Επισκέπτης
Επί ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ απάντησε (τόσα "σου" έχω γράψει!) για το θέμα, και άσε τις υπεκφυγές...
Έχω απαντήσει πλειστάκις ...
Αλλά , τί να κάνουμε ?
" Στου κουφού την πόρτα , όσο θέλεις βρόντα "
Επί ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ απάντησε (τόσα "σου" έχω γράψει!) για το θέμα, και άσε τις υπεκφυγές...
..............." Στου κουφού την πόρτα , όσο θέλεις βρόντα "
Πάντως είναι γνωστή η θέση της σε ΟΛΑ αυτά τα θέματα.
Ισχύει αυτό που είπα περί ανόδου μέσου όρου γνώσης, ποιμνίου, προβάτων και αρμέγματος.
Και (για να στη σπάσω κι εγώ) , έχω να σου δηλώσω , πως δεν έχω δεί απο εσένα πιο κουτή απάντηση ...
Και θα σου εξηγήσω το γιατί :
Το να διδαχθεί αυτό το μάθημα σε κάποιο σχολείο του 1960 ... το θεωρώ απολύτως λογικό. Ο κόσμος τότε είχε μαύρα μεσάνυχτα σε όλου του φάσματος τα σεξουαλικά θέματα.
Αλλά να διδαχθεί και σήμερα ???
Και σήμερα ???
Και ξαναρωτάω ... και σήμερα Σταύρο ???
-Που τα παιδιά πηδιούνται απ την πρώτη Γυμνασίου ? (και είμαι σε θέση να το γνωρίζω αυτό)
-Που τα πάντα μαθαίνονται μέσω τηλεοράσεως μέρα μεσημέρι ?
-Που υπάρχει σε σχεδόν κάθε σπίτι internet και που με μια πληκτρολόγηση στο google μπορείς να μάθεις τα πάντα και για το κάθε τί ?
Τώρα χρειάζεται σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ???
Τότε τί χρειαζότανε ???
Και να σου πώ και κάτι άλλο που "τσούζει" περισσότερο ?
Αυτή είναι η επιτυχία της Εκκλησίας και του Χριστιανισμού:
Το οτι σήμερα , παρά το οτι ΟΛΟΙ οι Χριστιανοί γνωρίζουνε το καθετί σχετικά με τη γενετήσια πράξη και την αναπαραγωγή ... είναι σε θέση να παραδέχονται τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τον εκ της Παρθένου γεννηθέντα Ιησού Χριστό.
Το παράλογο δηλαδή !
... είναι μαστόρισες στην πίπα και τον κώλο να τον δίνουν άφοβα ...
Erinal,
Σε πάω...
(που έλεγε και ο μακαριστός)!!!
γεια σου σταυρο νιάνιαρο..Συναγονηστι,
το τιλ κε απο δω με ΡΜ παρακαλώ
Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία θα διαμορφώσει πολίτες με λιγότερα σεξουαλική προβλήματα, με περισσότερες γνώσεις για το σώμα τους και αυτό πάει για τον Δημήτριο, θα δημιουργήσει σταθερότερες σχέσεις και στην οικογένεια.
Η έρι και ο Σταύρος (απο κοινού!)ρε παιδια ποιος και με ποια παιδεια θα κανει ενα τετοιο μαθημα στο σχολειο????
οποιος τελειωσε προσφατα το σχολειο και το πανεπιστημιο μπορει να εχει αποψη για το επιπεδο των διδασκοντων και της γνωσης που παρεχεται....