Με τόσους σαβουρογάμηδες , κάποιος θα βγει και θα ρωτήσει : "τα παίρνει στη μάπα τουλάχιστον ο Θανάσης;"στην πρωτη αγγελια πατησα στο βαιμπερ τον αριθμο και βγαζει εναν θαναση
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Ρε μαλακα τι γίνεται ποια ? Να δεις θα έχει βαλει αγγελία για καμία γυναίκα του και θα γελάμε. Χαχαχαστην πρωτη αγγελια πατησα στο βαιμπερ τον αριθμο και βγαζει εναν θαναση
η δεύτερη ωστόσο ? Έχω στείλει και στα δύο και επειδή δεν είχα λάβει ακόμα απαντήσεις, ζήτησα ενημέρωση.
Όσες φορές εχω πάει εχω φύγει με απογοήτευση . Μια φορά είχα πετύχει μια θεα μελαχρινή που τα έκανε ολα σούπερ , αλλα το έριξε στο ατριπτιζ και στο ιδιωτικό και χάθηκεΜασατζίδικο, Σαπφούς 101 - Καλλιθέα
Μακριά , μούφα τρελή , άσε που ειναι γύρω στα 55 και άνω , χρόνων6975662868 Ειρήνη Ρωσίδα για μασάζ στα Νότια προάστεια - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
εδω εχει δοκιμασει καποιος ;
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Βαφτιστηκε μοντελο only fans χαχαχχαχαχαχ
Έχω μία απορία: μας ενδιαφέρει αυτό το galaxy;; είναι από αυτά που πάμε εμείς;; τι service προσφέρει;;;Καλησπερα συναγωνιστες.
Εχει παει καποιος προσφατα στο GALAXY MASSAGE - μασαζ αθηνα - μασαζ σε καλες τιμες
Εμπειριες, εντυπωσεις?
Ευχαριστώ!
Μήπως είναι εκτός θέματος το κάθε σχόλιο που φορά το galaxy;
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.991
- Πόντοι
- 1.706
Γιατί; ποια είναι;Βαφτιστηκε μοντελο only fans χαχαχχαχαχαχ
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει. Πήρε κανένας πληροφορίες ή έκανε ραντεβού?https://www.car.gr/jobs/view/40930534-parexw-masaz-me-extra
https://www.car.gr/jobs/view/40920730-ellinida-koyklitsa-me-kabyles
Με αυτές τι παίζει? Έχουν και χώρο η μόνο κατ'οικον?
ALITIS84
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2017
- Like
- 176
- Πόντοι
- 1
Έχουμε κάποιο τηλέφωνο για την συγκεκριμένη;Βαφτιστηκε μοντελο only fans χαχαχχαχαχαχ
Μετα απο πολλές προπαθειες πήγα εχθές . Δεν είχε καθόλου διάθεση και το έκανε καθαρά σαν αγγαρεία . Για εμένα έχει χάσει το παλιό ταπεραμέντο που είχε .Δε θα ξανά επιχειρήσωΝαι πραγματικές
Tsili 5142
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2023
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Μυστες γνωριζει καποιος πληροφοριες για ξενια δεληγιαννη νεα σμυρνη και για meilla massage καλλιθεα?
Εδω και πολυ καιρο το κανει αγγαρεια, ειδικα αν της πεις για δευτερη φορα της γυριζει το ματι αναποδαΜετα απο πολλές προπαθειες πήγα εχθές . Δεν είχε καθόλου διάθεση και το έκανε καθαρά σαν αγγαρεία . Για εμένα έχει χάσει το παλιό ταπεραμέντο που είχε .Δε θα ξανά επιχειρήσω
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Μακριά ,καλούτσικο μεν μασάζ αλλά αυστηρά με πετσέτα .Αυτή η Γκαλινα στους αγίους Αναργύρους τι λέει?προχωράει σε μπριζόλα μετά το μασάζ?Από υπηρεσίες τι λέει?
τιποτα παραπανω αδερφε,ειχα παει πριν μηνες λογω του οτι βρισκεται πολυ κοντα προ ημερων της εστειλα μηνυμα μηπως τυχον αναθεωρησει και προχωρησει τουλαχιστον σε εκτονωση για να την ξαναεπισκεφτω και μου ζητησε 100 ευρω!Αυτή η Γκαλινα στους αγίους Αναργύρους τι λέει?προχωράει σε μπριζόλα μετά το μασάζ?Από υπηρεσίες τι λέει?
Mονο μασάζ χωρίς περιθώριο για κάτι άλλοΑυτή η Γκαλινα στους αγίους Αναργύρους τι λέει?προχωράει σε μπριζόλα μετά το μασάζ?Από υπηρεσίες τι λέει?
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
αυτή δουλεύει στο osmose σαν Αλίνα
jack reacher
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Δηλαδη 100 ευρω για 1 εκτονωση?τιποτα παραπανω αδερφε,ειχα παει πριν μηνες λογω του οτι βρισκεται πολυ κοντα προ ημερων της εστειλα μηνυμα μηπως τυχον αναθεωρησει και προχωρησει τουλαχιστον σε εκτονωση για να την ξαναεπισκεφτω και μου ζητησε 100 ευρω!
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Ωστε είναι θέμα τιμής και όχι αρχών , μάλιστα κυρά Γκαλίνα !τιποτα παραπανω αδερφε,ειχα παει πριν μηνες λογω του οτι βρισκεται πολυ κοντα προ ημερων της εστειλα μηνυμα μηπως τυχον αναθεωρησει και προχωρησει τουλαχιστον σε εκτονωση για να την ξαναεπισκεφτω και μου ζητησε 100 ευρω!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις