You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (9 μέλη και 45 επισκέπτες)
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 423
- Πόντοι
- 21
Είναι η παλιό πουτανα.. αλλά όχι γαμησι ούτε φραπέ δεν σερβίρει....Juliet lemonia εισαι για πολυ γαμησι αν διαβαζεις το σαιτ
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.613
- Πόντοι
- 201
στο ινστα δινει πολυ πονο η καριολα με γλωσσες και τσιμπουκοχειλα ,καριολα μακαρι να το εδινεJuliet lemonia εισαι για πολυ γαμησι αν διαβαζεις το σαιτ
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.190
- Πόντοι
- 746
Ισως σε δικούς της να δίνει κάτι αλλά έχω ακούσει ότι έχει και τον γκόμενο εκεί οπότε πολύ δύσκολο!στο ινστα δινει πολυ πονο η καριολα με γλωσσες και τσιμπουκοχειλα ,καριολα μακαρι να το εδινε
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.613
- Πόντοι
- 201
o γκομενος της αν ειναι εδω μεσα και βλεπει......αστην ρε μεγαλε και λιγο μονηΙσως σε δικούς της να δίνει κάτι αλλά έχω ακούσει ότι έχει και τον γκόμενο εκεί οπότε πολύ δύσκολο!
Εγώ όταν είχα πάει δεν είδα κανέναν εκεί μέσα και έκανα και μπάνιο. Τώρα τι να πω, αν τον έχει κρύψει πουθενά.......Μάλλον απίθανο πάντως φαίνεται και με τον τρόπο που μίλαγε και συμπεριφερότανεΙσως σε δικούς της να δίνει κάτι αλλά έχω ακούσει ότι έχει και τον γκόμενο εκεί οπότε πολύ δύσκολο!
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.613
- Πόντοι
- 201
εκανε καμια καβλαντα η εστω υπονοούμενο για κατι παραπανω?Εγώ όταν είχα πάει δεν είδα κανέναν εκεί μέσα και έκανα και μπάνιο. Τώρα τι να πω, αν τον έχει κρύψει πουθενά.......Μάλλον απίθανο πάντως φαίνεται και με τον τρόπο που μίλαγε και συμπεριφερότανε
Οχι φιλαράκι σε μένα τουλάχιστον ούτε καν....εκανε καμια καβλαντα η εστω υπονοούμενο για κατι παραπανω?
Christos098
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 846
- Πόντοι
- 81
Μην πετάτε λεφτά σε φραπεδιες ρε μάγκες. Με 60-80 ευρώ χτυπάς μασάζ κ φουλ σέρβις μ καλοδιατηρημένα milf/gilf
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 1.252
- Πόντοι
- 206
Και νεότερες....τόσα νήματα έχουμε ενεργάΜην πετάτε λεφτά σε φραπεδιες ρε μάγκες. Με 60-80 ευρώ χτυπάς μασάζ κ φουλ σέρβις μ καλοδιατηρημένα milf/gilf
Christos098
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 846
- Πόντοι
- 81
Δεν το καταλαβαίνω αυτο. Να πας να πιάσεις βυζι κ αυτό με γκρίνια… ρε χίλιες φοράς γκιλφακι με φουλ σερβίςΚαι νεότερες....τόσα νήματα έχουμε ενεργά
OkTicket6593
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2025
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Φίλε Λένορμαν είναι το oiseau libre, νομίζω πλέον είναι 25 συν ότι κανονίσεις μέσα με την κοπέλα, αν και δεν πλέον νομίζω τα άκυρα είναι το πλέον συνηθισμένο.Ένα τηλέφωνο για Λένορμαν και τι τιμές παιζει
Μακάρι η ιδιοκτήτρια να προχωρούσε σε κάτι, αλλά τουλάχιστον σε εμένα δεν, αν και μου έχει κάνει μασάζ.
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.055
- Πόντοι
- 746
20€ το μισάωρο 30 τα 45 λεπτά κάτι τέτοιο,είχα κάνει με την ξυνή ιδιοκτήτρια Αλεξάνδρα,τις περισσότερες φορες π πήγα ήταν τέρμα επιφυλακτική κ ξυνή,όταν έκανα μας μαζί της μαλάκωσε,δεν έδωσε φραπέ αλλά θεωρώ ότι με κάποιες συνεδρίες μαζί της να σε μάθει να λες κ εσυ μόνο εσένα θέλω το καλύτερο μασαζ κτλπ,ίσως λέω ίσως φρεπεδιασει,έτσι λέω τώρα εγώ ίσως κάνω κ λάθοςΦίλε Λένορμαν είναι το oiseau libre, νομίζω πλέον είναι 25 συν ότι κανονίσεις μέσα με την κοπέλα, αν και δεν πλέον νομίζω τα άκυρα είναι το πλέον συνηθισμένο.
Μακάρι η ιδιοκτήτρια να προχωρούσε σε κάτι, αλλά τουλάχιστον σε εμένα δεν, αν και μου έχει κάνει μασάζ.
golden rider
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 250
- Πόντοι
- 280
κι αν ακόμα φραπεδιασει, θα είναι με το αζημίωτο. Δηλ. να σου φύγει 50ρικο και να παρακαλάς και από πάνω. Αντε ρε με τις μπαζολες που χουμε μπλέξει.20€ το μισάωρο 30 τα 45 λεπτά κάτι τέτοιο,είχα κάνει με την ξυνή ιδιοκτήτρια Αλεξάνδρα,τις περισσότερες φορες π πήγα ήταν τέρμα επιφυλακτική κ ξυνή,όταν έκανα μας μαζί της μαλάκωσε,δεν έδωσε φραπέ αλλά θεωρώ ότι με κάποιες συνεδρίες μαζί της να σε μάθει να λες κ εσυ μόνο εσένα θέλω το καλύτερο μασαζ κτλπ,ίσως λέω ίσως φρεπεδιασει,έτσι λέω τώρα εγώ ίσως κάνω κ λάθος
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.055
- Πόντοι
- 746
Αυτό είναι άλλη ιστορία,εάν σ φύγει συνολικά ένα 50€ είναι οκ γιατί κάνει κομπλε μασαζ,εάν θέλει έξτρα ένα 50€ εεε όχι είπαμεκι αν ακόμα φραπεδιασει, θα είναι με το αζημίωτο. Δηλ. να σου φύγει 50ρικο και να παρακαλάς και από πάνω. Αντε ρε με τις μπαζολες που χουμε μπλέξει.
OkTicket6593
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2025
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Φίλε για μια φορά για τη συγκεκριμένη παίζει και να το έδινα. Την τελευταία φορά μαζί της όσο με είχε μπρούμυτα είχε βγάλει τελείως την πετσέτα, αλλά μετά δυστυχώς δεν άφησε κανένα περιθώριο.Αυτό είναι άλλη ιστορία,εάν σ φύγει συνολικά ένα 50€ είναι οκ γιατί κάνει κομπλε μασαζ,εάν θέλει έξτρα ένα 50€ εεε όχι είπαμε
Petros dixos telos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 498
- Πόντοι
- 301
Έχουμε κάποια πληροφορία;
kanesex.com

6998040040,Λι από Κορέα Εφνικη Αμηνα
Ασιατισα,προσφέρω μασάζ χαλαρωτικό, προστάτη, τάντρα και αυταρχικό, Ερωτικη, επαφή,ποδολαγνεία, ουρολαγνεία, ξύρισμα ευαίσθητης περιοχής (+ 10 ευρώ) Για όποιον κύριο επιθυμεί να περάσει καλά και να ξεφύγει από την πραγματικότητα, σε περιμένω στον χώρο μου στον Χολαργό από τις 11 το πρωί μέχρι...

Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.981
- Πόντοι
- 746
Την ειχα επισκεφτει αλλα την εκανα με ελαφρα!! Εχει δικο της χωρο καπου στο Χολαργο! Μετρια εμφανιση και πολυ βιαστικη στο τηλ! Επισης, πρεπει να δουλευει και με αλλη κοπελα , ειχα δει και αλλη μια! Εχουν αναφερει παντως, οτι ειναι ξεπετα!!Έχουμε κάποια πληροφορία;
![]()
Ασιατισα,προσφέρω μασάζ χαλαρωτικό, προστάτη, τάντρα και αυταρχικό, Ερωτικη, επαφή,ποδολαγνεία, ουρολαγνεία, ξύρισμα ευαίσθητης περιοχής (+ 10 ευρώ) Για όποιον κύριο επιθυμεί να περάσει καλά και να ξεφύγει από την πραγματικότητα, σε περιμένω στον χώρο μου στον Χολαργό από τις 11 το πρωί μέχρι...kanesex.com
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.981
- Πόντοι
- 746
Οποιος εχει διαφορετικη εμπειρια, ας μας διαφωτισει!Έχουμε κάποια πληροφορία;
![]()
Ασιατισα,προσφέρω μασάζ χαλαρωτικό, προστάτη, τάντρα και αυταρχικό, Ερωτικη, επαφή,ποδολαγνεία, ουρολαγνεία, ξύρισμα ευαίσθητης περιοχής (+ 10 ευρώ) Για όποιον κύριο επιθυμεί να περάσει καλά και να ξεφύγει από την πραγματικότητα, σε περιμένω στον χώρο μου στον Χολαργό από τις 11 το πρωί μέχρι...kanesex.com

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις