You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (2 μέλη και 63 επισκέπτες)
Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446
Καλά δεν έχει σημασία... Εγώ ακόμα παίρνω μηνύματα για το fb μίας μαύρης που είχα ανακαλύψει πέρυσι!!!δεν το έχω πια, το έσβησα.
Δεν σε απατά η μνήμη σου...Η Φωτεινή από Καλλιθέα μέχρι handjob δε φτάνει ή με απατά η μνήμη μου...?
Επειδή τυχαίνει να την ξέρω, είναι καθαρά μασαζ και ήταν και ψιλό τσιμπημένο! Ωστόσο δεν έχω πάει αλλά πιστεύω ότι ίσως και να προχωράει ( αυτό μου βγάζει τουλάχιστον όπως το πλασάρει)
Εκτος απο το facebook πως μπορουμε να επικοινωνησοτυμε μαζι της?Κι εμένα με έχει φάει η περιέργεια,αν δεν ημουν τόσο μακρυά...
Γκιλφοκωλάδας
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 571
- Πόντοι
- 20
Μια εμπειρία να παραθέσω για θεία ελενη συναθλητές μου...
Έψαχνα να συνδυάσω και δυνατό μασάζ και το κάτι παραπάνω και κατέληξα και εγώ σε έναν ζωντανό θρύλο του χώρου. Αργισα 15 λεπτά στο ραντεβού μας λόγο κινήσεις....δεν είχα και την πιο ευγενική αντιμετώπιση αλλά παμε παρακάτω. Πολύ καθαρός χώρος προσεγμένος μια επένδυση. Μπαίνω για ένα ντουζάκι και πάω με πετσέτα στο χώρο του μασάζ.... πραγματικά από τα καλύτερα μασάζ που μου έχουν κάνει αρκετή ώρα και με τεχνική όπως λίγες του χώρου ξέρουν. Ακολούθησε μετά από αρκετή ώρα μια φανταστική φραπεδια με καλαμάκι που πραγματικά συγκρίνετε με τις καλύτερες που έχω δεχθεί και μετά από λίγο προχωρήσαμε στο κυρίως πιάτο το οποίο ήταν κάπως μονότονο θα έλεγα...δεν ενθουσιαστικα.... συμπερασματικα ο συνδυασμός μασάζ με τα υπόλοιπα αρκετά καλά.αλλα για μια εμπειρία.δεν θα ξανα επισκέπτομουν την εν λόγο κυρία καθαρά για λόγο τιμής....υπυρεσιες μια χαρά αλλά μη ξεχνάμε ότι με 20 ευρώ και 50 βρίσκουμε διαμάντια.... βέβαια πληρώνεις και το μασάζ που ειναι απτα πιο δυνατά. Τέλος αν και με είχε χαλάσει λιγο η συμπεριφορά στην αρχή το διόρθωσε καθώς καθόμασταν πανω από 20 λεπτά και μιλάγαμε για τις εξελίξεις στην πολιτική και τα γεωπολιτικά παιχνίδια που γίνονται και επι του προσωπικού. Ότι θέλει ένας πορνοταξιδιωτης που εξερευνά νέες ηδονές.
Έψαχνα να συνδυάσω και δυνατό μασάζ και το κάτι παραπάνω και κατέληξα και εγώ σε έναν ζωντανό θρύλο του χώρου. Αργισα 15 λεπτά στο ραντεβού μας λόγο κινήσεις....δεν είχα και την πιο ευγενική αντιμετώπιση αλλά παμε παρακάτω. Πολύ καθαρός χώρος προσεγμένος μια επένδυση. Μπαίνω για ένα ντουζάκι και πάω με πετσέτα στο χώρο του μασάζ.... πραγματικά από τα καλύτερα μασάζ που μου έχουν κάνει αρκετή ώρα και με τεχνική όπως λίγες του χώρου ξέρουν. Ακολούθησε μετά από αρκετή ώρα μια φανταστική φραπεδια με καλαμάκι που πραγματικά συγκρίνετε με τις καλύτερες που έχω δεχθεί και μετά από λίγο προχωρήσαμε στο κυρίως πιάτο το οποίο ήταν κάπως μονότονο θα έλεγα...δεν ενθουσιαστικα.... συμπερασματικα ο συνδυασμός μασάζ με τα υπόλοιπα αρκετά καλά.αλλα για μια εμπειρία.δεν θα ξανα επισκέπτομουν την εν λόγο κυρία καθαρά για λόγο τιμής....υπυρεσιες μια χαρά αλλά μη ξεχνάμε ότι με 20 ευρώ και 50 βρίσκουμε διαμάντια.... βέβαια πληρώνεις και το μασάζ που ειναι απτα πιο δυνατά. Τέλος αν και με είχε χαλάσει λιγο η συμπεριφορά στην αρχή το διόρθωσε καθώς καθόμασταν πανω από 20 λεπτά και μιλάγαμε για τις εξελίξεις στην πολιτική και τα γεωπολιτικά παιχνίδια που γίνονται και επι του προσωπικού. Ότι θέλει ένας πορνοταξιδιωτης που εξερευνά νέες ηδονές.
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.282
- Πόντοι
- 2.256
Δεν το έχω προσωπικά αλλά θα το βρεις μερικές σελίδες πίσω. Είχε γίνει μανούρα. Αλλιώς ψάξε στην αναζήτηση επάνω δεξιά.Καλησπέρα, πως βρίσκουμε το τηλέφωνο της Ελένης από Καλλιθέα;
xagnostos2006
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.620
- Πόντοι
- 5.965
Καλησπέρα, πως βρίσκουμε το τηλέφωνο της Ελένης από Καλλιθέα;
Εδώ είσαι:
Επειδή έχω βαρεθεί να στέλνω το τηλ της Ρωσιδαρας θείας Ελενης με πμ το αφήνω για λίγο εδώ σε κοινή θέα.
