Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 131
- Like
- 23.608
- Πόντοι
- 29.667
Προχωράει ή είναι στα δεν;;;
Ε ναι ρε τραχανά επειδή πηγές εσύ κ δεν πήρες τι σημαίνει ότι δεν κάνει σε κανέναν? Συγκεντρώσου γιδοβοσκε,και πάμε παρακάτω γιατί μας ζαλησες τα παπάρια με τα σπαμΡε πανύβλακα πανηλίθιε τύπε, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και έχω παει για να γράφω πιο πανω αυτά που γράφω. Βούρλο ε βούρλο. Που νομίζεις οτι προσφέρεις και γνώση . Βλαμμένε.
Μπρο στειλτο και σε μεναΦίλε μου καλησπέρα. Ενα μέσο επικοινωνίας για θεία Ελένη αν μπορείς σε pm.
Μαλακα, ο σπαμ εδω μέσα εισαι ΕΣΥ και κανένας άλλος, με τις μαλακίες που διαδίδεις και το παίζεις και μάγκας κιόλας. Τράβα γαμήσου από δω και άσε μας να ξοδεύουμε τα λεφτά μας όπου θέλουμε. Και επειδή εισαι λιγότερο από μισή τρίχα απ τ αρχίδια μου, δεν χαλάω άλλο το χρόνο μου.Ε ναι ρε τραχανά επειδή πηγές εσύ κ δεν πήρες τι σημαίνει ότι δεν κάνει σε κανέναν? Συγκεντρώσου γιδοβοσκε,και πάμε παρακάτω γιατί μας ζαλησες τα παπάρια με τα σπαμ
....... ΠΡΟΦΑΝΩΣ και έχω παει για να γράφω πιο πανω αυτά που γράφω........
Τ κοπέλα τ ξέρω κ προσωπικά..φραπέ δε δίνει.. αλλά αφήνω 1% γτ την νοιάζονται τα λεφταα
Νοιάζουν*
Τελικά το μασάζ αυτής της marialena, αξίζει;Εγώ τον φραπέ μου τον πήρα με τον 80€, .......
Ντους δν έχει.. τώρα σαν μασερ που είμαι.. το μασάζ της τ βαθμολογώ 6 στα 10..Τελικά το μασάζ αυτής της marialena, αξίζει;
Υπάρχει δυνατότητα για ντουζ, πριν κ μετά;
εχουμε τηλεφωνο επικοινωνιας?μια χαρα κανει φραπεδακι ,σε αυτους που γουσταρει,μεχρι να παξαναπαει Μυκονο τον Μαιο,ειναι οντως γιουβαρλακι και ξυνουλα
Δηλαδή;;;πολύ προλογο πανάκριβη δεν αξίζει
ΟΧΙ και ΟΧΙ.Τελικά το μασάζ αυτής της marialena, αξίζει;
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
(λένε πως) είναι μόνο για δυνατά πορτοφόλια.
Άρα δεν αξίζει!!!Εκτος οτι ειναι στα δυνατά πορτοφόλια...είναι και στα ΔΕΝ....εκτός απο 1 συναγωνιστή που του έκανε φραπέ χωρις να πει λεπτομέρειες, πράγμα που προσωπικά μου δημιουργεί αμφιβολίες για το αν ειναι αλήθεια, κανένας άλλος δεν έχει καταφέρει κάτι απ όσους γράφουν στο forum..... τίμιο μασάζ με ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ πρόγραμμα....145€ 1.5 ώρα
marialenaaaa μασαζ στο instagram η μανα της τσεκαρει την ωρα της συνεδριας κι αν δει κατι περιεργο θα σας βρισει και θα σας ξευτιλισει,οποτε δεν αξιζει να ρισκαρετε και να γινετε ρεζιλι !!! οπως βλεπετε στα δημοσια stories που ανεβαζει η ιδια,ο πελατης καλυπτεται με μεγαλη πετσετα + πετσετα στα ματια !!!Τελικά το μασάζ αυτής της marialena, αξίζει;
Ελπίζω για το καλό της δουλειάς της, κάποια στιγμή να μπορέσει να απογαλακτιστεί το μωρό.marialenaaaa μασαζ στο instagram η μανα της τσεκαρει την ωρα της συνεδριας κι αν δει κατι περιεργο θα σας βρισει και θα σας ξευτιλισει,οποτε δεν αξιζει να ρισκαρετε και να γινετε ρεζιλι !!! οπως βλεπετε στα δημοσια stories που ανεβαζει η ιδια,ο πελατης καλυπτεται με μεγαλη πετσετα + πετσετα στα ματια !!!
Επιτέλους κάποιος λέει την αλήθεια κ το πως ακριβώς έχουν τα πράγματα!!!!!!!!!marialenaaaa μασαζ στο instagram η μανα της τσεκαρει την ωρα της συνεδριας κι αν δει κατι περιεργο θα σας βρισει και θα σας ξευτιλισει,οποτε δεν αξιζει να ρισκαρετε και να γινετε ρεζιλι !!! οπως βλεπετε στα δημοσια stories που ανεβαζει η ιδια,ο πελατης καλυπτεται με μεγαλη πετσετα + πετσετα στα ματια !!!
ασο δυο σαγονι παντα και νανακιαΕ ναι ρε τραχανά επειδή πηγές εσύ κ δεν πήρες τι σημαίνει ότι δεν κάνει σε κανέναν? Συγκεντρώσου γιδοβοσκε,και πάμε παρακάτω γιατί μας ζαλησες τα παπάρια με τα σπαμ