Πράγματιοπως βλεπεις φιλε τα πραγματα ειναι δυσκοιλια οχι συνδρομες ... αλλα στο τελος και χρεωμενος θα φυγεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mασονική στοά-Μασόνοι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ασωτος40
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 256
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Εεεεεμ δε βοηθάς ... τα κρατάνε και αυτοί οι μαλάκες όλα μυστικά ... άιντε να βγει άκρη
Εγώ δεν ξέρω τίποτα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.856
- Πόντοι
- 9.297
Εγώ είμαι Π.Α.Ο.Κ.Πιο σκληροπυρηνική από το γαύρο ?
Ή Πρόεδρας παίζει στα ίσα Ματσακόνους ?
Έχουμε ένα ρητό που λέει "ο Θεος συγχωρεί ,ο Π.Α.Ο.Κ. όχι"
Απαγορεύονται γυναίκες στην στοά .το κυριότερο χαρακτηριστικο είναι ότι είναι κλειστή θρησκεία ,επιλέγονται μέλη που να είναι κορυφαίοι στον τομέα τους. Το άλλο χαρακτηριστικό είναι η αλληλοϋποστήριξη.
Και χωρίς να θέλω να γίνω σεξιστής: Έχει ακούσει ποτέ κανείς για γυναίκα μασόνισα; Τι μας κρύβουν;
Αν μπω στη στοά θα κανονιστεί καμία σοβαρή παρτούζα; Θα έχουμε τίποτα εσκορτάκια σε αποκλειστικότητα; Μη μπω και τζάμπα.
Παρτουζες σίγουρα κάνουν
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.856
- Πόντοι
- 9.297
Συνήθως οι τσατσαδες μας το λένε...δεν πιάνεται αυτό;Εχεις ακουσει καμια γυναικα να διατυμπανιζει οτι δινει κωλο?
dimitris(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2020
- Like
- 113
- Πόντοι
- 1
Συνήθως κατέχουν υψιλόβαθμες θέσεις ένας γνωστός του πατέρα μου ήταν μασόνος και του είχε πει να γίνει λέγοντάς του ότι θα ξεχρεώσει δάνειο και θα ανέβει επαγγελματικά και δεν δέχτηκε.Για μένα μείνε μακριά
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Όχι μπράβο πάντως ... για ΠΑΟΚ μιλάς άπταιστα ΕλληνικάΕγώ είμαι Π.Α.Ο.Κ.
Έχουμε ένα ρητό που λέει "ο Θεος συγχωρεί ,ο Π.Α.Ο.Κ. όχι"
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
το κυριότερο χαρακτηριστικο είναι ότι είναι κλειστή θρησκεία ,επιλέγονται μέλη που να είναι κορυφαίοι στον τομέα τους. Το άλλο χαρακτηριστικό είναι η αλληλοϋποστήριξη.
Και χωρίς να θέλω να γίνω σεξιστής: Έχει ακούσει ποτέ κανείς για γυναίκα μασόνισα; Τι μας κρύβουν;
Αν μπω στη στοά θα κανονιστεί καμία σοβαρή παρτούζα; Θα έχουμε τίποτα εσκορτάκια σε αποκλειστικότητα; Μη μπω και τζάμπα.
Τσάμπα θα μπεις.
Για γυναίκες πήγαινε Rotary κ Lions.
Έχει κάτι θειάδες μούρλια.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Ωραίες επιλογές τύπε ... έτσι και ο @enduro τους έριξε άκυρο και τώρα ανεξάρτητος χωρίς να τον κρατάνε ζει ελεύθερος κάτω από τη γέφυρα ΡοσινιόλΣυνήθως κατέχουν υψιλόβαθμες θέσεις ένας γνωστός του πατέρα μου ήταν μασόνος και του είχε πει να γίνει λέγοντάς του ότι θα ξεχρεώσει δάνειο και θα ανέβει επαγγελματικά και δεν δέχτηκε.Για μένα μείνε μακριά
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.856
- Πόντοι
- 9.297
To βουλγαρικό διαβατήριο το έχω για ειδικές περιπτώσεις...Όχι μπράβο πάντως ... για ΠΑΟΚ μιλάς άπταιστα Ελληνικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Under the bribge-Red Hot Chilli PeppersΩραίες επιλογές τύπε ... έτσι και ο @enduro τους έριξε άκυρο και τώρα ανεξάρτητος χωρίς να τον κρατάνε ζει ελεύθερος κάτω από τη γέφυρα Ροσινιόλ
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.856
- Πόντοι
- 9.297
bridge...
Στα καθαρά μασονικό τάγμα όχι μόνο οι ροταρι δέχονται που είναι παρακλάδιτελικά υπάρχουν γυναίκες μασόνοι ή όχι;
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε αφού τα ξέρεις πρώτο χέρι, απάντα στον τύπο νηματοθέτη να τον διαπαιδαγωγήσεις.Τύπε, όσα γνωρίζω ΔΕΝ τα ξέρω από το ίντερνετ. Από κει μαθαίνουν μόνο τα ζαβα που λένε εδώ μέσα μαλακιες για τον Ελευθεροτεκτωνισμό, για σατανά δες και τέτοιες πιπες.
Όσον αφορά στην Φεραρι, είχα την τύχη να οδηγήσω κάποτε μια (νοικιασμένη).
Αν σε ρωτήσει βέβαια τις πηγές σου μην αρχίσεις τα ο γνωστός του γνωστού από το χωριό .. το χουμε ξαναδει το έργο
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Ευτυχώς που τα αντιλήφθηκες και δεν έφτασες να κινδυνεύεις από τον 4ο βαθμόΓια να σου απαντήσω
Δεν απαγορεύεται σε έναν ελευθεροτεκτωνα να παραδεχθεί την ιδιότητα του. Πολλοί άλλωστε φέρουν κάποια διακριτικά δαχτυλίδια ή κ μενταγιόν.
Αυτό που απαγορεύεται είναι να αποκαλύψει όσα γίνονται κατά την διάρκεια των εργασιών μέσα στην στοά, γι αυτό άλλωστε παίρνει κ τον ανάλογο ορκο.
ΥΓ. Πηγές δεν έχω. Τα γνωρίζω εξ ίδιας αντιλήψεις...
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Πες καλύτερα για τη Φερραρι τύπε, πιο ενδιαφέρον θα χειΓια ρίξε υπότιτλους γιατί κάπου σ έχασα ρε παίκτη...
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Έπρεπε να πάρεις και κώλο για δεύτερο γύροΉταν οργασμός σε 4 τροχούς. Και όπως όλοι οι οργασμοί, κράτησε λίγο...
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε 300 για Ferrari για ενα 24ωρο ? σε πιο μέρος ?
Εγγύηση μέσω πιστωτικής πόσο σου είχαν βάλει ?
Όριο χλμ που θα έγραφε ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K