11for11
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 199
- Πόντοι
- 1
νταДобро сам и драго ми је да будем са твојом компанијом
νταДобро сам и драго ми је да будем са твојом компанијом
Поново иди исто!Добро сам и драго ми је да будем са твојом компанијом
καλησπέρα
[/quotκαλησπέρα
καλημερα χριστινακι!!!!!
Υπάρχουν πολλές κοπέλες που δεν θέλουν να φανερωθούν εδώ μέσα
μπορεις να δώσεις σε παρακαλώ περισσλοτερες λεπτομέρειες για καμμιά καλη περίπτωση στην Καλλιθέα.Σιβιτανίδου και Δαβάκη έχουν μέχρι και μεγάλες ταμπέλες απέξω αμα δεις δεξιά και αριστερά τα κρυφά μετά είναι πίσω από την πλατεία Δαβάκη το άλλο στα 142 με φρου-φρου στην πλατεία Κύπρου και δεν ξέρω εαν έχει ακόμα το χώρο κοντά στο σταθμό της Καλλιθέας η Λίζα η Αλβανίδα.....................και πάει λέγοντας
κανεις ρε παιδιά;! Φορμίωνος λέει μασαζ και αισθησιακό στο τέλος.Ξερει κανεις τίποτα; πρέπει να ειναι η ίδια με αυτο
Ναι λογικά είναι αυτό στην Μεσογειων 208 στον 3ο αν θυμάμαι καλάΑυτο λογικα ειναι μαγαζι με πολλές κοπέλλες στην Μεσογειων.....δεν θυμαμαι τωρα το νουμερο.Πάντως,δεν ανηκει στην κατηγορια των ανεξαρτητων μασεζ με δικο τους χωρο
Προσοχη φολααααα αλερτ με την συγκεκριμενη κοπελα ειχαμε ξαναμιλησει αλλα τοτε την ειχα γλυτωσει λογο φορτου εργασιας αλλα σημερα αποφασισα να κανω την καταδρομικη μου η κοπελα απο της φωτο πρεπει να εχει παρει δεκα κιλα αλλα λεω δεν γαμιε..με βαζει σε ενα δωματιο καθαρο θα ελεγα και γενικος ο χωρος ηταν καλος στρωνει ενα σεντονι στο κρεβατι για να μην λερωσει τα σεντονια λαδια και μου λεει ξαπλωσε να παω οτι τα χρηματα τα ζητησε μπροστα και εκει που ερχετε για το μαζαζ κλεινει τα φωτα και λεει για ροματζο μαλλον για τα κιλα που εχει παραπανισια.Στην πραξη το μαζαζ χαιδεμα αλλα οκ δεν με πειραξε αυτο προν στιγμη πιστευσα οτι το εχει οταν αρχισε να μου παιζει της μπαλες και μου λεει γυρνα και εγω λεω εδω ειμαστε αλλα τετοιο πραγα δεν δεν εχω ξαναζησει ενα αχαρο παιξιμο να κραταει αποσταση να μην την ακουμπας για φιλια και τετοια ουτε αστειο και το καλο οτι προσπαθησε να βαλει προφυλακτικο πρωτου καν μου σηκωθει οταν προσπαθουσα εγω να παρω πρωτοβουλιες μου ελεγε οχι οχι δεν κανω αυτο εγω εχω δικο μου προγραμμα και ακολουθω αυτο δηλ ενα αχαρο παιξιμο και περιμενε να τελειωσω κιολας λεω δεν πειραζει θα τον βαλω μισο σηκωμενο και παλι τραβιοταν για να μην μπω μεσα της.Μαγκες προσοχη ειναι σαν να μπενετε να δινετε χρηματα και να φευγετε ξανα απο την πορτα καθαρη απατεωνια που προφανως το κανουν συνεχεια και να ξερετε οτι εχει και δευτερο νουμερο αλλα οκ απο της φωτο το καταλαβαινεις
Αυτο λογικα ειναι μαγαζι με πολλές κοπέλλες στην Μεσογειων.....δεν θυμαμαι τωρα το νουμερο.Πάντως,δεν ανηκει στην κατηγορια των ανεξαρτητων μασεζ με δικο τους χωρο
για μασαζ-μασαζ θελεις ή για σεξακι, δεν μας ειπεςξερετε αν υπαρχει καποια κοπελα με μοντελε σωμα που να δουλευει στον χωρο της; εως 35 χρονων;
Για μασαζ-σεξακι! Αλλα να βλεπεται κι ολας...για μασαζ-μασαζ θελεις ή για σεξακι, δεν μας ειπες
άστα φίλε ότι χειρότερο ελπίζω τουλάχιστον να σώσουμε κανένα συμπολεμιστηΣυμφωνώ με τον συναγωνιστή! Τα ίδια και εγώ! Την πάτησα....