Τύπε έβαλε τριβείο;Ενημερωση
Επισκεψη στην (κυρια, θεια, γιαγια, μανταμ, εσεις επιλεγετε πως θα την πειτε), Ελενη στην Καλλιθεα.
Αν περιμενετε ενα απο τα καλυτερα μασαζ που κυκλοφορουν στην πιατσα, πεσατε μεσα.
Αν περιμενετε πολυ ωραια περιποιηση και υποδοχη και καθαριοτητα και ευγενεια χωρις βιασυνες, πεσατε μεσα.
Αν περιμενετε μια κλασσικη ρωσιδα παλιας σχολης (και ηλικιας, γυρω στα 55-60), που ξερει να σε γεμισει καβλα, να στον στραγγιξει δυο φορες, να στηνει ωραια το κορμι της που παρα τα χρονια της κρατιεται εξαιρετικα καλα, παλι πεσατε μεσα.
Τελος ενημερωσης.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
papaPoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
Τύπε έβαλε τριβείο;Ενημερωση
Επισκεψη στην (κυρια, θεια, γιαγια, μανταμ, εσεις επιλεγετε πως θα την πειτε), Ελενη στην Καλλιθεα.
Αν περιμενετε ενα απο τα καλυτερα μασαζ που κυκλοφορουν στην πιατσα, πεσατε μεσα.
Αν περιμενετε πολυ ωραια περιποιηση και υποδοχη και καθαριοτητα και ευγενεια χωρις βιασυνες, πεσατε μεσα.
Αν περιμενετε μια κλασσικη ρωσιδα παλιας σχολης (και ηλικιας, γυρω στα 55-60), που ξερει να σε γεμισει καβλα, να στον στραγγιξει δυο φορες, να στηνει ωραια το κορμι της που παρα τα χρονια της κρατιεται εξαιρετικα καλα, παλι πεσατε μεσα.
Τελος ενημερωσης.
Αν εννοεις το μηχανημα που τρανταζεσαι ολακερος, εννοειται! Αν δεν εννοεις το μηχανημα και ειναι συνθηματικο, οτι κι αν σημαινει, ναι, εβαλε απ' ολα!
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.266
- Πόντοι
- 4.365
Ενημερωση
Τελος ενημερωσης.
Κε Παπαπουλε, δεν κρατιεστε βλέπω χριστουγεννιάτικα. Ωραία κριτική
Τύπε το τριβείο είναι μηχάνημα στις στάνταρ υπηρεσίες της θείας Ελένης...Τύπε έβαλε τριβείο;Ενημερωση
Τελος ενημερωσης.
Αν εννοεις το μηχανημα που τρανταζεσαι ολακερος, εννοειται! Αν δεν εννοεις το μηχανημα και ειναι συνθηματικο, οτι κι αν σημαινει, ναι, εβαλε απ' ολα!
Δεν έγραφα για συνθηματικά κωλοδάχτυλα..
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Μια lena mprl από κορυδαλλό ξέρεις κανείς τι ρόλο βαράει και αν αξίζει;
Boris n m diafotisis pia ine afti i lene me ena link i ena til gt endiaferomai seuxaristw poli
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Μια lena mprl από κορυδαλλό ξέρεις κανείς τι ρόλο βαράει και αν αξίζει;
Boris n m diafotisis pia ine afti i lene me ena link i ena til gt endiaferomai seuxaristw poli
σχολειο πηγες τυπε?
Ελληνικα ξερεις να γραφεις?
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 496
Επισκέφθηκα την κοπέλα από Κορυδαλλό.
Δυσκολη η επικοινωνία στην αρχή μέσω instagram.
Εμφανισιακά μου άρεσε πολύ.
Ενώ στην αρχή το χάρηκα λέω παίζει να πάρω κάνα φραπέ.
Στην πορεία κατάλαβα πως ανήκει στα δεν.
Δεν προσφέρει ντούς
Έχει αρκετή πελατεία ζητάει 30 για μια ώρα μασάζ σε όλο το σώμα με εσώρουχο.
( Με 30 η Ιουλία στον παίζει στο κρεβάτι της αν και δεν αφήνει χουφτωματα)
Δεν διαφέρει από κάποια καλή θεραπευτρια στις γνωστές αλυσίδες που ανήκουν στα ΔΕΝ.
Εάν σας βολεύει η περιοχή αξίζει διαφορετικά μην το προσπαθήσετε.
Δυσκολη η επικοινωνία στην αρχή μέσω instagram.
Εμφανισιακά μου άρεσε πολύ.
Ενώ στην αρχή το χάρηκα λέω παίζει να πάρω κάνα φραπέ.
Στην πορεία κατάλαβα πως ανήκει στα δεν.
Δεν προσφέρει ντούς
Έχει αρκετή πελατεία ζητάει 30 για μια ώρα μασάζ σε όλο το σώμα με εσώρουχο.
( Με 30 η Ιουλία στον παίζει στο κρεβάτι της αν και δεν αφήνει χουφτωματα)
Δεν διαφέρει από κάποια καλή θεραπευτρια στις γνωστές αλυσίδες που ανήκουν στα ΔΕΝ.
Εάν σας βολεύει η περιοχή αξίζει διαφορετικά μην το προσπαθήσετε.
ΚΕΝΤΡΙΚΗ | MassageinAthens
massageinathens.wixsite.com
Ξέρουμε κάτι;
1Delon_A7777
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2016
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
Kαλημερα
Εχασα το τηλ . της θειας Ελενης απο την Καλλιθέα , μπορεί καποιος φιλος να μου το στείλει σε PM.
Ευχαριστω
Εχασα το τηλ . της θειας Ελενης απο την Καλλιθέα , μπορεί καποιος φιλος να μου το στείλει σε PM.
Ευχαριστω
KaneSex - Δωρεάν Σελίδα Γνωριμιών και Αγγελίες
KANESEX, Η μεγαλύτερη δωρεάν Σελίδα γνωριμιών στην Ελλάδα, φτιάξε το προφίλ σου και ανέβασε μια αγγελία για να γνωρίσεις κόσμο
kanesex.com
Εχει την όρεξη κ την διαθεση καμιά λαδοκορη να δουλέψει;Ρε παιδιά θα δουλέψει και καμία άλλη γυναίκα όλο για την Ελένη λέτε
Kostas(23)
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλ της θειας Ελένης από Καλλιθέα παρακαλώ.
nikos_poly1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
Καλή χρονιά σε όλους!!!
Το τελευταίο διάστημα έχω κάνει σταθερή αξία την Ναταλία στην Καλλιρρόη .είχε παλιά κ προφίλ στο mamba κ τώρα αγγελία σαν Νέλλη αν δεν κάνω λάθος.
Μιλάμε για μια πανέμορφη γυναίκα στα 60€ που περνάς πολύ όμορφα.το στοματικό της είναι άψογο.στα του μασάζ ποτέ δεν την έχω δοκιμάσει
Το τελευταίο διάστημα έχω κάνει σταθερή αξία την Ναταλία στην Καλλιρρόη .είχε παλιά κ προφίλ στο mamba κ τώρα αγγελία σαν Νέλλη αν δεν κάνω λάθος.
Μιλάμε για μια πανέμορφη γυναίκα στα 60€ που περνάς πολύ όμορφα.το στοματικό της είναι άψογο.στα του μασάζ ποτέ δεν την έχω δοκιμάσει
Αν αναφέρεσαι σ' αυτήν που έφερνε κι άλλες συμπατριώτισσές της κατά καιρούς στην Αθήνα, που χρησιμοποιούσαν τον χώρο της για ραντεβού, είναι όντως δυνατή εμφανισιακά, αλλά αν μιλάμε γι' αυτήν, έχει ένα κακό:
Επιδιώκει η συνάντηση να τελειώσει στον ένα γύρο, που λόγω της εμφάνισής της και της εμπειρίας της στο σεξ τον ξεπετάει σχετικά εύκολα, και στη συνέχεια αποφεύγει με διάφορα προσχήματα να πάει σε δεύτερο (τουλάχιστον αυτό είχε κάνει με μένα και αν είχα καταλάβει καλά δεν ήμουν ο μόνος), παρά την επιπλέον χρέωσή της για τον 2ο γύρο (+20€, αν θυμάμαι καλά), ώστε να μην ιδρώσει τη φανέλα, γιατί στον 2ο γύρο ο πελάτης κατά κανόνα δεν τελειώνει τόσο εύκολα όσο στον 1ο. Προτιμάει δηλ. να πάρει ένα 60άρι με λιγότερη καταπόνηση και με λιγότερο χρόνο παραμονής του πελάτη στον χώρο της, και να πάει έτσι πιο ξεκούραστη και πιο γρήγορα στον επόμενο, ώστε στο τέλος της ημέρας να κάνει συνολικά μεγαλύτερη είσπραξη απ' αυτή που θα έκανε αλλιώς. Όμως έτσι δεν γίνεται δουλειά για όσους από εμάς αδειάζουμε στους 2 γύρους και αν το δούμε από τη δική μας πλευρά, δεν συμφέρει στη τελική.
Επιδιώκει η συνάντηση να τελειώσει στον ένα γύρο, που λόγω της εμφάνισής της και της εμπειρίας της στο σεξ τον ξεπετάει σχετικά εύκολα, και στη συνέχεια αποφεύγει με διάφορα προσχήματα να πάει σε δεύτερο (τουλάχιστον αυτό είχε κάνει με μένα και αν είχα καταλάβει καλά δεν ήμουν ο μόνος), παρά την επιπλέον χρέωσή της για τον 2ο γύρο (+20€, αν θυμάμαι καλά), ώστε να μην ιδρώσει τη φανέλα, γιατί στον 2ο γύρο ο πελάτης κατά κανόνα δεν τελειώνει τόσο εύκολα όσο στον 1ο. Προτιμάει δηλ. να πάρει ένα 60άρι με λιγότερη καταπόνηση και με λιγότερο χρόνο παραμονής του πελάτη στον χώρο της, και να πάει έτσι πιο ξεκούραστη και πιο γρήγορα στον επόμενο, ώστε στο τέλος της ημέρας να κάνει συνολικά μεγαλύτερη είσπραξη απ' αυτή που θα έκανε αλλιώς. Όμως έτσι δεν γίνεται δουλειά για όσους από εμάς αδειάζουμε στους 2 γύρους και αν το δούμε από τη δική μας πλευρά, δεν συμφέρει στη τελική.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις