steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
????.................Μια Ήβη βουλγαρα που είχε χώρο 3 Σεπτεμβρίου ,;;; Τη λέει συναδέλφοι άρχισε και παρτουζες πλέον 5191491
????.................Μια Ήβη βουλγαρα που είχε χώρο 3 Σεπτεμβρίου ,;;; Τη λέει συναδέλφοι άρχισε και παρτουζες πλέον 5191491
μη δινεις σημασια που γραφει Χαλάνδρι, στο Περιστέρι βρίσκεταιΦίλε που μπορώ να βρω την αγγελία της;
Έλα ρε μοντελοπνιχτη είπαμε..σου στελνω πμ το τηλεφωνο γιατι δεν ξερω αν εχει αγγελια τωρα ενεργη.
για τα γουστα μου η Ιουλια ειναι χοντρη φιλε.
ετσι ακριβως.Έλα ρε μοντελοπνιχτη είπαμε..
Μπορείς να στείλεις τηλ η την αγγελία pmΜια Ήβη βουλγαρα που είχε χώρο 3 Σεπτεμβρίου ,;;; Τη λέει συναδέλφοι άρχισε και παρτουζες πλέον 5191491
Αν μπορείς κάποιος και σε μένα για αυτές τις 2. Ευχαριστώ.καλημερα
Ειρηνη κολωνακι και Ηβη βουλγαρα
αν μπορει καποιος λινκ η τηλ επικοινωνιας
ευχαριστω
δωσε λινκ να δουμεΚαλημέρα συναγωνιστές. Μια ερώτηση γιατί έχω πολυυυ καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα. Μια αθηνα στη Καλλιθεα εκεί στο supermarket παίζει τίποτα απο φραπέ ή καλαμάκι ;;;
Δεν έχω λινκ. Είχα πάει χειμώνα μια φορά ....δωσε λινκ να δουμε
Τέτοια " λάθη " δεν γίνονται ... πάντα κρατάς σημείωση γιατί μετά από 5-6 μήνες που να βρεις το link ??Δεν έχω λινκ. Είχα πάει χειμώνα μια φορά ....
Κηφισιας 10Δεν το κρύβω αλλά η θεία Ελένη που αναφέρεται εδώ μέσα συνέχεια μου ‘χει εξιτάρει την περιέργεια?
Αλλά επειδή την έχω ξαναπατήσει με τέτοια κατάσταση εδώ, Σβετλάνα (όχι την Λάνα) του Μάμπα, όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω! Χα χα
Να ρωτήσω μήπως ξέρει να μου απαντήσει κανένας αδερφός, την Αλίνα ??από το silver spa, μήπως ξέρει κανείς αν ακόμα παίζει, ίσως μόνη της πια;
Καμμία σχέση Ελένης και Σβετλάνας ( mamba) που αναφέρεις ... Η Ελένη δούλευε και δουλεύει για πολλά πολλά χρόνια στο μασαζ συν υπηρεσίες στης Ζάνας Στουρνάρη και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και στον δικό της χώρο . Δεν άλλαξε τίποτα εκτός την ηλικία και τα αποτελέσματα αυτής . Από mamba από ότι λένε όσοι δοκίμασαν είναι " αρπαχτές " εκτός ελαχίστων εξαιρέσεωνΔεν το κρύβω αλλά η θεία Ελένη που αναφέρεται εδώ μέσα συνέχεια μου ‘χει εξιτάρει την περιέργεια?
Αλλά επειδή την έχω ξαναπατήσει με τέτοια κατάσταση εδώ, Σβετλάνα (όχι την Λάνα) του Μάμπα, όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω! Χα χα
Να ρωτήσω μήπως ξέρει να μου απαντήσει κανένας αδερφός, την Αλίνα ??από το silver spa, μήπως ξέρει κανείς αν ακόμα παίζει, ίσως μόνη της πια;
Για ποια svetlana λεs ρε παιχτη ? ....οχι την svet και την lana απο mamba ....την svet που εχει δικο τηs site και κανει μασαζακι 'η καποια αλλη ?Δεν το κρύβω αλλά η θεία Ελένη που αναφέρεται εδώ μέσα συνέχεια μου ‘χει εξιτάρει την περιέργεια?