Στείλε μου πμ ίσως σου βρω κάτι από γνωστόΚαλησπέρα πατριώτες θα είμαι Πάτρα το ΣΚ ξέρουμε αν υπάρχει κοπέλα με χώρο στην Πάτρα? ευχαριστώ πολύ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)
Billdabill
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 277
- Πόντοι
- 20
Τύπε έχουν γραφτεί κυριολεκτικά εκατοντάδες σελιδες για αυτό...δες και το λήμμα μασάζ κατά οικονπαιδια καλησπερα. ξερουμε καμια που να κανει μασαζακι και να παιρνει και τσιμπουκακι οχι σεχ μονο τσιμπουκακι. αν ξερεις κανεις ας μου στειελει ενα μυνηματακι
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.495
- Πόντοι
- 456
Πήγαινε στο μασάζ κατ οίκον και θα βρεις αυτό π θέλεις με απλετες επιλογέςπαιδια καλησπερα. ξερουμε καμια που να κανει μασαζακι και να παιρνει και τσιμπουκακι οχι σεχ μονο τσιμπουκακι. αν ξερεις κανεις ας μου στειελει ενα μυνηματακι
annita 32 masaz tantra ke sex til 6988600156
anita elinida 32 xronon ke prosfero xalarotiko masaz elefthero stomatiko me eleftheri ektonosi...ke fisiologiko sex... me erotika pexnidakia....sas perimeno ston xoromou..til 6988600156...se apokripsi den apanto..
kanesex.com
Καλησπέρα παιδιά, έχει κανείς πάει με αυτήν την κοπέλα ? Αννίτα έχει χώρο Πατήσια .
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.048
- Πόντοι
- 441
Κοπέλα είναι αυτό;
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.048
- Πόντοι
- 441
Αν μου δώσεις 100€ πάντως μπορώ να πάω και μετά να γράψω κριτική...
Kάποια εμπειρία απο αυτήν; https://www.xe.gr/prosopika/gnorimies|ad-716296169.html
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.482
- Πόντοι
- 456
μπορει να ειναι κι η ριανα στη φωτο....Kάποια εμπειρία απο αυτήν; https://www.xe.gr/prosopika/gnorimies|ad-716296169.html
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.482
- Πόντοι
- 456
η τελευταια φωτο της αγγελιας δειχνει μια που "προσευχεται" η οποια μπορει να ειναι 32 χρονων .η πρωτη φωτο πρεπει να δειχνει τη μαμα της.....annita 32 masaz tantra ke sex til 6988600156
anita elinida 32 xronon ke prosfero xalarotiko masaz elefthero stomatiko me eleftheri ektonosi...ke fisiologiko sex... me erotika pexnidakia....sas perimeno ston xoromou..til 6988600156...se apokripsi den apanto..kanesex.com
Καλησπέρα παιδιά, έχει κανείς πάει με αυτήν την κοπέλα ? Αννίτα έχει χώρο Πατήσια .
Βρε ας ειναι και fake το θέμα είναι αν έχει πάει κάποιος απο κοντά!μπορει να ειναι κι η ριανα στη φωτο....
takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.622
- Πόντοι
- 206
Θα βρεις απαντήσεις στο παρών νήμα 27 με 29 Ιουλίου 20. Εύη από Παλιολόγου, μάλλον. Εγώ που πήγα μια επίσκεψη, καλό σώμα, αδιάφορο πρόσωπο, αντιεπαγγελματική συμπεριφορά για αυτό και έφυγα, χωρίς δοκιμή!Kάποια εμπειρία απο αυτήν; https://www.xe.gr/prosopika/gnorimies|ad-716296169.html
Tα 70 είναι για μια πιστολιά;Τα 70 είναι πολλά περνας συμπαθητικά απλα .νομίζω με 50€ για 1 ώρα θα ήτανε super είναι επαγγελματίας σε όλα της
Μπορεις να μου στειλεις τηλ.σε pm?Παίζει κάτι προς Φάληρο μεριά αλλά με 100€ δυστυχώς και χωρίς σεξ. Μόνο φραπέ. Μόλις έμαθα την τιμή ευχαρίστησα για την επικοινωνία και αντίο.
υπάρχει ελάχιστη προσφορά στον τομέα, και όπως βλέπετε όλοι , η ζήτηση είναι πολύ υψηλή ... φυσικό ήταν να ανεβούν οι τιμές , και η Ιρινα (κολωνάκι) από 30 το πήγε 50...Τα 70 είναι πολλά περνας συμπαθητικά απλα .νομίζω με 50€ για 1 ώρα θα ήτανε super είναι επαγγελματίας σε όλα της
no sweat
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Στο " μασαζ κατ ´ οίκον " αναφέρονται πολλές που κάνουν αυτό που ζητάς με καλό μασαζ και το άλλο και άλλες με ανύπαρκτο μασαζ και καλή περιποίηση ! Αφιέρωσε λίγο χρόνο για διάβασμα , διαλέγεις , ρωτάς αν θελεις , αποφασίζεις και δοκιμάζειςπαιδια καλησπερα. ξερουμε καμια που να κανει μασαζακι και να παιρνει και τσιμπουκακι οχι σεχ μονο τσιμπουκακι. αν ξερεις κανεις ας μου στειελει ενα μυνηματακι
sbilios
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
εγώ παίχτη εκεί που παίζω μπάλα οι τιμές είναι ίδιες βρίσκουν και τα κάνουνε και μετά κρατάνε τις τιμές 70€ ;;; άλλος δουλεύει 2 μέρες για να τα πάρειυπάρχει ελάχιστη προσφορά στον τομέα, και όπως βλέπετε όλοι , η ζήτηση είναι πολύ υψηλή ... φυσικό ήταν να ανεβούν οι τιμές , και η Ιρινα (κολωνάκι) από 30 το πήγε 50...
no sweat
sbilios
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
αν αντέχεις και 2 δεν λέει όχι όπως έγραψα είναι παρά πολύ σωστή επαγγελματίαςTα 70 είναι για μια πιστολιά;
Ελληνίδα η Ειρήνη; πιτσιρίκι η μιλφ;Θα ήθελα σε pm τηλέφωνο Ειρήνης Κολωνάκι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν μπορεί κανείς και εδώ τηλ από ειρήνη κολωνακι
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446