pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.307
- Πόντοι
- 3.556
Αααα οκ είπα κι εγώ .. για 2006 ναι ... τα υπόλοιπα που λες καλά στα έβαλαν ναιΘεσσαλονίκη το 2006.
Εγγύηση πιστωτικής 1200.
100 χλμ
Modena ή 430 ?
Αααα οκ είπα κι εγώ .. για 2006 ναι ... τα υπόλοιπα που λες καλά στα έβαλαν ναιΘεσσαλονίκη το 2006.
Εγγύηση πιστωτικής 1200.
100 χλμ
Nα λέμε την αλήθεια δεν είναι και πολλά να κάνεις τη φιγούρα σου, όσο οικονομικά στενά κι αν είσαι
Βέβαια δεν έχω ιδέα κατά πόσο εύκολο θα είναι να την οδηγήσεις όπως αρμόζει.
Κι αν την τρακάρεις τι γίνεται;
Τυπε η ΕΡΤ έχει και νεκρους να μην ξεχναμετυποι η ερτ εχει τους πιο πλουσιουςκοπριτεςυπαλληλους
ηταν και η ολυμπιακη αλλα την χαλασανε
Τυπε η ΕΡΤ έχει και νεκρους να μην ξεχναμε
στο μπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Και οι μασόνοι, και οι νεφελίμ και οι ελοχίμ και ο πολέμαρχος του Θεού μη σου πω.
Μα το ίδιο το bou είναι στοά μπουρδελιαρηδων.στο μπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Και οι μασόνοι, και οι νεφελίμ και οι ελοχίμ και ο πολέμαρχος του Θεού μη σου πω.
Στην Ελλάδα δεν υπαρχει στοά που δεχεται γυναίκες. Στο εξωτερικό ίσως. Ο μονος λογος που γινεται ειναι γιατί οταν ξεκίνησε ολο αυτο, η θεση της γυναικας ηταν πολυ χαμηλα, καταλαβαίνετε πως θα ηταν αδιανοητο να τους επιτρεψουν να ανηκουν σε μια ελιτ. Στις μερες μας εχουν κρατησει αυτη την "ιδιοτροπια" για να τιμησουν τους παλαιότερους και να ειναι οσο το δυνατον πιο αυθεντικη η μορφη της αδελφοτητας.
Εγώ δεν ξέρω τίποτα.
Εγώ είμαι
Yπαρχουν Στοές που δέχονται και γυναίκες ενώ υπάρχουν άλλες που δέχονται αποκλειστικά γυναίκες .
Παλιά δεν συνέβαινε αυτό .
τύπε όμως έτσι δε βγαίνει σενάριο και ταινία....κάνε κάτιΣτην Ελλάδα δεν υπαρχει στοά που δεχεται γυναίκες. Στο εξωτερικό ίσως. Ο μονος λογος που γινεται ειναι γιατί οταν ξεκίνησε ολο αυτο, η θεση της γυναικας ηταν πολυ χαμηλα, καταλαβαίνετε πως θα ηταν αδιανοητο να τους επιτρεψουν να ανηκουν σε μια ελιτ. Στις μερες μας εχουν κρατησει αυτη την "ιδιοτροπια" για να τιμησουν τους παλαιότερους και να ειναι οσο το δυνατον πιο αυθεντικη η μορφη της αδελφοτητας.
Σατανολατρειες κτλ ειναι απλα για γελια....
Υπάρχει φίλε, το μικτόΣτην Ελλάδα δεν υπαρχει στοά που δεχεται γυναίκες. Στο εξωτερικό ίσως. Ο μονος λογος που γινεται ειναι γιατί οταν ξεκίνησε ολο αυτο, η θεση της γυναικας ηταν πολυ χαμηλα, καταλαβαίνετε πως θα ηταν αδιανοητο να τους επιτρεψουν να ανηκουν σε μια ελιτ. Στις μερες μας εχουν κρατησει αυτη την "ιδιοτροπια" για να τιμησουν τους παλαιότερους και να ειναι οσο το δυνατον πιο αυθεντικη η μορφη της αδελφοτητας.
Σατανολατρειες κτλ ειναι απλα για γελια....
Τα μικτα αντρες γυναικες μαζι κανουν εργασιες. Απλα αν θες να εισαι σοβαρος αντρας τεκτωνας πας ΜΣΤΕ ή ΕΜΣΤΕΥπάρχουν κ μικτά Τάγματα. Απλά δεν κάνουν μαζί εργασίες.
Άλλη μέρα κ ώρα ώρα έχουν εργασίες οι άνδρες, άλλη οι γυναίκες...
Παραλληλα πατησιων?Αυτό πάντως στο οποίο ανήκω εγώ, εδώ κ πάνω από 10 χρόνια, δεν κάνουν εργασίες οι γυναίκες κ οι άντρες μαζί...
Ναι οκ. Εχεις δικιο. Φιλος ειχε παει σε μυηση φιλης και ηταν ολοι μαζι.Κάπου στο κέντρο, εν πιάσει περιπτώσει...
...Γιατί θέλω να κάνω τεκτονισμό, όχι μπίζνες...