Καλή χρονιά! Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις πληροφορίες σε pm. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλή χρονιά!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Είναι η Έρικα Ποπεσκου , αξιόλογη μασεζ με καλές υπηρεσίες.Εχει προφίλ στο Instagram kaj Facebook που μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της .ΚΕΝΤΡΙΚΗ | MassageinAthens
massageinathens.wixsite.com
Ξέρουμε κάτι;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Καλησπέρα .
Επειδή εργάζομαι κοντά στην παρακάτω μασερ σκέφτομαι να δοκιμάσω επίσκεψη
σκέφτομαι να πάω . μπορεί κάποιος να μου πει λεπτομέρειες αν ξέρει ? Καλή ? μέτρια ή θα ΄φαω φόλα /?KaneSex - Δωρεάν Σελίδα Γνωριμιών και Αγγελίες
KANESEX, Η μεγαλύτερη δωρεάν Σελίδα γνωριμιών στην Ελλάδα, φτιάξε το προφίλ σου και ανέβασε μια αγγελία για να γνωρίσεις κόσμοkanesex.com
Είναι καλή η Αλίκη και ο χώρος της στην Μεσογείων 208 ,3ος. Έχω γράψει κριτική στο νήμα Μεσογείων 208. Όμορφη,ψηλή με ωραίο σώμα , άνετη ,με καλό πρόγραμμα. Της αρέσει να την περιποιηθείς και ανταποδιδει αντίστοιχα.
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.199
- Πόντοι
- 4.365
Καλησπέρα .
σκέφτομαι να πάω . μπορεί κάποιος να μου πει λεπτομέρειες αν ξέρει ? Καλή ? μέτρια ή θα ΄φαω φόλα /?KaneSex - Δωρεάν Σελίδα Γνωριμιών και Αγγελίες
KANESEX, Η μεγαλύτερη δωρεάν Σελίδα γνωριμιών στην Ελλάδα, φτιάξε το προφίλ σου και ανέβασε μια αγγελία για να γνωρίσεις κόσμοkanesex.com
Είναι καλή η Αλίκη και ο χώρος της στην Μεσογείων 208 ,3ος. Έχω γράψει κριτική στο νήμα Μεσογείων 208. Όμορφη,ψηλή με ωραίο σώμα , άνετη ,με καλό πρόγραμμα. Της αρέσει να την περιποιηθείς και ανταποδιδει αντίστοιχα.
Δύο κορασίδες δεν έχει εκεί συνάδελφε;
The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.712
- Πόντοι
- 1.446
Είναι η Έρικα Ποπεσκου , αξιόλογη μασεζ με καλές υπηρεσίες.Εχει προφίλ στο Instagram kaj Facebook που μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της .ΚΕΝΤΡΙΚΗ | MassageinAthens
Ξέρουμε κάτι;
Συναγωνιστες μηπως να αρχισουμε μιλαμε με συνγκεκριμενα στοιχεια ...
1. Κοστος / Υπηρεσιες
2. Χωρα προελευσης
3. Περιοχη
Ευχαριστω
Rsexy
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2018
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα συναγωνιστές & καλή χρονιά. Επισκέφθηκα ένα σχετικά προχωρημένης ηλικίας κοράσιο στην περιοχή του παλαιού Φαλήρου. Τη λένε Ειρήνη. Το Ραντεβού δόθηκε αρκετά εύκολα, όπου πήγα και ξεκίνησε ένα εντυπωσιακό μασαζ στο οποίο χρησιμοποιούσε ζεστά λεμόνια για την πλάτη!
Στα του αγώνα μέτρια η απόδοση αλλά αρκετά καλό μασαζ. Κόστος 60€.
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
Ξέρουμε κάτι;
Μπριζόλα δίνει, καλαμάκι, φραπέ;;;
Μόνο μασάζ κάνει;;;
Τύπε πολλά τα 60 για λεμονάδα..Καλημέρα συναγωνιστές & καλή χρονιά. Επισκέφθηκα ένα σχετικά προχωρημένης ηλικίας κοράσιο στην περιοχή του παλαιού Φαλήρου. Τη λένε Ειρήνη. Το Ραντεβού δόθηκε αρκετά εύκολα, όπου πήγα και ξεκίνησε ένα εντυπωσιακό μασαζ στο οποίο χρησιμοποιούσε ζεστά λεμόνια για την πλάτη!
Harris Dirtys
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2018
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
Θαυμα ακούγεται, θα μπορουσα να εχω στοιχεία επικοινωνίας;Ενημερωση
Επισκεψη στην (κυρια, θεια, γιαγια, μανταμ, εσεις επιλεγετε πως θα την πειτε), Ελενη στην Καλλιθεα.
Αν περιμενετε ενα απο τα καλυτερα μασαζ που κυκλοφορουν στην πιατσα, πεσατε μεσα.
Αν περιμενετε πολυ ωραια περιποιηση και υποδοχη και καθαριοτητα και ευγενεια χωρις βιασυνες, πεσατε μεσα.
Αν περιμενετε μια κλασσικη ρωσιδα παλιας σχολης (και ηλικιας, γυρω στα 55-60), που ξερει να σε γεμισει καβλα, να στον στραγγιξει δυο φορες, να στηνει ωραια το κορμι της που παρα τα χρονια της κρατιεται εξαιρετικα καλα, παλι πεσατε μεσα.
Τελος ενημερωσης.
sete
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα συναγωνιστές & καλή χρονιά. Επισκέφθηκα ένα σχετικά προχωρημένης ηλικίας κοράσιο στην περιοχή του παλαιού Φαλήρου. Τη λένε Ειρήνη. Το Ραντεβού δόθηκε αρκετά εύκολα, όπου πήγα και ξεκίνησε ένα εντυπωσιακό μασαζ στο οποίο χρησιμοποιούσε ζεστά λεμόνια για την πλάτη!
Στα του αγώνα μέτρια η απόδοση αλλά αρκετά καλό μασαζ. Κόστος 60€. [/quote
εχει καπου αγγελια?
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Mαλιστα ...Ωραια και ? παρακατω ? πoios ο λογοs αναφοραs ? η δωστο η αστο κρατα το για την παρτη σου ...Αυτα !!! και καλη χρονια !!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Ξέρουμε κάτι;
Μόνο μασάζ κάνει;;;
Όλα τα έκανε μαζί μου όταν την συνάντησα πριν δύο χρόνια. Γι'αυτό το αναφέρω και έγραψα κριτική στο προφίλ της .
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Καλησπέρα .
Δύο κορασίδες δεν έχει εκεί συνάδελφε;
Την έχω συναντήσει τρείς φορές και μου είπε ότι είναι και μια άλλη κοπέλα την οποία ποτέ δεν είδα . Πέρασα πολύ καλά με την Αλίκη και έτσι δεν ζήτησα κάτι άλλο..
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
Ξέρουμε κάτι;
Μόνο μασάζ κάνει;;;
Όλα τα έκανε μαζί μου όταν την συνάντησα πριν δύο χρόνια. Γι'αυτό το αναφέρω και έγραψα κριτική στο προφίλ της .
Έχει προφίλ εδώ συο bou;;;
Ποιο είναι;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις