Νέα

Μασαζοπαπαρολογίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Η Μαρία (mariak εδώ στο σάιτ, για να μην ξεχνιόμαστε) πριν καιρό, μού είχε απαντήσει ως εξής στο ερώτημά μου αν δίνει κώλο:

Αύριο είναι Τσικνοπέμπτη. Όσοι την πάρετε αύριο, αν θέλετε, ζητήστε και κώλο.

ΥΓ1: Ξέρω ότι αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί εδώ η Μαρία για να ξαναγράψει το χιλιοειπώμενο ότι δηλ. "έχει σταματήσει". Εγώ έχω άλλη άποψη βέβαια και την έχω διατυπώσει στο παρελθόν (ότι δηλ. ποτέ δεν σταμάτησε, απλά δουλεύει σε στενότερο κύκλο για να προφυλάξει τον εαυτό της από τα συνεχή επιβαρυντικά σχόλια που λάμβανε πριν κάνει τη δήλωση περί απόσυρσής της).

ΥΓ2: Αν σάς πει "συγγνώμη, δεν δίνω κώλο", μην τα βάλετε μαζί μου. Είναι γνωστό ότι η Μαρία δεν φημίζεται για τη συνέπεια των λόγων της.   

Το θέμα είναι οτι μετά από όλες τις κοντρες που έγιναν η Μαρία, καλώς ή κακώς, σταμάτησε και χάσαμε και το ραντεβού της 7 Μαρτίου 2013 που μου είχε τάξει τότε.

:( :( :(   :'( :'( :'(

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.856
Πόντοι
19.795
Με αφορμη τα τελευταια ποστ σε Στουρναρη 29 για πειτε μου τι προτιματε.
Κουζινακι-καμαρακι της Ζανας; η "ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα ειμαστε"
και σαλονακι ολοι μαζι στης κυριας Νατασας στην Αχιλλεως;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Με αφορμη τα τελευταια ποστ σε Στουρναρη 29 για πειτε μου τι προτιματε.
Κουζινακι-καμαρακι της Ζανας; η "ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα ειμαστε"
και σαλονακι ολοι μαζι στης κυριας Νατασας στην Αχιλλεως;

Μαλλον καμαρουλα μια σταλια 2Χ3

και οχι φαση to know us better

Κατα τα αλλα η πολύ αναμονη θυμιζει λιγο Π ανού ση
 και "μια ζωη να περιμενεις να γαμησεις στην ουρα" και δεν θα ανεχόμουν τόση αναμονή ή μαλλον θα την ανεχόμουν αλλα θα χαλιόμουν πολύ .

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Αυτη η βεντετα με ποια αφορμη ξεκίνησε ???? Στο λινκ που εδωσες φανηκε σα να μην την ξερεις αλλα να ειστε ηδη τσακωμένοι . Αντε να μπει η mariak να ζωντανεψει λίγο το φόρουμ .

[/quote]
καλησπερα σε ολους!τι να ζωντανεψει που σε λιγο το εθικο μας σπορ θα ειναι το οφθαλμολουτρο!

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα προβλεπω να βγει ο cgfucker και να πει  "μόνο ποτε θα πεθανω δεν ξέρω ". Αυτο έτσι φιλικά το γράφω αφού δεν έχω τίποτα μαζι σου. Περασμένα ξεχασμένα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.558
Πόντοι
46.232

καλησπερα σε ολους!τι να ζωντανεψει που σε λιγο το εθικο μας σπορ θα ειναι το οφθαλμολουτρο!
ωχ ωχ ωχ , πάνω που είχαν ηρεμήσει τα πράγματα...τι έγινε σε έπιασε η άνοιξη και εμφανίστηκες ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.558
Πόντοι
46.232
θα μπέι μόλις την πάρει είδηση ο "γιατρός" και θα μας πεί  :grin: :grin: :grin:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Αυτη η βεντετα με ποια αφορμη ξεκίνησε ???? Στο λινκ που εδωσες φανηκε σα να μην την ξερεις αλλα να ειστε ηδη τσακωμένοι . Αντε να μπει η mariak να ζωντανεψει λίγο το φόρουμ .

Επιτελους!!!!! Καλως την και μας ελειψες.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Και το επόμενο βήμα θα είναι να μας πεις, ότι επειδή είσαι πονόψυχη αποφάσισες να απαλλάξεις τον αντρικό πληθυσμό από τα οφθαλμόλουτρα επιστρέφοντας και ανοιχτά στη δουλειά σου.

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω ότι η βδομάδα θα ειναι πολυ ενδιαφέρουσα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.558
Πόντοι
46.232
εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν πρόκειται να γυρίσει , για αυτή την εποχή μιλάω.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
καλησπερα σε ολους!τι να ζωντανεψει που σε λιγο το εθνικο μας σπορ θα ειναι το οφθαλμολουτρο!

Γιατι πριν ποιο ηταν το εθνικο μας σπόρ ?????

Λυση υπάρχει που συνδυαζει και σεξ και χρήμα  . Να γινουμε οι Ελληνες οι σαβουρογ@μηδες της Ευρωπης . Να προσελκυσουμε τουρισμο ολα τα μπάζα και τις στερημένες βορειοευρωπαιες  να βουλιαξουν τα νησιά . Αλλα ο Ελληνας αν του πεις να κανει δουλεια το πηδημα θα αρχιζει την γκρινια και το τεμπελικι."Αντε μωρο μου θα μου κάτσεις γιατι σε μια ωρα σχολάω" θα λέει στην γκόμενα και ολο ασθενειες θα δηλώνει και θα πηδα περιμενωντας το σχόλασμα.

Τεσπα η κοντρα δεν εμαθα πως ξεκίνησε . Επισης καθόλου τυχαιο που η mariak μπηκε ακριβως ενα μηνα μετα την Τσικνοπεμπτη (7/03) , πιο πλακα θα ειχε να ξαναμπει στις 16/03 (9 μερες μετα την Τσικνοπεμπτη)

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν πρόκειται να γυρίσει , για αυτή την εποχή μιλάω.

Απο ότι θυμάμαι έχεις με τη συγκεκριμένη επικοινωνία οπότε μάλλον δεν πρόκειται να γυρίσει σύντομα.

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
  . Επισης καθόλου τυχαιο που η mariak μπηκε ακριβως ενα μηνα μετα την Τσικνοπεμπτη (7/03) , πιο πλακα θα ειχε να ξαναμπει στις 16/03 (9 μερες μετα την Τσικνοπεμπτη)

Καλα. Μιλάμε δεν παίζεται αγαπητέ μου.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Κανεις νομιζω δεν εμαθε πως ξεκινησε η κοντρα. Εγω οσες φορες ρωτησα δεν πηρα ξεκαθαρη απαντηση. Μόνο κατι μισολογα τύπου, τα λεω για το καλο σας , για να σας προστατεψω απο το να πεταξετε τα λεφτα σας κλπ.
Επειδη δεν γουσταρω τους σωτηρες , τασομαι με την Μαρια και ας μην την ξερω . :grin:

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415

Βαλτε φωτο της μαριαςκ

troueno