You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (7 μέλη και 21 επισκέπτες)
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.622
- Πόντοι
- 206
Από ότι βλέπω στα stories της είναι σίγουρα 90-100 κιλάΞένια Δεληγιάννη, έχει σελίδα στο FB Aloha massage. Εκεί έχει όλες τις πληροφορίες.
Υπόψη, σε προηγούμενα ποστ διάβασα πως έχει πάρει κιλά.
Δεν έχω πάρει.
Τι είδος μασάζ επέλεξες;Μασάζ με εσώρουχο; Αν θες δώσε info.Δεν άφησε κανένα υπονοούμενο;Καλησπέρα σε όλους. Καταδρομική στην Μαίρη, πολύ καλό μασάζ, αλλά μέχρι εκεί. Ανήκει στα δεν από ό,τι φαίνεται
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.533
- Πόντοι
- 216
Είναι στουρνάρι και αν γίνει 29 θα έχει nickName: stournari29Ο εγγονός της έχει περάσει τα 20 νομίζω..
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.622
- Πόντοι
- 206
Είναι στουρνάρι και αν γίνει 29 θα έχει nickName: stournari29
Για πες φάση μύστη. Έκλεισε ραντεβού για μασάζ και πέτυχε τη θεία του?
mutsodringo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Για πες φάση μύστη. Έκλεισε ραντεβού για μασάζ και πέτυχε τη θεία του?
Εχει αλλαξει τηλεφωνο φιλε.
ΜΑΙΡΗ 100% ΕΛΛΗΝΙΔΑ - ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ MASSAGE!!
6981663697 τηλ επικοινωνίας.. 6947082712 viber Μαίρη Ελληνίδα 45 προσφέρω χαλαρωτικό αισθησιακό μασαζ σε χώρο δικό μου στο κεντρο με happy ending. Σε περιμένω να βγάλεις αρνητική ενέργεια της μέρας! Mε εχεμύθεια, διακριτικότητα και πάνω απ'όλα σεβασμό σε σοβαρούς κυρίους που ξέρουν τι ζητάνε. Αν...
kanesex.com
Μασάζ δυνατό στην πλάτη, χωρίς εσώρουχο με το ζόρι για να μην λερωθεί, σε ερώτηση για αισθησιακό , παρεξηγήθηκε. Το μασάζ όμως πολύ καλό.Τι είδος μασάζ επέλεξες;Μασάζ με εσώρουχο; Αν θες δώσε info.Δεν άφησε κανένα υπονοούμενο;
Akatergastos Outlaw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.083
- Πόντοι
- 361
Ποσά πλήρωσες ; Μπανάκι είχε ο χώρος ; Πιστεύω παίζει ξεκλείδωμα …Μασάζ δυνατό στην πλάτη, χωρίς εσώρουχο με το ζόρι για να μην λερωθεί, σε ερώτηση για αισθησιακό , παρεξηγήθηκε. Το μασάζ όμως πολύ καλό.
Καλησπέρα, καινούργιος στο Μπου…..μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλ της Θείας Ελένης; Σας ευχαριστώ πολύΜάγκες η θεία Ελένη στο κομμάτι του μασαζ είναι ότι καλύτερο. Τελεία και παύλα. Στα υπόλοιπα παίζει ρόλο το μεράκι του καθενός.
Αν ξεκλειδωσεις την συγκεκριμενη θα σου βγαλω το καπελο.Ειχα προσπαθησει πιο παλια αλλα δεν.Βεβαια ο καθε αντρας εχει τον τροπο του.Μπανιο εχει πολυ καθαρο.Δεν ηταν ακριβο το μασαζ θυμαμαι.Ποσά πλήρωσες ; Μπανάκι είχε ο χώρος ; Πιστεύω παίζει ξεκλείδωμα …
σταμάτησε. τέλος.Καλησπέρα, καινούργιος στο Μπου…..μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλ της Θείας Ελένης; Σας ευχαριστώ πολύ
θα πούμε την Ελένη Ελενίτσα.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.667
- Πόντοι
- 2.256
Καλησπέρα, καινούργιος στο Μπου…..μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλ της Θείας Ελένης; Σας ευχαριστώ πολύ
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.622
- Πόντοι
- 206
Καλησπέρα, καινούργιος στο Μπου…..μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλ της Θείας Ελένης; Σας ευχαριστώ πολύ
Έλα μύστη 2109404594, πάρε κορεγκα μαζι
Εδω μιλας με γραμματεα της για να κλεισεις...Εχει αλλαξει τηλεφωνο φιλε.
ΜΑΙΡΗ 100% ΕΛΛΗΝΙΔΑ - ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ MASSAGE!!
6981663697 τηλ επικοινωνίας.. 6947082712 viber Μαίρη Ελληνίδα 45 προσφέρω χαλαρωτικό αισθησιακό μασαζ σε χώρο δικό μου στο κεντρο με happy ending. Σε περιμένω να βγάλεις αρνητική ενέργεια της μέρας! Mε εχεμύθεια, διακριτικότητα και πάνω απ'όλα σεβασμό σε σοβαρούς κυρίους που ξέρουν τι ζητάνε. Αν...kanesex.com
atsalakotos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 118
- Πόντοι
- 1
Έχουμε καμία εμπειρία από την κυρία στην Σαλαμίνα?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Δεν έχει απαντήσει ποτέ στα μηνύματα μουΠερίεργο για marialenaaaa____ παλιά συναγωνιστής είχε γράψει ότι το πάει τέρμα. Αλλά αν παίζουν γονείς κλπ σπίτι γαμησετα φίλε. Δράμα η φάση γελάει ο κόσμος. Αν άλλος συναγωνιστής έχει άλλη έμπειρεια να μας πει γιατί είναι πολύ δυνατό το κορασι
Σταμάτησε τη δουλειά εδώ και τρεις εβδομάδες και δε θα ξαναδουλέψειΜπαμπουσκα θεία-ελενη..
Στο ρωσικό προτεκτοράτο (Καλλιθέα)..
Τηλ στις προηγούμενες σελίδες..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις