Άλλες δύο...Υπάρχει άλλη κοπέλα εκτός Ελένης?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Χρειαζεται ραντεβου ή πας και απευθειας;Άλλες δύο...
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Έχεις άλλες πληροφορίες φίλε? Προχωράνε και οι άλλες δύο φουλ?Άλλες δύο...
Vip Beauty μεταξουργειο με Ελενη. Ο χωρος του δωματιου κομπλε με καναπε για τα μετέπειτα.Μπανιο εχει ενα εξω απ'τα δωματια,το οποιο δεν εχει ζεστο νερο λογω τεχνικων προβληματων.Ευτυχως ειχα κανει στο σπιτι το πρωι.
Η Ελενη εχει καποια κιλα παραπανω προειδοποιώ,οσοι γουσταρετε μεγαλους κωλους και βυζια οπως εγω,αξιζει μια δοκιμη.Προσωπο ειναι αυτο που λεμε σκυλι του πολεμου,εμενα προσωπικα με καυλωσε.
Μασαζακι απλο χαλαρωτικο,χωρις βιασυνες,σε περναει απο πανω ως κατω.
Δευτερο μερος με πιπα καλη,οχι κατι που θα σου μεινει αξεχαστο αλλα μαζι με κατι καυλωτικα που μου ελεγε,ανεβασε το επιπεδο.
Γαμησακι κομπλε,εδωσε πονο στο καβαλημα,μετα στα τεσσερα και της ζητησα να με τελειωσει με πιπα και βυζομαλακια.
Μια χαρα περασα και ειδικα για 70 ευρω την κατατάσσω στα vfm.Θα ξαναπαω να δοκιμασω και τις αλλες δυο.
Η Ελενη εχει καποια κιλα παραπανω προειδοποιώ,οσοι γουσταρετε μεγαλους κωλους και βυζια οπως εγω,αξιζει μια δοκιμη.Προσωπο ειναι αυτο που λεμε σκυλι του πολεμου,εμενα προσωπικα με καυλωσε.
Δευτερο μερος με πιπα καλη,οχι κατι που θα σου μεινει αξεχαστο αλλα μαζι με κατι καυλωτικα που μου ελεγε,ανεβασε το επιπεδο.
Γαμησακι κομπλε,εδωσε πονο στο καβαλημα,μετα στα τεσσερα και της ζητησα να με τελειωσει με πιπα και βυζομαλακια.
Μια χαρα περασα και ειδικα για 70 ευρω την κατατάσσω στα vfm.Θα ξαναπαω να δοκιμασω και τις αλλες δυο.
xamenos xamenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 610
- Πόντοι
- 81
Για κανε μια επιπλεον περιγραφη εξωτερικα. Υπαρχει καποια σελιδα να τη δουμε; Τελος η βυζομαλακια ειναι στο προγραμμα των 30 που διαβασα παραπανω ή οχι;Vip Beauty μεταξουργειο με Ελενη. Ο χωρος του δωματιου κομπλε με καναπε για τα μετέπειτα.Μπανιο εχει ενα εξω απ'τα δωματια,το οποιο δεν εχει ζεστο νερο λογω τεχνικων προβληματων.Ευτυχως ειχα κανει στο σπιτι το πρωι.
xamenos xamenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 610
- Πόντοι
- 81
Δεν μπορω να την βρω, θα κανεις εναν κοπο;Εχει σελιδα στο fb νομιζω αν θες να δεις. Τωρα αυτο που ρωτας με τη βυζομαλακια στα 30 δε το ξερω.Το προγραμμα παντως ειναι,30 μασαζ μαλακια,50 μασαζ πιπα,70 ολα μαζι.
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Είδες μήπως τις άλλες δύο??Vip Beauty μεταξουργειο με Ελενη. Ο χωρος του δωματιου κομπλε με καναπε για τα μετέπειτα.Μπανιο εχει ενα εξω απ'τα δωματια,το οποιο δεν εχει ζεστο νερο λογω τεχνικων προβληματων.Ευτυχως ειχα κανει στο σπιτι το πρωι.
Δεν μπορω να την βρω, θα κανεις εναν κοπο;
VipBeauty.gr | Peristérion
VipBeauty.gr, Peristeri. Gefällt 316 Mal · 3 Personen sprechen darüber. Κέντρο ευεξίας
www.facebook.com
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γραφει περιστερι βεβαια αλλα εχει μεταφερθει μεταξουργειο.
Οχι και ηθελα να τις δω ρε γαμωτο.Είδες μήπως τις άλλες δύο??
xamenos xamenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 610
- Πόντοι
- 81
Σε ευχαριστώ πολύ! Αυτή που περιγράφεις είναι η ξανθιά στις φωτό;VipBeauty.gr | Peristérion
VipBeauty.gr, Peristeri. Gefällt 316 Mal · 3 Personen sprechen darüber. Κέντρο ευεξίαςwww.facebook.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γραφει περιστερι βεβαια αλλα εχει μεταφερθει μεταξουργειο.
Οχι δεν ειναι αυτηΣε ευχαριστώ πολύ! Αυτή που περιγράφεις είναι η ξανθιά στις φωτό;
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 506
Δεν τις δειχνουν. Μονο σε γνωστους παλιους πελατες
Είδες μήπως τις άλλες δύο??
Εισαι σιγουρος για προγραμμα 30 ευρω?Στο τηλ. μου ειπε ξεκιναει απο 50 η 1 ωρα.Εχει σελιδα στο fb νομιζω αν θες να δεις. Τωρα αυτο που ρωτας με τη βυζομαλακια στα 30 δε το ξερω.Το προγραμμα παντως ειναι,30 μασαζ μαλακια,50 μασαζ πιπα,70 ολα μαζι.
Και 'μενα 50 μου ειπε στο τηλεφωνο αυτη που εχει τον οικο,αλλα διαβαζα για 30 εδω. Κατσε λεω να το ξεκαθαρισω πριν ξεκινησω μασαζ,μου ειπε τις τιμες που γραφω παραπανω.Εισαι σιγουρος για προγραμμα 30 ευρω?Στο τηλ. μου ειπε ξεκιναει απο 50 η 1 ωρα.
Και μιας και γραφουμε γι'αυτο το μαγαζι,να ρωτησω και 'γω,εχει δει κανεις τις αλλες δυο ή τις εχει παρει να μας πει αν αξιζουν?
Τότε σε εμένα πριν χρόνια, οχι δν είχε γδυθεί.Αυτη γδυνεται η οχι?
Ακούστηκε ότι εκεί δουλεύει τώρα και η Μαίρη από το πρώην Αχαρνών 85. Αληθεύει ;Δεν τις δειχνουν. Μονο σε γνωστους παλιους πελατες
xamenos xamenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 610
- Πόντοι
- 81
Αρα 30 ειναι το μασαζ με χερακι και happy ending ή δεν παιζει;Και 'μενα 50 μου ειπε στο τηλεφωνο αυτη που εχει τον οικο,αλλα διαβαζα για 30 εδω. Κατσε λεω να το ξεκαθαρισω πριν ξεκινησω μασαζ,μου ειπε τις τιμες που γραφω παραπανω.
Και μιας και γραφουμε γι'αυτο το μαγαζι,να ρωτησω και 'γω,εχει δει κανεις τις αλλες δυο ή τις εχει παρει να μας πει αν αξιζουν?
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 826
- Πόντοι
- 81
Έχει κανείς εικόνα ? Σε ανταλλαγή πληροφοριών για μασατζουδες που τα κάνουν όλα μου έδωσαν αυτό το τηλ το οποίο βγάζει πρόσφατη αγγελία. Όμως δεν το σήκωσε όταν πήρα . Εικόνα κανείς?.
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.604
- Πόντοι
- 206
Έχει κανείς εικόνα ? Σε ανταλλαγή πληροφοριών για μασατζουδες που τα κάνουν όλα μου έδωσαν αυτό το τηλ το οποίο βγάζει πρόσφατη αγγελία. Όμως δεν το σήκωσε όταν πήρα . Εικόνα κανείς?.
Μια δοκιμη θα σε πεισει μυστη. Παρε τηλ και ενημέρωσε και μας
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 54