Νέα

Μασαζοπαπαρολογίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ναι καλα  :tooth:      καλυτερα  να  σε  ντυνουν παρα να σε ταιζουν.  μετρουσα τις μπουκιες  σου.  3 σκορδαλιες  εφαγες, καλαμαρι γεμιστο, καλαμαρι τηγανητο, χταποδακι στα καρβουνα κλπ.  δεν αφησες τιποτα.  νηστικοι φυγαμε.

ρε ασε τις ιστοριες ποτε θα φαμε τιποτα?με καβουρια θα χορτασουμε?κανα κοψιδι ποτε θα φαμε?ασε με το φαι που κανω τελευταια καλυτερα να παμε για σουβλακια....

Τσάμπα το κέρασμα ρε jerry...... δεν έπιασε τόπο (στο στομάχι της νεαράς εννοώ). :rolleyes:

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τσάμπα το κέρασμα ρε jerry...... δεν έπιασε τόπο (στο στομάχι της νεαράς εννοώ). :rolleyes:
αφου με παρατησε κι ο cgfuker παει!περασε η μπογια μου!παω για το κωροπι να βοσκησω τα προβατακια....τι να μου κανουν τα ψαρια?θα χω τα σφαχτα μου! :'( :'( :'( :'(

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.115
Πόντοι
5.006
αφου με παρατησε κι ο cgfuker παει!περασε η μπογια μου!παω για το κωροπι να βοσκησω τα προβατακια....τι να μου κανουν τα ψαρια?θα χω τα σφαχτα μου! :'( :'( :'( :'(
ναι ελα αυριο γιατι η μαγδαλο μουλαρωσε!ασε το σαββατοκυριακο πεφτει μακρια!αντε αυριο πρωι πρωι κυρια μαρια!και κολα κανενα ενσημο μαυρη εργασια συνεχεια!! :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.115
Πόντοι
5.006
ναι ελα αυριο γιατι η μαγδαλο μουλαρωσε!ασε το σαββατοκυριακο πεφτει μακρια!αντε αυριο πρωι πρωι κυρια μαρια!και κολα κανενα ενσημο μαυρη εργασια συνεχεια!! :grin: :grin: :grin:
κατα τισ 6 ελα μην μου ερθεισ το βραδυ να κανουμε και καμια δουλεια! φερε και το ipad για να κανουμε και καμια καυλαντα γιατι εδω στο βουνο με εχει φαει η μοναξια!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Ρε συ Μαράκι θα μου ξαναφέρεις λίγο ξυνόγαλο από τη μαγδάλω? Κάνει και καλό στην υγεία αφου ενυσχ΄υει την άμυνα του οργανισμού!!

ΥΣ

Τι θα γίνει πότε θα μου συστήσεις τη φίλη σου που λές οτι κάνει καλό μασάζ?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Εύχομαι τα ζωντανά να είναι κατσίκια και όχι αρνιά.

Να προσέχεις τη χοληστερίνη σου και τα τριγλυκερίδιά σου μανάρα μ'. :cheesy:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.115
Πόντοι
5.006
Εύχομαι τα ζωντανά να είναι κατσίκια και όχι αρνιά.

Να προσέχεις τη χοληστερίνη σου και τα τριγλυκερίδιά σου μανάρα μ'. :cheesy:
καλε εκτροφειο εχει η κοπελα με αρνακια λεμε τι κατσικια και χοληστερινεσ λεσ!ελα και συ να βαλεισ ενα χερι βοηθειασ! :cheesy:

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ Μαράκι θα μου ξαναφέρεις λίγο ξυνόγαλο από τη μαγδάλω? Κάνει και καλό στην υγεία αφου ενυσχ΄υει την άμυνα του οργανισμού!!

ΥΣ

Τι θα γίνει πότε θα μου συστήσεις τη φίλη σου που λές οτι κάνει καλό μασάζ?
καλο μασαζ δε το λες αυτο που κανει αλλα λεμε τωρα....θα το παμε δια της ατοπου εστω οτι κανει καλο μασαζ και μετα απο λιγες μερες θα καταληξουμε σε "ατοπο"!ουφ με σαλεψε το διαβασμα!κατσε να φτιαξει το χωρο της η κοπελα και θα ενημερωσω ....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.115
Πόντοι
5.006
καλο μασαζ δε το λες αυτο που κανει αλλα λεμε τωρα....θα το παμε δια της ατοπου εστω οτι κανει καλο μασαζ και μετα απο λιγες μερες θα καταληξουμε σε "ατοπο"!ουφ με σαλεψε το διαβασμα!κατσε να φτιαξει το χωρο της η κοπελα και θα ενημερωσω ....
εσύ ήταν που θα ανεβαίνεσ στη μαγδαλο άιντεάιντε θελέτε και μαγαζά μετά!

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Αφού την έθαψες πρώτα με αμφίβολης ποιότητας χιουμοράκι, είπες μετά ότι θα ενημερώσεις όταν φτιάξει το χώρο της. Έξοχα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
ώχ..........
το ρομάντζο του Σαββατόβραδου αρχίζει...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
καλε εκτροφειο εχει η κοπελα με αρνακια λεμε τι κατσικια και χοληστερινεσ λεσ!ελα και συ να βαλεισ ενα χερι βοηθειασ! :cheesy:

Κανένα μικρό γυρω στ 12 κιλά θέλω για το πάσχα. Θα μου το κρατήσετε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom