Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
50 ευρώ η μαλακή με το ζόρι..αρχικά ζήτησε 70...συμφωνία στα 50 ολλα μαζί ως τελικό ποσο
Ποτε δεν εχει κανει μασαζ χωρις πετσετα, ποσο μαλλον υπονοια για φραπε η κορη. Οποτε μαλλον λες μουφες για να της την πεσουν και να την πρηξουν. Μακαρι να εκανε, αλλα δεν. Γι'αυτο και εγω εχω παψει να ασχολουμαι μαζι της . Το μασαζ της ειναι καλο.

LEON20

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2024
Like
94
Πόντοι
0
Φίλε σε διπλό που έχω πάρει πριν χρόνια με θεία Ελένη και Χαρά, η θεία με τσιμπουκωνε και η χαρά μου ρούφαγε το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Ultra cult σκηνικό. Μπορεί να πέρασαν και 6 χρόνια από τότε και μου είχε πει η Ελεναρα τότε αν θες στο δίνω το τηλ να κανονίζεις απευθείας μαζί της, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και ο μαλακάς είπα όχι. Εποχές για όποιον θυμάται στα 60€ πριν καεί το σπίτι της.

Υ.γ. Σαν το τριβείο στον κωλο σου και να βλέπεις τα λιοντάρια να κυνηγούν τις γαζέλες, τέτοιο σκηνικό δεν θα ξανάυπάρξει πουθενά!
Φίλε το υ.γ. είναι όλα τα λεφτά.

Stallone

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Κριτικές
21
Like
630
Πόντοι
990
Άκου τύπε επειδή εδώ στο μπου είμαστε πολιτισμένοι γουόκ τύποι θα σου πω ήρεμα τα εξής..

Μωρή πουστάρα, ντιγκιντάγκα, πισωγλέντη, οπισθογαμικέ, Ασλάνη, ξεκωλιασμένη, ξεφωνημένη, πούσταρχε, χαϊδοκώλη, πισωγλεντζέ, κωλοσφυρίχτρα, πουστάρδα, φιρφιρή, γαμιολία, λουμπίνα, πουσταρίκο, σουβλίτσα, πουρολουμπίνα τα μπογαλάκια σου και σε άλλη π

Εάν πάει κανένας να μας πει τι προσφέρει το menu γιατί φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό....

Stallone

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Κριτικές
21
Like
630
Πόντοι
990
Καλησπέρα σε όλους τους μύστες....
Επειδή χρόνια μύστης στους οίκους είπα να δοκιμάσω κανένα massage στο χώρο της που να δίνει και έξτρα υπηρεσίες αλλά όχι τα γνωστά μασατζικα με πολλές κοπέλες αλλά τα prive που είναι μόνο η κοπέλα .
Έχετε τίποτα καλό υπόψιν να προτείνετε.???.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.564
Πόντοι
456
ποια η διαφορα του πουσταρχου απο την πουσταρδα και τον πουσταρικο ?
giphy.gif

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
Πρωινή επίσκεψη Καλλιθέα στο meilla massage therapy.
Γυμνός χωρίς πετσέτα με περάσματα πολύ κοντινά μέχρι εκεί.
Κόστος 35 ευρώ με μια μικρή περίπου 25 χρονων
35€, πόση ώρα; βλέπεται η μικρή; ακούγεται καυλωτικο σαν εμπειρία, ίσως να αξίζει.το μασάζ καλό η μουφα;

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
Μια Λία κορεατισα Χολαργό, τι λέει;;; σίγουρα θα έχει αναφερθεί....μην βαρατε,.

bonor07

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2014
Like
392
Πόντοι
20
Υπάρχει περίπτωση να ξέρετε πως αυτή είναι με το αρχαιοελληνικό μασάζ στο τζάκι, η οποία δεν μάθαμε ποτέ αν δίνει φραπέ. Μόνο κάποιος συναγωνιστής είχε πει πως σε ξεκινάει ανάποδα το μασάζ και γυμνός σίγουρα.
Δεν ξέρω αν είναι αυτή αλλά όντως ξεκινάει ανάποδα το μασάζ αλλά με πετσετα.για έξτρα ούτε λογος

LEON20

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2024
Like
94
Πόντοι
0
Είναι η ωμή πραγματικότητα και πορνοπουλαδα γιατί τα παράσημα παραπέμπουν αλλού εδώ μέσα.
Το γνωρίζω καλά γιατί το έχω ζήσει. Η Θεία Ελένη ήταν μοναδική και αξεπέραστη σε αυτό που έκανε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697
Φίλε σε διπλό που έχω πάρει πριν χρόνια με θεία Ελένη και Χαρά, η θεία με τσιμπουκωνε και η χαρά μου ρούφαγε το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Ultra cult σκηνικό. Μπορεί να πέρασαν και 6 χρόνια από τότε και μου είχε πει η Ελεναρα τότε αν θες στο δίνω το τηλ να κανονίζεις απευθείας μαζί της, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και ο μαλακάς είπα όχι. Εποχές για όποιον θυμάται στα 60€ πριν καεί το σπίτι της.

Υ.γ. Σαν το τριβείο στον κωλο σου και να βλέπεις τα λιοντάρια να κυνηγούν τις γαζέλες, τέτοιο σκηνικό δεν θα ξανάυπάρξει πουθενά!
Καθοσουν μιάμιση ώρα έβλεπες general geographic την ώρα του μασάζ , το μασάζ ήταν φοβερό το γαμησι ακόμα καλύτερο και έπινες και τα ποτά σου

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.048
Πόντοι
441
Άκου τύπε επειδή εδώ στο μπου είμαστε πολιτισμένοι γουόκ τύποι θα σου πω ήρεμα τα εξής..

Μωρή πουστάρα, ντιγκιντάγκα, πισωγλέντη, οπισθογαμικέ, Ασλάνη, ξεκωλιασμένη, ξεφωνημένη, πούσταρχε, χαϊδοκώλη, πισωγλεντζέ, κωλοσφυρίχτρα, πουστάρδα, φιρφιρή, γαμιολία, λουμπίνα, πουσταρίκο, σουβλίτσα, πουρολουμπίνα τα μπογαλάκια σου και σε άλλη παραλία
Ξέχασες το ανεπανάληπτο: ΚΡΕΒΑΤΟΓΕΜΙΣΤΡΑ

Serpiko1980

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
153
Πόντοι
0
Η μάνα η Ελβίρα με δύο ενοίκια όταν είναι μόνη αν δώσεις λεφτά παραπάνω κάνει αλλά μόνο όταν είναι μονη της.
Το ίδιο και η μικρή στις Τζιτζιφιές.
Καλημέρα!
Πέρασα χθες από την μικρή στην Καλλιθέα Μια χαρά μασάζ, αλλά με μικρή πετσέτα σε καλύπτει. Ευγενικά προσπάθησα για κατι παραπάνω. Ευγενικά το απέφυγε

Δεν πρέπει να παίζει με τπτ εκεί. Για την μάνα δεν ξερω

tsantila

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2023
Like
32
Πόντοι
0
Η μάνα η Ελβίρα με δύο ενοίκια όταν είναι μόνη αν δώσεις λεφτά παραπάνω κάνει αλλά μόνο όταν είναι μονη της.
Το ίδιο και η μικρή στις Τζιτζιφιές.
Εγώ δύο φορές που πήγα μόνο μασαζ

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
112
Πόντοι
1
Καλημερα ! Στην Καλλιθεα υπαρχει καποιο μασατζιδικο ή κοπελα που να προσφερει μασαζ και εκτονωση;

Ntoutce93

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι. Είμαι αρχάριος στο κομμάτι του μασάζ και θέλω να δοκιμάσω. Υπάρχει κάποια εύλογη κυρία να μου προτείνεται; Ανεξερεύνητη ηλικίας που να προσφέρει φραπέ. Ευχαριστώ εκ των προτερων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom