Απλα οσο να ναι μου κτυπαει ασχημα να μαι με τοσους νταγλαραδες να κανω ντουζ.
Μην σκυψεις να πιασεις το σαπουνι που λεει και η ταινια Lets go to Prison.
Τελοςπαντων δεν το εχω ζησει ευτυχως ακομα για να εχω αποψη για αυτο.
Οταν λες ο κοντος τι ενοεις?Να τον παρουν που?Αν ενοεις να τον παρουν να θητησει την θητεια του κανονικα δεν καταλαβαινω γιατι ενιωσε αγαλιαση.
Όταν πας (αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχεις πάει ακόμα), θα δείς ότι δεν τρέχει τίποτα. Και ΔΕ σε πειράζει κανένας αν σκύψεις!!! Εκτός κι αν σου πέφτει συνέχεια το σαπούνι βέβαια, οπότε θα προκαλέσεις απορίες!
Ναι, αυτό λέω (για τον κοντό). Όλοι είχαμε σκεφτεί πως "θα τη γλυτώσουμε", τελικά την πήραμε την απόφαση (να πάμε να τελειώνουμε), ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ότι γι αυτόν τον άνθρωπο (που ήταν 1,495? 1,505? κάτι μεταξύ), το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ να μην πάει φαντάρος (που για μένα ήταν, και είχα φάει άπειρη φαιά ουσία για το πως θα το πετύχαινα), ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ!
Να αποδείξει δηλαδή (στον εαυτό του πρώτα) ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ από τους άλλους, που πάνε.
Καταλαβαίνεις ότι το μέγεθος της μπάμιας έρχεται ΠΟΛΥ δεύτερο.
Και (παρέλειψα να το πω) ναι, δεν παίρνουν νάνους. Και το όριο ήταν τότε (αλλά μάλλον ίδιο είναι και σήμερα) 1,50.
Άν είσαι πάνω από 1,80 πας (αν θέλεις) Προεδρική Φρουρά και τη βγάζεις στον Εθνικό Κήπο (οι περισσότεροι - ή στη γέφυρα του Έβρου).