Xαιρετώ την παρέα! Επειδή την Άννα την βρήκα κι εγώ από αγγελία και δεν είχε γράψει κανείς εδώ μέσα μέχρι τότε, και επειδή (κυρίως) μου αρέσουν τα κασκαντεριλίκια, είπα να δοκιμάσω (2022). Επικοινωνία πράγματι λίγο δύσκολη, δεν το σηκώνει (το τηλέφωνο, χα!) αμέσως, πράγματι θέλει να δει αν είσαι "σοβαρός" και όχι καυλάντας, αλλά κάνει εκείνη μετά αναπάντητη! Επισης στο 3ο τηλέφωνο για συνάντηση (είχαμε ήδη βρεθεί 2 φορές) έκανε ότι δεν με θυμόταν και με ρώταγε επίμονα αν έχω ξαναπάει! Στην πολυκατοικία υπάρχει πράγματι μία γριούλα που είναι και διαχειρίστρια και της έχει κάνει θέμα αρκετές φορές! Μια φορά που με είδε και με ρώτησε που πάω, είπα σε μια φοιτήτρια μου, αν και δεν νομίζω να το πίστεψε (παρά το γεγονός ότι είμαι δείχνω αρκετά σοβαρός! Χαχα! Τα 50€ που αναφέρει στην διαφήμιση είναι μόνο για σεξ! Εάν κάποιος θέλει και μασάζ, ανεβαίνει στα 60. Πάντως αν και το 60άρι δεν είναι πολύ, προσωπικά από τις 3 φορές που πήγα μόνο την μία έκανα και μασάζ το οποίο είναι απλά ΟΚ. Το δυνατό της σημείο είναι το sex! Το κορμί της είναι όντως για πολλά "χιλιόμετρα", αν ήμουν 30 χρόνια μικρότερος θα μου είχε πάρει όλο το χαρτί! Επειδή είμαι γνωστός φαν του στοματικού να πω ότι τα δεχεται όλα όπου θέλει ο "πελάτης" (στόμα. πρόσωπο, βυζιά) χωρίς πρόβλημα. Γενικά δεν έχω κλάψει το 50άρικο, απλά έχω κολλήσει τελευταία με το Ζανόσπιτο και με ένα κινεζάκι τα οποία κοστίζουν λίγο παραπάνω αλλά στο μασάζ είναι κορυφαίες επιλογές! Περισσότερες πληροφορίες με πμ.
Υγιαίνετε!