Νομιζω μια ωρα ειχα κανει, και ειχα δωσει 35 ευρω.Αν θυμάσαι έκανες μια ώρα η μιάμιση ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (8 μέλη και 51 επισκέπτες)
Εγώ παντως να καταθεσω πως εχω παει παλιοτερα κάνει καλό μασάζ αλλά δεν άκουγε τπτ για παραπανω και γνωστός που της εστειλε για ραντεβου στο μεσεντζερ από fake προφίλ του ζήτησε φωτο για να προχωρησει σε ραντεβου! Νομίζω πως το μπεκρου μάλλον την χαρακτηριζεΠαιδια εγω που πηγα πριν αρκετους μηνες, μου εκανε μεν μασαζ γυμνο, αλλα δεν αγγιζε περιεργα και δεν προτεινα τιποτα. Το μασαζ της ειναι καλο, ειναι ομορφη, αλλα στο τελος ηταν ξινη μαζι μου και οταν της ξαναεστειλα για ραντεβου ειπε : δεν θελω, γιατι ετσι. Ουτε την ειχα αγγιξει , ουτε προτεινει φραπεδες ουτε τιποτα. Ξινιολα και μπεκρου.
Και εγώ στην μια ώρα έδωσα νομίζω 40€ με πολύ καλό μασάζ με καυτό λάδι , ευθέως δεν άγγιξε τίποτα,μόνο από μπροστά κάποια και καλά τυχαία περάσματα και μου έγινε κοντάρι .δεν ανέφερα κάτι και φυσικά ούτε εκείνη.οταν την ρώτησα το πρόγραμμα της 1 1/2ωραεψτι διαφορετικό έχει μου είπε ότι θα ασχοληθεί με το μπροστινό μέρος καλύτερα .τώρα τι να πω , σίγουρα θα ξαναπάω όμως γιατί μου άρεσε και το μασάζ και το στυλακι της ,στην αρχή λίγο απόμακρη αλλά όταν ξεκινήσαμε τα αγγλικά γλυκανεΝομιζω μια ωρα ειχα κανει, και ειχα δωσει 35 ευρω.
Εμενα μου εκανε εντυπωση οτι οταν καναμε μασαζ ηταν αρκετα επικοινωνιακη, και μολις τελειωσαμε ψυχρανε αποτομα και υστερα δεν απαντουσε στα μηνυματα στο viber για ραντεβου. Οταν καποια στιγμη απαντησε, μου ειπε : δεν θελω να κανω ραντεβου. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ανεφερα τιποτα για φραπε.Και εγώ στην μια ώρα έδωσα νομίζω 40€ με πολύ καλό μασάζ με καυτό λάδι , ευθέως δεν άγγιξε τίποτα,μόνο από μπροστά κάποια και καλά τυχαία περάσματα και μου έγινε κοντάρι .δεν ανέφερα κάτι και φυσικά ούτε εκείνη.οταν την ρώτησα το πρόγραμμα της 1 1/2ωραεψτι διαφορετικό έχει μου είπε ότι θα ασχοληθεί με το μπροστινό μέρος καλύτερα .τώρα τι να πω , σίγουρα θα ξαναπάω όμως γιατί μου άρεσε και το μασάζ και το στυλακι της ,στην αρχή λίγο απόμακρη αλλά όταν ξεκινήσαμε τα αγγλικά γλυκανε
Γνωμη μου ειναι οτι καβλαντιζει διαρκως με πορνογερους που την κερνανε κρασακι και μετα εχει νευρακια γιατι δεν την κοιταζει και κανενας αξιολογος.
Εμένα πήγε ανάποδα ξεκίνησε ψυχρά και μετά όλα καλά,βέβαια δεν έχω ξαναστείλει για να δω πως θα αντιδράσειΕμενα μου εκανε εντυπωση οτι οταν καναμε μασαζ ηταν αρκετα επικοινωνιακη, και μολις τελειωσαμε ψυχρανε αποτομα και υστερα δεν απαντουσε στα μηνυματα στο viber για ραντεβου. Οταν καποια στιγμη απαντησε, μου ειπε : δεν θελω να κανω ραντεβου. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ανεφερα τιποτα για φραπε.
Γνωμη μου ειναι οτι καβλαντιζει διαρκως με πορνογερους που την κερνανε κρασακι και μετα εχει νευρακια γιατι δεν την κοιταζει και κανενας αξιολογος.
Κανει και φραπε, ρωτηστε για εχτρα στο τελος του μασαζ , ζηταει 20 με παζαρι παει + 10€
Ισχύει για τον φραπέ κάνει κανονικά με ένα εξτρα ποσό στο τελος.
Αυτή παλιότερα πριν πάει Πακγράτι ήταν στην Δάφνη αλλά δεν μπορώ να θυμωθώ την οδό.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.459
- Πόντοι
- 2.256
Μας εχετε μπερδεψει ρε μαγκες...οι μισοι λετε οτι κάνει , οι άλλοι μισοι το αντίθετο.
Εμένα πάντως, αν και στα μηνύματα μου είχε πει μόνο μασάζ ,όταν πήγα μου το είχε προτείνει μόνη της στο τέλος μετά το μασάζ . Δεν πίεσα όμως καταστάσεις ούτε της έιχα αναφέρει κάτι πριν το προτείνει η ίδια, οπότε δεν ξέρω αν παίζει και αυτό ρόλο. Συνολικά έχω παει 3 φορές.
BabyFarkMcGeezax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 304
- Πόντοι
- 21
Ρε παιδια ανεβάστε καμία κριτικη από πρόσφατη επίσκεψη σας...σαν το παλιό μασάζ κατ'οικον θα καταντήσει το νήμα έτσι πως πάει
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.459
- Πόντοι
- 2.256
Και εχεις παρει φραπε και τις 3 φορες; Πόσα παραπανω ζήτησε; 20€ όπως αναφέρουν οι αλλοι;Εμένα πάντως, αν και στα μηνύματα μου είχε πει μόνο μασάζ ,όταν πήγα μου το είχε προτείνει μόνη της στο τέλος μετά το μασάζ . Δεν πίεσα όμως καταστάσεις ούτε της έιχα αναφέρει κάτι πριν το προτείνει η ίδια, οπότε δεν ξέρω αν παίζει και αυτό ρόλο. Συνολικά έχω παει 3 φορές.
Ναι και τις 3 φορές και ζήτησε +20€Και εχεις παρει φραπε και τις 3 φορες; Πόσα παραπανω ζήτησε; 20€ όπως αναφέρουν οι αλλοι;
δυστυχώς , έφτασε το 30€ να θεωρείται καλή τιμή , αλλά δεν είναι , κατά τη δική μου γνώμη ..
τον φραπέ της δεν τον βάζω στη τιμή , γιατί δεν πίνεται , καλύτερα να λείπει δηλαδή ..
Όπως και να χει με τα τωρινα δεδομενα ειναι η πιο καλη τιμη στην αγορά αυτή τη στιγμή, ανεξαρτήτως εμφάνισης/ βαριεστημάρας που γράφεται κλπ. Κάποιος ειχε γραψει πιο παλια οτι του τον επαιζε με χαρα και ναζι, μηπως αυτο εχει να κανει και με τον πελάτη;
Δεν ξερω δεν εχω παρει παρολα αυτά....
Οι περισσότερες (δλδ σχεδόν όλες) θελουν 60 για μασαζ και φραπέ.... Δλδ 100% πανω η τιμή απο την περιστεριοτισα που οι περισσοτεροι γραφουν οτι κανει τιμιο μασαζ επίσης...
Διαβάζεις όμως ότι κάποιες θέλουν +20 ή +30 για να στον παίξουν.... Δεν μιλάμε τι ζητάνε για να σου κάνουν καλαμάκι....
Αρα βγαζεις καποια συμπερασματα αντικειμενικα εδώ για αυτη στο περιστέρι....
είχα βρει , τυχαία βέβαια και ξέρω πως δεν είναι η συνηθισμένη τιμη , κάποια που έκανε δύο ώρες φουλ μασαζ με 30€ , πολύ καλό , γινότανε μούσκεμα από την προσπάθεια και ήξερε τι κάνει , δεν έκλεβε λεπτο .. αλλά βέβαια χωρίς τίποτα έξτρα . έχει φύγει από την Αθήνα , την έχω χάσει .. πολύ καλή όμως , άξιζε.Όπως και να χει με τα τωρινα δεδομενα ειναι η πιο καλη τιμη στην αγορά αυτή τη στιγμή, ανεξαρτήτως εμφάνισης/ βαριεστημάρας που γράφεται κλπ. Κάποιος ειχε γραψει πιο παλια οτι του τον επαιζε με χαρα και ναζι, μηπως αυτο εχει να κανει και με τον πελάτη;
Δεν ξερω δεν εχω παρει παρολα αυτά....
Οι περισσότερες (δλδ σχεδόν όλες) θελουν 60 για μασαζ και φραπέ.... Δλδ 100% πανω η τιμή απο την περιστεριοτισα που οι περισσοτεροι γραφουν οτι κανει τιμιο μασαζ επίσης...
Διαβάζεις όμως ότι κάποιες θέλουν +20 ή +30 για να στον παίξουν.... Δεν μιλάμε τι ζητάνε για να σου κάνουν καλαμάκι....
Αρα βγαζεις καποια συμπερασματα αντικειμενικα εδώ για αυτη στο περιστέρι....
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.459
- Πόντοι
- 2.256
αν θες σκέτο μασάζ δίωρο με παρόμοια τιμή (40€) υπάρχει η Νατάσα - Εναλλακτικές Θεραπείες, στην Πετρούποληείχα βρει , τυχαία βέβαια και ξέρω πως δεν είναι η συνηθισμένη τιμη , κάποια που έκανε δύο ώρες φουλ μασαζ με 30€ , πολύ καλό , γινότανε μούσκεμα από την προσπάθεια και ήξερε τι κάνει , δεν έκλεβε λεπτο .. αλλά βέβαια χωρίς τίποτα έξτρα . έχει φύγει από την Αθήνα , την έχω χάσει .. πολύ καλή όμως , άξιζε.
Τελευταία τροποποίηση:
γράφουν καλά λόγια για το μασάζ της ..αν θες σκέτο μασάζ δίωρο με παρόμοια τιμή (40€) υπάρχει η Νατάσα - Εναλλακτικές Θεραπείες, στην Πετρούπολη
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 78
- Like
- 7.515
- Πόντοι
- 17.436
αν θες σκέτο μασάζ δίωρο με παρόμοια τιμή (40€) υπάρχει η Νατάσα - Εναλλακτικές Θεραπείες, στην Πετρούπολη
από φατσοβιβλίο; εκεί την βρίσκουμε;
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.459
- Πόντοι
- 2.256
ναι, το εχω γραψει ηδη το ονομα στο παραπανω μηνυμααπό φατσοβιβλίο; εκεί την βρίσκουμε;
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
στειλε φιλε την αγγελια να δω ποια ειναι αυτη,πρεπει να ειναι απο τις λιγες π δεν εχω παειΘα περάσω ένα κασκαντεριλικι από την Χρυσαυγη να δούμε
Από υγιεινή πως πάει; Τηρεί τίποτα ή είναι αέρα πατέρα;
Ρωτάω γιατί είχα ένα σοκ απτό τελευταίο ραντεβού που είχα με άλλη γυναίκα βέβαια
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.953
- Πόντοι
- 206
Μεταξύ σοβαρού κσι αστείου.....χάνεις.....και καλό μασάζ ξέρει και από τα υπόλοιπα αδιαμαρτυρητα..εχει τον τροπο της να σε κραταει σκληρο ολη την διάρκεια του μασαζ..με 50 ευρώ....σε ξενοδοχείο είχαμε βρεθεί όχι σπίτι της προφανώς αυτή την περίοδο μπορεί....δεν τα έκλαψα....Μακριά ρε από τον Δρακουμέλ είστε καλά; Εμένα μου έστελνε κάτι γυμνές φωτό για να με ψησει μόνο εμετό δεν έκανα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις