Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aframan

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Like
86
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες. Θα εκτιμούσα πολύ να μου έστελνε κάποιος το τηλ της Λένας Μπρλ. Ευχαριστώ

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.463
Πόντοι
2.256
Καλησπέρα μάγκες. Θα εκτιμούσα πολύ να μου έστελνε κάποιος το τηλ της Λένας Μπρλ. Ευχαριστώ
τη βρισκεις στο ινσταγραμ και της στελενις μηνυμα , αλλα τι να το κάνεις αυτο το μπαζο;; θελεις σκέτο μασαζ με εσωρουχο και πετσετα;

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Είχα πάει μάλλον Φλεβάρη ή Μάρτη με καραντίνα. Χώρος Μ. Βόδα. Ρωσίδα, ψηλή σχετικά με κανονικό σώμα μιλφ. Εμφανισιακά για μένα, τίποτα ιδιαίτερο. Ξεκίνησε με τσιμπούκι σπέσιαλ, μετά σεξ. Ύστερα massage στο κρεβάτι και μετά πάλι σεξ στα γρήγορα γιατί είχε περάσει η ώρα.
Κάθισα συνολικά, με τα μπάνια μία-μίση ώρα (με τα μπάνια). Τότε έπαιρνε 70 πάντως, μετά έριξε την τιμή. Εν κατακλείδι, τίμιο ραντεβού. Για μια φορά δεν το μετάνιωσα. Ωστόσο δεν νομίζω να ξαναπάω.

Στον ίδιο χώρο είναι κι άλλες κοπέλες. Τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες. Με καλύτερη μια Μαρίνα που λείπει στην χώρα της αυτό τον καιρό και χειρότερη μια Μαρία η ΤΖΟΥΣΗ επιλογή σου, όπως αναφέρεται στην αγγελία της.
Συγνώμη που ρωτάω μετά από τρεις σελίδες, αλλά αυτό που περιγράφεις είναι υπό μία έννοια, κρυφό μασατζίδικο, εφόσον υπάρχουν και άλλες κοπέλες πλην αυτής που έβαλε την αγγελία. Και αυτό το στοιχείο είναι ενδιαφέρον, αν ισχύει. Σε ορισμένες αντίστοιχες περιπτώσεις, οι θεραπεύτριες είναι γνωστές της ιδιοκτήτριας, φίλες γειτόνισσες κλπ και το όλο σκηνικό τείνει προς το ερασιτεχνικό, που όμως ενδέχεται να επιφυλάσσει κατά καιρούς, ευχάριστες εκπλήξεις. Οι γυναίκες είναι, ας πούμε, απλές νοικοκυρές, πιο χαλαρές, δεν κοιτάζουν το ρολόι, το περιβάλλον είναι πιο οικογενειακό, πιο πριβέ κλπ. Ίσως όλα αυτά. Πάντως τα 70 ευρώ για μιάμιση ώρα με τα μπάνια, δεν είναι καθόλου άσχημα. Τέλος, στη Μιχαήλ Βόδα δεν υπήρξε ποτέ επίσημο μασατζίδικο. Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σου, διότι όπως ανέφερες, δεν πηγές μόνο μία φορά. Thanks in advance.

Τελευταία τροποποίηση:

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.614
Πόντοι
206
Συγνώμη που ρωτάω μετά από τρεις σελίδες, αλλά αυτό που περιγράφεις είναι υπό μία έννοια, κρυφό μασατζίδικο, εφόσον υπάρχουν και άλλες κοπέλες πλην αυτής που έβαλε την αγγελία. Και αυτό το στοιχείο είναι ενδιαφέρον, αν ισχύει. Σε ορισμένες αντίστοιχες περιπτώσεις, οι θεραπεύτριες είναι γνωστές της ιδιοκτήτριας, φίλες γειτόνισσες κλπ και το όλο σκηνικό τείνει προς το ερασιτεχνικό, που όμως ενδέχεται να επιφυλάσσει κατά καιρούς, ευχάριστες εκπλήξεις. Οι γυναίκες είναι, ας πούμε, απλές νοικοκυρές, πιο χαλαρές, δεν κοιτάζουν το ρολόι, το περιβάλλον είναι πιο οικογενειακό, πιο πριβέ κλπ. Ίσως όλα αυτά. Πάντως τα 70 ευρώ για μιάμιση ώρα με τα μπάνια, δεν είναι καθόλου άσχημα. Τέλος, στη Μιχαήλ Βόδα δεν υπήρξε ποτέ επίσημο μασατζίδικο. Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σου, διότι όπως ανέφερες, δεν πηγές μόνο μία φορά. Thanks in advance.
Δεν το λες ακριβώς κρυφό μασατζάδικο, με την έννοια ότι κλείνεις ραντεβού με μία από το τ/φ και δεν έχεις δυνατότητα επιλογής.
Οι κοπέλες αυτές είχαν κατά καιρούς δουλέψει σε μασατζάδικα. Με την καραντίνα νοίκιασαν ένα Airbnb και ανάλογα ποια έχει ραντεβού πηγαίνει, αφού λογικά μένουν εκεί κοντά.
Εγώ δοκίμασα τέσσερις, λογικά υπάρχει, μία με δύο ακόμα. Ο χώρος πάντως είχε τρεις κρεβατοκάμαρες, τις δοκίμασα όλες :grin: .
Τώρα πλέον, δεν αξίζει γιατί υπάρχουν επιλογές, αλλά μέσα στην καραντίνα ήταν μια λύση. Τέλος, το κόστος είναι 60 πλέον για όλες.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Δεν το λες ακριβώς κρυφό μασατζάδικο, με την έννοια ότι κλείνεις ραντεβού με μία από το τ/φ και δεν έχεις δυνατότητα επιλογής.
Οι κοπέλες αυτές είχαν κατά καιρούς δουλέψει σε μασατζάδικα. Με την καραντίνα νοίκιασαν ένα Airbnb και ανάλογα ποια έχει ραντεβού πηγαίνει, αφού λογικά μένουν εκεί κοντά.
Εγώ δοκίμασα τέσσερις, λογικά υπάρχει, μία με δύο ακόμα. Ο χώρος πάντως είχε τρεις κρεβατοκάμαρες, τις δοκίμασα όλες :grin: .
Τώρα πλέον, δεν αξίζει γιατί υπάρχουν επιλογές, αλλά μέσα στην καραντίνα ήταν μια λύση. Τέλος, το κόστος είναι 60 πλέον για όλες.
Α, μάλιστα, κατάλαβα. Ο χώρος είναι κοινός μεν, αλλά οι συναντήσεις είναι μεμονωμένες με μία συγκεκριμένη κοπέλα κάθε φορά. Νόμιζα το κλασικό, ότι πήγαινες και μπορεί να συναντούσες τυχαία 2-3 θεραπεύτριες μαζί, ώστε να επιλέξεις επιτόπου. Καλώς, ευχαριστώ για την απάντηση.

Gamikos_Papatzis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Like
49
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Μπορεί κάποιος να μου στείλει προσωπικό μήνυμα για αυτό το μασατζιδικο έχω τα λουμπάγκα μου βλέπετε …

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.346
Πόντοι
8.815
περασμα απο ιουλια
χωρος καθαρος αλλα μου μυριζε ναφθαλινη,λιγο ξενερωμα.
η ιουλια προσωπικα δεν μου αρεσε αν και ειχε σχετικα ωραιο προσωπο,πολυ ψηλη και πολυ αδυνατη για τα γουστα μου.
ντουζιερα,πετσετα ολα κομπλε.μασαζ πολυ δυνατο,μιλαμε εχει βαρυ χερι το νου σας.οσοι θελετε δυνατο μασαζ,να πατε.η μαλακια στο τελος ηταν κρυα και αποστειρωμενη.

η ιουλια ισως φανει σε καποιους λιγο αποτομη αλλα ετσι ειναι σαν ανθρωπος απ'οτι καταλαβα,καλο ατομο αλλα προσωπικα δεν ειναι καθολου του γουστου μου οι υπηρεσιες της.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη.εγω θα σας προτεινω να τη δοκιμασετε γιατι μπορει σε καποιους απο εσας να αρεσει,μην ξεχνατε οτι οι αποψεις οι προτιμησεις και τα γουστα παντα διαφερουν.

Panorama21

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Για την marina Ind, τι άποψη έχετε !!Που είναι σε δικό της χώρο στο κέντρο..

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
περασμα απο ιουλια
η ιουλια προσωπικα δεν μου αρεσε αν και ειχε σχετικα ωραιο προσωπο,πολυ ψηλη και πολυ αδυνατη για τα γουστα μου.
ντουζιερα,πετσετα ολα κομπλε.μασαζ πολυ δυνατο,μιλαμε εχει βαρυ χερι το νου σας.οσοι θελετε δυνατο μασαζ,να πατε.η μαλακια στο τελος ηταν κρυα και αποστειρωμενη.

η ιουλια ισως φανει σε καποιους λιγο αποτομη αλλα ετσι ειναι σαν ανθρωπος απ'οτι καταλαβα,καλο ατομο αλλα προσωπικα δεν ειναι καθολου του γουστου μου οι υπηρεσιες της.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη.εγω θα σας προτεινω να τη δοκιμασετε γιατι μπορει σε καποιους απο εσας να αρεσει,μην ξεχνατε οτι οι αποψεις οι προτιμησεις και τα γουστα παντα διαφερουν.
Πολυ σωστος ο συναγωνιστης, να συμπληρωσω πως η Ιουλια ειναι απο τις πιο τιμιες μασατζουδες, δουλευει μεχρι και το τελευταιο σεντ, οικονομικη με δικο της χωρο, 30ευρω για μια ολοκληρη ωρα, μασαζ και εκτονωση, δεν κλεβει δευτερολεπτο.

Τελευταια εχει βελτιωσει και τη χειρομαλλαξη, οχι τιποτα φοβερο και τρομερο αλλα διεκρινα μια σχετικη προοδο, βασικα εχει γινει πιο τρυφερη με το "εργαλειο".

Τελος να ξερετε πως φευγοντας απο την Ιουλια το κορμι σας θα ποναει, ισως περισσοτερο απ'οσο ποναγε οταν πηγατε, μετα απο 2-3 ωρες θα καταλαβαιτε τη διαφορα, απ'την επομενη μερα δε, θα "πετατε"..........

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.245
Πόντοι
2.456
περασμα απο ιουλια

Πολυ σωστος ο συναγωνιστης, να συμπληρωσω πως η Ιουλια ειναι απο τις πιο τιμιες μασατζουδες, δουλευει μεχρι και το τελευταιο σεντ, οικονομικη με δικο της χωρο, 30ευρω για μια ολοκληρη ωρα, μασαζ και εκτονωση, δεν κλεβει δευτερολεπτο.

Τελευταια εχει βελτιωσει και τη χειρομαλλαξη, οχι τιποτα φοβερο και τρομερο αλλα διεκρινα μια σχετικη προοδο, βασικα εχει γινει πιο τρυφερη με το "εργαλειο".

Τελος να ξερετε πως φευγοντας απο την Ιουλια το κορμι σας θα ποναει, ισως περισσοτερο απ'οσο ποναγε οταν πηγατε, μετα απο 2-3 ωρες θα καταλαβαιτε τη διαφορα, απ'την επομενη μερα δε, θα "πετατε"..........
Πολύ καλό μασάζ με οικοδομικό φραπε..
Τίμιο το 30@ρι..

giannisdimitriou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Χαλάνδρι, ημιυπόγειο με ακατάστατη και βρώμικη αυλή, σε 1 παράλληλη της Μεσογείων, είναι μια νταρντάνα άσχημη η οποία είναι άθλια στο μασάζ. Είναι όμως μαζί της και μια ξανθιά κοντό μαλλί την οποία θα ήθελα να δοκιμάσω. Ξέρει κανένας αν στο τέλος κάνει φραπέ; Όπως και αν κάνει φραπέ με καλαμάκι και με πόσα έξτρα;;

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
περασμα απο ιουλια

Η Ιουλία φαίνεται απότομη ,γιατί ειναι απότομη.
Το μασάζ της ειναι τιμιο ,δεν κλέβει.
Αλλα ο φραπές της ειναι χαλια ,και νομίζω της καταστρέφει το προϊόν, θα ηταν καλυτερα χωρίς.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.245
Πόντοι
2.456
Η Ιουλία φαίνεται απότομη ,γιατί ειναι απότομη.
Το μασάζ της ειναι τιμιο ,δεν κλέβει.
Αλλα ο φραπές της ειναι χαλια ,και νομίζω της καταστρέφει το προϊόν, θα ηταν καλυτερα χωρίς.
Δυστυχώς το 30@ρι είναι στάνταρ,
μέ ή χωρίς φραπέ..

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
53
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά. Χαλάνδρι, ημιυπόγειο με ακατάστατη και βρώμικη αυλή, σε 1 παράλληλη της Μεσογείων, είναι μια νταρντάνα άσχημη η οποία είναι άθλια στο μασάζ. Είναι όμως μαζί της και μια ξανθιά κοντό μαλλί την οποία θα ήθελα να δοκιμάσω. Ξέρει κανένας αν στο τέλος κάνει φραπέ; Όπως και αν κάνει φραπέ με καλαμάκι και με πόσα έξτρα;;
Ρε φιλε δεν λυπασαι τα νιατα σου, γνωμη μου επειδη πηγα πολυ ΧΑΛΙΑ
Τωρα αν πετυχεις την ξανθια που λενε , ειναι ρισκο
Εγω οταν πηγα δεν βρηκα την ξανθια παντως καλη τυχη

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.607
Πόντοι
496
Για την marina Ind, τι άποψη έχετε !!Που είναι σε δικό της χώρο στο κέντρο..
Δεν κατάφερα ποτέ να συνεννοηθω για ραντεβού όλο κλεισμένη, δεν δουλεύω σήμερα θέλει πιο πολύ χρόνο και κάτι τέτοια. Ίσως θέλει καμία βδομάδα νωρίτερα να κανονίσεις.μ.

Εγγρ.
3 Φεβ 2021
Like
85
Πόντοι
0
Πρόσφατα έγινα αποδέκτης ενός προσωπικού μηνύματος από μέλος το οποίο αφού μου είπε καλά λόγια για την παρουσία μου στο φόρουμ και τη βοήθεια που έχω δώσει όλο αυτόν τον καιρό, προσφέρθηκε να με βοηθήσει προτείνοντας μου την κυρία της παρακάτω αγγελίας

Εύκολη συνεννόηση στο viber όπου εξηγεί το πρόγραμμα της που περιλαμβάνει εκτόνωση με χέρι στην τιμή των 40€.
Πρόκειται για μια ευγενική ,κομψή κυρία, πρόσχαρη, από τη Ρωσία, με όμορφο πρόσωπο, καλοστεκούμενη και αρχοντική γυναίκα, ηλικίας μεταξύ 45-55.

Το σπίτι είναι μία τεράστια διώροφη μονοκατοικία στην Άνω Βούλα. Καθαρό μέσα και προσεγμένο. Έχει δωμάτιο ειδικά διαμορφωμένο για το μασάζ με το ειδικό κρεβάτι και τραπεζάκι με τα "εργαλεία" της δουλειάς. Δίπλα υπάρχει ένα μικρό WC με ντουζιέρα και άσπρα-κόκκινα πλακάκια.
Το μασάζ καλό, έχει σωστή τεχνική στις κινήσεις της και στον τρόπο που τις εφαρμόζει στα διάφορα σημεία του σώματος , πότε με τα δάχτυλα και πότε με τον πήχη του χεριού (τεχνική lomi -lomi).
Το λάδι που χρησιμοποιεί είναι αμυγδαλέλαιο πολύ καλής ποιότητας. Δεν αφήνει την άσχημη οσμή της λαδίλας που αφήνουν τα φτηνά λάδια και απορροφάται γρήγορα από το σώμα.
Εδώ τελειώνουν όμως και τα καλά.

Δεν ξέρω για σας ρε παιδιά, αλλά εγώ "διαβάζω" κάποια σημάδια που με προϊδεάζουν αρνητικά ή θετικά για το τι πρόκειται να λάβω ως προς τις υπηρεσίες.
Όταν φεύγει από το δωμάτιο για να ξεντυθώ και δεν μπαίνει μέσα παρά μόνο όταν ξαπλώσω μπρούμητα στο κρεβάτι, είναι σημάδι ότι δε γουστάρει να βλέπει γυμνό αντρικό σώμα με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.
Μόλις ξάπλωσα, με σκέπασε με ένα μεγάλο υφασμάτινο πανί . Δεν ήταν ούτε σεντόνι , αλλά ούτε και πετσέτα. Κάτι σαν παρεό θα το χαρακτήριζα.
Είχε σκεπάσει τα πόδια μου και το είχε σφηνώσει αναμεσά τους για να μην φαίνονται τα επίμαχα σημεία.
Όταν έφτασε η ώρα να κάνει μασάζ στα πόδια, αποκάλυπτε εναλλάξ το πόδι. Για περάσματα από τα επίμαχα σημεία ούτε λόγος φυσικά.
Όταν γύρισα ανάσκελο σκέπασε πάλι την επίμαχη περιοχή. Έκανε λίγο μασάζ στους μηρούς και μετά με ρώτησε αν θέλω να προχωρήσει.
Είχα ξενερώσει , αλλά είπα ναι για να μην φύγω <<άχυστος>>, και πάνε άδικα τόσα χιλιόμετρα που έκανα μέσα στη ζέστη και στην κίνηση.

Η φραπεδιά μέσα στην ξινίλα και τύπου "αγγαρεία κάνω - ποινή εκτίω" που έλεγε ο Βύρων Πολύδωρας . Αλήθεια σας μιλάω, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να πετύχω κάποια που θα το έκανε χειρότερα από την Ιουλία και όμως τελικά την πέτυχα.

Όσο ντυνόμουν και περιεργαζόμουν το χώρο, το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα κουτί μαύρα λαστιχένια γάντια γεγονός που με μπέρδεψε, γιατί παραπέμπει σε άλλες καταστάσεις οι οποίες έρχονται σε μεγάλη αντίθεση κρίνοντας από τον ξινό φραπέ που με κέρασε. Τέλος πάντων, με την απορία θα μείνω μιας και δεν πρόκειται να ξαναπάω εκεί.
Κλείνοντας, να πω στο μέλος που μου πρότεινε σε προσωπικό μήνυμα την κυρία αυτή, δύο τινά συμβαίνουν. Ή δεν έχεις εμπειρία από τα μασάζ ή παίζουν άλλα συμφέροντα από πίσω. Φαντάσου δηλαδή και να μη με εκτιμούσες, τι θα μου πρότεινες.

Ελπίζω να βοήθησα όλους με την κριτική αυτή .
καλησπερα .Οπως ακριβως τα ειπες.Τα μαυρα γαντια τα λαστιχενια τα βαζει οταν προκειται να σου κανει μασαζ στα πελματα για να μην μεταφερει μηκυτες στο υπολοιπο σωμα .Μολις τελειωσει με ποδια τα βγαζει. 2 φορες πηγα επειδη μενω κοντα αλλα δεν προκειται ξανα γιατι δεν σε αφηνει να την χαιδεψεις.Μονο την πρωτη φορα της κατεβασα το κολαν και χαιδεψα πανω απο την κιλοτα.Ισως το εκανε να με κερδισει για πελατη.Την δευτερη τιποτα.Αντε γεια.Στην παρατηρηση που της εκανα λεγοντας απο που κι ως που να εχουν μηκυτες τα ποδια μου μου ειπε πως το κανει σε ολους για προληψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom