα παιδια γουσταρε καποιον και πηγε να του παρει καμια πιπα. Οι άλλοι καβλωσανε και με το ζορι την πηδηξαν. Το "φιλοθεαμον" κοινο που μαζευτηκε νομιζε οτι η κοπέλα τα ήθελε. λογω Βουλγαριας της κόλλησε πιο ευκόλα η ρετσινια της πουτανίτσας.
πάντως εγώ δηλώνω ότι στην περίπτωση που κάποιος(οι) κάνουν τέτοιο πράγμα στην κόρη μου θα τους βρούνε με τα αρχίδια κομμένα και όχι μόνο αυτούς αλλά και τους κόπανους τους γονείς τους οι οποίοι ευθύνονται εξ ίσου.. λυπάμαι την μάνα της κοπέλλας που πολύ θα ήθελε να το κάνει αλλά λόγω φύλου και καταγωγής δεν μπορεί..
και δεν είμαι χουλιγκάνος, ούτε ρατσιστής ούτε φασίστας..
και δεν είμαι χουλιγκάνος, ούτε ρατσιστής ούτε φασίστας..
Δεν υπάρχουν links, αν και θα ξανακοιτάξω. Υπάρχει link για torrent site που είναι άσχετο θέμα και ιδέες για search. Τιποτα συγκεκριμένο. Τα screen caps είναι από τον Ant1.
Για να σε βοηθήσω:
Και για να μην παίζουμε με τις λέξεις, ένα παράδειγμα. Αν λ.χ. εσύ ψάχνεις ντρόγκα, και εγώ σου πω: 'Εγώ δεν πουλάω, αλλά πήγαινε στον Τάδε που πουλάει', συμμετέχω στη διακίνηση ναι ή όχι? ;)
Ανακοίνωσέ τα. Θα'χει πλάκα. Βγάλε μια ανακοίνωση ότι 'ο Χ έγινε ban γιατί ανέβασε links για παιδική πορνογραφία'. Δεν είναι κακό κάποιος να γίνεται λίγο ρόμπα, δε συμφωνείς? Ας απολαμβάνει επιτέλους ο καθένας ό,τι του αναλογεί γι'αυτά που κάνει.
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Τι εγινε ρε παιδια εχασα κανα επισοδιο???
Με το συμπαθιο φιλε σιλβερ αλλα πιστευω οτι εισαι λιγακι υπερβολικος.
Μεχρι στιγμης δεν εχει γινει κατι το μεμπτο.
Οτι εχει αναφερθει, ειναι οτι ειπώθηκε και στην εκπομπη του αντ1 και απλα κανουμε εναν σχολιασμο.
Οσο για τις φωτο δεν δειχνουν προσωπα και ειναι και αυτες απ την εκπομπη.
Εξαλλου αυτα τα βιντεο κυκλοφορουν εδω και εξι μηνες!!!!
Τελος για τα λινκ που δινονται ειναι στη κριση των mods και του admin αν θα τα αφησουνε
Με το συμπαθιο φιλε σιλβερ αλλα πιστευω οτι εισαι λιγακι υπερβολικος.
Μεχρι στιγμης δεν εχει γινει κατι το μεμπτο.
Οτι εχει αναφερθει, ειναι οτι ειπώθηκε και στην εκπομπη του αντ1 και απλα κανουμε εναν σχολιασμο.
Οσο για τις φωτο δεν δειχνουν προσωπα και ειναι και αυτες απ την εκπομπη.
Εξαλλου αυτα τα βιντεο κυκλοφορουν εδω και εξι μηνες!!!!
Τελος για τα λινκ που δινονται ειναι στη κριση των mods και του admin αν θα τα αφησουνε
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.231
- Πόντοι
- 17.085
ljsilver στα θέματα παιδικής πορνογραφίας - πίστεψέ με - δεν είσαι μόνο εσύ ευαίσθητος. Πέραν του ότι τέτοιου είδους υλικό είναι παράνομο είναι και ηθικά απαράδεκτο. Γι' αυτό και όλοι οι mods/admins είμαστε πολύ αυστηροί σ' αυτό... έχουμε σβήσει δε χωρίς προειδοποίηση πολλά μηνύματα που αναφέρονται σε τέτοια πράγματα. Η συζήτηση στο συγκεκριμένο thread όμως δεν έχει να κάνει με αυτό. Πρόκειται για μια συζήτηση/κριτική γύρω από ένα "κοινωνικό ζήτημα" αν θες. Επίσης, μια συζήτηση γύρω από κάτι παράνομο δεν ταυτίζεται με αυτό. Links και βιντεάκια δεν υπάρχουν πουθενά... εάν μπουν θα σβηστούν αμέσως.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις