papwolf
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2012
- Like
- 413
- Πόντοι
- 21
Ποια είναι αυτή ρε παιδιά...?δουλευει! παρε τηλ.
Ποια είναι αυτή ρε παιδιά...?δουλευει! παρε τηλ.
Ποσο παει το μαλλί?? Παει απο μονο του σε φραπε? Γτ κανει μασαζ χρονια ξερω απο φιλο...55-60 μ.της διπλανής πόρτας γειτονισα.. καθαρός χωρος..εξαιρετικό μασάζ....κ στο τέλος φραπεδακι.... όχι κάτι παραπάνω...αλλά όλα με προδερμ κ ;αγαπη..
Σωστα αυτη ειναι.Εχει και αγγελια στην χ.ε.Έχει αναφερθεί ξανά στο νήμα με τις αποτριχώσεις η συγκεκριμένη με άσχημη αναφορά για την καθαριότητα. Εάν θυμάμαι σωστά χώρο κάπου στην Ν. Φιλαδέλφεια.
Εγινε σας ευχαριστω πολυΑκριβώς
Γύρω στο 50αρι ήταν ..δ ξέρω αν φέτος άλλαξε κάτι ..Ποσο παει το μαλλί?? Παει απο μονο του σε φραπε? Γτ κανει μασαζ χρονια ξερω απο φιλο...
Ποια είναι αυτή ρε παιδιά...?
Lilly 38 χρονων ....Ειμαι μια γυναικα της διπλανης πορτας....
Γεια σου μωρο μου ειμαι η Λιλυ μια γυναικα της διπλανης πορτας που παντα ηθελες να πηδηξεις στα κρυφα!!! Ουκρανεζα 1.70 υψος 60 κιλα με βυζαρες για να βαλεις τον πουτσο σου μεσα και να μουδιαζεις απο την καυλα μεχρι την ωρα που θα χυνεις πανω τους και εγω θα στον βαλω στο στομα μου να στον...kanesex.com
Επιμένω πως η συγκεκριμένη είναι η καλύτερη επιλογή σε μασάζ πιπα σεξ χαρακτήρα.
Σε μασάζ είναι απίστευτη
Νομίζω πως γράφει αναλυτικά η αγγελία της τι χρεώνει.τι χρεώνει ?
Μόνο χέρι το Μαξ σε όλους ε? Κρίμα εμένα μαρεσει αλλα για σκέτο χέρι ήμουν οκ στα 16 μου , τώρα όχιΠαίζει φραπε με 40€
δουλευει! παρε τηλ.
Ε πες και σε μας που δεν ξέρουμε, για να μάθουμε...Κάτι που ξέχασα να πω για θεία λιτσα. Αρκετά καλτ περσονα το καλύτερο ήταν όταν κατέβηκε να ξεκλειδώσει την είσοδο....όσοι έχετε πάει καταλαβαίνετε τι εννοω
Tωρα θα το ξεκινησε αυτό .Ε πες και σε μας που δεν ξέρουμε, για να μάθουμε...
Τι τραβάμε με τις γιαγιάδες ρε φίλε...Tωρα θα το ξεκινησε αυτό .
Η Θεία Λίτσα πηδιέται κιόλας η μόνο φραπέ κάνει ?Ήταν κλειδωμένη η κατω πόρτα της το λεω και κατεβαίνει ετσι κάτω.
Διαλογος:
-παλι κλειδωσανε;;
-που πας έτσι με τη μασκα;;
-κάλυψη απόκρυψη
Γέλια και οι δύο μας.
Τελικά δεν υπαρχει καλύτερα πράγμα από την καλτιλα