anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.147
- Πόντοι
- 506
αμα λεει σοβαρές προτάσεις, μπορεί να μην προσφέρει ουτε φραπε.
Βασικά όλες "σοβαρες προτάσεις" γράφουν , εμενα με φρενάρει λιγο το κόστος. Δυσκολο φραπες στα 40€ εκτός αν πας απο εκεί και σε αρχίσει στα ++ το ενα ++ το άλλο.αμα λεει σοβαρές προτάσεις, μπορεί να μην προσφέρει ουτε φραπε.
Έχει περάσει από αρκετά γραφεία κατ´οίκον. Φούλαρε τότε με 150. Μασάζ μέτριο όπως και τα υπόλοιπα. Εμφάνιση 2-3 κλικ πιο κάτω από τις φωτό. 40αρα σίγουρα.Καλημέρα σε όλους!
Ξέρετε κάτι για εδώ;
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ναι μάλλον έπεσε πείνα και άλλαξε στάσηΦιλε μηπως εισαι διχασμενη προσωπικοτητα; με διαφορα λιγων ωρων, γραφεις εντελως αντικρουομενα πραγματα .
21 Ιουλιου (#5930) γραφεις :
"Η κόρη της είναι μια γελοία...φοράει μια μακριά φόρμα γκρι της δεκαετίας του 90, δεν έχουν Φράγκο και στο μασάζ βάζει πετσέτα μέχρι τέρμα επάνω.... Η μάνα ζητάει 70, 80 και 90 για μια εκτόνωση Σιγά τώρα ... Η μόνη ωραία γυναικάρα η Χρύσα από το Grace που πλέον είναι δεκτική και σε έξτρα τώρα..."
7 Οκτωβριου (#8537), ώρα 19.45 :
"Πρωινή επίσκεψη Καλλιθέα στο meilla massage therapy. Γυμνός χωρίς πετσέτα με περάσματα πολύ κοντινά μέχρι εκεί. Κόστος 35 ευρώ με μια μικρή περίπου 25 χρονων" (τωρα δεν ειναι γελοία η μικρη?)
7 Οκτωβριου (#8541), ώρα 20.36 :
"Ναι φραπές μόνο όταν είναι μόνη της η μάνα η οποία έχει χώρο Νικηταρά 42 στον Πειραιά .και η κόρη είναι μόνη στην Καλλιθεα"
8 Οκτωβριου (#8543), ώρα 6.30 :
"Η μάνα η Ελβίρα με δύο ενοίκια όταν είναι μόνη αν δώσεις λεφτά παραπάνω κάνει αλλά μόνο όταν είναι μονη της. Το ίδιο και η μικρή στις Τζιτζιφιές."
Δηλαδη βαζει ή δεν βαζει πετσετα μεχρι πανω; κανει ή δεν κανει φραπε; ειναι ή δεν ειναι γελοια;
Πραγματικα οποιος σε διαβαζει πρεπει να παρει ασπιρινες.
Στη φωτό είναι ήδη σαν τραμπακουλας... Αμα λες ότι ειναι 2-3 κλικ πιο κάτω από κοντα , θα βλέπουμε εφιάλτες το βράδυ.Εμφάνιση 2-3 κλικ πιο κάτω από τις φωτό.
50€ μασαζ μαζί με το φραπέ ή 50 € επιπλέον του μασάζ;Ναι μάλλον έπεσε πείνα και άλλαξε στάση
Θέλει 50 ευρω
50 ευρώ η μαλακή με το ζόρι..αρχικά ζήτησε 70...συμφωνία στα 50 ολλα μαζί ως τελικό ποσοΣτη φωτό είναι ήδη σαν τραμπακουλας... Αμα λες ότι ειναι 2-3 κλικ πιο κάτω από κοντα , θα βλέπουμε εφιάλτες το βράδυ.
50€ μασαζ μαζί με το φραπέ ή 50 € επιπλέον του μασάζ;
Τυπε συμφωνώ..Για να τελειώνουμε. Η Χαρά δεν έχει δικό της χώρο. Επίσης έχει κλειστό κύκλο που μπαίνεις ΜΟΝΟ με σύσταση! Έκανα το λάθος και έκανα μια κακή σύσταση για εναν μαλάκα από δω μέσα και από τότε δεν ανήκω στον κύκλο της. Σε σύγκριση πάντως με τη θεία Ελένη εγώ προσωπικά δεν τη βάζω. Σε μασάζ είναι επίπεδα πάνω ή θεία Ελένη, αλλά σε εμφάνιση, συμμετοχή στο σεξ, καβλα κλπ, για μένα τουλάχιστον η Χαρά είναι από τις καλύτερες milf. Μη ζητήσετε τηλέφωνο, με μπλόκαρε και μετά το διέγραψα. Γιαυτό ΠΡΟΣΟΧΗ. Να μοιράζεστε πληροφορίες αλλά ΟΧΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!
τζιτζιφιογκο, εδω ασχολουμαστε με γυναίκες... για το "ειδος" σου υπάρχει ειδικός χώρος..μην είστε ρατσιστές ρε σεις 2025 κοντά....
βάλτε κι εμάς τους μασέρ στο παιχνίδι
εννοώ στο θρεντ... στο πηγάδι κατουρήσαμε εμείς;
Φίλε σε διπλό που έχω πάρει πριν χρόνια με θεία Ελένη και Χαρά, η θεία με τσιμπουκωνε και η χαρά μου ρούφαγε το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Ultra cult σκηνικό. Μπορεί να πέρασαν και 6 χρόνια από τότε και μου είχε πει η Ελεναρα τότε αν θες στο δίνω το τηλ να κανονίζεις απευθείας μαζί της, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και ο μαλακάς είπα όχι. Εποχές για όποιον θυμάται στα 60€ πριν καεί το σπίτι της.Τυπε συμφωνώ..
Θεία Ελένη μασαζαρα (extra τριβείο)
Το γλωσσιδι της χαράς δεν υπάρχει..
Καλος είναι κάποιος μέχρι να αποκαλυφθεί πως είναι μλκς..
Μακρυααα..ενας αλλος συναγωνιστης..ειπεν οτι τον εκλεψε..
Όταν γραφουμε τετοιες ανακρίβειες να τις τεκμηριώνουμε.. Ποιός το έγραψε..;; κάνε παράθεση την ανάρτησή τουΜακρυααα..ενας αλλος συναγωνιστης..ειπεν οτι τον εκλεψε..
Πήγα , συνάντηση με τη κόρη , πετσέτα την οποία οταν έκανε Μασαζ στη πλάτη την είχε κατεβάσει τελείως χαμηλά , περάσματα στο επίμαχο σημείο ούτε για αστείο . Μου έκανε ενα πολυ καλό Μασαζ για μια ώρα και τίποτα άλλο . Θα ξαναπάω για το Μασαζ , αλλα δε ξέρω αν υπαρχει σύνθημα για παρακάτω .Θα πάω σήμερα το μεσημέρι και θα κάνω δοκιμή για παρακάτω . Θα ενημερωσω για τη συνέχεια
Παιδιά η κόρη δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει φραπέ. Αν υπήρχε μια περίπτωση να δίνει φραπε η μάνα δεν γίνεται να δίνει και η κόρη! Κόψτε τις τσόντες!Πήγα , συνάντηση με τη κόρη , πετσέτα την οποία οταν έκανε Μασαζ στη πλάτη την είχε κατεβάσει τελείως χαμηλά , περάσματα στο επίμαχο σημείο ούτε για αστείο . Μου έκανε ενα πολυ καλό Μασαζ για μια ώρα και τίποτα άλλο . Θα ξαναπάω για το Μασαζ , αλλα δε ξέρω αν υπαρχει σύνθημα για παρακάτω .
Μακρυααα..ενας αλλος συναγωνιστης..ειπεν οτι τον εκλεψε..
Υπάρχει ακόμα αυτή με το αρχαιοελληνικό μασάζ??Υπάρχει περίπτωση να ξέρετε πως αυτή είναι με το αρχαιοελληνικό μασάζ στο τζάκι, η οποία δεν μάθαμε ποτέ αν δίνει φραπέ. Μόνο κάποιος συναγωνιστής είχε πει πως σε ξεκινάει ανάποδα το μασάζ και γυμνός σίγουρα.
ΜεταΥπάρχει ακόμα αυτή με το αρχαιοελληνικό μασάζ??
Κάπου Ψυχικό ήταν??
Είχα μιλήσει κι εγώ όταν ήταν Ψυχικό αλλά δεν ψηθηκα τότε να πάω...Μετα
Έμαθα πως είχε πάει Καλλιθέα νομίζω μια φορά την είχα πάρει πριν 3 χρόνια τηλ από αγγελία στο poulato και μου είχε πει Καλλιθέα. Σε χύμα ερώτηση για φραπέ κάπως με τρόπο μου το ψιλό απέκλεισε αν θυμάμαι καλά, αλλά άφησε κάποια υπόνοια. Δεν πήγα ποτε τελικά και χάθηκε κιόλας.
μην είστε ρατσιστές ρε σεις 2025 κοντά....
βάλτε κι εμάς τους μασέρ στο παιχνίδι
εννοώ στο θρεντ... στο πηγάδι κατουρήσαμε εμείς;