Νέα

Μάθημα σεξουαλικής αγωγής στο σχολείο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cfmav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Υπ όψιν ότι εγώ δεν υποστηρίζω ότι το μάθημα θα έπρεπε να γίνεται στο Λύκειο (15-18). Θα έπρεπε να γίνεται στο γυμνάσιο (12-15), ή ακόμα και στο δημοτικό (10-12). Και πάντα στα πλαίσια κάποιας σχετικής επιστήμης, ανθρωπολογία, ζωολογία, ή κάτι τέτοιο.
Γιατί δηλαδή να μαθαίνουν τα παιδάκια για τη γύρη και τη γονιμοποίηση του ύπερου (έτσι δε λέγεται?) του άνθους, για το πεπτικό σύστημα του προβάτου και της γάτας, και να μη μαθαίνουν για το σύστημα αναπαραγωγής?

Να σου φέρω το βιβλίο μου της ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ , να σου δείξω οτι μιλάει για την αναπαραγωγή ?
Τί περισσότερο θα προσθέσει  το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής ???
Τα αφροδίσια νοσήματα ? Να διδαχθούν κι αυτά στην ανθρωπολογία . Μήπως δεν είναι μέρος της ?

Επισκέπτης
Όσο για τις απόψεις σου περί "διαφορών" από άνθρωπο σε άνθρωπο, περί "φυσιολογικού" και "αφύσικου", τι να πω... Για σκέψου όμως: Μήπως αν τους έλεγαν πέντε λογάκια στο σχολείο, θα είχαμε λιγότερους πούστηδες σήμερα στην κοινωνία μας?

'Η  μήπως οι πούστηδες θα έβρισκαν αφορμή να διδαχθεί ως φυσιολογική η ανωμαλία τους  :think: :think: :think:

Ξυπνάτε  ρεεεεεεεεεεεε  !

Επισκέπτης
Δημήτριε όσο πλησιάζει το πάσχα χάνεις την ψυχραιμία σου....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
η σεξουαλικη διαπεδαγωγηση στα σχολεια θα πρεπει να γινεται με DVD.και να περιλαμβανει και εκδρομες μορφωτικου χαρακτηρα στη φυλης!!!
Παιχταρα μου εσυ!

ΥΓ

Χωρις την αντι-εισαγγελεα τα μαθηματα  :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Τί περισσότερο θα προσθέσει  το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής ???

Τα αφροδίσια (όπως είπες), τα αντισυλληπτικά, τις καπότες, τις εκτρώσεις, την καθαριότητα, τα φάρμακα, τις ιατρικές εξετάσεις, τον προγεννητικό έλεγχο, ο,τιδήποτε έχει σχέση με το θέμα (και έγραψα μόνο αυτά που μου ήρθαν τώρα στο μυαλό), και ακόμα τις γενετικές ανωμαλίες (όπως τι σημαίνει πούστης), τον αυνανισμό, τι θα μας πεις τώρα, ότι η ανθρωπολογία τα λέει όλα? Και εγώ την έκανα!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
'Η  μήπως οι πούστηδες θα έβρισκαν αφορμή να διδαχθεί ως φυσιολογική η ανωμαλία τους   :think: :think: :think:

Ξυπνάτε  ρεεεεεεεεεεεε  !

Σαφώς και μπορεί και αυτό να συμβεί, όταν ο καθηγητής είναι gay....

Και ξέρουμε τέτοια περιστατικά. Και σε άλλα μαθήματα.
Να σου θυμίσω ειδησεογραφία?

Επισκέπτης
Τα αφροδίσια (όπως είπες), τα αντισυλληπτικά, τις καπότες, τις εκτρώσεις, την καθαριότητα, τα φάρμακα, τις ιατρικές εξετάσεις, τον προγεννητικό έλεγχο, ο,τιδήποτε έχει σχέση με το θέμα (και έγραψα μόνο αυτά που μου ήρθαν τώρα στο μυαλό), και ακόμα τις γενετικές ανωμαλίες (όπως τι σημαίνει πούστης), τον αυνανισμό, τι θα μας πεις τώρα, ότι η ανθρωπολογία τα λέει όλα? Και εγώ την έκανα!

Χρειάστηκες μάθημα για να τα μάθεις εσύ Σταύρο ?
Ή μήπως τα έμαθες λάθος επειδή δεν έκανες το μάθημα ?

Και τα προφυλακτικά ... ?
Πρακτική εξάσκηση στην τάξη θα κάνουν ? Και θα εξεταστούν κιόλας ?  :think:

Επισκέπτης
Είναι ο θεματοφύλακας της ορθογραφίας του site. ;)
Μόνο ο Πίτσι του έχει ξεφύγει ... :grin:
Όλοι οι άλλοι ... σούζα !

:dancing: :dancing: :dancing:
Σιγά τα ωά.
Το Π στο πάσχα δεν ειναι ορθογραφία. :2funny: :2funny:
Και να εδώ μέσα υπήρχε κόφτης για ανορθόγραφους, το 89% θα είχαν μείνει...

Οσο για την σεξουαλικη διαπαιδαγώγηση στα σχολεία κρίνεται απαραίτητη και αναγκαία.
Θα διαφωνήσω με τις απόψεις σου. Και επειδή είσαι έξυπνο παιδί και θρησκευόμενο πρέπι να μάθεις μέσα απο την θρησκεία σου να ανοίγεις το μυαλό σου, ώστε να βελτιώνεσαι, γιατί οι απόψεις σου γι ατο θέμα με εξέπληξαν..αρνητικά.

Επισκέπτης
Σαφώς και μπορεί και αυτό να συμβεί, όταν ο καθηγητής είναι gay....

Και ξέρουμε τέτοια περιστατικά. Και σε άλλα μαθήματα.
Να σου θυμίσω ειδησεογραφία?

Δεν αναφέρομαι σε αυτό που λές , αλλά στο ενδεχόμενο η διδακτέα ύλη , να διδάσκει ως φυσιολογική την ομοφυλοφιλία .
Και μή μου πείς οτι αποκλείεται αυτό ...
Θα δούμε ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ στις μέρες μας.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Και τα προφυλακτικά ... ?
Πρακτική εξάσκηση στην τάξη θα κάνουν ? Και θα εξεταστούν κιόλας ?  :think:

Ναι σε δονητή.
Ποιο το προβλημά σου?

Πόσες γενιές ελληνίδων ακόμη θα τρέχουμε για εκτρώσεις?
Η να τις γεμίζουμε τυψεις ότι κάνουνε φόνο για να γεμίζουν οι εκκλησιές σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom