Ηρακλής 19
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 422
- Πόντοι
- 21
Επιεικώς ασχημη. Πληρωνει κοσμος αυτη για να τους κανει μασαζ κ μπριζολες? Υπαρχει προβλημα τελικα.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Αυτή εδώ τύπε
Σε προσφατη επίσκεψη μου που είχα όρεξη για extreme cult situations καθώς μου τον λαδωνε και έκανε τα τοπικά της κολπα, της λες βάλτον στο στόμα σου λιγάκι, μου λέει είναι extra large o πουτσος σου και θα χτυπάει την αμυγδαλή μου. Δεν πιστευω οτι κάνει κάτι παραπανω, πλεον έστω.Η Θεία Λίτσα ολα τα κανει και συμφέρει , σπανια θα την δείς άκεφη ,οτι της ζητησεις θα πει ναί .Αν παραβλεψεις την ηλικία και το σωματοτυπο της ..... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ και όμιλητική και παίρνει 25 ευρώ
Ανέβασε σήμερα story ότι λόγω του μεγάλου αριθμού μνμ (απορώ δλδ με τα γούστα τους) ότι δεν προλαβαίνει να απαντάει και προτιμά καλύτερα μνμ στο βαιμπερ!!!Δεν απαντάει πουθενά, με τίποτα όμως. Ίσως θέλει λίγο το χρόνο
Εγώ είχα ψηθεί , αλλά διάβασα λίγο πιο πίσω ότι κάνει μόνο μασάζ οπότε όπως γράφτηκα , ξεγραφτηκα.Ανέβασε σήμερα story ότι λόγω του μεγάλου αριθμού μνμ (απορώ δλδ με τα γούστα τους) ότι δεν προλαβαίνει να απαντάει και προτιμά καλύτερα μνμ στο βαιμπερ!!!
Μα δεν απαντάει πουθενά ούτε στο Viber ούτε σηκώνει τηλέφωνοΑνέβασε σήμερα story ότι λόγω του μεγάλου αριθμού μνμ (απορώ δλδ με τα γούστα τους) ότι δεν προλαβαίνει να απαντάει και προτιμά καλύτερα μνμ στο βαιμπερ!!!
Μα δεν απαντάει πουθενά ούτε στο Viber ούτε σηκώνει τηλέφωνο
Προχωραει αυτη περα απ το μασαζ ή τζαμπα κουβεντιαζουμε εδω μεσα?Μα δεν απαντάει πουθενά ούτε στο Viber ούτε σηκώνει τηλέφωνο
Προχωραει αυτη περα απ το μασαζ ή τζαμπα κουβεντιαζουμε εδω μεσα?
Πώς πάει, φίλοι μου;
Σας τα παίρνουν ακόμα οι μασέζ τα κατοστάρικα για μαλακία;
Και λίγα λεςΕπιεικώς ασχημη. Πληρωνει κοσμος αυτη για να τους κανει μασαζ κ μπριζολες? Υπαρχει προβλημα τελικα.
Τζατζίκι έχει, τύποι;
Εννοειται!!!Άρα οι φωτογραφίες στην αγγελία είναι ψεύτικες;;;