Νέα

Μαθητικά όργια στα σχολεία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα krhth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
θεωρώ πρώτα απ'όλα θετικό ότι δεν είδα 'επιθετική υπεράσπιση' του δικαιώματος διακίνησης ή παρακολούθησης τέτοιων βίντεο. Αυτό θα ήταν όντως πρόκληση αν γινόταν. Θα μου πείτε 'δεν είμαστε ανώμαλοι, ρε συ'. Εν πάσει περιπτώσει, χαίρομαι ότι δεν είστε. Ειλικρινά :)

Αναφορικά με τα υπόλοιπα, κατά την ταπεινή μου γνώμη έχει μια σημασία να δούμε πού - και αν - υπάρχουν όρια στο τι θεωρείται απλά 'χαβαλές' και τι είναι 'πορνογραφία'. Λόγω ηλικίας - 36 ετών - μπορεί όντως να μην καταλαβαίνω το χαβαλέ των πιτσιρικάδων, πλέον. Αλλά, λ.χ. είναι παιδική πορνογραφία μόνο υλικό μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων? Μια τσόντα με ανήλικους δεν είναι? Είναι απλά χαβαλές ή 'εκτροχιασμός των ηθών' να πηδιέσαι αβέρτα κουβέρτα με τους συμμαθητές σου με θεατές? Και γιατί, τότε, θα πείραζε αν ήταν το παιδί σου? 'Χαβαλέ' κάνει. Στο φινάλε, όπως μοιραζόμασταν εμείς τα σκηνικά με τους φίλους μας στο Λύκειο, έτσι τα μοιράζονται κι αυτοί. Απλά με πιο σύγχρονο τρόπο, μέσω κινητού. ;)

Θεωρώ, τελικά, αηδιαστικό ως ιδέα να βγάζεις φόρα παρτίδα σε δημοσιογράφους (άνευ ή μετά τιμήματος) ή στο Internet τις τσόντες που τράβηξες στο σχολείο. Αν κάποιοι συμφωνούν με αυτό (ότι είναι ηλίθιο ή και αηδιαστικό), δεν πρέπει αυτό να σταματήσει? Και αν δε μπορείς να το απαγορεύσεις πάντα (έχει δίκιο ο andreoug, το Internet είναι γεμάτο με τέτοιο υλικό), τουλάχιστον δεν έχει ένα νόημα να μη συμμετέχεις στη διάδοση και διαφήμισή του?

Μπορεί να φαίνεται συντηρητικό, αλλά αυτά σκέφτομαι. Κάθε αντίλογος δεκτός.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Τελικά μόνο εγώ δε γαμούσα όταν πήγαινα σχολείο!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

που να γαμησουμε ρε φιλε???
οταν πηγαιναμε εμεις σχολεια οι γκομενες ερχοντουσαν με φορμες αθλητικες  και αξυριστα μουστακια αντι για στριγκακια...
ασε που για να σου καθοτανε επρεπε να χεις κανει ταμα...
α ρε πουστη μου λαθος εποχη πηγαιναμε σχολειο!!!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Την εποχή αυτή την πρόλαβα κι εγώ, μάλλον ήμουν από τις τελευταίες "άτυχες" φουρνιές..

Η κατάσταση ήταν τόσο δραματική, σε σημείο που μερικά χρόνια μετά να βλέπουμε τις ίδιες γκόμενες ρετουσαρισμένες, με στρινγκ, κολλητό χαμηλοκάβαλο τζιν, μισό κιλό make up και τσάντα Longchamp από μαύρο και να λέμε " Ρε συ, κοίτα τη Γιωργία που κάποτε και σε διαφήμιση της Gillete να έπαιζε δεν θα έπαιρνε κανείς πρέφα" !

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Η κατάσταση ήταν τόσο δραματική, σε σημείο που μερικά χρόνια μετά να βλέπουμε τις ίδιες γκόμενες ρετουσαρισμένες, με στρινγκ, κολλητό χαμηλοκάβαλο τζιν, μισό κιλό make up και τσάντα Longchamp από μαύρο και να λέμε " Ρε συ, κοίτα τη Γιωργία που κάποτε και σε διαφήμιση της Gillete να έπαιζε δεν θα έπαιρνε κανείς πρέφα" !

:grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
ξαφνικα ολοι ανακαλυψαν τι συμβαινει στα σχολεια!!τοσο καιρο κρυβονταν πισω απο το δαχτυλο τους,νομιζοντας οτι ολα ειναι καλα!πλεον τα παιδια εχουν προσβαση παντου!!μεσω του ιντερνετ εχουν την δυνατοτητα να δουν και να μαθουν πολλα!αυτο εχει τα καλα του,εχει και τα ασχημα του!αυτα ειναι τα ασχημα !!!εχουμε πολλα προβληματα και ενα απο αυτα ειναι και η παιδεια!!γιατι οι πραξεις μας ειναι θεμα παιδειας!και παιδεια τα παιδια παιρνουνε απο το σπιτι τους,την οικογενεια τους και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!τα συμπερασματα δικας σας!

ALANIARIS13

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το προβλημα ειναι οτι πεφτει μαμησι στα σχολεια΄, οτι τα βιντεοσκοπουν ή οτι τα εβγαλε η TV? Τυπικα κατα το νομο υπαρχει ευθυνη για καποια πραγματα μετα τα 16. Ωστοσο καλο ειναι στις μικροτερες ηλικιες να μην χαθει το οποιο ιχνος "αθωοτητας". τωρα αμα το βλεπουν σαν σπορ και μαμιουνται με καμερα, οκ.

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
ljsilver μας τα έχεις κάνει τσουρέκια! Κάνε μήνυση στον Αντ1 και στα κωλόπαιδα που διακινούν τα βίντεο στα κινητά τους να τελειώνουμε! Δημαδή όταν τα διακινούν μεταξύ τους δεν είναι παράνομο και δεν πρέπει να πηγαίνουν φυλακή; Ή όταν πηδιούνται μέσα στις τάξεις και όπου βρουν δεν πρέπει να πηγαίνουν φυλακή για προσβολή της δημόσιας αιδούς; Αλλά έτσι είναι, ένα κοινωνικό ζήτημα που οφείλεται στο ότι η κοινωνία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο το λύνουμε ψάχνοντας αποδοπομπιαίο τράγο! Δε φταίνε τα αθώα ανήλικα ούτε οι γονείς τους ούτε οι κολλητοί τους ούτε οι καθηγητές τους ούτε το σχολείο, φταίει ο Εισαγγελάτος που τα έδειξε!

Όταν διάβαζες τι έγραψα και έγραφες την απάντηση είχες πάρει τίποτε? Είχες πιεί? Είχες ζαλάδα από την πρωινή...? Ή είναι μόνιμο το πρόβλημα?

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
έχω την εντύπωση διαβάζοντας αποσπασματικά και όντας μεσημέρι με πολύ κούραση ότι το θέμα του σεβασμολυ των όρων που βάζει κάποιος ή κάποιοι εδώ ή όπου αλλού τέλος πάντως νομίζει ότι είναι υπεύθυνος αρχίζει και γίνεται εξαιρετικά γελοίο και να με συγχωρείτε όσοι θίγεστε. Ξέρετε γιατί το λέω αυτό; Δεν αντιλέγω ότι η παιδική πορνεία-πορνογραφία είναι κολάσιμη ποινικά και είναι παράνομο κτλ...Δηλαδή το Trafficking δεν είναι παράνομο? Και νομίζω συμμετέχουν όλοι όσοι γράφουν εδώ μέσα. Η πορνεία ενηλίκων που αφορά γυναίκες (ίσως και άντρες) μη δηλωμένες, παράνομες δεν είναι παράνομη? Και πολλά ακόμα. Μου θυμίζει την ιστορία η ανταλλαγή Videos με τέτοιο περιεχόμενο με την ιστορία των mp3...οι εταιρείες δίσκων την κυνηγούσαν και την κυνηγάνε αλλά τα Mp3 τους έχει ξεσκίσει κανονικά και χωρίς το νόμο... και θα τους ξεσκίσει ακόμα περισσότερο όσο παρανομούν με τα ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ τους και την ασύστολη, ασταμάτητη και συνάμα συνεξουαστική συμπεριφορά με τους κρατούντες που πανε και ρίχνουν λουλούδια στα πόδια των τραγουδιστριών και μετά αυτές στο κρεβάτι τους όπως τις μοντέλες, τις παρουσιάστριες, κτλ κτλ. Είναι όλα τόσο ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ στην Ελλάδα (και όχι μόνο) που έχουμε φτάσει στο σημείο να μεταφέρουμε αυτή την υποκρισία σε ένα foroum του internet ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ. Οροι να μπουν....αλλά να είμαστε ειλικρινείς...αν δεν γράφαμε εδώ μέσα για παράνομες πράξεις πόσοι θα έμπαιναν να δουν, να γράψουν μόνο για τα νόμιμα μπουρδέλα που και αυτά κατά την εκκλησία παράνομα είναι...όπως και για ένα μέρος της κοινωνίας.
Βέβαια η παιδική πορνογραφία είναι άλλο θέμα. Αλλά εδώ μιλάμε για ιστορία μεταξύ ανηλίκων και όχι με τη συμμετοχή ενήλικα...προσέξτε το λίγο γιατί έχετε αρχίσει και ξεφεύγετε λίγο σε σημείο περίεργο....
Παρεπιπτόντως θα πρέπει να γίνουν ΒΑΝ όσοι έδωσαν ή πήραν τα αρχεία αυτά και αναγράφηκε στο συγκεκριμένο Post ότι θα έστελναν ή ήθελαν να τα λάβουν? Γιατί υπάρχει και ηθικό θέμα άρα και ηθικά κολάσιμη πράξη (αναπαραγωγή παράνομου υλικού, κλεμμένου από άλλη πηγή χωρίς νόμιμη άδεια, αναπαραγωγή υλικού σεξουαλικού περιεχομένου ανηλίκων, διακίνηση παράνομου υλικού, δημοσιοποίηση υλικού δικογραφίας, κτλ...) Μιλάμε για κάθειρξη από 10 ως 40 χρόνια...για προσέξτε το λοιπόν όσοι γίνατε κριτές γιατί αν πρέπει να εφαρμόσετε πλήρη έλεγχο θα μπείτε φυλακή πριν από τους διακινητές...Μια άποψη λέω να την προσέξετε από ενδιαφέρον...

Για μένα αν θέλετε υπάρχει λύση. Μια και μόνη παράγραφος που έχω δει σε άλλα sites-foroum στο εξωτερικό. "Για το περιεχόμενο των όσων γράφονται από τα μέλη οι υπεύθυνοι του site δεν ευθύνονται και δεν έχουν καμιά συμμετοχή". Βέβαια αυτό προϋποθέτει έναν όρο. Να μην ξανασχολιάσει κανείς Mod, admin, webmaster οτιδήποτε από κάποιο μέλος....περιμένω σχόλια..! :-
Συμφωνώ απολύτως. Δυστυχώς ο φόβος των υπευθύνων έχει άμεση σχέση με το κέρδος που τους έχει φέρει το site. Δυστυχώς αυτά τα site έχουν ένα συγκεκριμένο κύκλο ζωής. Το τέλος πλησιάζει όταν έρχεται ο παράς. 

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Συμφωνω οτι ειναι σπασικλας ο ευαγγελατος :jerking:

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
1
Δυστηχώς βλέπω οτι κ πάλι σε αυτό το site δε μπορούμε να κάνουμε μια κουβέντα της προκοπής, χωρίς να αρχίσουμε τις φωνές..
Συμφωνώ γενικά σε αρκετά με τον ljsilver, αλλά..
1ονΌσον αφορά τα links που δόθηκαν εδω μέσα, δεν ήταν σε καμία περίπτωση παράνομη διακίνηση πορνογραφίας, διότι ήταν απλώς εικόνες απο κανάλι, που τις είδε όλος ο κόσμος(άσχετα αν έπρεπε ή οχι, δεν ήταν η κόρη του Ευαγγελάτου-Στεφανίδη μέσα σε αυτά, οπότε οκ.....). 
2ον Τα συγκέκριμενα βίντεο δεν αποτελούν για μένα παιδική πορνογραφία, διότι τα περισσότερα παιδιά είναι μεταξύ 16-18 ετών, κ οχι τίποτα μικρά (εντάξει στα 18 ενηλικιώνεσαι νομικά, αλλά για μένα είσαι ήδη ψημένος απ τα 16.. Θα μου πεις είναι άλλοι που έχουν πάει 30 κ είναι ακόμα παιδιά, αυτό είναι άλλο θέμα..) ,άρα δεν βλέπουμε τίποτα όργια με κοριτσάκια δημοτικού...!!!
3ον Τα συγκεκριμένα βίντεο, έχουν γίνει με τη συμμετοχή μόνο πιτσιρικιών κ κανενός ενήλικα και το κυριότερο έχουν γίνει με τη συγκατάθεσή τους κ οχι με τη βία.
Επομένως, γιατί να θεωρείτε αδίκημα μόνο η παρακολούθηση των βίντεο απο ενήλικες και η συμμετοχή των παιδιών να παιρνάει ως κάτι φυσικό? Δε λέω να πηδιούνται τα παιδιά(εννοείτε..), αλλά να ξέρουν γιατί το κάνουν κ οχι για "το χαβαλέ" και το κυριότερο, οχι σε κοινή θέα&μπροστά σε κάμερα. Θα μου πείτε κ που να το ξέραν οτι θα διαδωθεί έτσι? Πολύ απλά και να μην είχε σκοπό ο..."καμεραμάν(!)" να το διαδώσει, μόνο που θα έλεγε στη πλάκα σε ενα φίλο του:"κοίτα ρε μαλάκα σκηνικό απτη 5ήμερη/απτο σχολείο!" , με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα διαδίδονταν..
Απο κει και πέρα όσον αφορά τα βίντεο, δικαίωμα του καθενός είναι να δει τα βίντεο, δεν πιστεύω οτι τον κατατάσουν αυτόματα παιδεραστή ή διακηνητή παιδικής πορνογραφίας, μην τρελαθούμε κιόλας.. Κ εγω τα είδα, εντάξει, δε μπορώ να πω οτι μου κάνουν αίσθηση και παλιά γινόντουσαν διάφορα, απλά δεν υπήρχαν τα κινητά..
Όσον αφορά αυτό που είπαν κάποια παιδιά οτι "ά, ρε να είμασταν τώρα μαθητές.." έχω να πω οτι μπορεί τα μικρά να είναι πιο προκλητικά και πιο έκφυλα απο παλιά(συμφωνώ με αυτούς που είπαν οτι παλιά όλες φορούσαν φόρμες κ είχαν μουστάκι, κ αν υπήρχε καμιά καλή, έπρεπε να την χιλιοπαρακαλέσεις..!) , αλλά μην νομίζετε οτι οι νεότεροι πηδάν πιο συχνά σε σχέση με παλαιότερα.. Οι περισσότερες απλά το παίζουν μούρες, και αυτές παυ πηδιούνται είναι το ίδιο ποσοστό, με αυτές που πηδιόντουσαν όταν ήμασταν εμείς μαθητές, απλά όπως είπα κ προηγουμένως, δεν υπήρχε η ανάλογη τεχνολογία..

