Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

fotis1974

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
309
Πόντοι
21

Η δευτερη εχει χωρο στην Αδμητου, παραλληλη στην Λιοσιων. Παλια μονοκατοικια με ιδιαιτερη cult διακοσμηση.
Με υποδεχτηκε με ενα φορεμα oriental και αφου γνωριστηκαμε προχωρησαμε στο "καβλοδωματιο" οπως το αποκαλει.
Απο εμφανιση, ξανθια με αρκετα κιλα, μικρο στηθος για τα κιλα της και μεγαλο κωλο, οχι τεραστιο. Στα + οτι ειναι πολυ καθαρη.
Σε κανει μπανιο η ιδια πριν και μετα το μασαζ.Το μασαζ οχι κατι το εξαιρετικο, σε διπλο κρεβατι και η τηλεοραση να παιζει τσοντα.
Στα του αγωνα μετρια πραγματα, με ψευτικες κραυγες και οχι πισω πορτα.
Κοστος 50ευρω. Δεν θυμαμαι ποσο καθησα μαλλον πανω απο ωρα.
Εγω παντως το διασκεδασα.

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Εδω εισαι.ειχα παρει τηλ  αλλα δεν κατάφερα να παω

Χωρίς να λέω ότι δεν ισχύει το τηλέφωνο αυτό, εγώ χρησιμοποιησα αλλο το οποίο δεν το βρήκα απο αγγελία. Η υπεύθυνη μάλιστα μου είπε ότι είναι το προσωπικό της. Επισημαίνω ότι με βάση τα λεγόμενα της ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργεί διψήφιο αριθμό ετών (με πρωτο ψηφίο όχι το 1...!!!),έχει συγκεκριμένο πελατολόγιο και δεν επιθυμούσε την δημοσίευση αγγελίας, η οποία έγινε απο κοπέλα που δεν εργάζεται πλέον εκεί.πάντως για 50€, μισή ώρα πρόγραμμα κ πολυ μέτριο ροστερ, δεν αποτελεί πρόταση από εμενα. Περισσότερο στα προς αποφυγή θα ελεγα

MILFHUNDER

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
149
Πόντοι
1
Χωρίς να λέω ότι δεν ισχύει το τηλέφωνο αυτό, εγώ χρησιμοποιησα αλλο το οποίο δεν το βρήκα απο αγγελία. Η υπεύθυνη μάλιστα μου είπε ότι είναι το προσωπικό της. Επισημαίνω ότι με βάση τα λεγόμενα της ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργεί διψήφιο αριθμό ετών (με πρωτο ψηφίο όχι το 1...!!!),έχει συγκεκριμένο πελατολόγιο και δεν επιθυμούσε την δημοσίευση αγγελίας, η οποία έγινε απο κοπέλα που δεν εργάζεται πλέον εκεί.πάντως για 50€, μισή ώρα πρόγραμμα κ πολυ μέτριο ροστερ, δεν αποτελεί πρόταση από εμενα. Περισσότερο στα προς αποφυγή θα ελεγα
Μπορει να κανω και λαθος αλλα νομιζω πως καπου εκει στη Δαφνη μου ειχε πει οταν ειχα παρει,αλλα μπορει να παιζει και αυτο που ειπες και να την ανεβασε καμια πρωην απο εκει

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.188
Πόντοι
1.336

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.633
Πόντοι
29.667

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.669
Πόντοι
496
Milf είναι και πέφτει μακριά γι'αυτό δεν έχω ξεκινήσει να πάω..
Το πιο μακριά που έχετε πάει για καταδρομική μάγκες πιο είναι; Εγω άγιο Στέφανο,!!

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.188
Πόντοι
1.336
Το πιο μακριά που έχετε πάει για καταδρομική μάγκες πιο είναι; Εγω άγιο Στέφανο,!!

Ε αφου έχεις πάει Αγ. Στέφανο πήγαινε και μια Χολαργό, να πάρουμε και 2η άποψη! Που έχω καλή διαίσθηση, αλλά είναι δύσκολο το πρόγραμμά μου....

Εγγρ.
20 Ιαν 2017
Like
52
Πόντοι
1
.....Είναι μια μεγάλη....δεν νομίζω πως παίζει τίποτα....
είναι στα δεν έχω πάει 2 φορές και τις προάλλες ειπα πάλι σε ένα παιδί να μην πάει και έφαγε φόλα ν Ηράκλειο παλιά μπορεί να ήταν καλό μουνι....αλλά τι βλέπει πουτσα όρθια τι έξω από την πετσέτα τι να την χτυπάει στα βυζιά την ώρα του μασάζ δεν καταλαβαίνει Χριστό και παρεξηγήθηκε κιόλας!!

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
53
Πόντοι
1
Ε αφου έχεις πάει Αγ. Στέφανο πήγαινε και μια Χολαργό, να πάρουμε και 2η άποψη! Που έχω καλή διαίσθηση, αλλά είναι δύσκολο το πρόγραμμά μου....

Ρε φιλε εχει στον αγιο στεφανο ??
Για πες αν μπορεις διπλα ειμαι

michael69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
446
Πόντοι
20
Καλησπέρα σε όλους.. ζώντας τον μισό χρόνο στο εξωτερικό έχω χάσει αρκετά επεισόδια στο εγχώριο πρωτάθλημα..θα εκτιμούσα λοιπόν την γνώμη σας.αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής που θα μπορούσα να βρω αυτό που λέμε curvy girl?
Δεν μιλάω για καμμία που δεν βλέπεται αλλά να έχει τις καμπύλες της.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

aggxar

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
92
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές
Υπάρχει τίποτα υπόψιν για βόρεια προαστεια;
Κηφισιά,ΜΑΡΟΥΣΙ και εκεί γύρω;;;;
Μασαζάκι και εξτραδακια ;;;

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
4.126
Πόντοι
1.666
Καλησπέρα σε όλους.. ζώντας τον μισό χρόνο στο εξωτερικό έχω χάσει αρκετά επεισόδια στο εγχώριο πρωτάθλημα..θα εκτιμούσα λοιπόν την γνώμη σας.αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής που θα μπορούσα να βρω αυτό που λέμε curvy girl?
Δεν μιλάω για καμμία που δεν βλέπεται αλλά να έχει τις καμπύλες της.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δεν είναι "ισοροπημένα" curvy όμως, είναι πιο πολύ από τη μέση και κάτω. Αλλά κάνει καλό μασάζ με εκτόνωση, κι αν θες το φουλ πακέτο, το προσφέρει κι αυτό με ένα έξτρα κόστος. Μπες μέσα στο νήμα της και διάβασε λίγο για να διαμορφώσεις κι ο ίδιος άποψη.

Επίσης, χωρίς γι' αυτήν να έχω ιδία άποψη, curvy είναι και η Έρρικα Ποπέσκου ή ελληνιστί Μαρία Εύα Παππαδάκη. Έχει προφίλ της δουλειάς της στο φβ με αυτό το όνομα:
Και για τις 2 οι γνώμες διίστανται: άλλοι έχουν γράψει πολύ θετικά σχόλια και άλλοι αρνητικά.

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.669
Πόντοι
496
Και τις 2 να δοκιμάσεις. Η μία καλύτερη απ' την άλλη.
Η Έρρικα είναι έμπειρη εταιρα Ρουμάνικη σχολή με γυμνασμενο σώμα.
Η Στεφανία είναι πιο girlfriend Ελληνική εμπειρία.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.615
Πόντοι
2.256
Το λινκ δε λειτουργει πλεον αλλα προλαβα να αποθηκευσω το τηλεφωνο μερικες μερες πριν.
Κάλεσα , προσφέρει φουλ προγραμμα εκτός πρωκτικου, με μια εκτόνωση στα 60€
Έχει δικό της χώρο επι των οδώ Αχαρνων και Αγίου Μελετίου.
Γνωστή τοποθεσία, έχει αναφερθεί ξανά εδώ μεσα, αλλα δε μπορώ να θυμηθώ ποια είναι εκεί.

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Να ρωτήσω, η Λι από Κορέα () είναι ένα γιαγιαδάκι (60+) που έπαιρνε βίζιτες σε διαμέρισμα στη Μεσογείων?

Όχι, είναι γύρω στα 45-50 μικροκαμωμένη με 2αρι βυζί. Μέτριο ως κακό μασάζ και μέτριος φραπές με χειρουργικό γάντι. Για φουλ δεν έκανα καν κουβέντα.
Έχει και κάτι άλλες εκεί στο διαμέρισμα της Μεσογείων αλλά δεν τις είδα όταν είχα πάει επειδή ήταν πιασμένες. Η μία είναι μια Ισπανίδα και η άλλη μια Λιζαμπέτα βυζαρού της οποίας η αγγελία έχει πέσει στο xe.gr

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
265
Πόντοι
21
Όχι, είναι γύρω στα 45-50 μικροκαμωμένη με 2αρι βυζί. Μέτριο ως κακό μασάζ και μέτριος φραπές με χειρουργικό γάντι. Για φουλ δεν έκανα καν κουβέντα.
Έχει και κάτι άλλες εκεί στο διαμέρισμα της Μεσογείων αλλά δεν τις είδα όταν είχα πάει επειδή ήταν πιασμένες. Η μία είναι μια Ισπανίδα και η άλλη μια Λιζαμπέτα βυζαρού της οποίας η αγγελία έχει πέσει στο xe.gr

Ευχαριστώ. ΧαΛι λοιπόν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom