Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

franconero

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
164
Πόντοι
1
Ρε παλικαρια που μου στελνετε προσωπικα μηνυματα με ρωτατε μου πρηζεται τα αρχιδια με τις ιδιες ερωτησεις σας δινω στοιχεια με ολη μου την καρδια σας ενημερωνω πληρως και ποιο ειναι το αποτελεσμα?Ουτε ευχαριστω αλλα και εγω εχω κανει μια ερωτηση σε καποιον εδω και 2 εβδομαδες και δεν εχω παρει απαντηση.Θα καταλαβει αυτος.Εγραψα εδω το μηνυμα για να το διαβασουν μερικοι.Ευχαριστω πολυ.

TELISA

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2018
Like
48
Πόντοι
0
Γνωριζει καποιος για νεα σμυρνη κοπελα που κανει μασαζ και το τηλεφωνο της τελειωνει σε 949? τη βρηκα τυχαια σε αγγελια και ελεγα να δοκιμασω.
Έκανα καταδρόμικη , καλοστεκούμενη 55αρα-60αρα, 50€ για μασάζ και φραπέ ξεπέτας..

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
199
Πόντοι
1

Busyman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Like
38
Πόντοι
0
Επίσκεψη εδώ..https://www.xe.gr/professionals/results/863377617. Ο χώρος βρίσκεται στα Κάτω Πατήσια. Επικοινωνία σχετικά δύσκολη, λόγω του ότι εργάζεται και αλλού. Το μασάζ γίνεται σπίτι της, ακριβώς με το που μπαίνεις. Χώρος ακατάστατος, μπάνιο δεν πήγα δεν ξέρω. Από μασάζ ψιλοκαλό. Το μόνο θετικό είναι ότι κάνεις γυμνός, με ή χωρίς πετσέτα. Η κορασίδα δεν λέει τίποτα από εμφάνιση, κοντή ψιλοχοντρή, ψιλοάσχημη, αλλά τουλάχιστον ευγενική. Σίγουρα παίζει κάτι, αλλά εγώ ούτε ζήτησα, ούτε ήθελα. Κόστος 30 ευρώ

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.547
Πόντοι
456
Τελικά το μασάζ αυτής της marialena, αξίζει;
Υπάρχει δυνατότητα για ντουζ, πριν κ μετά;
Λοιπόν για να το λήξουμε... ΦΡΑΠΕ δεν παίζει - ούτε τίποτα παραπάνω...και δεν με νοιάζει τι γράφει ο καθένας - ούτε θα ανοίξω διάλογο... Για το ντούζ παίζει αλλά όχι σε όλους.

Μασάζ οκ μέτρια κατάσταση, είχε ξεκινήσει με 30,00 ευρώ - μετά 40,00 ... τώρα δε ξέρω.. έχω καιρό να πάρω, αλλά για την Μαριαλένα μη γράφετε μαλακίες και ανακρίβειες..

Αυτά απο μένα..
:hi:

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
18.511
Πόντοι
3.246
Λοιπόν για να το λήξουμε... ΦΡΑΠΕ δεν παίζει - ούτε τίποτα παραπάνω...και δεν με νοιάζει τι γράφει ο καθένας - ούτε θα ανοίξω διάλογο... Για το ντούζ παίζει αλλά όχι σε όλους.

Μασάζ οκ μέτρια κατάσταση, είχε ξεκινήσει με 30,00 ευρώ - μετά 40,00 ... τώρα δε ξέρω.. έχω καιρό να πάρω, αλλά για την Μαριαλένα μη γράφετε μαλακίες και ανακρίβειες..

Αυτά απο μένα..
γιατί ρε φίλε σου θίξαμε την γκόμενα;
όλες έχουν την τιμή τους, από τη στιγμή που έχουν διαλέξει αυτή τη δουλειά όλοι μας ξέρουμε -και ξέρουν- τι παίζει

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.547
Πόντοι
456
γιατί ρε φίλε σου θίξαμε την γκόμενα;
όλες έχουν την τιμή τους, από τη στιγμή που έχουν διαλέξει αυτή τη δουλειά όλοι μας ξέρουμε -και ξέρουν- τι παίζει
Πρώτον δεν είναι γκόμενα μου, την ξέρω από μικρό κορίτσι πριν πάει σεζόν Μύκονο κλπ..
Τα όλα έχουν την τιμή τους μη τα λες σε μένα που έχω ρίξει το χρήμα στον χώρο,,, πες τα σε κανένα νέο... Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις και φυσικά όλοι ξέρουμε - για εκείνη όμως ΔΕΝ υπάρχει εξαίρεση... Για κάποιες άλλες ναι...
Μη γράφετε ανακρίβειες και παραπληροφορείτε τον κόσμο.. Θέλουμε σωστή και αληθινή ενημέρωση.

Πάμε παρακάτω

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
199
Πόντοι
1
Επίσκεψη εδώ..https://www.xe.gr/professionals/results/863377617. Ο χώρος βρίσκεται στα Κάτω Πατήσια. Επικοινωνία σχετικά δύσκολη, λόγω του ότι εργάζεται και αλλού. Το μασάζ γίνεται σπίτι της, ακριβώς με το που μπαίνεις. Χώρος ακατάστατος, μπάνιο δεν πήγα δεν ξέρω. Από μασάζ ψιλοκαλό. Το μόνο θετικό είναι ότι κάνεις γυμνός, με ή χωρίς πετσέτα. Η κορασίδα δεν λέει τίποτα από εμφάνιση, κοντή ψιλοχοντρή, ψιλοάσχημη, αλλά τουλάχιστον ευγενική. Σίγουρα παίζει κάτι, αλλά εγώ ούτε ζήτησα, ούτε ήθελα. Κόστος 30 ευρώ
Δεν ανοίγει το link

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
418
Πόντοι
36
Την πρώτη φόρα μου είπε ότι δεν κάνει,την δεύτερη φορά μου είπε ότι με κάτι έξτρα μπορεί να το κάνει αλλά χωρίς να βγάλει η ρούχα η να αγγίζω,δεν πήρα το φραπεδάκι οπότε δεν ρώτησα πόσο πάει το εξτραι,αλλα το μασάζ ήταν καλό .

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.128
Πόντοι
216
άσχημες και χοντρές , που δεν γυρνάει στο δρόμο να τις κοιτάξει κανείς , τούς σκάμε πενηντάρια για να μάς τραβολογάνε το καβλί με αηδιασμένο ύφος , και στο τέλος τούς έχουμε και υποχρέωση ...
εμ, τα θέλουμε και τα παθαίνουμε .

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.694
Πόντοι
456
Στη φωτο που εχει στο viber δε φαινεται ασχημη Αδιαφορη ναι αλλα οχι ασχημη

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.472
Πόντοι
201

Αυτά απο μένα..
σωστος !!!

• Like
Αντιδράσεις: nick9x

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom