mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
αμα γκουγκλαρεις λουιζα μασαζ θα στη βγαλει φιλος
Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από άπειρες καταθέσεις στην στουρναρη 29..... Έκανα προσπάθεια αναζήτησης της Ελένης μιλφαρας που δούλευε εκεί. Οι περισσότεροι θα την θυμούνται. Κατάφερα βρήκα τηλέφωνο. Καλλιθέα, εύκολο πάρκινγκ, ο χώρος είναι στο σπίτι της. Έχει κάνει ένα δωμάτιο μετατροπή. Το έχει εξελίξει φοβερά. Μασαζοκρεβατο με θέση στήριξης του κεφαλιού και τρύπα.... Από κάτω από το κρεβάτι έχει τηλεόραση στο ύψος του κεφαλιού. Πρόγραμμα φοβερό για όσους την ξέρουν. 1 ώρα και 30 λεπτά για 60 ευρώ. Όσες εκτονωσεις γουστάρεις και αντέχεις. Φεύγεις από εκεί και δεν σου σηκώνεται τουλάχιστον για δύο ημέρες. Έχει και άλλο ένα μικρότερο μιλφ την Χαρά που έχω κανονίσει σε λίγες μέρες να κάνουμε τριπλό... Οπότε θα σας γράψω πάλι εντυπώσεις σε λίγες μέρες. Να περνάτε καλά
Για αυτη την 'Λουιζα'.... ειχε ανεφερθει πριν μερες.. οτι ειχε παει συναδερφος-κασκαντερ.. και εφυγε απο την "ομορφια" της..!!!
[URL unfurl="true"]http://aggelies.club/ads/%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%B6-body-to-body/[/url]
Φιλε υπαρχει καμια αγγελια η τηλεφωνο? ευχαριστωΚαλησπέρα στην παρέα. Μετά από άπειρες καταθέσεις στην στουρναρη 29..... Έκανα προσπάθεια αναζήτησης της Ελένης μιλφαρας που δούλευε εκεί. Οι περισσότεροι θα την θυμούνται. Κατάφερα βρήκα τηλέφωνο. Καλλιθέα, εύκολο πάρκινγκ, ο χώρος είναι στο σπίτι της. Έχει κάνει ένα δωμάτιο μετατροπή. Το έχει εξελίξει φοβερά. Μασαζοκρεβατο με θέση στήριξης του κεφαλιού και τρύπα.... Από κάτω από το κρεβάτι έχει τηλεόραση στο ύψος του κεφαλιού. Πρόγραμμα φοβερό για όσους την ξέρουν. 1 ώρα και 30 λεπτά για 60 ευρώ. Όσες εκτονωσεις γουστάρεις και αντέχεις. Φεύγεις από εκεί και δεν σου σηκώνεται τουλάχιστον για δύο ημέρες. Έχει και άλλο ένα μικρότερο μιλφ την Χαρά που έχω κανονίσει σε λίγες μέρες να κάνουμε τριπλό... Οπότε θα σας γράψω πάλι εντυπώσεις σε λίγες μέρες. Να περνάτε καλά
Καλησπέρα φίλε.Πως βρίσκουμε την Ελενάρα???Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από άπειρες καταθέσεις στην στουρναρη 29..... Έκανα προσπάθεια αναζήτησης της Ελένης μιλφαρας που δούλευε εκεί. Οι περισσότεροι θα την θυμούνται. Κατάφερα βρήκα τηλέφωνο. Καλλιθέα, εύκολο πάρκινγκ, ο χώρος είναι στο σπίτι της. Έχει κάνει ένα δωμάτιο μετατροπή. Το έχει εξελίξει φοβερά. Μασαζοκρεβατο με θέση στήριξης του κεφαλιού και τρύπα.... Από κάτω από το κρεβάτι έχει τηλεόραση στο ύψος του κεφαλιού. Πρόγραμμα φοβερό για όσους την ξέρουν. 1 ώρα και 30 λεπτά για 60 ευρώ. Όσες εκτονωσεις γουστάρεις και αντέχεις. Φεύγεις από εκεί και δεν σου σηκώνεται τουλάχιστον για δύο ημέρες. Έχει και άλλο ένα μικρότερο μιλφ την Χαρά που έχω κανονίσει σε λίγες μέρες να κάνουμε τριπλό... Οπότε θα σας γράψω πάλι εντυπώσεις σε λίγες μέρες. Να περνάτε καλά
για πες που,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από άπειρες καταθέσεις στην στουρναρη 29..... Έκανα προσπάθεια αναζήτησης της Ελένης μιλφαρας που δούλευε εκεί. Οι περισσότεροι θα την θυμούνται. Κατάφερα βρήκα τηλέφωνο. Καλλιθέα, εύκολο πάρκινγκ, ο χώρος είναι στο σπίτι της. Έχει κάνει ένα δωμάτιο μετατροπή. Το έχει εξελίξει φοβερά. Μασαζοκρεβατο με θέση στήριξης του κεφαλιού και τρύπα.... Από κάτω από το κρεβάτι έχει τηλεόραση στο ύψος του κεφαλιού. Πρόγραμμα φοβερό για όσους την ξέρουν. 1 ώρα και 30 λεπτά για 60 ευρώ. Όσες εκτονωσεις γουστάρεις και αντέχεις. Φεύγεις από εκεί και δεν σου σηκώνεται τουλάχιστον για δύο ημέρες. Έχει και άλλο ένα μικρότερο μιλφ την Χαρά που έχω κανονίσει σε λίγες μέρες να κάνουμε τριπλό... Οπότε θα σας γράψω πάλι εντυπώσεις σε λίγες μέρες. Να περνάτε καλά
Δωσε τα φωτα σου φιλε!Τελευταια την ειχα παρει στη Συγγρου 40-42..μου ειχε δωσει και το τηλ της,γιατι θα εφευγε απο το χωρο,οπως και το εκανε.Αλλα...δεν το κρατησα ο ηλιθιος!για πες που,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από άπειρες καταθέσεις στην στουρναρη 29..... Έκανα προσπάθεια αναζήτησης της Ελένης μιλφαρας που δούλευε εκεί. Οι περισσότεροι θα την θυμούνται. Κατάφερα βρήκα τηλέφωνο. Καλλιθέα, εύκολο πάρκινγκ, ο χώρος είναι στο σπίτι της. Έχει κάνει ένα δωμάτιο μετατροπή. Το έχει εξελίξει φοβερά. Μασαζοκρεβατο με θέση στήριξης του κεφαλιού και τρύπα.... Από κάτω από το κρεβάτι έχει τηλεόραση στο ύψος του κεφαλιού. Πρόγραμμα φοβερό για όσους την ξέρουν. 1 ώρα και 30 λεπτά για 60 ευρώ. Όσες εκτονωσεις γουστάρεις και αντέχεις. Φεύγεις από εκεί και δεν σου σηκώνεται τουλάχιστον για δύο ημέρες. Έχει και άλλο ένα μικρότερο μιλφ την Χαρά που έχω κανονίσει σε λίγες μέρες να κάνουμε τριπλό... Οπότε θα σας γράψω πάλι εντυπώσεις σε λίγες μέρες. Να περνάτε καλά
ο avalonmajor ξέρειΔωσε τα φωτα σου φιλε!Τελευταια την ειχα παρει στη Συγγρου 40-42..μου ειχε δωσει και το τηλ της,γιατι θα εφευγε απο το χωρο,οπως και το εκανε.Αλλα...δεν το κρατησα ο ηλιθιος!
για πείτε πως τη βρίσκουμε!!Καλησπέρα φίλε.Πως βρίσκουμε την Ελενάρα???
για πείτε πως τη βρίσκουμε!!