Έχω γνωστο που συμφωνα με τα λεγομενα του μαλακια εμαθε να τραβαει στα 20 του.Μεχρι τοτε δεν ηξερε να παιξει το πουλι του παρα μονο καποιες φορες που ειχε το βραδυ ονειροξεις(εχυνε στον υπνο του δηλαδη)...Τωρα πως ειναι δυνατον αυτο...Τι να πω..
Μια που θίχτηκε κι αυτό, ας προσθέσω και την δική μου εμπειρία, και με δεδομένο ότι δεν έχω κανένα ταμπού για αυτά:
ΠΟΛΥ μικρός (5 ή 6 ετών), κάποιο καλοκαίρι παραθερίζοντας (στο Ξυλόκαστρο), κατά τον "υποχρεωτικό" ύπνο του μεσημεριού, ανακάλυψα ότι μου άρεσε να χαϊδεύω το πουλί μου.
Τα παραχάϊδευα, και κάποια στιγμή (μετά από "ρυθμικό" χάϊδεμα) αισθάνθηκα αυτό που (πολλά χρόνια μετά) έμαθα πως λέγεται "οργασμός". Χωρίς εκσπερμάτωση, φυσικά. Μόνο η αποκορύφωση της ηδονής.
Φοβήθηκα μάλιστα (γιατί ήταν πολύ έντονο), αλλά δεν είπα τίποτα.
Το βιολί συνεχίστηκε κανονικά, διότι ήταν ωραίο. Δε θυμάμαι τώρα πια με τι συχνότητα τότε.
Σε ηλικία 9-10 έπεσε στα χέρια μου ένα Playboy της εποχής (αμερικάνικο), όπου ανακάλυψα ότι η θέα του γυμνού γυναικείου σώματος είχε κάποια σχέση με τη διάθεση για χάδια στην περιοχή. Βεβαίως και το βιολί συνεχιζόταν.
Την ίδια εποχή (Ε δημοτικού θυμάμαι), ένας συμμαθητής μου έκανε με τα χέρια του το σχήμα του να μπαίνει το ένα δάχτυλο σε μια τρύπα που είχε σχηματίσει με την άλλη παλάμη, και με ρώτησε: "Ξέρεις τι είναι αυτό?"
Δεν ήξερα, μου είπε, ("ό άντρας βάζει το πουλί του στο πουλί της γυναίκας και έτσι γίνονται τα παιδιά"), δεν τον πίστεψα αμέσως (αλλά τελικά από κάπου διαστάυρωσα την πληροφορία) και ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ τι είναι σεξουαλική πράξη.
Στα 12 μου (το θυμάμαι αυτό), η (συνεχιζόμενη) μαλακία απέδωσε σπέρμα.
Ήταν πολύ υδαρό (όχι παχύρευστο όπως αργότερα) και (επειδή τα έδινα στο χαλί στο δωμάτιό μου) θυμάμαι ότι η μάνα μου κάποτε είπε "Τι βρωμάει εδώ μέσα?"
(Προφανώς βρώμαγε το ίδιο που βρωμάει όταν έχεις αρσενικό γάτο κλεισμένο στο σπίτι. Αλλά δεν είχαμε γάτο).
Στα 14-15 πρωτοπήγα σε μπουρδέλο.
Στα 17 πήδηξα την πρώτη γκόμενα (ήταν 16 αυτή).
Μετά χάνεται το ενδιαφέρον να σας τα πω.
Για αυτόν που δεν την τράβηξε μέχρι τα 20, σε άλλο ποστ.