NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 194
- Πόντοι
- 1
Μπορεί κάποιος φίλος πμ τηλ θείας Ελένης?
Έκανα καταδρόμικη , καλοστεκούμενη 55αρα-60αρα, 50€ για μασάζ και φραπέ ξεπέτας..Γνωριζει καποιος για νεα σμυρνη κοπελα που κανει μασαζ και το τηλεφωνο της τελειωνει σε 949? τη βρηκα τυχαια σε αγγελια και ελεγα να δοκιμασω.
Φίλε μπορείς να μου στείλεις τηλ σε πμ ευχαριστώΈκανα καταδρόμικη , καλοστεκούμενη 55αρα-60αρα, 50€ για μασάζ και φραπέ ξεπέτας..
Η παλιά Έυα από παλαιολόγου είναι μεγάλη ξεπέταΈκανα καταδρόμικη , καλοστεκούμενη 55αρα-60αρα, 50€ για μασάζ και φραπέ ξεπέτας..
Λοιπόν για να το λήξουμε... ΦΡΑΠΕ δεν παίζει - ούτε τίποτα παραπάνω...και δεν με νοιάζει τι γράφει ο καθένας - ούτε θα ανοίξω διάλογο... Για το ντούζ παίζει αλλά όχι σε όλους.Τελικά το μασάζ αυτής της marialena, αξίζει;
Υπάρχει δυνατότητα για ντουζ, πριν κ μετά;
γιατί ρε φίλε σου θίξαμε την γκόμενα;Λοιπόν για να το λήξουμε... ΦΡΑΠΕ δεν παίζει - ούτε τίποτα παραπάνω...και δεν με νοιάζει τι γράφει ο καθένας - ούτε θα ανοίξω διάλογο... Για το ντούζ παίζει αλλά όχι σε όλους.
Μασάζ οκ μέτρια κατάσταση, είχε ξεκινήσει με 30,00 ευρώ - μετά 40,00 ... τώρα δε ξέρω.. έχω καιρό να πάρω, αλλά για την Μαριαλένα μη γράφετε μαλακίες και ανακρίβειες..
Αυτά απο μένα..
![]()
Πρώτον δεν είναι γκόμενα μου, την ξέρω από μικρό κορίτσι πριν πάει σεζόν Μύκονο κλπ..γιατί ρε φίλε σου θίξαμε την γκόμενα;
όλες έχουν την τιμή τους, από τη στιγμή που έχουν διαλέξει αυτή τη δουλειά όλοι μας ξέρουμε -και ξέρουν- τι παίζει
Δεν ανοίγει το linkΕπίσκεψη εδώ..https://www.xe.gr/professionals/results/863377617. Ο χώρος βρίσκεται στα Κάτω Πατήσια. Επικοινωνία σχετικά δύσκολη, λόγω του ότι εργάζεται και αλλού. Το μασάζ γίνεται σπίτι της, ακριβώς με το που μπαίνεις. Χώρος ακατάστατος, μπάνιο δεν πήγα δεν ξέρω. Από μασάζ ψιλοκαλό. Το μόνο θετικό είναι ότι κάνεις γυμνός, με ή χωρίς πετσέτα. Η κορασίδα δεν λέει τίποτα από εμφάνιση, κοντή ψιλοχοντρή, ψιλοάσχημη, αλλά τουλάχιστον ευγενική. Σίγουρα παίζει κάτι, αλλά εγώ ούτε ζήτησα, ούτε ήθελα. Κόστος 30 ευρώ
Μια χαρά ανοιγειΔεν ανοίγει το link
Την πρώτη φόρα μου είπε ότι δεν κάνει,την δεύτερη φορά μου είπε ότι με κάτι έξτρα μπορεί να το κάνει αλλά χωρίς να βγάλει η ρούχα η να αγγίζω,δεν πήρα το φραπεδάκι οπότε δεν ρώτησα πόσο πάει το εξτραι,αλλα το μασάζ ήταν καλό .Επίσκεψη εδώ..https://www.xe.gr/professionals/results/863377617. Ο χώρος βρίσκεται στα Κάτω Πατήσια. Επικοινωνία σχετικά δύσκολη, λόγω του ότι εργάζεται και αλλού. Το μασάζ γίνεται σπίτι της, ακριβώς με το που μπαίνεις. Χώρος ακατάστατος, μπάνιο δεν πήγα δεν ξέρω. Από μασάζ ψιλοκαλό. Το μόνο θετικό είναι ότι κάνεις γυμνός, με ή χωρίς πετσέτα. Η κορασίδα δεν λέει τίποτα από εμφάνιση, κοντή ψιλοχοντρή, ψιλοάσχημη, αλλά τουλάχιστον ευγενική. Σίγουρα παίζει κάτι, αλλά εγώ ούτε ζήτησα, ούτε ήθελα. Κόστος 30 ευρώ
Στη φωτο που εχει στο viber δε φαινεται ασχημη Αδιαφορη ναι αλλα οχι ασχημηΕπίσκεψη εδώ..https://www.xe.gr/professionals/results/863377617. Ο χώρος βρίσκεται στα Κάτω Πατήσια. Επικοινωνία σχετικά δύσκολη, λόγω του ότι εργάζεται και αλλού. Το μασάζ γίνεται σπίτι της, ακριβώς με το που μπαίνεις. Χώρος ακατάστατος, μπάνιο δεν πήγα δεν ξέρω. Από μασάζ ψιλοκαλό. Το μόνο θετικό είναι ότι κάνεις γυμνός, με ή χωρίς πετσέτα. Η κορασίδα δεν λέει τίποτα από εμφάνιση, κοντή ψιλοχοντρή, ψιλοάσχημη, αλλά τουλάχιστον ευγενική. Σίγουρα παίζει κάτι, αλλά εγώ ούτε ζήτησα, ούτε ήθελα. Κόστος 30 ευρώ
Μπορώ να έχω τηλέφωνο επικοινωνίας ευχαριστώΣτη φωτο που εχει στο viber δε φαινεται ασχημη Αδιαφορη ναι αλλα οχι ασχημη
Εχει link χρυσης ευκαιριας παρα πανωΜπορώ να έχω τηλέφωνο επικοινωνίας ευχαριστώ
Δεν ανοίγει οποίος μπορεί ας μου στείλει τα 3 τελευταία νούμερα να το βρώΕχει link χρυσης ευκαιριας παρα πανω
ομορφουλα θα ελεγα ,απλα μονο προσωπο βλεπειςΣτη φωτο που εχει στο viber δε φαινεται ασχημη Αδιαφορη ναι αλλα οχι ασχημη
040Δεν ανοίγει οποίος μπορεί ας μου στείλει τα 3 τελευταία νούμερα να το βρώ
σωστος !!!Λοιπόν για να το λήξουμε... ΦΡΑΠΕ δεν παίζει - ούτε τίποτα παραπάνω...και δεν με νοιάζει τι γράφει ο καθένας - ούτε θα ανοίξω διάλογο... Για το ντούζ παίζει αλλά όχι σε όλους.
Μασάζ οκ μέτρια κατάσταση, είχε ξεκινήσει με 30,00 ευρώ - μετά 40,00 ... τώρα δε ξέρω.. έχω καιρό να πάρω, αλλά για την Μαριαλένα μη γράφετε μαλακίες και ανακρίβειες..
Αυτά απο μένα..
![]()