akis0502

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Για ολους εσας που υπερασπιζεστε οτι δεν φταινε αυτοι που τα δειχνουν, κι οτι φταινε αυτοι που τα βλεπουν. Απο μια αποψη ειναι σωστο. Απο μια αλλη παλι, ειναι λαθος. Και επιτρεψτε μου να σας πω την προσωπικη μου αποψη; Γιατι δεν υπαρχει το επιπεδο της παιδειας που πρεπει ωστε να μπορουν να φιλτραρουν οι ανθρωποι τι τους σερβιρουν. Οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε σοβαρο προβλημα παιδειας, το οποιο σημαινει οτι δεν εχουμε την δυνατοτητα να νοιωθουμε ασφαλης για αυτο που ειμαστε. Η ανασφαλεια μας, μας οδηγει στο να θελουμε να βλεπουμε τον πονο του αλλου και να νοιωθουμε εμεις καλα, αλλα μας κανει και να φοβομαστε. Τα καναλια αυτο το εκμεταλλευονται στο επακρο. Και μας πλασαρουν το πονο του κοσμακη (βλ. εκπομπες Μικρουτσικου) και τον φοβο (βλ. εκπομπες Ευαγγελατου, θυμαστε τι ειχε γινει με τα στρωματα;). Και τωρα καντε τον ακολουθο συνειρμο. Εαν βαλουμε στην θεση των καναλιων τους εμπορους ναρκωτικων και στην θεση των τηλεθεατων τους χρηστες , δεν μοιαζει λιγο η κατασταση; Φταιει ο πρεζακιας που ζηταει την δοση του ή φταιει ο εμπορος που του την δινει; Φταινε οι τηλεθεατες που εχουν αγνοια ή φταινε τα καναλια που εν γνωσει τους σερβιρουν οτι σερβιρουν στο βωμο του κερδους; Φταινε οι τηλεθεατες που φοβουνται ή τα καναλια που ειναι τρομολαγνοι;

OP
OP
K

krhth

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδιά επειδή τυγχάνει να είμαι ο δημιουργούς αυτό του thread πραγματικά θλίβομαι από την τροπή που έχει πάρει αυτή η κουβέντα,

Όταν το άνοιγα ήθελα απλά να σχολιάσουμε όλα αυτά που γίνονται και όχι να γίνει διακίνηση του υλικού μιας και οι περισσότεροι για να μην πω όλοι και θίξω κάποιους τα έχουμε δει.

Σε καμία περίπτωση όπως καταλαβαίνεται δεν ήθελα να βάλω σ κίνδυνο το ίδιο το site η να  φέρω σε δύσκολη θέση τους δημιουργούς αυτού.

Για το λόγο αυτό σκέφτομαι πολύ οοβαρα να το διαγράψω αλλά σέβομαι και όλους εσάς που αφιερώσατε χρόνο για να γράψετε τη γνώμη σας.

Πες τε μου λοιπόν εσείς τι να κάνω ?????

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
οτι κουνιεται γαμιεται οτι μενει ακινητο πουλιεται.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όταν διάβαζες τι έγραψα και έγραφες την απάντηση είχες πάρει τίποτε? Είχες πιεί? Είχες ζαλάδα από την πρωινή...? Ή είναι μόνιμο το πρόβλημα?

Εσύ από τη  :jerking: που σε δέρνει είσαι ικανός να βγεις ο ίδιος στον Εισαγγελάτο να μας καταγγείλεις που παρακολουθήσαμε την εκπομπή! (αν και αρκετοί δεν την είδαμε αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ξερω με ποιον να πρωτοσυμφωνησω ή να διαφωνησω.......το θεμα δεν ειναι το αν κανουν σεξ τα παιδι στο σχολειο αλλα το οτι τα βιντεοσκοπουν, το οτι τα διακινουν και το οτι τελικα βγαινουν στην τηλεοραση.........το προβλημα ειναι τι ειδους παιδεια λαμβανουν αυτα τα παιδια απο το σπιτι τους μεσα για να συμπεριφερθουν με αυτον τον τροπο.....και οταν λεω τροπο εννοω το να μη σεβαστουν καποιες προσωπικες στιγμες.....γιατι οσο και αν ειναι προϊον καποιας πενταημερης, καποιου μεθυσιου, καποιου οργιου ή οτιδηποτε αλλου εξακολουθει να αποτελει προσωπικη στιγμη....απο την αλλη ισως και οι ιδιες οι μαθητριες να μην ειχαν προβλημα οταν τις τραβαγανε βιντεο σιγουρα ομως θα εχουν προβλημα αμα δουν τη μουρη τους φατσα φορα.......για το ποσο γλοιωδης ειναι ο ευαγγελατος νομιζω περισσευουν τα δικα μου σχολια μιας και με καλυψατε οι πιο πολλοι........

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όσον αφορά στην προσωπική - ιδιωτική ζωή, αυτο έχει πάψει να υπάρχει εδώ και λίγα χρόνια..Όταν οι πιτσιρικάδες βομβαρδίζονται από τις κρυφές κάμερες του Δημοσιογράφου και λοιπών προοδευτικών δυνάμεων, όταν τα προβαλλόμενα- από τα ΜΜΕ που ανήκουν σε κολλητούς ή/ και γκόμενούς τους- πρότυπα (ήτοι μαϊντανοι πάσης φύσεως που παρεπιπτόντως λένε και κανά τραγούδι ή παίζουν σε κανά σίριαλ) μιλάνε διαρκώς για την προσωπική τους ζωή λες και είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο, όταν τα reality θεωρούνται η υπέρτατη καταξίωση και προύπόθεση να κάνεις καρριέρα, η έννοια της ιδιωτικότητας έχει καταρριφθεί...Δεν υπάρχει πια ιδιωτικό...

Όπως προειπώθηκε, το ανησυχητικό δεν είναι η πίπα ή η νουμεράδα ή και ο βιασμός ακόμη..είναι η κινηματογράφησή του και η αναγωγή του σε κάτι απόλυτα νορμάλ...Σα να δείχνω φωτογραφίες του κατοικιδίου μου..Γιατί; Γιατί τα παιδιά έχουν μπερδευτεί τόσο πολύ που πλέον ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τί είναι σωστό και τί λάθος...

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Σα να δείχνω φωτογραφίες του κατοικιδίου μου..Γιατί; Γιατί τα παιδιά έχουν μπερδευτεί τόσο πολύ που πλέον ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τί είναι σωστό και τί λάθος...

Το θέμα είναι ότι κάτι πρέπει να γίνει. Μία καλή αρχή είναι η απαγόρευση των κινητών στα σχολεία είτε στην ώρα μαθήματος είτε στο διάλειμμα. Μαθητής με κινητό δεν θα μπαίνει στο σχολείο!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δεν υποτίθεται ότι απαγορεύεται η χρήση των κινητών στα σχολεία εδώ και χρόνια;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Δεν υποτίθεται ότι απαγορεύεται η χρήση των κινητών στα σχολεία εδώ και χρόνια;

Η απαγόρευση πουθενά (στην Αθήνα) δεν τηρείται. Στα διαλείματα δουλεύουν συνέχεια. Και στην τάξη, αν δεν το παρει πρέφα ο καθηγητής. Εξαίρεση οι εξετάσεις, όπου η παρουσία και μόνο κινητού είναι λόγος μηδενισμού.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και το ότι το υπουργείο έβγαλε καινούρια απαγόρευση σημαίνει ότι τώρα θα τηρηθεί; Μου φαίνεται μας δουλεύουν... και για το θέμα (το βιασμό) δε λένε τίποτα ουσιαστικό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom