Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Κοντεύει τα 60... οποιος θελει ας δοκιμασει

OP
OP
mastura

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
στην Καλλιθέα υπάρχουν πάρα πολλά μασατζίδικα και κρυφά και φανερά και για το θέμα αυτό που είπες... 60 χρόνων δεν έχει καμία σημασία εάν η άλλη διατηρείται σε φόρμα και την εμφάνιση. Και μην ξεχνιόμαστε η γριά η κότα έχει το ζουμί πάντα :hi:

Red passion 69

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Στην καλλιθεα που υπάρχει κανένα καλό για φραπέ και για κανένα χουφτώματακι;;;;;

OP
OP
mastura

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Σιβιτανίδου και Δαβάκη έχουν μέχρι και μεγάλες ταμπέλες απέξω αμα δεις δεξιά και αριστερά  τα κρυφά μετά είναι πίσω από την πλατεία Δαβάκη το άλλο στα 142 με φρου-φρου στην πλατεία Κύπρου και δεν ξέρω εαν έχει ακόμα το χώρο κοντά στο σταθμό της Καλλιθέας η Λίζα η Αλβανίδα.....................και πάει λέγοντας

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
ΝΑι την Φωτεινή εννοώ. Η Λίζα έχει φύγει από την Καλλιθεα

mitsosoft

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Like
158
Πόντοι
1
Ωραιος, θενξς!!!

Αυτή δεν ειναι που ηταν παλια αχιλεως πανω απο την αντιντας η κανω λαθος? κατι μου θυμιζει

Sancho Panza

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
7
Like
310
Πόντοι
301

Καταδρομικη προ ολιγων ημερων λοιπον στην ορεξατη απο το τηλ. Μαγκυ/Ζωη/Μαντω (τα 3 ονοματα που χρησιμοποιει...η μηπως εχει κι αλλα??) Χωρος αρκετα μεγαλος στην Β.Σοφιας, προγραμματα μισης και μιας ωρας με 40 εως 50 ευρω για happy end και πιπα εως φουλ προγραμμα χωρις λοκω. Εντυπωσεις μετριες καθως η κοπελα γυρω στα 35 εχει συμπαθητικο παρουσιαστικο, διαθεση να γδυθει κατα τη διαρκεια του μασαζ και εκπληκτικες 3-4αρες βυζαρες φυσικες. Ομως το μασαζ της ειναι αρκετα διεκπεραιωτικο, συμφωνησα για προγραμμα μιας ωρας με 40 και μολις που καθισα 35' γτ ημουν μπουκωμενος και τελειωσα σχετικα ευκολα. Μπανιο επειικως τραγικο με αμφιβολη πετσετα, τεσπα κλεισαμε με σουρεαλ ατακα οταν θελησα μετα την πιπα και την χειρομαλαξη να τελειωσω στα βυζια της και μου ειπε ...''οχι στα παιδια''  :think:  :happy:  :happy:  :happy:

OP
OP
mastura

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
ξέρει κανένας γιατί μαντάμ Λίτσα στην Εθνάρχου Μακαρίου στο τέταρτο όροφο στο στενό αν λειτουργεί ακόμα έχω χάσει το τηλέφωνό της κατά καιρούς έφερνε καλά κοματια

lakis707

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2008
Like
40
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλή σαρακοστή... Στην Καλλιθέα στον κεντρικό στο 182 μια νταρντάνα ρωσίδα που έφερνε κατα καιρούς και κανα δυο καλά κομμάτια αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει πλέον.. εχω καιρό να πάω ... δεν βοήθησα αλλα αν εχει κανείς εικόνα από εκεί ας βοηθήσει...

OP
OP
mastura

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Καλησπέρα και καλή σαρακοστή... Στην Καλλιθέα στον κεντρικό στο 182 μια νταρντάνα ρωσίδα που έφερνε κατα καιρούς και κανα δυο καλά κομμάτια αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει πλέον.. εχω καιρό να πάω ... δεν βοήθησα αλλα αν εχει κανείς εικόνα από εκεί ας βοηθήσει...
142 όχι 182

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.234
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα σε όλους! Ξέρει κανείς αν παίζει κάτι από Περιστέρι, Αιγάλεω, Κορυδαλλό ή έστω Πειραιά? για μασάζ μιλάω και τουλάχιστον φραπεδιά!

OP
OP
mastura

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26

Stories