hornyasfuck
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32.365
- Πόντοι
- 20.896
![]()
να πω δάσκαλε
Ἄν εἶναι νά μᾶς δουλεύσης ὅπως μὲ τὴ γύρη, τούς γύρους κλπ, καλύτερα νά τό ξεχάσης!
![]()
να πω δάσκαλε
Εγώ δε δουλεύω κανέναν γράμματα θέλω να μάθωἌν εἶναι νά μᾶς δουλεύσης ὅπως μὲ τὴ γύρη, τούς γύρους κλπ, καλύτερα νά τό ξεχάσης!
2-0;Και με δύο μηδέν μπορείς να τον γράψεις
Πρωκτικόν η Γκωλικον.
Εδώ σε θέλω δάσκαλε.
Το ορθό είναι το: γκολικόν, εκ του εγγλέζικου όρου γκόλ , ήτοι διεισδύω σε κάτι φυλασσόμενο.![]()
Δέσποτα είστε πολύ μπροστά στην ερμηνεία των λέξεων.
Ερώτηση περί σύνταξης (και όχι του ΟΓΑ):
Ποιο είναι σωστό:
- Όλους όσους διαβάζουν αυτό το νήμα
- Όλους όσοι διαβάζουν αυτό το νήμα
Όχι και αυτό γιατί ο δίφθογγος "αυ", χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει κάτι το εξαιρετικό και αυτοτελές. Π.χ. αυγή, αύρα, αυγό κλπ.Γκάβλα?
Δέσποτα είστε πολύ μπροστά στην ερμηνεία των λέξεων.
Ερώτηση περί σύνταξης (και όχι του ΟΓΑ):
Ποιο είναι σωστό:
ναιΓκαύλα!![]()
η διαφορά έγκειται στο εξής :Ποιο είναι σωστό:
Ξεκινάμε crowdfunding για να γράψει ο Άγιος το λεξικό βασικών εννοιών.Επειδή απαντήθηκε, θα σας εξηγήσω την διαφορά του "ήσαντε" (γ' πρόσωπο παρατατικού) και που δηλώνει πράξη που εκδηλωνόταν κατά το παρελθόν επανειλημμένως ή για μεγάλο χρονικό διάστημα, και του "ήντουσαν" (γ' πρόσωπο στιγμιαίου παρατατικού) που υποδηλώνει πράξη που εκδηλώθηκε κατά το παρελθόν άπαξ, ή για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.![]()
Ιπποκράτης ο Κώος .Τό Κώτης-Κώτισσα Πρώτη φορά τό βλέπω. Σίγουρα Κῶος-Κώα. Γηράσκω ἀεί διδασκόμενος
Ας τον αυτόν τι λέει, εσύ διάβαζε γιατί θα μπει διαγώνισμα
Το κτίριο με τους δύο ορόφους είναι διώροφο ή διόροφο;
Αν στην Ιστορία έπεσαν τα σος ,στην πανσέτα έπεσε η σως (μπάρμπεκιου);
Kαι στην τελική ,αφού υπάρχει ο ανθυπασπιστής και υπάρχει και ο υπασπιστής, γιατί δεν υπάρχει ο ασπιστής; Τι γίνεται με τον υπασπιστή όταν παίρνει προαγωγή;