MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 206
Καλησπέρα συνάδελφοι είχα όρεξη που λέτε για κασκαντεριλικια να μην βαδίσω στα γνωστά μονοπάτια και άνοιξα τις αγγελίες να βρω κάτι οικονομικό γιατί κάσκαντερ κασκαντέρ αλλά μην τα κλαίμε κιόλας έτσι βρήκα την παρακάτω αγγελία
Έχω πανέμορφο φυσικό στήθος. Με ένα τηλεφώνημα στο 6976898334 θα με κάνεις δική σου. - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Παίρνω τηλέφωνο δεν το σηκώνει και μετά από λίγο από άλλο τηλέφωνο με παίρνει και μου λέει καλησπέρα με πήρατε ναι λέω ενδιαφέρομαι για το μασάζ οκ λέει είμαι νέο κόσμο τέλεια λέω είμαι κοντά πόσο παρακαλώ κοστίζει η συνεδρία 80 λέει άντε να στο κάνω 60 οκ λέω έρχομαι σε ένα τέταρτο είμαι κοντά ααα μου λέει επειδή είναι αργά θα το κάνουμε 80 στραβωνω λέω δεν πειράζει άλλη μέρα τότε που θα είναι νωρίς το κλείνουμε. Τσουπ μήνυμα και μου γράφει θες να έρθεις σημεα... ναι λέω και μου δίνει διεύθυνση ξεκινάω σε δέκα με δεκαπέντε λεπτά θα είμαι εκεί τι κανω. Οκ απαντάει.
Αφού έκανα 10 λεπτά να βρω να παρκάρω γιατί νέος Κόσμος είναι αυτός φτάνω στην διεύθυνση που μου είχε δώσει και τις γράφω έφτασα....δεν απαντάει παίρνω δύο τηλέφωνα και περιμένω πέρασαν δέκα λεπτά και τις γράφω φεύγω δεν γίνεται να περιμένω άλλο λίγο πριν φτάσω στο αυτοκίνητο για να φύγω μου απαντάει και τις λέω που είσαι περιμένα από κάτω....και τι γυριζει και μου λέει...λες ψέματα στείλε φωτό από την είσοδο ααααα δεν θα τα πάμε καλά λέω από μέσα μου αλλά κάνε υπομονή αφού φτάσαμε τις στέλνω φωτο μου λέει στείλε και εσένα να σε δω τις στέλνω και φωτό μου μαλάκια έκανα αλλά τεσπα , μου λέει ωραίο αγόρι είσαι βρε τις κάνω άστα αυτά θα ανοίξεις τι θα γινει;;;; Και μου απαντάει αύριο ελα....δεν πας καλά τις κάνω δεν υπάρχει περίπτωση άντε γεια .....μου κάνει ήρθε ο άντρας μου δεν γίνεται....μπλέξαμε με τρελή λέω μπλοκάρω αριθμούς και έφυγα.....
Περιέγραψα όσο ποιο σύντομα τι έγινε η γυναίκα είναι παλαβή προσοχή συνάδελφοι δεν ξέρω άλλος αν είχε εμπειρία να μας πει.
πραγματικα οτι ναναι ομως, που να ανεβαινες πανω και να ερχοταν και ο αντρας της, οικογενειακες ιστοριες φαση