Χάθηκαν και τα ηχεία της
Δεν χάθηκαν, απλά κάνουν ανταρτοπόλεμο...
Χάθηκαν και τα ηχεία της
Δηλαδή ;
χρονια πολλα και καλα χριστουγενα λεει ο κοσμοσ και οχι μην πω!SPL και ANGELO της "MARY΄S PROMOTION LTD"
μην το ψάχνεις ,υπάρχουν αρκετοί βαρεμένοι....το χειρότερο είναι ότι πολλοί γράφουν για αυτήν χωρίς κάν να την έχουν δει όχι να έχουν περάσει κιόλας.....Απότι φαίνεται κάποιοι έχετε πολύ άχτι αυτή την Μαρία!!
Ήθελα και ναξερα τι σας έχει κάνει (ή δεν σας έχει κάνει και φύγατε παραπονεμένοι).
μην το ψάχνεις ,υπάρχουν αρκετοί βαρεμένοι....το χειρότερο είναι ότι πολλοί γράφουν για αυτήν χωρίς κάν να την έχουν δει όχι να έχουν περάσει κιόλας.....
στηριζόμενοι μόνο σε γραφόμενα συναγωνιστών....δεν ξέρω αν είμαι λάθος , αλλά εγώ μόνο αν έχω δοκιμάσει θα πώ κάτι με σιγουριά αλλιώς θα είμαι επιφυλακτικός.
Είτε μας αρέσει είτε όχι,τα περισσότερα που γράφονται εδω μέσα,και οχι μονον στα μασαζ,είναι είτε φαντασιώσεις,είτε ψέμματα,σκόπιμα η μη.....πάντα κρατάμε μικρό καλάθι,εμπιστευόμαστε μόνον δοκιμασμένα και αξιόπιστα ατομα και βέβαια εχουμε κατά νου ότι κάθε αποψη είναι υποκειμενική....
βρε βρε καλως το....Έλα, σε περιμένω...
βρε βρε καλως το....
καλη χρονια σε ολους!υγεια ευτυχεια και καλο βολι!Χαίρομαι που κατάλαβες ότι αναφερόμουν σε σένα. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Μάς έλειψες...
καλη χρονια σε ολους!υγεια ευτυχεια και καλο βολι!
χαχαχα!επισημως?να βγαλω και δελτιο τυπου?οχι δε δουλευω δεν αλλαξα αποφαση κι ουτε προκειταιΕξακολουθείς επισήμως να "μην δουλεύεις"; ή μήπως άλλαξες απόφαση;
χαχαχα!επισημως?να βγαλω και δελτιο τυπου?οχι δε δουλευω δεν αλλαξα αποφαση κι ουτε προκειται
ναι αλλα δεν εχει χαβαλε!Μάλιστα. Άρα να υποθέσω ότι είσαι online εδώ μέσα τέτοια ώρα για χαβαλέ... ΟΚ, ό,τι πεις...
ναι αλλα δεν εχει χαβαλε!