Kwstaki134
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 170
- Πόντοι
- 0
Αυτά τα στοιχεία έχω .. το ραντεβού είναι την Παρασκευή οπότε θα πάω και ότι γίνει χαχαΚατι πιο συγκεκριμένο για Ηλιαννα Μενιδι?
Αυτά τα στοιχεία έχω .. το ραντεβού είναι την Παρασκευή οπότε θα πάω και ότι γίνει χαχαΚατι πιο συγκεκριμένο για Ηλιαννα Μενιδι?
Έχει αγγελία κάπου? Η κάποιο άλλο τρόπο επικοινωνίας?Αυτά τα στοιχεία έχω .. το ραντεβού είναι την Παρασκευή οπότε θα πάω και ότι γίνει χαχα
Ειχα πετυχει και εγω μια με το ονομα mairy mary και τελικα δεν της αρεσε το προφιλ μου, και τα ακυρωσε ολα ,μιλαγε μονο απο το μεσενζερ και μου εστειλε οτι δεν και εκανα λαθος και βλακειες... μαλον ειναι η ιδιαΑυτά τα στοιχεία έχω .. το ραντεβού είναι την Παρασκευή οπότε θα πάω και ότι γίνει
Φίλε, που την βρήκες εσύ?Ειχα πετυχει και εγω μια με το ονομα mairy mary και τελικα δεν της αρεσε το προφιλ μου, και τα ακυρωσε ολα ,μιλαγε μονο απο το μεσενζερ και μου εστειλε οτι δεν και εκανα λαθος και βλακειες... μαλον ειναι η ιδια
Καλη τυχη
Θέλω και εγώ το τηλ ευχαριστώ πολύΚαλησπερα, ξερει κανενας για να μου στειλει το τηλεφωνο της θειας ελενης στην καλλιθεα????
Και εγώ το θέλωΑν θέλετε το τηλέφωνο της θείας Ελένης μπορώ να σας το δώσω. Το είχα βρει παλιότερα σε κάποιο μήνυμα εδώ και το έχω κρατήσει.
στο φατσοβιβλιο τυχαια ειχε στειλει και φωτο την οποια φυσικα την εσβησε επιτοπου, για φουλ την εκοβα και οχι μονο μασαζ...Φίλε, που την βρήκες εσύ?
Τελικά φίλε πως... πήγε το ραντεβού???Αυτά τα στοιχεία έχω .. το ραντεβού είναι την Παρασκευή οπότε θα πάω και ότι γίνει χαχα
Καλά αδερφε δεν εισαι και η εφορια, ρωτα, σιγα...Ρε παιδες στα σεπολια αθανατων 43 παίζει τπτ? Πηγαίνω κάτι παραγγελίες εκεί και με μισανοιχτη την πορτα βλέπω εναν χώρο σαν σαλόνι απο μασατζιδικο που έχουν και τοιχακια για να μην βλέπει ο ένας πελάτης τον αλλον. Και έχει περίεργο φωτισμό εκεί. Μια φορά μου άνοιξε ενα σχεδόν γκρανι και σήμερα μια 28αρα παχουλουλα. Εγώ δυστυχώς λογω της δουλειάς μου δεν μπορώ να ρωτήσω
Μασαζ με cd player να παιζει μουσικη. Παλια εκανε φουλ, τωρα δεν ξερω. 50 ευρωΚαλησπερα,ήθελα να ρωτήσω για την Χρυσαυγή(Δρακουμέλ) αν αξίζει για 1 φορά και τι ακριβώς κάνει;
Αν σαρεσει η φάση τρας μονοΚαλησπερα,ήθελα να ρωτήσω για την Χρυσαυγή(Δρακουμέλ) αν αξίζει για 1 φορά και τι ακριβώς κάνει;
Ουτε για μισή... Εκτός αν θέλεις να καυχιέσαι για το υπέρτατο μπάζωμα....Καλησπερα,ήθελα να ρωτήσω για την Χρυσαυγή(Δρακουμέλ) αν αξίζει για 1 φορά και τι ακριβώς κάνει;
Θεία Λιτσα,25 ευρώ.Ρε σεις έχω μια απορία ποια είναι το πιο οικονομικά μέρη που μπορώ να έχω ένα μασάζ με εκτόνωση (έστω και με το χέρι στην Αθήνα)
Φίλε τι έγινε με το ραντεβού τελικά?Αυτά τα στοιχεία έχω .. το ραντεβού είναι την Παρασκευή οπότε θα πάω και ότι γίνει χαχα
Ποια είναι αυτή φίλε????Θεία Λιτσα,25 ευρώ.
Έχουμε πληροφορίες; Με ενδιαφέρει χαλαρωτικό μασαζάκι με τελείωμα χέρι χωρίς σεξΘεία Λιτσα,25 ευρώ.