Νέα

Μάθημα σεξουαλικής αγωγής στο σχολείο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cfmav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν είναι ΟΛΟΙ οι γονείς ικανοί να κάνουν αυτή τη δουλειά.
Δεν υπάρχουν πάντα γονείς (τα ορφανά δε θα μάθουν?)
Δε συμφωνούν οι δυο γονείς στην αντιμετώπιση.

-Δεν είναι όλοι οι καθηγητές ικανοί να κάνουν αυτή τη δουλειά ... ούτε καν οι γιατροί.
-Τα ορφανά θα διδαχθούν απο τους έχοντες την "επιμέλεια" ή "γονική μέριμνα" βάσει της εκάστοτε δικαστικής αποφάσεως .
-Δε συμφωνούν οι καθηγητές στην αντιμετώπιση του ιδίου σεξουαλικού θέματος (άλλα λέει ο ένας ... άλλα ο άλλος - Το είδαμε και στην Ιστορία αυτό άλλωστε)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Έχω γνωστο που συμφωνα με τα λεγομενα του μαλακια εμαθε να τραβαει στα 20 του.Μεχρι τοτε δεν ηξερε να παιξει το πουλι του παρα μονο καποιες φορες που ειχε το βραδυ ονειροξεις(εχυνε στον υπνο του δηλαδη)...Τωρα πως ειναι δυνατον αυτο...Τι να πω..

Μια που θίχτηκε κι αυτό, ας προσθέσω και την δική μου εμπειρία, και με δεδομένο ότι δεν έχω κανένα ταμπού για αυτά:

ΠΟΛΥ μικρός (5 ή 6 ετών), κάποιο καλοκαίρι παραθερίζοντας (στο Ξυλόκαστρο), κατά τον "υποχρεωτικό" ύπνο του μεσημεριού, ανακάλυψα ότι μου άρεσε να χαϊδεύω το πουλί μου.

Τα παραχάϊδευα, και κάποια στιγμή (μετά από "ρυθμικό" χάϊδεμα) αισθάνθηκα αυτό που (πολλά χρόνια μετά) έμαθα πως λέγεται "οργασμός". Χωρίς εκσπερμάτωση, φυσικά. Μόνο η αποκορύφωση της ηδονής.
Φοβήθηκα μάλιστα (γιατί ήταν πολύ έντονο), αλλά δεν είπα τίποτα.
Το βιολί συνεχίστηκε κανονικά, διότι ήταν ωραίο. Δε θυμάμαι τώρα πια με τι συχνότητα τότε.
Σε ηλικία 9-10 έπεσε στα χέρια μου ένα Playboy της εποχής (αμερικάνικο), όπου ανακάλυψα ότι η θέα του γυμνού γυναικείου σώματος είχε κάποια σχέση με τη διάθεση για χάδια στην περιοχή. Βεβαίως και το βιολί συνεχιζόταν.
Την ίδια εποχή (Ε δημοτικού θυμάμαι), ένας συμμαθητής μου έκανε με τα χέρια του το σχήμα του να μπαίνει το ένα δάχτυλο σε μια τρύπα που είχε σχηματίσει με την άλλη παλάμη, και με ρώτησε: "Ξέρεις τι είναι αυτό?"
Δεν ήξερα, μου είπε, ("ό άντρας βάζει το πουλί του στο πουλί της γυναίκας και έτσι γίνονται τα παιδιά"), δεν τον πίστεψα αμέσως (αλλά τελικά από κάπου διαστάυρωσα την πληροφορία) και ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ τι είναι σεξουαλική πράξη.
Στα 12 μου (το θυμάμαι αυτό), η (συνεχιζόμενη) μαλακία απέδωσε σπέρμα.
Ήταν πολύ υδαρό (όχι παχύρευστο όπως αργότερα) και (επειδή τα έδινα στο χαλί στο δωμάτιό μου) θυμάμαι ότι η μάνα μου κάποτε είπε "Τι βρωμάει εδώ μέσα?"
(Προφανώς βρώμαγε το ίδιο που βρωμάει όταν έχεις αρσενικό γάτο κλεισμένο στο σπίτι. Αλλά δεν είχαμε γάτο).
Στα 14-15 πρωτοπήγα σε μπουρδέλο.
Στα 17 πήδηξα την πρώτη γκόμενα (ήταν 16 αυτή).
Μετά χάνεται το ενδιαφέρον να σας τα πω.

Για αυτόν που δεν την τράβηξε μέχρι τα 20, σε άλλο ποστ.

Επισκέπτης
Στα 17 πήδηξα την πρώτη γκόμενα (ήταν 16 αυτή).
Μετά χάνεται το ενδιαφέρον να σας τα πω.

Για αυτόν που δεν την τράβηξε μέχρι τα 20, σε άλλο ποστ.

Δηλαδη εν ολιγοις λες οτι ο γνωστος μου εχασε πολλες απο τις χαρες της ζωης (πανω στο σεξ?) επειδη αργησε να βαραει μαλακια?
Εγω ειμαι περιεργος τι επιπτωσεις εχει αυτο πανω του.Σιγουρα και στο γαμησι θα φαινεται οτι εχει χουσουρι.Χαχαχα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιχταρα μου εσυ!

ΥΓ

Χωρις την αντι-εισαγγελεα τα μαθηματα  :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:
οι ανωμαλιες θα διδασκωνται στο πρωτο ετος του πανεπηστημιου.στα σχολεια θα περνει κανεις τις βασικες γνωσεις

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
-Δεν είναι όλοι οι καθηγητές ικανοί να κάνουν αυτή τη δουλειά ... ούτε καν οι γιατροί.
-Τα ορφανά θα διδαχθούν απο τους έχοντες την "επιμέλεια" ή "γονική μέριμνα" βάσει της εκάστοτε δικαστικής αποφάσεως .
-Δε συμφωνούν οι καθηγητές στην αντιμετώπιση του ιδίου σεξουαλικού θέματος (άλλα λέει ο ένας ... άλλα ο άλλος - Το είδαμε και στην Ιστορία αυτό άλλωστε)

Το ποστ μου δεν είχε ΜΟΝΟ αυτές τις 3 παραγράφους, στις οποίες απαντάς.

Είχε κι άλλες.

Αλλά εκεί...   η βούβα.

Επισκέπτης
Και (για να στη σπάσω), η άποψή σου γενεσιουργό αιτία έχει το ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ, που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ η γνώση να προχωράει, γιατί αν προχωρήσει χάνει ερείσματα...
ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ σε αυτόν (αν το μάθημα καθιερωθεί ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ θα δίνουν οι γονείς στα παιδάκια που θα ρωτάνε για τον ευαγγελισμό, τα πλευρά του Αδάμ και όλες αυτές τις παπαρολογίες?), και γι αυτό είναι ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ σε κάθε πρόοδο.

Και εδώ μιλάμε για πρόοδο του μέσου όρου, δε μιλάμε για πρόοδο στις αιχμές της επιστήμης!

Αλλά ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ δε θέλουν!

Θέλουν να υπάρχει "ποίμνιο".

Πρόβατα δηλαδή.

Για άρμεγμα.

Και (για να στη σπάσω κι εγώ) , έχω να σου δηλώσω , πως δεν έχω δεί απο εσένα πιο κουτή απάντηση ...
Και θα σου εξηγήσω το γιατί :

Το να διδαχθεί αυτό το μάθημα σε κάποιο σχολείο του 1960 ... το θεωρώ απολύτως λογικό. Ο κόσμος τότε είχε μαύρα μεσάνυχτα σε όλου του φάσματος τα σεξουαλικά θέματα.

Αλλά να διδαχθεί και σήμερα ???
Και σήμερα ???
Και ξαναρωτάω ... και σήμερα Σταύρο ???

-Που τα παιδιά πηδιούνται απ την πρώτη Γυμνασίου ? (και είμαι σε θέση να το γνωρίζω αυτό)
-Που τα πάντα μαθαίνονται μέσω τηλεοράσεως μέρα μεσημέρι ?
-Που υπάρχει σε σχεδόν κάθε σπίτι internet και που με μια πληκτρολόγηση στο google μπορείς να μάθεις τα πάντα και για το κάθε τί ?

Τώρα χρειάζεται σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ???
Τότε τί χρειαζότανε ???

Και να σου πώ και κάτι άλλο που "τσούζει" περισσότερο ?

Αυτή είναι η επιτυχία της Εκκλησίας και του Χριστιανισμού:

Το οτι σήμερα , παρά το οτι ΟΛΟΙ οι Χριστιανοί γνωρίζουνε το καθετί σχετικά με τη γενετήσια πράξη και την αναπαραγωγή ... είναι σε θέση να παραδέχονται τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τον εκ της Παρθένου γεννηθέντα Ιησού Χριστό.
Το παράλογο δηλαδή !

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Έχω γνωστο που συμφωνα με τα λεγομενα του μαλακια εμαθε να τραβαει στα 20 του.Μεχρι τοτε δεν ηξερε να παιξει το πουλι του παρα μονο καποιες φορες που ειχε το βραδυ ονειροξεις(εχυνε στον υπνο του δηλαδη)...Τωρα πως ειναι δυνατον αυτο...Τι να πω..

Κουβεντιάζοντας (με πουτάνες), για το τι περίεργα έχει συναντήσει στο επάγγελμα, μου έχει πει για περιπτώσεις ΑΝΔΡΩΝ, μεγάλων σχετικά (σαν τον φίλο σου), που φοβόντουσαν μην πονέσουν.

Ένας δεν είχε βγάλει ποτέ έξω τη βάλανο (από την πόσθη), και αυτό χωρίς να έχει φίμωση.

Όλα αυτά ήταν περιπτώσεις "πρωτάρηδων", ατόμων δηλαδή που κάποια στιγμή (στα 20 τους) αποφάσισαν (ποιός ξέρει με τις στρες και άγχος) να "πάνε με γυναίκα".

Στο στρατό κάναμε με το ζόρι μπάνιο κάποιον (την 12η μέρα της προπαίδευσης) ο οποίος δεν τολμούσε να γυμνωθεί μπροστά στους άλλους, και βέβαια  η βρώμα στο θάλαμο σκότωνε τις κατσαρίδες.

Αυτοί όλοι (και δεν είναι λίγοι), μήπως θα τους έκανε καλό να τα μαθαίνουν στο σχοελίο?

Για τη ρεύση:
Οι 2 μοναδικές φορές που μου συνέβη ήταν (πάλι) στο στρατό.
38 μέρες προπαίδευση (χωρίς έξοδο), χωρίς δυνατότητα για μια μαλακία (ποτέ δεν ήσουν μόνος σου), κάποιο βράδυ τα αισθάνθηκα να... φεύγουνε στο σώβρακο μες τον ύπνο μου.
Νομίζω είναι φυσικό, σε αυτές τις ηλικίες ο οργανισμός να ψάχνει να διώξει από μόνος του τα άπειρα υγρά που παράγει.

Αλλά στη χώρα μας πρέπει να είσαι user στο bourdela.com για να συζητάς για τέτοια. Στο σχολείο, είναι αμαρτία να συζητιώναι, Δημήτριε.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Δε μου τη σπας, ξέρεις ότι η αντιπαράθεση μαζί σου μου είναι πολύ ευχάριστη.

Και (για να στη σπάσω κι εγώ) , έχω να σου δηλώσω , πως δεν έχω δεί απο εσένα πιο κουτή απάντηση ...
Και θα σου εξηγήσω το γιατί :

Το να διδαχθεί αυτό το μάθημα σε κάποιο σχολείο του 1960 ... το θεωρώ απολύτως λογικό. Ο κόσμος τότε είχε μαύρα μεσάνυχτα σε όλου του φάσματος τα σεξουαλικά θέματα.

Αλλά να διδαχθεί και σήμερα ???
Και σήμερα ???
Και ξαναρωτάω ... και σήμερα Σταύρο ???

-Που τα παιδιά πηδιούνται απ την πρώτη Γυμνασίου ? (και είμαι σε θέση να το γνωρίζω αυτό)
-Που τα πάντα μαθαίνονται μέσω τηλεοράσεως μέρα μεσημέρι ?
-Που υπάρχει σε σχεδόν κάθε σπίτι internet και που με μια πληκτρολόγηση στο google μπορείς να μάθεις τα πάντα και για το κάθε τί ?

Τώρα χρειάζεται σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ???
Τότε τί χρειαζότανε ???

Και να σου πώ και κάτι άλλο που "τσούζει" περισσότερο ?

Αυτή είναι η επιτυχία της Εκκλησίας και του Χριστιανισμού:

Το οτι σήμερα , παρά το οτι ΟΛΟΙ οι Χριστιανοί γνωρίζουνε το καθετί σχετικά με τη γενετήσια πράξη και την αναπαραγωγή ... είναι σε θέση να παραδέχονται τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τον εκ της Παρθένου γεννηθέντα Ιησού Χριστό.
Το παράλογο δηλαδή !

1) Μεγάλη διαφορά το 60 με το 2000 ε? Δηλαδή το 1960 η εκκλησία έλεγε "ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ". Τώρα το κατάργησε.

2) Δεν πηδιούνται ΟΛΑ τα παιδιά από την Α γυμνασίου. Και πολλά από όσα το κάνουν, καταλήγουν σε αποξέσεις μήτρας λόγω άγνοιας.

3) Το "παράλογο" που λες, δεν είναι και κανένα κατόρθωμα να το παραδέχεται κανένας! Το ψηστήρι έχει αποδώσει. Ε και? Αλλάζει η ουσία που σου έγραψα για τα πρόβατα?

4) Συγγνώμη για την κουταμάρα μου. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Α, και κάτι που ξέχασα:

Αυτή είναι η επιτυχία της Εκκλησίας και του Χριστιανισμού

Δημήτριε, μην πελαγοδρομείς.

Η επιτυχία της εκκλησίας (και όλων των εκκλησιών γενικώς) είναι μία και μόνο:

Το ότι κατέχουν την περιουσία που κατέχουν.

Εκεί, τους παραδέχομαι.

Επισκέπτης
Κουβεντιάζοντας (με πουτάνες), για το τι περίεργα έχει συναντήσει στο επάγγελμα, μου έχει πει για περιπτώσεις ΑΝΔΡΩΝ, μεγάλων σχετικά (σαν τον φίλο σου), που φοβόντουσαν μην πονέσουν.

Ένας δεν είχε βγάλει ποτέ έξω τη βάλανο (από την πόσθη), και αυτό χωρίς να έχει φίμωση.

Όλα αυτά ήταν περιπτώσεις "πρωτάρηδων", ατόμων δηλαδή που κάποια στιγμή (στα 20 τους) αποφάσισαν (ποιός ξέρει με τις στρες και άγχος) να "πάνε με γυναίκα".

Στο στρατό κάναμε με το ζόρι μπάνιο κάποιον (την 12η μέρα της προπαίδευσης) ο οποίος δεν τολμούσε να γυμνωθεί μπροστά στους άλλους, και βέβαια  η βρώμα στο θάλαμο σκότωνε τις κατσαρίδες.

Αυτοί όλοι (και δεν είναι λίγοι), μήπως θα τους έκανε καλό να τα μαθαίνουν στο σχοελίο?

Για τη ρεύση:
Οι 2 μοναδικές φορές που μου συνέβη ήταν (πάλι) στο στρατό.
38 μέρες προπαίδευση (χωρίς έξοδο), χωρίς δυνατότητα για μια μαλακία (ποτέ δεν ήσουν μόνος σου), κάποιο βράδυ τα αισθάνθηκα να... φεύγουνε στο σώβρακο μες τον ύπνο μου.
Νομίζω είναι φυσικό, σε αυτές τις ηλικίες ο οργανισμός να ψάχνει να διώξει από μόνος του τα άπειρα υγρά που παράγει.

Αλλά στη χώρα μας πρέπει να είσαι user στο bourdela.com για να συζητάς για τέτοια. Στο σχολείο, είναι αμαρτία να συζητιώναι, Δημήτριε.

Το θεμα ομως ειναι ενα ατομο σαν τον γνωστο μου που δεν την ειχε παιξει μεχρι τα 20 τι επιπτωσεις στο γαμησι εχει?
Δηλαδη θελω να πω τι γαμησι μπορει να ριχνει ενας ανθρωπος που μεχρι τα 20 του ουτε τον αυνανισμο δεν ειχε σαν σεξουαλικη εμπειρια?
Σιγουρα καταρχην την πρωτη φορα που θα γαμησε θα ειχε αρκετο ανχος ενοειτε και τις επομενες οχι μονο την πρωτη.Αλλα αυτο το πραγμα δεν θα του εχει αφησει καποια επιπτωση σε ολη του την σεξουαλικη ζωη?

Σχετικα με το στρατο που λες.Μεγαλη μαλακια να βλεπεις νταγλαραδες να πετανε εξω τα παλαμαρια τους και να πλενονται.Λιγο σκηνη απο gay ταινια.Και φαντασου τι δουλεμα μπορει να τρωει ενας γαριδακιας ε?χαχα

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Εγω ειμαι περιεργος τι επιπτωσεις εχει αυτο πανω του. Σιγουρα και στο γαμησι θα φαινεται οτι εχει χουσουρι.

Δυστυχώς για το γνωστό σου, Whitey, αυτή είναι η μικρότερη επίπτωση που θα έχει.

Η κυριώτερη είναι ότι θα είναι ΕΝΑΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Όπως ήταν φοβισμένος μέχρι τα 20 του (και δεν τολμούσε να αγγίξει το πουλί του), με τον ίδιο τρόπο θα είναι φοβισμένος σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ της ζωής του...

Και όταν βρεθεί η κατάλληλη κιουρία που θα τον καταλάβει, θα τον έχει κάτω από τη φούστα της (μιά απ τις πολλές συνέπειες της φοβίας).

Επισκέπτης
Δυστυχώς για το γνωστό σου, Whitey, αυτή είναι η μικρότερη επίπτωση που θα έχει.

Η κυριώτερη είναι ότι θα είναι ΕΝΑΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Όπως ήταν φοβισμένος μέχρι τα 20 του (και δεν τολμούσε να αγγίξει το πουλί του), με τον ίδιο τρόπο θα είναι φοβισμένος σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ της ζωής του...

Και όταν βρεθεί η κατάλληλη κιουρία που θα τον καταλάβει, θα τον έχει κάτω από τη φούστα της (μιά απ τις πολλές συνέπειες της φοβίας).

Σταυρο ουτε μαντης να εισουν.Η αληθεια ειναι οτι ειναι υπερβολικα συνεσταλμενο ατομο και λιγο χεστης μου φαινεται.Ακομα και σε καταστασεις παρεας η σε καμια φασαρια ξυλου φαινεται χεστης...τι να πω...
Αλλα εκει που εχω παρατηρησει μεγαλη φοβια ειναι οταν συνανταει γυναικα στον δρομο.Θελει να τρεξει πραγματικα μακρια.Στο να βγουμε παρεα και να εχει μεσα και γκομενες...Εκει δεν το συζηταω...Αφορμη ψαχνει να φυγει και με το ζορι τον κραταμε να κατσει να τελιωσει τον καφε του.

Σιγουρα θα τεινει να γινει "κοκκινιστος" αμα πεσει σε καμια καργια.Και αυτο που εχω παρατηρησει λιγο στην συμπεριφορα του ειναι οτι ειναι μαλακακος.Δηλαδη και καμια γκομενα να του πει "ΡΕΕ" αυτος θα σταθει προσοχη.

Σε γενικες γραμμες δηλαδη λες παντως οτι ενας τετοιος ανθρωπος θα ειναι looser και δεν την γλιτωνει ε?χαχα

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Το θεμα ομως ειναι ενα ατομο σαν τον γνωστο μου που δεν την ειχε παιξει μεχρι τα 20 τι επιπτωσεις στο γαμησι εχει?
Δηλαδη θελω να πω τι γαμησι μπορει να ριχνει ενας ανθρωπος που μεχρι τα 20 του ουτε τον αυνανισμο δεν ειχε σαν σεξουαλικη εμπειρια?
Σιγουρα καταρχην την πρωτη φορα που θα γαμησε θα ειχε αρκετο ανχος ενοειτε και τις επομενες οχι μονο την πρωτη.Αλλα αυτο το πραγμα δεν θα του εχει αφησει καποια επιπτωση σε ολη του την σεξουαλικη ζωη?

Σχετικα με το στρατο που λες.Μεγαλη μαλακια να βλεπεις νταγλαραδες να πετανε εξω τα παλαμαρια τους και να πλενονται.Λιγο σκηνη απο gay ταινια.Και φαντασου τι δουλεμα μπορει να τρωει ενας γαριδακιας ε?χαχα

Δε νομίζω ότι έχεις πλήρη εικόνα. Έχεις πάει στρατό?
Δεν τρέχει τίποτα.
Κατ αρχήν (μιλάω για τότε που πήγα εγώ, δεν ξέρω τι γίνεται τώρα), η "ιατρική εξέταση" γίνεται με όλους γυμνούς, και σε παράταξη ό ένας δίπλα στον άλλο.
Κατα δεύτερον, όταν πρέπει να πλυθούνε 1500 άτομα μέσα σε μια ώρα, τι θα γίνει, θα έχει ο καθένας το ατομικό του Jacouzzi? Ευχαριστημένος να είσαι που υπήρχε και ζεστό νερό (όχι πάντα), Γενάρη μήνα.
Κατά τρίτον, γιατί "gay" ταινία? Και σαν ποιά?
Δεν υπάρχουν ταινίες με φαντάρους που ΔΕΝ είναι gay? Γιατί αναγκαστικά αυτός ο παραλληλισμός?

Όσο για την "επίπτωση" στην σεξουαλική ζωή του γνωστού σου, δεν το πιστεύω. Σε 30 πηδήματα (κανα εξάμηνο) με την κατάλληλη μαστόρισσα θα έχει γίνει σαϊνι. ΑΛΛΟΥ θα του χτυπήσει, στα είπα.

Ο "γαριδάκιας" δεν έχει πρόβλημα στο στρατό. Ξέρεις ποιός (είδα εγώ) ότι είχε πραγματικά πρόβλημα? Ο πολύ κοντός. Ο με το ζόρι 1,50. Αυτός που (ήξερε ότι) λόγω ύψους ΙΣΩΣ να μην τον έπαιρναν.
Και η αγαλλίαση που αισθάνθηκε όταν του είπαν "από δω" (τον πήραν), ήταν κάτι που το θυμάμαι ακόμα!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Στο να βγουμε παρεα και να εχει μεσα και γκομενες... Εκει δεν το συζηταω... Αφορμη ψαχνει να φυγει και με το ζορι τον κραταμε να κατσει να τελιωσει τον καφε του.

Μήπως φέρνει λίγο και από αδερφή?

Επισκέπτης
Δε νομίζω ότι έχεις πλήρη εικόνα. Έχεις πάει στρατό?
Δεν τρέχει τίποτα.
Κατ αρχήν (μιλάω για τότε που πήγα εγώ, δεν ξέρω τι γίνεται τώρα), η "ιατρική εξέταση" γίνεται με όλους γυμνούς, και σε παράταξη ό ένας δίπλα στον άλλο.
Κατα δεύτερον, όταν πρέπει να πλυθούνε 1500 άτομα μέσα σε μια ώρα, τι θα γίνει, θα έχει ο καθένας το ατομικό του Jacouzzi? Ευχαριστημένος να είσαι που υπήρχε και ζεστό νερό (όχι πάντα), Γενάρη μήνα.
Κατά τρίτον, γιατί "gay" ταινία? Και σαν ποιά?
Δεν υπάρχουν ταινίες με φαντάρους που ΔΕΝ είναι gay? Γιατί αναγκαστικά αυτός ο παραλληλισμός?

Όσο για την "επίπτωση" στην σεξουαλική ζωή του γνωστού σου, δεν το πιστεύω. Σε 30 πηδήματα (κανα εξάμηνο) με την κατάλληλη μαστόρισσα θα έχει γίνει σαϊνι. ΑΛΛΟΥ θα του χτυπήσει, στα είπα.

Ο "γαριδάκιας" δεν έχει πρόβλημα στο στρατό. Ξέρεις ποιός (είδα εγώ) ότι είχε πραγματικά πρόβλημα? Ο πολύ κοντός. Ο με το ζόρι 1,50. Αυτός που (ήξερε ότι) λόγω ύψους ΙΣΩΣ να μην τον έπαιρναν.
Και η αγαλλίαση που αισθάνθηκε όταν του είπαν "από δω" (τον πήραν), ήταν κάτι που το θυμάμαι ακόμα!

Απλα οσο να ναι μου κτυπαει ασχημα να μαι με τοσους νταγλαραδες να κανω ντουζ.
Μην σκυψεις να πιασεις το σαπουνι που λεει και η ταινια Lets go to Prison.
Τελοςπαντων δεν το εχω ζησει ευτυχως ακομα για να εχω αποψη για αυτο.
Οταν λες ο κοντος τι ενοεις?Να τον παρουν που?Αν ενοεις να τον παρουν να θητησει την θητεια του κανονικα δεν καταλαβαινω γιατι ενιωσε αγαλιαση.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Η αληθεια ειναι οτι ειναι υπερβολικα συνεσταλμενο ατομο και λιγο χεστης μου φαινεται.Ακομα και σε καταστασεις παρεας η σε καμια φασαρια ξυλου φαινεται χεστης...

Μα πες μου:

Κάποιος που μέχρι τα 20 του φοβόταν να αγγίξει το πουλί του, μπορεί π.χ. όταν δει ένα φίδι στον κήπο του να πάρει ένα ξύλο και να το σκοτώσει?
Χλωμό το βλέπω.
Γι αυτό μιλάω για φοβίες...

Επισκέπτης
Μήπως φέρνει λίγο και από αδερφή?

Οχι καθολου απλα ειναι ντροπαλος μεχρι αηδιας...Αφυσικο θα ελεγα.Σαν να τον κυνηγαει κανεις οταν βρισκεται με γυναικοπαρεα.
Και επισης μου εχει δωσει την εντυπωση οτι θα γινει μεγαλος κοκκινιστος.
Οταν μου λεει οτι αμα εχει μια γκομενα που γουσταρει δεν τον νοιαζει ολο το μουνι στον κοσμο εεε μαλλον θα τον παρει ελαφρως μεταχειρισμενο μονο η μελουσα νυφη.

Επισκέπτης
Μα πες μου:

Κάποιος που μέχρι τα 20 του φοβόταν να αγγίξει το πουλί του, μπορεί π.χ. όταν δει ένα φίδι στον κήπο του να πάρει ένα ξύλο και να το σκοτώσει?
Χλωμό το βλέπω.
Γι αυτό μιλάω για φοβίες...

Ναι μιλαμε για απλες καταστασεις.Ουτε εγω ειμαι κανεις νταης η δαρτης αλλα το συγεκριμενο ατομο που λεω και μια κουβεντα να του πεις προσβλητικη το βουλωνει αμεσως.
Δηλαδη να το πω και σκληρα...ακομα και σε παρεες που δεν ειναι γκομενες φερνει λιγο σε φλωρος...Οταν τυχει να ειναι και γκομενες...κλαφτα χαραλαμπε.Μπορει να μην ανοιξει το στομα του 2 ωρες και να κοιταει το πατωμα η το καλαμακι στον φραπε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom