Νέα

Μασαζοπαπαρολογίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Α ρε παθος....πως ησουνα,και πως καταντησες.....κριμα....ησουνα θρυλος και καταντησες θρηνος(θα ελεγα χανουμι αλλα θα παρεξηγηθουν οι φανατικοι-διομηδηδες και σια-)
Αχχχχ ατιμη κριση...

γκόλ και ξύλο παλιολαρισαίε! :s&m_3: :s&m_3:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
:cum:

Φλοκαρω κε σεντραρω στο αριστερο σιμεακι του κορνερ

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν σήμερα δεν θα γκρινιάξω όπως συνήθως αλλά γράφω γιατί έμαθα ένα σημαντικό κουτσομπολιό και κρίνω ότι πρέπει να το μεταφέρω εδώ. Για να έχει και λίγο σασπένς το πράγμα θα σας βάλω να ψάξεται με τα στοιχεία που θα σας δώσω.
Επίσκεψη σε ένα μασατζίδικο και συνεδρία με μια κοπέλα την οποία όταν ρώτησα σχετικά με μια άλλη κοπέλα που δούλευε εκεί αλλά έχει φύγει, μου είπε ότι την ερωτεύτηκε ένας συναγωνιστής που την έπαιρνε μόνο αυτή μια δυο φορές την εβδομάδα και την έπεισε να σταματήσει, της νοίκιασε και ένα σπίτι και ζούνε τον έρωτά τους. Και ο αρραβωνιαστικός της την ψάχνει εναγωνείως. (ε ρε τι θα γίνει άμα τη βρει). Το μαγαζί βρίσκεται σε ένα δρόμο που έχει σχέση με ένα αυτοκράτορα του Βυζαντίου που ονομαστηκε παραβάτης.
Ερώτηση 1η. Ποιό είναι το μαγαζί? (πολύ εύκολο)
Ερώτηση 2η. Ποιά είναι η κοπέλα? (μέτριο)
Ερώτηση 3η. Ποιός είναι ο αγαπούλης. (λίγο δύσκολο)
Άντε λοιπόν να δούμε.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Λοιπόν σήμερα δεν θα γκρινιάξω όπως συνήθως αλλά γράφω γιατί έμαθα ένα σημαντικό κουτσομπολιό και κρίνω ότι πρέπει να το μεταφέρω εδώ. Για να έχει και λίγο σασπένς το πράγμα θα σας βάλω να ψάξεται με τα στοιχεία που θα σας δώσω.
Επίσκεψη σε ένα μασατζίδικο και συνεδρία με μια κοπέλα την οποία όταν ρώτησα σχετικά με μια άλλη κοπέλα που δούλευε εκεί αλλά έχει φύγει, μου είπε ότι την ερωτεύτηκε ένας συναγωνιστής που την έπαιρνε μόνο αυτή μια δυο φορές την εβδομάδα και την έπεισε να σταματήσει, της νοίκιασε και ένα σπίτι και ζούνε τον έρωτά τους. Και ο αρραβωνιαστικός της την ψάχνει εναγωνείως. (ε ρε τι θα γίνει άμα τη βρει). Το μαγαζί βρίσκεται σε ένα δρόμο που έχει σχέση με ένα αυτοκράτορα του Βυζαντίου που ονομαστηκε παραβάτης.
Άντε λοιπόν να δούμε.

Απαντώ στις ερωτήσεις:

1) Ιουλιανού 51-53
2) Λίζα ή Αννούλα
3) Δεν ξέρω

Πήρα προβιβάσιμο βαθμό;

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Όχι φίλε μου. Βρήκες μόνο την πρώτη ερώτηση. Διάβασε και θα καταλάβεις

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Όχι φίλε μου. Βρήκες μόνο την πρώτη ερώτηση. Διάβασε και θα καταλάβεις

Εντάξει, αν δεν είναι ούτε η Λίζα ούτε η Αννούλα, πράγματι δεν προβιβάζομαι. Το μυαλό μου έχει σταματήσει αυτή τη στιγμή και ειλικρινά δεν έχω το χρόνο να διαβάσω τις τελευταίες (ας πούμε 20) σελίδες του αντίστοιχου θρεντ.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ο.Κ. Άστο λίγο να ψάξουν και άλλοι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.353
Πόντοι
46.232
Άντε λοιπόν να δούμε.
έυκολο...........
1 Ιουλιανού 51-53....
2 Βερόνικα
3 orgasmopoulos
xa xa xa τι κερδίζω?

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Ααα... και τον συναγωνιστή (αν είναι αυτός, δεν γνωρίζω κάτι) δεν τον λένε "orgasmopoulos" αλλά "orgasmopsolos",
Ο smirnis μπέρδεψε τον poulo με τον psolo, το ξενύχτι γαρ  :grin:

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
έυκολο...........
1 Ιουλιανού 51-53....
2 Βερόνικα
3 orgasmopoulos
xa xa xa τι κερδίζω?

Yes
Κερδίζεις την αναγνώριση των συναγωνιστών ότι είσαι έξυπνος και παρατηρητικός. Όπως είπε και ο φίλος πιό πάνω είναι orgasmopsolos. Η κοπέλα που μου τα είπε τον ανέφερε σαν gamopoulos. (έτσι το συγκράτησε μάλλον)

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Δηλαδή για να ξανααπολαύσουμε τη Βερόνικα, πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει αυτός ο έρωτας να περάσουν και 20 ημέρες να συνέλθει από τη μετωπική από τον ....αρραβωνιαστικό της και μετά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.353
Πόντοι
46.232
Yes
Κερδίζεις την αναγνώριση των συναγωνιστών ότι είσαι έξυπνος και παρατηρητικός. Όπως είπε και ο φίλος πιό πάνω είναι orgasmopsolos. Η κοπέλα που μου τα είπε τον ανέφερε σαν gamopoulos. (έτσι το συγκράτησε μάλλον)
να ήταν πολύ εύκολη ερώτηση........αρκεί να παρακολουθείς λίγο και να συνδυάζεις καταστάσεις....ο συγκεκριμένος έγραφε μόνο γι αυτήν σχεδόν καθημερινά η μέρα παρά μέρα.....
όλες του οι κριτικές ήταν γι αυτήν , ενω όταν βγήκαν και τα περι ακάποτα την υποστήριζε λές και ήταν γκόμενα του  :cheesy: :cheesy: :cheesy: , μόλις εξαφανίστηκε αυτή εξαφανίστηκε και αυτός....
εγώ απο αυτά έβγαλα το συμπέρασμα  ;)

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
[/size]
να ήταν πολύ εύκολη ερώτηση........αρκεί να παρακολουθείς λίγο και να συνδυάζεις καταστάσεις....ο συγκεκριμένος έγραφε μόνο γι αυτήν σχεδόν καθημερινά η μέρα παρά μέρα.....
όλες του οι κριτικές ήταν γι αυτήν , ενω όταν βγήκαν και τα περι ακάποτα την υποστήριζε λές και ήταν γκόμενα του  :cheesy: :cheesy: :cheesy: , μόλις εξαφανίστηκε αυτή εξαφανίστηκε και αυτός....
εγώ απο αυτά έβγαλα το συμπέρασμα  ;)

[size=20pt]  10΄΄΄[/size]

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Υποκλίνομαι κι εγώ!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.353
Πόντοι
46.232
Ααα... και τον συναγωνιστή (αν είναι αυτός, δεν γνωρίζω κάτι) δεν τον λένε "orgasmopoulos" αλλά "orgasmopsolos",
Ο smirnis μπέρδεψε τον poulo με τον psolo, το ξενύχτι γαρ  :grin:
ναι ναι δίκιο έχεις  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom