Νέα

Μασαζοπαπαρολογίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Απότι φαίνεται κάποιοι έχετε πολύ άχτι αυτή την Μαρία!!
Ήθελα και ναξερα τι σας έχει κάνει (ή δεν σας έχει κάνει και φύγατε παραπονεμένοι).

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.576
Πόντοι
46.232
Απότι φαίνεται κάποιοι έχετε πολύ άχτι αυτή την Μαρία!!
Ήθελα και ναξερα τι σας έχει κάνει (ή δεν σας έχει κάνει και φύγατε παραπονεμένοι).
μην το ψάχνεις ,υπάρχουν αρκετοί βαρεμένοι....το χειρότερο είναι ότι πολλοί γράφουν για αυτήν χωρίς κάν να την έχουν δει όχι να έχουν περάσει κιόλας.....
στηριζόμενοι μόνο σε γραφόμενα συναγωνιστών....δεν ξέρω αν είμαι λάθος , αλλά εγώ μόνο αν έχω δοκιμάσει θα πώ κάτι με σιγουριά αλλιώς θα είμαι επιφυλακτικός.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
μην το ψάχνεις ,υπάρχουν αρκετοί βαρεμένοι....το χειρότερο είναι ότι πολλοί γράφουν για αυτήν χωρίς κάν να την έχουν δει όχι να έχουν περάσει κιόλας.....
στηριζόμενοι μόνο σε γραφόμενα συναγωνιστών....δεν ξέρω αν είμαι λάθος , αλλά εγώ μόνο αν έχω δοκιμάσει θα πώ κάτι με σιγουριά αλλιώς θα είμαι επιφυλακτικός.

Αν μου επιτρέπεις θα συμφωνήσω μαζί σου!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Είτε μας αρέσει είτε όχι,τα περισσότερα που γράφονται εδω μέσα,και οχι μονον στα μασαζ,είναι είτε φαντασιώσεις,είτε ψέμματα,σκόπιμα η μη.....πάντα κρατάμε μικρό καλάθι,εμπιστευόμαστε μόνον δοκιμασμένα και αξιόπιστα ατομα και βέβαια εχουμε κατά νου ότι κάθε αποψη είναι υποκειμενική....

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Είτε μας αρέσει είτε όχι,τα περισσότερα που γράφονται εδω μέσα,και οχι μονον στα μασαζ,είναι είτε φαντασιώσεις,είτε ψέμματα,σκόπιμα η μη.....πάντα κρατάμε μικρό καλάθι,εμπιστευόμαστε μόνον δοκιμασμένα και αξιόπιστα ατομα και βέβαια εχουμε κατά νου ότι κάθε αποψη είναι υποκειμενική....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Έλα, σε περιμένω...

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
χαχαχα!επισημως?να βγαλω και δελτιο τυπου?οχι δε δουλευω δεν αλλαξα αποφαση κι ουτε προκειται

Μάλιστα. Άρα να υποθέσω ότι είσαι online εδώ μέσα τέτοια ώρα για χαβαλέ... ΟΚ, ό,τι πεις...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Επίτελους να αναψει λίγο η κίνηση στο φόρουμ . ας ξεκινήσει η αντιπαράθεση .

popcorn%20drama.gif

winter-is-coming-meme-generator-brace-yourselves-a-flame-war-is-coming-c07a90.jpg

ΥΓ ελπίζω να ξέρετε από meme

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
κριμα παει για υπνο!κι ειχα φτιαξει κι εγω ποπ κορν!θα βαλω ταινια....καληνυχτα σας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom