Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
254
Πόντοι
26
Την πρώτη φόρα μου είπε ότι δεν κάνει,την δεύτερη φορά μου είπε ότι με κάτι έξτρα μπορεί να το κάνει αλλά χωρίς να βγάλει η ρούχα η να αγγίζω,δεν πήρα το φραπεδάκι οπότε δεν ρώτησα πόσο πάει το εξτραι,αλλα το μασάζ ήταν καλό .
Αρε θεια Ελενη τα κανεις ολα και συμφερεις .Αν δεν υπαρχει στοματικο και δεν αγγιζεις ,κακως πατε στη καθε μια ,τα μασαζ τους ειναι μετρια ,αρπαχτες κανουν .

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
254
Πόντοι
26
Επίσκεψη εδώ..https://www.xe.gr/professionals/results/863377617. Ο χώρος βρίσκεται στα Κάτω Πατήσια. Επικοινωνία σχετικά δύσκολη, λόγω του ότι εργάζεται και αλλού. Το μασάζ γίνεται σπίτι της, ακριβώς με το που μπαίνεις. Χώρος ακατάστατος, μπάνιο δεν πήγα δεν ξέρω. Από μασάζ ψιλοκαλό. Το μόνο θετικό είναι ότι κάνεις γυμνός, με ή χωρίς πετσέτα. Η κορασίδα δεν λέει τίποτα από εμφάνιση, κοντή ψιλοχοντρή, ψιλοάσχημη, αλλά τουλάχιστον ευγενική. Σίγουρα παίζει κάτι, αλλά εγώ ούτε ζήτησα, ούτε ήθελα. Κόστος 30 ευρώ
Μιλησα μαζι της ειπε 35 ευρω το μασαζ ,οταν πηγα να ρωτησω για κατι εξτρα νευριασε και ειπε πως τολματε να κανετε τετοιες ερωτησεις αφου λεω ξεκαθαρα μονο μασαζ τελος . Πρεπει να την εχου πρηξει πολλοι απο χθες ,Διεγραφει βεβαια αμεσα .

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
12
Like
3.807
Πόντοι
746
Γνωριζει καποιος για νεα σμυρνη κοπελα που κανει μασαζ και το τηλεφωνο της τελειωνει σε 949? τη βρηκα τυχαια σε αγγελια και ελεγα να δοκιμασω.
Εάν σ είπε Μελινα μια γριά είναι καμένη πιο πολύ καλαμπούρι κάνει,μασαζ σ κρεβατι κανονικό όχι μασαζ,χαϊδεύει με νιβεα τίποτε το ιδιαίτερο.Φαντασου σ κάνει μασαζ κ σ λέει για τις δυσκολιες της ζωης κ οτι δεν εχει πολύ δουλειά κ μένει με το γιο της ,εδώ ειναι σπίτι φίλης της κτλπ ,σε γεμίζει μαυριλα.Μαλακια βιαστική,απ το τρόπο π τον έπαιζε όμως κ τον έφτυνε φαίνεται ότι έχει χιλιόμετρα.Στα θετικά γδύνεται Μουνακι στη πένα κ αφήνει δάχτυλα.Αλλα γενικά μαύρο δε πέρασα ωραία γιατί δε πήρα αυτό π ήθελα από μασαζ ούτε με χαλάρωσε …οκ εάν θέλω απλά ν χύσω πάω φυλής ξέρω γώ .

Mak Man_2207!

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Εάν σ είπε Μελινα μια γριά είναι καμένη πιο πολύ καλαμπούρι κάνει,μασαζ σ κρεβατι κανονικό όχι μασαζ,χαϊδεύει με νιβεα τίποτε το ιδιαίτερο.Φαντασου σ κάνει μασαζ κ σ λέει για τις δυσκολιες της ζωης κ οτι δεν εχει πολύ δουλειά κ μένει με το γιο της ,εδώ ειναι σπίτι φίλης της κτλπ ,σε γεμίζει μαυριλα.Μαλακια βιαστική,απ το τρόπο π τον έπαιζε όμως κ τον έφτυνε φαίνεται ότι έχει χιλιόμετρα.Στα θετικά γδύνεται Μουνακι στη πένα κ αφήνει δάχτυλα.Αλλα γενικά μαύρο δε πέρασα ωραία γιατί δε πήρα αυτό π ήθελα από μασαζ ούτε με χαλάρωσε …οκ εάν θέλω απλά ν χύσω πάω φυλής ξέρω γώ .
Καλησπέρα σας, μήπως μπορείτε να μου στείλει το τηλ της εν λόγω κυρίας ? Ευχαριστώ πολύ

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
419
Πόντοι
36
Μιλησα μαζι της ειπε 35 ευρω το μασαζ ,οταν πηγα να ρωτησω για κατι εξτρα νευριασε και ειπε πως τολματε να κανετε τετοιες ερωτησεις αφου λεω ξεκαθαρα μονο μασαζ τελος . Πρεπει να την εχου πρηξει πολλοι απο χθες ,Διεγραφει βεβαια αμεσα .
Την πρώτη φορά μου το είχε πει ότι δεν κάνει την δεύτερη μου το πρότεινε μόνη της.
Κάπου έχει λογική αυτό που κάνει.Επισης προσπαθεί να μάθει για σένα κάνοντας κάποιες προσωπικές ερωτήσεις που προσωπικά εμένα με ενόχλησε

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
254
Πόντοι
26
Την πρώτη φορά μου το είχε πει ότι δεν κάνει την δεύτερη μου το πρότεινε μόνη της.
Κάπου έχει λογική αυτό που κάνει.Επισης προσπαθεί να μάθει για σένα κάνοντας κάποιες προσωπικές ερωτήσεις που προσωπικά εμένα με ενόχλησε
Ας μου ελεγε αυτα απο κοντα θα δουμε ,που σημαινει οτι θελει να σε γνωρισει πρωτα και μετα φτανει μεχρι σεξ ,οπως αλλες που το κανουν , ετσι σε διωχνει μια και καλη .

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.694
Πόντοι
456
Τι ακριβως σου προτεινε;

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
12
Like
3.807
Πόντοι
746
Καλησπέρα σας, μήπως μπορείτε να μου στείλει το τηλ της εν λόγω κυρίας ? Ευχαριστώ πολύ
Το έχω σβήσει το τηλ γιατί έπεσε μαύρο στη συγκεκριμένη.Νομιζω αναγράφεται το τηλ από κάποιον πιο πάνω,αλλά φίλε δε σου συνιστώ να πας δεν είδες π γράφουμε όλοι αρνητικά;; Μασαζ ανύπαρκτο,πολύ μπλαμπλα κ ατημέλητη,επειδή σ αφήνει να βάλεις ένα δάχτυλο;;; Πήγαινε σε ένα μπουρδελο καλύτερα πραγματικά δεν αξίζει η συγκεκριμένη.

Mak Man_2207!

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Το έχω σβήσει το τηλ γιατί έπεσε μαύρο στη συγκεκριμένη.Νομιζω αναγράφεται το τηλ από κάποιον πιο πάνω,αλλά φίλε δε σου συνιστώ να πας δεν είδες π γράφουμε όλοι αρνητικά;; Μασαζ ανύπαρκτο,πολύ μπλαμπλα κ ατημέλητη,επειδή σ αφήνει να βάλεις ένα δάχτυλο;;; Πήγαινε σε ένα μπουρδελο καλύτερα πραγματικά δεν αξίζει η συγκεκριμένη.
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι, να είσαι καλά φίλε για τις πληροφορίες. Είδα τα αρνητικά απλά επειδή είμαι και εγώ Ν. Σμύρνη είπα να δοκιμάσω

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.128
Πόντοι
216
καλά λένε,

«δεν υπάρχει καλή και κακή δημοσιότητα.
αρκεί να λένε το όνομα σου σωστά.»

kapsa

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
388
Πόντοι
21

Stories