Νέα

Μάθημα σεξουαλικής αγωγής στο σχολείο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cfmav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Απλα οσο να ναι μου κτυπαει ασχημα να μαι με τοσους νταγλαραδες να κανω ντουζ.
Μην σκυψεις να πιασεις το σαπουνι που λεει και η ταινια Lets go to Prison.
Τελοςπαντων δεν το εχω ζησει ευτυχως ακομα για να εχω αποψη για αυτο.
Οταν λες ο κοντος τι ενοεις?Να τον παρουν που?Αν ενοεις να τον παρουν να θητησει την θητεια του κανονικα δεν καταλαβαινω γιατι ενιωσε αγαλιαση.

Όταν πας (αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχεις πάει ακόμα), θα δείς ότι δεν τρέχει τίποτα. Και ΔΕ σε πειράζει κανένας αν σκύψεις!!! :) Εκτός κι αν σου πέφτει συνέχεια το σαπούνι βέβαια, οπότε θα προκαλέσεις απορίες! :2funny:

Ναι, αυτό λέω (για τον κοντό). Όλοι είχαμε σκεφτεί πως "θα τη γλυτώσουμε", τελικά την πήραμε την απόφαση (να πάμε να τελειώνουμε), ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ότι γι αυτόν τον άνθρωπο (που ήταν 1,495? 1,505? κάτι μεταξύ), το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ να μην πάει φαντάρος (που για μένα ήταν, και είχα φάει άπειρη φαιά ουσία για το πως θα το πετύχαινα), ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ!
Να αποδείξει δηλαδή (στον εαυτό του πρώτα) ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ από τους άλλους, που πάνε.
Καταλαβαίνεις ότι το μέγεθος της μπάμιας έρχεται ΠΟΛΥ δεύτερο.

Και (παρέλειψα να το πω) ναι, δεν παίρνουν νάνους. Και το όριο ήταν τότε (αλλά μάλλον ίδιο είναι και σήμερα) 1,50.

Άν είσαι πάνω από 1,80 πας (αν θέλεις) Προεδρική Φρουρά και τη βγάζεις στον Εθνικό Κήπο (οι περισσότεροι - ή στη γέφυρα του Έβρου).

Επισκέπτης
Όταν πας (αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχεις πάει ακόμα), θα δείς ότι δεν τρέχει τίποτα. Και ΔΕ σε πειράζει κανένας αν σκύψεις!!! :) Εκτός κι αν σου πέφτει συνέχεια το σαπούνι βέβαια, οπότε θα προκαλέσεις απορίες! :2funny:

Ναι, αυτό λέω (για τον κοντό). Όλοι είχαμε σκεφτεί πως "θα τη γλυτώσουμε", τελικά την πήραμε την απόφαση (να πάμε να τελειώνουμε), ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ότι γι αυτόν τον άνθρωπο (που ήταν 1,495? 1,505? κάτι μεταξύ), το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ να μην πάει φαντάρος (που για μένα ήταν, και είχα φάει άπειρη φαιά ουσία για το πως θα το πετύχαινα), ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ!
Να αποδείξει δηλαδή (στον εαυτό του πρώτα) ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ από τους άλλους, που πάνε.
Καταλαβαίνεις ότι το μέγεθος της μπάμιας έρχεται ΠΟΛΥ δεύτερο.

Και (παρέλειψα να το πω) ναι, δεν παίρνουν νάνους. Και το όριο ήταν τότε (αλλά μάλλον ίδιο είναι και σήμερα) 1,50.

Άν είσαι πάνω από 1,80 πας (αν θέλεις) Προεδρική Φρουρά και τη βγάζεις στον Εθνικό Κήπο (οι περισσότεροι - ή στη γέφυρα του Έβρου).

Κοιτα προσωπικα για εμενα καλυτερα να εχω ενα καβλι 30 cm και να μην παω στρατο επειδη ειμαι 1,40 παρα να ειμαι 1,80 με μπαμια και να φαω και τον στρατο στην μαπα :2funny:
Γενικα δεν φημιζομαι ιδιαιετερα για τον πατριωτισμο μου...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Κοιτα προσωπικα για εμενα καλυτερα να εχω ενα καβλι 30 cm και να μην παω στρατο επειδη ειμαι 1,40 παρα να ειμαι 1,80 με μπαμια και να φαω και τον στρατο στην μαπα :2funny:

ΟΚ, όπως νομίζεις...

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερα.
Τι συνεπειες εχει καποιος που περνει απαλλαγη απο το στρατο?

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Η σελιδα ειναι υπο κατασκευη.
Επομενως θα καταθεσω ορισμενες πληροφοριες που εχω μαζεψει , για καθε ενδιαφερομενο.
Ειναι δυνατον να δωθει απαλλαγη απο το στρατο για λογους προσωπικοτητας ή/και αναπηριας.
Αν αυτος που παρει απαλλαγη , στη συνεχεια επιθυμει να υπηρετησει, μπορει να το
πραξει ΜΟΝΟ εντος διαστηματος πεντε [5] ετων.
Προβλημα μπορει αυτος να εχει ΜΟΝΟ στο εργασιακο.
Μικρο ,βεβαια ,αφου ορισμενοι εργοδοτες μπορει να ζητησουν επιπλεον ιατρικη γνωματευση.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και εγω το ιδιο γι αυτο και δεν πηγα!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Η σελιδα ειναι υπο κατασκευη.
Επομενως θα καταθεσω ορισμενες πληροφοριες που εχω μαζεψει , για καθε ενδιαφερομενο.
Ειναι δυνατον να δωθει απαλλαγη απο το στρατο για λογους προσωπικοτητας ή/και αναπηριας.
Αν αυτος που παρει απαλλαγη , στη συνεχεια επιθυμει να υπηρετησει, μπορει να το
πραξει ΜΟΝΟ εντος διαστηματος πεντε [5] ετων.
Προβλημα μπορει αυτος να εχει ΜΟΝΟ στο εργασιακο.
Μικρο ,βεβαια ,αφου ορισμενοι εργοδοτες μπορει να ζητησουν επιπλεον ιατρικη γνωματευση.

Διάβασε www.omhroi.gr]εδώ[/url].
Θα τα βρεις όλα και με το παραπάνω

Επισκέπτης
Δε μου τη σπας, ξέρεις ότι η αντιπαράθεση μαζί σου μου είναι πολύ ευχάριστη.

Eμένα ενίοτε ...
Η χθεσινή με άφησε αϋπνο και κουτούλαγα σήμερα στη δουλειά ...
Αλλά χαλάλι σου !
Προκειμένου να σε απαλλάξω απο την κουταμάρα ( ;)) , και 2ήμερο κάθομαι ξάγρυπνος. :grin:

Επισκέπτης
4) Συγγνώμη για την κουταμάρα μου. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ.

Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες ...
Πολλές φορές υπερβαίνω τα εσκαμένα , και αθελά μου χρησιμοποιώ λέξεις ή εκφράσεις που μπορεί μεν  σε αυτού του είδους το γραπτό λόγο να ακούγονται άσχημα ,  αν λεγόντουσαν όμως προφορικά , ίσως και να μην τους δίναμε  κάν σημασία.
Εάν έφταιξα , ζητάω συγνώμη !

Επισκέπτης
1) Μεγάλη διαφορά το 60 με το 2000 ε? Δηλαδή το 1960 η εκκλησία έλεγε "ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ". Τώρα το κατάργησε.

Δές μια φορά τις απαντήσεις μου , ξέχωρα απ το αβατάρ μου  !
Μή φοράς κι εσύ τα γυαλιά του Τομίτο ...

Στο συγκεκριμένο θρέντ , ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ για την άποψη της Εκκλησίας.
Μιλάω για τη δική μου και μόνο θέση .

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εάν έφταιξα , ζητάω συγνώμη !

Κοίτα, δε χρειάζονται μετάνοιες, συγνώμες και γονυκλισίες εδώ επειδή είμαστε στη σαρακοστή...

Επί ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ απάντησε (τόσα "σου" έχω γράψει!) για το θέμα, και άσε τις υπεκφυγές...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ για την άποψη της Εκκλησίας.
Μιλάω για τη δική μου και μόνο θέση .

Αν και δυσκολεύομαι να χωνέψω ότι είναι διαφορετική η θέση (σας),

Μπορείς πριν από κάθε τι που γράφεις να διευκρινίζεις:

Αποψη εκκλησίας:
Αποψη Δημητρίου:

Πάντως είναι γνωστή η θέση της σε ΟΛΑ αυτά τα θέματα.
Ισχύει αυτό που είπα περί ανόδου μέσου όρου γνώσης, ποιμνίου, προβάτων και αρμέγματος.

Ό,τι γίνεται και στις στάνες δηλαδή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom