ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
ειμαι h nuda veritas=γυμνη αληθεια .
Γράφε όμως από κάτω με κεφαλαία γράμματα.... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.
Σου πα.... εδώ μέσα θα παρεξηγιέσαι συνέχεια... ;) ;) ;)
ειμαι h nuda veritas=γυμνη αληθεια .
ολα υποκειμενικα ειναι.Γράφε όμως από κάτω με κεφαλαία γράμματα.... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.
Σου πα.... εδώ μέσα θα παρεξηγιέσαι συνέχεια... ;) ;) ;)
Ριξε κατι επανω σου, θα πουντιασεις...ειμαι h nuda veritas=γυμνη αληθεια .
Ριξε κατι επανω σου, θα πουντιασεις...
ολα υποκειμενικα ειναι.
δεν υπαρχουν βρωμικες λεξεις μονο βρωμικα μυαλα.Αν δεν σε πειράζει εσένα.... it's OK with me.
Αριων εσυ εισαι;δεν υπαρχουν βρωμικες λεξεις μονο βρωμικα μυαλα.
δεν υπαρχουν βρωμικες λεξεις μονο βρωμικα μυαλα.
γιατι δε τα βρισκουμε σα φιλοι ;
Εγώ λέω πάντως να κάνουμε μερικές προσφορές εδώ μέσα κι όποιο κορίτσι επιθυμεί ας στείλει μήνυμα στον συναγωνιστή που κάνει την προσφορά.
Κάνω πρώτος την αρχή. Θέλω ξανθιά, σχετικά ψηλή, μεγάλο στήθος, και τσιμπουκόχειλα για τις παρακάτω υπηρεσίες....
Μασαζάκι, τσιμπουκάκι, στάση 69, γλωσσόφιλα, πισωκολλητό στα 4 και κόντρα παξιμάδι (πόδια στον ώμο), όπου θα γίνει γλείψιμο δαχτύλων και πατούσας οπότε να έχετε περιποιημένα δαχτυλάκια.
Κατάθεση χωρίς προφυλακτικό στο στόμα της (μετά ας τα κάνει ότι θέλει)
Διάρκεια συνάντησης δύο ώρες.
Δίνω 70 ευρουλάκια... Ερχομαι στο ραντεβού πεντακάθαρος και αρωματισμένος με δροσερή αναπνοή σαν να μπαίνει η άνοιξη...
Επίσης αν έχετε μουνάκι καθαρό, σας κάνω ένα περιποιημένο γλείψιμο μέχρι να τελειώσετε.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες κυρίες και δεσποσύνες να απαντήσουν με μήνυμα. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Αριων εσυ εισαι;
Συμφωνώ απολύτως. Το δικό μου είναι πολύ βρώμικο. Αύριο θα βάλω σκούπα.
Ακου να δεις κάτι. Το πολιτισμικό μου επίπεδο με υποχρέωσε να σού στείλω τις ευχές μου για τα γεννέθλιά σου από τη στιγμή που συνυπάρχουμε στο φόρουμ και "συχνάζουμε" σε παρόμοια θρεντ. Από εκεί και πέρα ούτε φίλη μου θέλω να γίνεις ούτε έχει αλλάξει η γενική στάση μου απέναντί σου (σού υπενθυμίζω ότι σού έχω απαγορεύσει να μού ξαναστείλεις pm για οποιονδήποτε λόγο).
για 70 κωλοτούμπες απλά δεν έχω μουνάκι
εγω θελω λεπτο γυμνασμενο μελαχρινο η καστανο με πλατεςΕγώ λέω πάντως να κάνουμε μερικές προσφορές εδώ μέσα κι όποιο κορίτσι επιθυμεί ας στείλει μήνυμα στον συναγωνιστή που κάνει την προσφορά.
Κάνω πρώτος την αρχή. Θέλω ξανθιά, σχετικά ψηλή, μεγάλο στήθος, και τσιμπουκόχειλα για τις παρακάτω υπηρεσίες....
Μασαζάκι, τσιμπουκάκι, στάση 69, γλωσσόφιλα, πισωκολλητό στα 4 και κόντρα παξιμάδι (πόδια στον ώμο), όπου θα γίνει γλείψιμο δαχτύλων και πατούσας οπότε να έχετε περιποιημένα δαχτυλάκια.
Κατάθεση χωρίς προφυλακτικό στο στόμα της (μετά ας τα κάνει ότι θέλει)
Διάρκεια συνάντησης δύο ώρες.
Δίνω 70 ευρουλάκια... Ερχομαι στο ραντεβού πεντακάθαρος και αρωματισμένος με δροσερή αναπνοή σαν να μπαίνει η άνοιξη...
Επίσης αν έχετε μουνάκι καθαρό, σας κάνω ένα περιποιημένο γλείψιμο μέχρι να τελειώσετε.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες κυρίες και δεσποσύνες να απαντήσουν με μήνυμα. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
εγω θελω λεπτο γυμνασμενο μελαχρινο η καστανο με πλατες
φαντασματα του παρελθοντοςΠοιός είναι ο Αρίων; Εμένα η ατάκα της μού φάνηκε ως παράφραση της γνωστής ρήσης του Λορέντζου Μαβίλη ("δεν υπάρχει χυδαία γλώσσα αλλά χυδαίοι άνθρωποι").