celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.947
- Πόντοι
- 6.056
Νομιζω σε εχει στην ερτ1,στο μουσικο κουτι τωρατυπε ξερεις ποσο καιρο θα πρεπει να παιζω ακορντεον στο μετρο για να αγορασω τους βαθμους της μασονιας;
Νομιζω σε εχει στην ερτ1,στο μουσικο κουτι τωρατυπε ξερεις ποσο καιρο θα πρεπει να παιζω ακορντεον στο μετρο για να αγορασω τους βαθμους της μασονιας;
Για το πήδημα το έχω ακούσει αλλά δεν νομίζω να ισχύει
ολοι ειναι ευπροσδεκτοι. Χρειαζονται και οι θυσιες αλλωστεΈχει πλάκα που ρωτάει το θέμα τον αναγνώστη ... ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ....
Λες και θα θέλαν να τον κάνουν !!!!
Πχ κομματόσκυλα σώγαμπρους .... δεν νομίζω να δέχονται ! δέχονται σοβαρούς ανθρώπους.
Βάρε αυτό μου φέρνει στο μυαλό τον 4ο βαθμόγατακια καθιστε φρονιμα δεν ειναι ολα για ολους και δεν μπαινουν ολοι σε ολα.
Νομιζω σε εχει στην ερτ1,στο μουσικο κουτι τωρα
Εχει μεροκαματο?Να ρθω?Να μπορω να ποσταρω μετα 10λεπτα,20λεπτα και να το παιζω μπρουκλης στο σαητυπε στην ερτ ειμαι αλλα απεξω και ζητιανευω
Τύπε σε ποιο βαθμό γίνεσαι έτσι ?
Ας εστρωνε τον κωλο του να συνεχισει ο μακρινος θειοςΜακρινός θείος του πατέρα μου ήταν μασόνος, έφτασε μέχρι 3ο βαθμό και έφυγε...
Έχω ένα βιβλίο του Αντώνη Ανδριανόπουλου με τίτλο: Τι είναι ο Τεκτονισμός,του 1931...
Νααααα τα ... αρχίσαμε τα ο γνωστός του γνωστού του ξαδέρφου ενός από τη κωριό δεν το ξέρειςΜακρινός θείος του πατέρα μου ήταν μασόνος, έφτασε μέχρι 3ο βαθμό και έφυγε...
Έχω ένα βιβλίο του Αντώνη Ανδριανόπουλου με τίτλο: Τι είναι ο Τεκτονισμός,του 1931...
Kαλη πιάτσα και κυριλέ...φαντάζομαι θα βγαίνει το μεροκάματο.τυπε στην ερτ ειμαι αλλα απεξω και ζητιανευω
Έφαγε στέρηση βαθμού...Ας εστρωνε τον κωλο του να συνεχισει ο μακρινος θειος
Μακρινός θείος του πατέρα μου ήταν μασόνος, έφτασε μέχρι 3ο βαθμό και έφυγε...
Θα προσπαθήσω να βρω την Μασωνκή του ταυτότητα (κάπου την έχω) και να την ανεβάσω...
εχω πλατες.Βάρε αυτό μου φέρνει στο μυαλό τον 4ο βαθμό
Πάλι καλά...Μακρινός θείος του πατέρα μου ήταν μασόνος, έφτασε μέχρι 3ο βαθμό και έφυγε...
Θα προσπαθήσω να βρω την Μασωνκή του ταυτότητα (κάπου την έχω) και να την ανεβάσω...
Εχει μεροκαματο?Να ρθω?Να μπορω να ποσταρω μετα 10λεπτα,20λεπτα και να το παιζω μπρουκλης στο σαη
Kαλη πιάτσα και κυριλέ...φαντάζομαι θα βγαίνει το μεροκάματο.
Πάλι καλά...αν έτρωγε Σ.ΕΞ.θα ήταν πρόβλημα.Έφαγε στέρηση βαθμού...