+30 697 462 6214
christos1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2015
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα αν επιτρέπετε για ποια λέτε;υπάρχει αγγελία;Xαιρετώ την παρέα! Επειδή την Άννα την βρήκα κι εγώ από αγγελία και δεν είχε γράψει κανείς εδώ μέσα μέχρι τότε, και επειδή (κυρίως) μου αρέσουν τα κασκαντεριλίκια, είπα να δοκιμάσω (2022). Επικοινωνία πράγματι λίγο δύσκολη, δεν το σηκώνει (το τηλέφωνο, χα!) αμέσως, πράγματι θέλει να δει αν είσαι "σοβαρός" και όχι καυλάντας, αλλά κάνει εκείνη μετά αναπάντητη! Επισης στο 3ο τηλέφωνο για συνάντηση (είχαμε ήδη βρεθεί 2 φορές) έκανε ότι δεν με θυμόταν και με ρώταγε επίμονα αν έχω ξαναπάει! Στην πολυκατοικία υπάρχει πράγματι μία γριούλα που είναι και διαχειρίστρια και της έχει κάνει θέμα αρκετές φορές! Μια φορά που με είδε και με ρώτησε που πάω, είπα σε μια φοιτήτρια μου, αν και δεν νομίζω να το πίστεψε (παρά το γεγονός ότιείμαιδείχνω αρκετά σοβαρός! Χαχα! Τα 50€ που αναφέρει στην διαφήμιση είναι μόνο για σεξ! Εάν κάποιος θέλει και μασάζ, ανεβαίνει στα 60. Πάντως αν και το 60άρι δεν είναι πολύ, προσωπικά από τις 3 φορές που πήγα μόνο την μία έκανα και μασάζ το οποίο είναι απλά ΟΚ. Το δυνατό της σημείο είναι το sex! Το κορμί της είναι όντως για πολλά "χιλιόμετρα", αν ήμουν 30 χρόνια μικρότερος θα μου είχε πάρει όλο το χαρτί! Επειδή είμαι γνωστός φαν του στοματικού να πω ότι τα δεχεται όλα όπου θέλει ο "πελάτης" (στόμα. πρόσωπο, βυζιά) χωρίς πρόβλημα. Γενικά δεν έχω κλάψει το 50άρικο, απλά έχω κολλήσει τελευταία με το Ζανόσπιτο και με ένα κινεζάκι τα οποία κοστίζουν λίγο παραπάνω αλλά στο μασάζ είναι κορυφαίες επιλογές! Περισσότερες πληροφορίες με πμ.
Υγιαίνετε!
Σας ευχαριστώ
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.383
- Πόντοι
- 3.172
11 σελίδες πίσω...Καλησπέρα αν επιτρέπετε για ποια λέτε;υπάρχει αγγελία;
Σας ευχαριστώ
https://www.safesex.gr/ads/sexual-s...a-ston-choro-tis-se-perimeni-6971662768-40703
christos1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2015
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Σ ευχαριστώ πολύ
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.230
- Πόντοι
- 1.336
Μια εμπειρία να παραθέσω για θεία ελενη συναθλητές μου...
Το ίδιο χούι κρατάει χρόνια μου φαίνεται!! Εμένα μου την είπε, πριν χρόνια τέτοια εποχή, που πήγα 10 λεπτά νωρίτερα και δεν περίμενα κάτω στην είσοδο στους 40 βαθμούς !!
Πολύ καλό μασάζ, αλλά δεν ξαναπήρα και μάλλον δε θα ξαναπάρω
Γκιλφοκωλάδας
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 571
- Πόντοι
- 20
Σε 10 χρόνια θα ξανα πάω εγώ τυπε μου να δούμε αν βελτιώθηκε η κοπελα
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
Αδερφέ πόσο χρονών είναι η θεία και από φάτσα και σώμα πως είναι;;;Το ίδιο χούι κρατάει χρόνια μου φαίνεται!! Εμένα μου την είπε, πριν χρόνια τέτοια εποχή, που πήγα 10 λεπτά νωρίτερα και δεν περίμενα κάτω στην είσοδο στους 40 βαθμούς !!
Πολύ καλό μασάζ, αλλά δεν ξαναπήρα και μάλλον δε θα ξαναπάρω
Τυπε σε 10 χρόνια προλαβαίνεις οριακα τώρα που ανέβασαν οι @ριστοι στα 74 το συνταξιοδοτικό..Σε 10 χρόνια θα ξανα πάω εγώ τυπε μου να δούμε αν βελτιώθηκε η κοπελα
Γκιλφοκωλάδας
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 571
- Πόντοι
- 20
Το Έλενακι έχει ρωσσικο DNA περιμένει 3ο παγκόσμιο και ίσως επιβιώσει και τότε... στον 2ο πάντως πρέπει να είχαν προγραμματίσει να την κάνουν οι γονείς της
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Πάντα ενήμερος Kritwn..
Epiloxias21
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2023
- Like
- 31
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα επειδή είμαι νέος εδώ τι εστί Χαμόσπιτο, μπορείς να με ενημερώσεις;Καλησπέρα αν επιτρέπετε για ποια λέτε;υπάρχει αγγελία;
Σας ευχαριστώ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20