Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (4 μέλη και 6 επισκέπτες)

Niavent

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
193
Πόντοι
0
Επειδή δεν έχω insta. Ένα τηλέφωνο της Koval;

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.613
Πόντοι
201
Ρε πανύβλακα πανηλίθιε τύπε, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και έχω παει για να γράφω πιο πανω αυτά που γράφω. Βούρλο ε βούρλο. Που νομίζεις οτι προσφέρεις και γνώση . Βλαμμένε.
Ε ναι ρε τραχανά επειδή πηγές εσύ κ δεν πήρες τι σημαίνει ότι δεν κάνει σε κανέναν? Συγκεντρώσου γιδοβοσκε,και πάμε παρακάτω γιατί μας ζαλησες τα παπάρια με τα σπαμ

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.174
Πόντοι
446
Ε ναι ρε τραχανά επειδή πηγές εσύ κ δεν πήρες τι σημαίνει ότι δεν κάνει σε κανέναν? Συγκεντρώσου γιδοβοσκε,και πάμε παρακάτω γιατί μας ζαλησες τα παπάρια με τα σπαμ
Μαλακα, ο σπαμ εδω μέσα εισαι ΕΣΥ και κανένας άλλος, με τις μαλακίες που διαδίδεις και το παίζεις και μάγκας κιόλας. Τράβα γαμήσου από δω και άσε μας να ξοδεύουμε τα λεφτά μας όπου θέλουμε. Και επειδή εισαι λιγότερο από μισή τρίχα απ τ αρχίδια μου, δεν χαλάω άλλο το χρόνο μου.

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.792
Πόντοι
1.196
....... ΠΡΟΦΑΝΩΣ και έχω παει για να γράφω πιο πανω αυτά που γράφω........

Τ κοπέλα τ ξέρω κ προσωπικά..φραπέ δε δίνει.. αλλά αφήνω 1% γτ την νοιάζονται τα λεφταα
Νοιάζουν*

Εγώ τον φραπέ μου τον πήρα με τον 80€, .......
Τελικά το μασάζ αυτής της marialena, αξίζει;
Υπάρχει δυνατότητα για ντουζ, πριν κ μετά;

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
376
Πόντοι
21

amateur30

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
Μύστες εδώ τι έχουμε ;

60 ευρώ με εκτόνωση
100 ευρω b2b και εκτονωση εμαθα.

εχει πάει κανείς ;

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.150
Πόντοι
216

DEMIR

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, κάποιο τηλέφωνο της Χαρούλας υπάρχει ;

TEXAN

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
275
Πόντοι
0
(λένε πως) είναι μόνο για δυνατά πορτοφόλια.

Εκτος οτι ειναι στα δυνατά πορτοφόλια...είναι και στα ΔΕΝ....εκτός απο 1 συναγωνιστή που του έκανε φραπέ χωρις να πει λεπτομέρειες, πράγμα που προσωπικά μου δημιουργεί αμφιβολίες για το αν ειναι αλήθεια, κανένας άλλος δεν έχει καταφέρει κάτι απ όσους γράφουν στο forum..... τίμιο μασάζ με ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ πρόγραμμα....145€ 1.5 ώρα

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
131
Like
23.608
Πόντοι
29.667
Εκτος οτι ειναι στα δυνατά πορτοφόλια...είναι και στα ΔΕΝ....εκτός απο 1 συναγωνιστή που του έκανε φραπέ χωρις να πει λεπτομέρειες, πράγμα που προσωπικά μου δημιουργεί αμφιβολίες για το αν ειναι αλήθεια, κανένας άλλος δεν έχει καταφέρει κάτι απ όσους γράφουν στο forum..... τίμιο μασάζ με ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ πρόγραμμα....145€ 1.5 ώρα
Άρα δεν αξίζει!!!

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.506
Πόντοι
201
Τελικά το μασάζ αυτής της marialena, αξίζει;
Υπάρχει δυνατότητα για ντουζ, πριν κ μετά;
marialenaaaa μασαζ στο instagram η μανα της τσεκαρει την ωρα της συνεδριας κι αν δει κατι περιεργο θα σας βρισει και θα σας ξευτιλισει,οποτε δεν αξιζει να ρισκαρετε και να γινετε ρεζιλι !!! οπως βλεπετε στα δημοσια stories που ανεβαζει η ιδια,ο πελατης καλυπτεται με μεγαλη πετσετα + πετσετα στα ματια !!!

Συνημμένα

• Screenshot_20250315_192213_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20250315_192213_com.instagram.android.jpg
    261,7 KB · Εμφανίσεις: 49

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.792
Πόντοι
1.196
marialenaaaa μασαζ στο instagram η μανα της τσεκαρει την ωρα της συνεδριας κι αν δει κατι περιεργο θα σας βρισει και θα σας ξευτιλισει,οποτε δεν αξιζει να ρισκαρετε και να γινετε ρεζιλι !!! οπως βλεπετε στα δημοσια stories που ανεβαζει η ιδια,ο πελατης καλυπτεται με μεγαλη πετσετα + πετσετα στα ματια !!!
Ελπίζω για το καλό της δουλειάς της, κάποια στιγμή να μπορέσει να απογαλακτιστεί το μωρό.
Η πετσέτα στα μάτια κ στο πρόσωπο γενικά, ειδικά αν είναι νωπή κ ζεστή, μάλλον καλό κάνει, διαφορετικά αλλάζει το πράγμα.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.174
Πόντοι
446
Επιτέλους κάποιος λέει την αλήθεια κ το πως ακριβώς έχουν τα πράγματα!!!!!!!!!

DEMIR

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Το τηλέφωνο της θείας Ελένης
6974....214 δεν ισχύει,
έχει κανείς το σωστό ;

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
534
Πόντοι
36
ασο δυο σαγονι παντα και νανακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom