Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
αν σε ενοχλει οπως λες την μπλοκαρεις , μονο ετσι μπορεις να απαγορευσεις.Συμφωνώ απόλυτα, άλλωστε της έχω απαγορεύσει να μού ξαναστείλει pm.
αν σε ενοχλει οπως λες την μπλοκαρεις , μονο ετσι μπορεις να απαγορευσεις.Συμφωνώ απόλυτα, άλλωστε της έχω απαγορεύσει να μού ξαναστείλει pm.
αν σε ενοχλει οπως λες την μπλοκαρεις , μονο ετσι μπορεις να απαγορευσεις.
προφιλ>αλλαγη προφιλ>ρυθμισεις προσωπικων μηνυματων>λιστα παραβλεψηςπως γίνεται αυτό?
μα εισαι νεος και μαθαινεις... ;)Ευχαριστω πολυ.
Αυτο ειναι που λενε..........η δωρεαν δια βιου μαθησιsμα εισαι νεος και μαθαινεις... ;)
στο προφιλ το αναφερει ο τυπος , εχει παλια αυρα παντως.Αυτο ειναι που λενε..........η δωρεαν δια βιου μαθησιs
στο προφιλ το αναφερει ο τυπος , εχει παλια αυρα παντως.
καλα σε καταλαβα μαν.Στο σιτε ειμαι καινούργιος στον μπουρδελοχορο οχι και τοσο....μη σας ξεγελαει το 22,τριαντα κατι ειμαι
καλα σε καταλαβα μαν.
αυτο το σιτε να το προσεξεις το χρησιμοποιει ενας μαριος51 και καποιοι κακοπροαιρετοι θα σε κακολογησουν.
και το παραγγελνω δεν παει με 2ρ αλλα δεν γαμιεταιΜπα, αφου δεν παει η καστανομαρμελαδα με ντακοσιζαρζ , θα επεπε να το ξερετε... Ενας σωστος μπον βιβαντ τα γνωριζει αυτα...
Αποκλειεται διοτι δεν κλεβω...και το παραγγελνω δεν παει με 2ρ αλλα δεν γαμιεται
μαλλον το κλεψες απτο επρεπε.
απο τοτε που εγραψες αυτα για μενα δε σου ξαναστειλα ποτε πμ και ουτε προκειται.Συμφωνώ απόλυτα, άλλωστε της έχω απαγορεύσει να μού ξαναστείλει pm.
απο τοτε που εγραψες αυτα για μενα δε σου ξαναστειλα ποτε πμ και ουτε προκειται.
τις καρτες που βαζουν στην πορτα τις εχω μαζεψει εγω ολες τις πουλαω αν θελετε προσφορα 20 ευρω η μια!!!!!!
oποιος θελει κατι ας στειλει